Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Gönlündekini kucağına alacağın günler yakın olsun...

Geriye ağız kalmıştı ki .
Diş sorunlarım araba fiyatı kadar
diş sorunları bende de var özellikle yirmilik dişler ikisini ameliyatla aldırdım ikisi duruyo korkudan ramazanda kanal tedavisi yapılan dişim ağrıyo yeniden dolgumu yapılacak yoksa çekilecekmi bilmiyorum

Çarşafın altından yüzünü bile göremedikleri kadınların bekaretiyle ne yapacaklardı bilmiyorum ama erkek milleti deyip geçiyorum. Kolay oluyor
Ben de o yalnız banyo mevzusunu bilmiyorum bak. O ne menem bir şey?

diş sorunları bende de var özellikle yirmilik dişler ikisini ameliyatla aldırdım ikisi duruyo korkudan ramazanda kanal tedavisi yapılan dişim ağrıyo yeniden dolgumu yapılacak yoksa çekilecekmi bilmiyorum

Toplam 8 diş eksik, kalanların 12 si dolgulu, tamamı çürük. Gülmememem gerekiyor kimse korkmasın diye. Dişçilere döktüğüm paranın haddi hesabı yok. Artık dolgu yapacak hal de kalmadı dişlerde, yakında damak için yollara düşerim...

Ama ama beni tahrik ediyorsunuz...!
Bir rivayete göre kadının ayak bileğinin inceliğini 3.A darlık genişlik ölçüsüne bağlayan var hahahahahah
Erkekteki burun rivayetini bir derece kabul etmiştim de buna kahkahalarla gülüp allahım düşmanımın bile akıllısını ver diye dua ettirmişlerdi :)

Banyo mevzusu ile ilgili bildiğim en sinir şey ev 26 derecelerde ısınıyor olsa da (mütemadiyen üşüme potansiyeline sahip ben) banyonun suyu en az 5 dk kaynar kaynar akıtılıp buhar sağlansa da
"toto o soğuk seramiğe değmiyor mu " kabuuuuuuuuuuuuus :)

Sevgilimin dediğine göre 3. derece yanık ile çıkıyormuşum duştan haberim yokmuş. E niye üşüyor seramiklere değince o zaman bu toto :)))))))) (Selulit ve yağ etkisini kabul ediyorum peşinen)

Misafir edilecek Cin Aliler için ise yorumum yok :) Küçükken inanmam için görmem lazım bir zahmet bana kendilerini göstersinler dediğimde ağzıma şakacıktan iki tane patlatan annemi hatırlıyorum :) Gelen giden görünen olmadı :)

geçmiş olsun canım diş ağrısı çok kötü Allah düşmanıma da vermesin

Çamaşırsuyu ve kireç çözücüyle diş fırçalamışlığım var ama içmeyi denemedim henüz. Şu tedavi sonuçlansın ona göre denerim artık

Alt kısma bakmadan doğruca kaç şıkkın bana uyduğunu saydım ben. Neredeyse tamamı uydu. Bir tek burç sorusuna tek cevap verdim. Bu durumda ben aslında zombiyim

Kadın Aklı, Erkek Aklı diye bir film izlemiştim. Filmin kendisi değil ama ismi konuya pek uydu sanki

Bu arada şu neft yağını totoya uygulasana belki ısıtır

çamaşır suyuyla dişmi fırçaladın tızım kendine kastınmı var ben çamaşırsuyunun kokusuna bile dayanamıyorum başım dönüyor temizlik yaparken ağzımı burnumu sararım iyice öyle kullanırım çamaşırsuyunu

dışarıda lapa lapa kar yağıyor ne güzel ama çok soğuk kaloriferler cayır cayır yanıyorda ben hala üşüyorum

Bu defa benden gelmiyor soğuk
Bizim kalorifer arıza çıkardı sabah sabah, yanmıyor. Neyse ki ev kolay soğumuyor. Çok üşüyorsan bol karabiberli bal ye. İyi gelir... Akşama da çorba. Yine bol karabiberli. İçerden ısıtacağız kendimizi artık...

karabiberi çok severimde midemde gastrit var dokunmasın sonra başka önerin varmı

Kadın Aklı, Erkek Aklı diye bir film izlemiştim. Filmin kendisi değil ama ismi konuya pek uydu sanki
Bu arada şu neft yağını totoya uygulasana belki ısıtır

Isınmaz canım ısınmaz burun el ayak toto değişmez dörtlü :) ısınmaz

Bu arada ne eğlenceli filmdi...
Diğer filmleriyle sevdiğim ama PS.I Love You ile gönlümdeki adam hep onun gibi olsun dedirtmişti :))))) Kendi Gerard Butler'im var ama yine de severim :)

Benim de alerjim var ama yaptım valla. Annemin sürüklemesiyle ilk dişçiye gittiğimde kadın temizlemek istememişti. Gayet sağlıklı ellemeyelim demişti. Annemin inadı tuttu. Çok sigara içiyormuşum, kesin kirlenmiştir dişlerim diye hem dişçiye hem bana bir baskı kurdu ki anlatamam. O dönen fırçanın göbeği yüzünden ağzım yara oldu, 15 gün pipetle çorba içebildim sadece. Annemin umurunda mı? Dediğini yaptırdı ya. O gün bugündür çekiyorum dişlerimden. Artık dişçiler de çözüm bulamıyor. Mecburen hepsi çekilecek, yeniden yapılacak.

kıyamam doktor gerek yok dediyse annen niye ısrar ettiki neyse geçmiş olsun tekrar ama transfer öncesei önce dişlerini yaptır derim ben sonra bebişinilsan daha iyi olur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…