- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.101
Isınmaz canım ısınmaz burun el ayak toto değişmez dörtlü :) ısınmaz
Bu arada ne eğlenceli filmdi...
Diğer filmleriyle sevdiğim ama PS.I Love You ile gönlümdeki adam hep onun gibi olsun dedirtmişti :))))) Kendi Gerard Butler'im var ama yine de severim :)
Hem onun hem Kathrine' in filmlerini severek izliyorum. Duygusal tatmin
Bende o ısınamama apandisit ameliyatından sonra başladı. Kemiklerim üşüyor sanki. Ama karabiber ya da vicks iyi sonuç veriyor bende. Bir de Ruslar gibi tereyağlı ekmek ve votka ikilisini denemek istiyorum. Bakalım o ne kadar etkili
kıyamam doktor gerek yok dediyse annen niye ısrar ettiki neyse geçmiş olsun tekrar ama transfer öncesei önce dişlerini yaptır derim ben sonra bebişinilsan daha iyi olur sanki
tereyağlı ekmek kulağa hoş geliyor ama kilo aldırır korkusuyla yiyemiyom
Votkayla bir dilim yiyorlar Ruslar. Yağ alkolü uzun süre tuttuğu için, üşümüyorlar. Alkol de yağı erittiği için kiloya dönüşmüyor...
maalesef herşey yolunda değil canım dört günlük tatilde eşim kişisi annesigili bize davet ederek tatilimi mahvetti üstüne görümcemlerde ailecek gelince dört günlük tatil hiç bitmedi yorgunluktan bittim resmen boyun fıtığım zorladı geceler huzurlu uyumayı bırak ağrılarımdan yatakta dönüp durmaktan mahvoldum diyet miyet yapmadım ben sinirlenince yiyen grubundanım eşimde bunu bilir ama onun için varsa yoksa anası bacıları onlar rahat etsin yeter spora gelince zaten bütün gün ayaktayım mutfaktan çıkamadım yemek yap pişir yıka temizle derken sporun dik alasını yaptım zaten anlıyacağın iyi değilim canım çünkü kaynanamlar halen bizdeler ve ne zaman gidecekler bilmiyorum
onlar değişmez canım onlara göre misafir ne yaparsa haklıdır benim en ufak bir tavrımda eşimle aramın açılmasını sağlarla çünkü eşim haddinden fazla anacı her seferinde insan karısını bulur ama anasını bacısını bulamaz diye telkin yaparlar eşime oda dünden hazır zaten oooof oooof bu streste benim çocuğum olurmu sizce
eşimle konuşmuyormuyum sanıyosun canım ama ben ne dersem diyeyim kendi bildiğini okur beni mtercih yapmaya mecbur bırakma tercihim ailemden yana olur diyen birine ne diyeyim
bugün çok mutsuzum.............................................
O zamann napıyoruzz onları öyle kabullenıyoruzz!! Nasılsa gidecekler gözüyle bakıyoruzz yani biraz mış gibi yapıyoruz..
Her moral düşüklüğünde böyle çocugum olur mu diye düşünmek benim çocugum olmasın demek! Oyüzden ne dedik olumsuz sorular cumleler kelımeler yokkk! Hem biz varız seni seviyoruzz ve kıymetını bılıyoruzz üzülmeee bırak onlar senın kıymetını bılmedıgı ıcın uzulsun!! Ayrıca evet anne bulunmaz eş bulunur ama bu senin içinde geçerli...
Yani sende daha iyi bi koca bulabılırsın ama onlar bunu goremıyor..
bende adet bekliyorum tedaviye başlamak için.. aynen eğriçayıra başladım.. bir hafta oldu inşallah faydasını görürüz..
transferden sonra içsekmi acaba..
Kisti umursamıyorum artık. Transfere ya da tutunmaya engel olacak bir yerde değil. Ama bebeğimi özledim. Çok üşüdü kuzum oralarda. Annesi hazır olsun, alıp ısıtacak kuzucuğunu
kaynanam bana dün meyvesiz ağaç dedi meyvesiz ağaca kimse bakmaz dedi bende anne Allahın takdiri diye bişi var dedim hiçbişey demedi
Tamam canım şuan zaten saranın kaynanası yüzünden kafam tuttu.. Allahın sopası yokki şu kadının kıçına kıçına tövbee tövbee...
ya anlamıyorum böyle karaladıkları zaman ellerine ne geçiyor, sende deseydin senin gibi çürük beğinli olacağıma varsın meyvesiz ağaç oluyum
Kuzum kıyamam sana .. Bu durumda ne denir ne yapılır bilemiycem ama bencil ol diyeceğim.. Üzme kendini ve misafiri iyi ağırlayacağım diye uğraşma.
Kendi günlük hayatını yaşarken onlar dahil olursa olsun, olmuyorlarsa gitsinler..
Sen kendini parçaladıkça daha fazla parçalamanı ister insanoğlu.. Gülümse onlara ama sporuna da git.. Diyetini de devam ettir..
Ne olur üzme kendini.. Seni seviyoruz hepimiz .. Öpüyor kucaklıyor negatif enerjinin evrenin en uzak köşesine gidip, kendi kendini yok etmesini diliyorum senin için ..
Tatlım kimse sen izin vermeden üzemez, seni unutma bunu..
O ne derse desin, senin tepkin ya da içsel duygulanımın üzer seni..
O ne derse desin, sen kendine inan; vakti geldiğinde anne olacaksın inşallah..
Olmazsa da Dünya'nın sonu değil.. Bırak ya bunları.. Kızdım şimdi ama çok var böyleleri..
3A ya çok güldüm ama Gerçeklik Payı var demekki.. Ilk defa duydum..3. A ya ben şahidim
Benim de alerjim var ama yaptım valla. Annemin sürüklemesiyle ilk dişçiye gittiğimde kadın temizlemek istememişti. Gayet sağlıklı ellemeyelim demişti. Annemin inadı tuttu. Çok sigara içiyormuşum, kesin kirlenmiştir dişlerim diye hem dişçiye hem bana bir baskı kurdu ki anlatamam. O dönen fırçanın göbeği yüzünden ağzım yara oldu, 15 gün pipetle çorba içebildim sadece. Annemin umurunda mı? Dediğini yaptırdı ya. O gün bugündür çekiyorum dişlerimden. Artık dişçiler de çözüm bulamıyor. Mecburen hepsi çekilecek, yeniden yapılacak.
Arkadaşlar şu an doktorun bekleme salonundayım. Birazdan folikül var mı yok mu bakacak. Ne olur dualarınız eksik etmeyin. ..
Sağlıklı sıhhatli yumoşların olsun inşallah, yeter ki sağlıklı olsun, bir iki on farketmez canımın içi.....Bak bende yarın OPU oluyorum hayırlısıyla, dua et beklerken, rahatlamana yardımcı olur.Arkadaşlar şu an doktorun bekleme salonundayım. Birazdan folikül var mı yok mu bakacak. Ne olur dualarınız eksik etmeyin. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?