Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hem onun hem Kathrine' in filmlerini severek izliyorum. Duygusal tatmin
Bende o ısınamama apandisit ameliyatından sonra başladı. Kemiklerim üşüyor sanki. Ama karabiber ya da vicks iyi sonuç veriyor bende. Bir de Ruslar gibi tereyağlı ekmek ve votka ikilisini denemek istiyorum. Bakalım o ne kadar etkili

tereyağlı ekmek kulağa hoş geliyor ama kilo aldırır korkusuyla yiyemiyom

kıyamam doktor gerek yok dediyse annen niye ısrar ettiki neyse geçmiş olsun tekrar ama transfer öncesei önce dişlerini yaptır derim ben sonra bebişinilsan daha iyi olur sanki

Annem işte, taktı mı takıyor. Kendince görevini yaptı, şimdi de sen dişlerine bakmıyorsun deyip çıkıyor. Çıldırıciyim
Hesapta Ağustostan önce yaptıracaktım. Sonra tedaviye başlayacaktım. Ramazan geçsin, reglim erken geldi, hsg çektir, hidrosalpenks var tedavi şöyle olsun, yumurta toplansın, ameliyat geçsin, taşın, yerleş derken yıl bitti, tedavi zamanı geldi, dişler yine kaldı. Allah Kerim. Bir ara yapılacak mecburen...

bugün çok mutsuzum.............................................

Kuzum kıyamam sana .. Bu durumda ne denir ne yapılır bilemiycem ama bencil ol diyeceğim.. Üzme kendini ve misafiri iyi ağırlayacağım diye uğraşma.
Kendi günlük hayatını yaşarken onlar dahil olursa olsun, olmuyorlarsa gitsinler..
Sen kendini parçaladıkça daha fazla parçalamanı ister insanoğlu.. Gülümse onlara ama sporuna da git.. Diyetini de devam ettir..
Ne olur üzme kendini.. Seni seviyoruz hepimiz .. Öpüyor kucaklıyor negatif enerjinin evrenin en uzak köşesine gidip, kendi kendini yok etmesini diliyorum senin için ..

Ne güzel demişsin :)))

bende adet bekliyorum tedaviye başlamak için.. aynen eğriçayıra başladım.. bir hafta oldu inşallah faydasını görürüz..
transferden sonra içsekmi acaba..

Canım adetinle birlikte inşallah sonu hamilelik devamı annelik olan güzel bir hayat yolculuğun başlar :)

Kisti umursamıyorum artık. Transfere ya da tutunmaya engel olacak bir yerde değil. Ama bebeğimi özledim. Çok üşüdü kuzum oralarda. Annesi hazır olsun, alıp ısıtacak kuzucuğunu

Inşallah

kaynanam bana dün meyvesiz ağaç dedi meyvesiz ağaca kimse bakmaz dedi bende anne Allahın takdiri diye bişi var dedim hiçbişey demedi

Tatlım kimse sen izin vermeden üzemez, seni unutma bunu..
O ne derse desin, senin tepkin ya da içsel duygulanımın üzer seni..
O ne derse desin, sen kendine inan; vakti geldiğinde anne olacaksın inşallah..
Olmazsa da Dünya'nın sonu değil.. Bırak ya bunları.. Kızdım şimdi ama çok var böyleleri..

Sağolun canım desteğini ilginiz beni o kadar mutlu ettiki anlatamam sizinle paylasinca rahatladım biraz

Çok üzgün ifadesi Yaptım

Arkadaşlar şu an doktorun bekleme salonundayım. Birazdan folikül var mı yok mu bakacak. Ne olur dualarınız eksik etmeyin. ..

Canım inşallah bol bol sağlıklı içi yumurta dolu foliküllerin olmuştur.. Dualarım seninle..

Arkadaşlar şu an doktorun bekleme salonundayım. Birazdan folikül var mı yok mu bakacak. Ne olur dualarınız eksik etmeyin. ..
Sağlıklı sıhhatli yumoşların olsun inşallah, yeter ki sağlıklı olsun, bir iki on farketmez canımın içi.....Bak bende yarın OPU oluyorum hayırlısıyla, dua et beklerken, rahatlamana yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…