- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.121
Sağolun canım desteğini ilginiz beni o kadar mutlu ettiki anlatamam sizinle paylasinca rahatladım biraz
kuzum vardir her seyin enn hayirli zamani sabredenlerle beraber rabbim... bekleyecegiz bakalim...veee moraller tavan olceeekamin canım inş doğal gelsin ama şansım çook düşük..blkide o yumoşum söndü gitti daha öncede başıma gelmişti amaa bu yumoşu bende önce gördüm doktor gördü ama sonra bulamadı..
Sağolun canım desteğini ilginiz beni o kadar mutlu ettiki anlatamam sizinle paylasinca rahatladım biraz
canlarimmm dualarim sizinle insallah hayirli haberlerinizi bekliyoruuuumSağlıklı sıhhatli yumoşların olsun inşallah, yeter ki sağlıklı olsun, bir iki on farketmez canımın içi.....Bak bende yarın OPU oluyorum hayırlısıyla, dua et beklerken, rahatlamana yardımcı olur.
Allah bebegini sana bagislasin saglikla kucagina almayi nasip etsin canim rabbim senin ve bebeginin yar ve yardimcisi olsunMerhaba arkadaslar,
Uyku tutmuyor geceleri ne yapacagim bilmiyorum. Kac gundur stres altindayim anlatamam, benle birlikte ailem de tabii... Bir kanamam var anlatamam. Normal adet oluyormusum gibi. Kac sabahtir uyaniyoruz bende kanama hadii hastaneye acaba kese gittimi. 3 sabahtir hastanelerdeyiz. En son bu sabah gittik , kanamam daha da artmis, pihti filan gelmis. Normal bol bol kanli adet goruyorum sanki. Dedim kesin sonlandi hamilelik. Ama keseyi gordu dr. Yerinde duruyor. Bizim yasadigimiz stres yetti bize ama. Geberdik uzuntuden. O hastaneye gidene kadar bir ben bir Allah biliyor ne cektigimi. İgne serum falan eve geri donduk iste. Neyse Allahima sukur kese yerinde duruyor. Haftaya Sali kalp atisi icin gidecegiz. Cok korkuyorum. Nasil oluyor bu yaaa. Biraz azaldi ama hala kanamam var. Oldum uzuntuden. İnsallah hersey guzel devam eder... İste boyle canlarrr.....Tranfer yaptiranlar hadi hayirlisiyla bebisler tutunsun. Herkezden guzel haberler gelir insallah...sevgiler...
"Transfer günü, hastane odasında kitap okuyarak sakince beklbayildimmmmmmmiyordum. Sıra bana geldiğinde sıradan bir muayeneye girermiş gibi heyecansızdım. Tam hasta bakıcı beni aşağıya indirirken, elimdeki kitabı kapatırken son paragrafı okudum. Baş Melek Samuel’in bir sözüydü; “ Hiçbir şeyi kaybetmediğinizi bilin. O, her zaman oradaydı ve her zaman orada olacak siz hazır olduğunuz zaman belirmek için. Siz görebildiğinizde ve alabildiğinizde. Doğru zamanda, doğru şekilde. Evet, ilahi zamanlama son derece doğru, gerçek. Bunu bilin, içinizi rahat tutun.” – Beki İkala’nın kitabından alıntı. Artık o zamanın geldiğini biliyordum, aşağıda dondurucudan çıkarılmış bu meleğin benimle kalacağından emindim."
Lulinda' nın bahsettiği siteden alıntı. Negatifi öğrendiğim zamanlarda da bulmuştum bu siteyi. Uzun, acı dolu ve mucizeyle sonuçlanan bir deneyim. Bir karıştırın isterseniz...
Teşekkürler Lulinda. Hatırlattığın için...
Çok üzgün ifadesi Yaptım
Bence icelimbende adet bekliyorum tedaviye başlamak için.. aynen eğriçayıra başladım.. bir hafta oldu inşallah faydasını görürüz..
transferden sonra içsekmi acaba..
Allahım iğnenin saatini tasa ederken çok kötü bir olay geldi başıma ıslak yerler ayaza çekmiş buz firene basıyorum araba kayıyor abs devreye girdi takır takır tam dedim herşey bitti arabalara korna öttürüyorum yaklaşmasınlar diye allahım verilmiş sadakam varmış ama iğneyi. Saatinde oldum nihayet
Geçmiş olsun canımmm Rabim korumuş...Allahım iğnenin saatini tasa ederken çok kötü bir olay geldi başıma ıslak yerler ayaza çekmiş buz firene basıyorum araba kayıyor abs devreye girdi takır takır tam dedim herşey bitti arabalara korna öttürüyorum yaklaşmasınlar diye allahım verilmiş sadakam varmış ama iğneyi. Saatinde oldum nihayet
Nazara geldim kesin. Öyle güzel dişlerim vardı ki... Neyse. Herkes 7-8 yaşında çıkardığı dişleri ömrünün sonuna kadar taşıyor, çekilmez öyle. Arada yenilemek lazım
Allahım iğnenin saatini tasa ederken çok kötü bir olay geldi başıma ıslak yerler ayaza çekmiş buz firene basıyorum araba kayıyor abs devreye girdi takır takır tam dedim herşey bitti arabalara korna öttürüyorum yaklaşmasınlar diye allahım verilmiş sadakam varmış ama iğneyi. Saatinde oldum nihayet
Haklısın hep eskileri kullanıyorlar yaaa yenileri yaptırmak dururken :)
Merhaba, akapunkturda da rahmi güçlendirmek için bileğin üst kısmına iğne batırılıyor.Ayakta ve dizde bazı noktalar rahmi uyarıyor gerçekten. Ben Çin de ayak masajı yaptırmıştım. Kadın bir çubukla ayağıma bastırırken anlatmıştı. Bu rahim için diye. Hem cinsel isteği hem de doğuranlığı arttırıyormuş sözüm ona düzenli masaj.
Ben yaptırdığım da koca yoktu, olan adam çocuk istemiyordu. Bak şimdi eski defterler açıldı hahaha:)
cnm meyvesizz ağaçmıı... k.valden kafayı çekiyor galiba ama ne çektiği belli değil.. insan hangi yaşta hangi kafada olursa olsun bukadarda saçmalamamalı..
lütfen kendini bukadar ezdirme cnm eşinlede yaşadığın üzüntüyü mutlaka paylaş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?