- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.081
oooo, muhabbetiniz bol olsun... Geçmişe bakayım dedim, okuyamayacağım kadar mesaj birikmiş.
umarım herkes iyidir, muhabbetiniz bol olsun kardeşlerim... Yarın sabah beni unutmayın olur mu... Dualarınız damla damla aksın gönlüme :)
diş sorunları bende de var özellikle yirmilik dişler ikisini ameliyatla aldırdım ikisi duruyo korkudan ramazanda kanal tedavisi yapılan dişim ağrıyo yeniden dolgumu yapılacak yoksa çekilecekmi bilmiyorumGeriye ağız kalmıştı ki.
Diş sorunlarım araba fiyatı kadar
oooo, muhabbetiniz bol olsun... Geçmişe bakayım dedim, okuyamayacağım kadar mesaj birikmiş.
umarım herkes iyidir, muhabbetiniz bol olsun kardeşlerim... Yarın sabah beni unutmayın olur mu... Dualarınız damla damla aksın gönlüme :)
Ahahahaha bu topukdan bekaretde fena degilmis.. allahin topuk feşisiti muhtemel genc kizlarin topuklarini gormek icin uydurmus bizim cahal halkta bugunlere getirmis ciddiye alip ahahah... bana da cocukkene anlatmislardi yanliz banyo yapma dadanirlar diye baya korkmustum.. hatta bunu bilen kocami ilk zmaanlar ummadigim anda dusakabine yapisik buldugum olmusur ahahaha
diş sorunları bende de var özellikle yirmilik dişler ikisini ameliyatla aldırdım ikisi duruyo korkudan ramazanda kanal tedavisi yapılan dişim ağrıyo yeniden dolgumu yapılacak yoksa çekilecekmi bilmiyorum
Toplam 8 diş eksik, kalanların 12 si dolgulu, tamamı çürük. Gülmememem gerekiyor kimse korkmasın diye. Dişçilere döktüğüm paranın haddi hesabı yok. Artık dolgu yapacak hal de kalmadı dişlerde, yakında damak için yollara düşerim...
@dnzdry a yazmıştın sanırım diplerdeki tortuları gidermek için o hesap biz de kendimize yapalım :))))))))
Ya esprisi bir yana soruların şıkları yetersiz çoğunu asıl cevap yokken bu olsun barii diyerek işaretledim. Eminim sizde de öyle olmuştur :) Hoş nanay çakralarımız vardır teste bile gerek yok o da ayrı :)))))))))
Ama ama beni tahrik ediyorsunuz...!
Bir rivayete göre kadının ayak bileğinin inceliğini 3.A darlık genişlik ölçüsüne bağlayan var hahahahahah
Erkekteki burun rivayetini bir derece kabul etmiştim de buna kahkahalarla gülüp allahım düşmanımın bile akıllısını ver diye dua ettirmişlerdi :)
Banyo mevzusu ile ilgili bildiğim en sinir şey ev 26 derecelerde ısınıyor olsa da (mütemadiyen üşüme potansiyeline sahip ben) banyonun suyu en az 5 dk kaynar kaynar akıtılıp buhar sağlansa da
"toto o soğuk seramiğe değmiyor mu " kabuuuuuuuuuuuuus :)
Sevgilimin dediğine göre 3. derece yanık ile çıkıyormuşum duştan haberim yokmuş. E niye üşüyor seramiklere değince o zaman bu toto :)))))))) (Selulit ve yağ etkisini kabul ediyorum peşinen)
Misafir edilecek Cin Aliler için ise yorumum yok :) Küçükken inanmam için görmem lazım bir zahmet bana kendilerini göstersinler dediğimde ağzıma şakacıktan iki tane patlatan annemi hatırlıyorum :) Gelen giden görünen olmadı :)
Çamaşırsuyu ve kireç çözücüyle diş fırçalamışlığım var ama içmeyi denemedim henüz. Şu tedavi sonuçlansın ona göre denerim artık
Alt kısma bakmadan doğruca kaç şıkkın bana uyduğunu saydım ben. Neredeyse tamamı uydu. Bir tek burç sorusuna tek cevap verdim. Bu durumda ben aslında zombiyim
geçmiş olsun canım diş ağrısı çok kötü Allah düşmanıma da vermesin
Kadın Aklı, Erkek Aklı diye bir film izlemiştim. Filmin kendisi değil ama ismi konuya pek uydu sanki
Bu arada şu neft yağını totoya uygulasana belki ısıtır
dışarıda lapa lapa kar yağıyor ne güzel ama çok soğuk kaloriferler cayır cayır yanıyorda ben hala üşüyorum
Bu defa benden gelmiyor soğuk
Bizim kalorifer arıza çıkardı sabah sabah, yanmıyor. Neyse ki ev kolay soğumuyor. Çok üşüyorsan bol karabiberli bal ye. İyi gelir... Akşama da çorba. Yine bol karabiberli. İçerden ısıtacağız kendimizi artık...
Kadın Aklı, Erkek Aklı diye bir film izlemiştim. Filmin kendisi değil ama ismi konuya pek uydu sanki
Bu arada şu neft yağını totoya uygulasana belki ısıtır
çamaşır suyuyla dişmi fırçaladın tızım kendine kastınmı var ben çamaşırsuyunun kokusuna bile dayanamıyorum başım dönüyor temizlik yaparken ağzımı burnumu sararım iyice öyle kullanırım çamaşırsuyunu
Benim de alerjim var ama yaptım valla. Annemin sürüklemesiyle ilk dişçiye gittiğimde kadın temizlemek istememişti. Gayet sağlıklı ellemeyelim demişti. Annemin inadı tuttu. Çok sigara içiyormuşum, kesin kirlenmiştir dişlerim diye hem dişçiye hem bana bir baskı kurdu ki anlatamam. O dönen fırçanın göbeği yüzünden ağzım yara oldu, 15 gün pipetle çorba içebildim sadece. Annemin umurunda mı? Dediğini yaptırdı ya. O gün bugündür çekiyorum dişlerimden. Artık dişçiler de çözüm bulamıyor. Mecburen hepsi çekilecek, yeniden yapılacak.
karabiberi çok severimde midemde gastrit var dokunmasın sonra başka önerin varmı
Vicks var mı evde? Ayaklarının altına sür, iki kat çorap giy. Sırtına da sıcak tutacak birşeyler giy. Bende işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?