Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sağol duygucum okudum ama zanorkcum sudan çıkarıp akar suya atsan yine suda olacak burasını anlamadım ben

Durgun suda bekletip kullanıyoruz. Akar su sürekli yenilendiği için aynı değil. Hem akar suyu içmiyoruz
Yine de içine sinmeyecekse evinden uzak bir yere gömebilirsin. Doğaya karışacak yine

Şimdi mail temizliği yaparken gördüm. Sorunlu çakralarınızı bulun diye bir link gelmişti. Aynen size yolluyorum hahahah

Arızalıyım ben derken latife yapmıyordum işte kanıt hahahah bu sorulara göre tüm cakralar nanay :) 1 i hariç 2 şer tane çıktı her şıktan...
http://mutluyasamplatformu.blogcu.com/sorunlu-cakranizi-bulun-ve-nasil-acilacagini-ogrenin/12646642

Kök çakrası (üreme) açma yogası aktivasyonu :)

http://www.youtube.com/watch?v=k5tySFTVe4A
http://www.youtube.com/watch?v=v-1__7En-3Y

evet gerçektende ayaklarımı üşüttüğümde o ayki reglim daha sancılı olur bi havluyu ısıtıp ayaklarımın altına koyduğumda havlu sanki ıslakmış gibi gelir 2 A nın arasında bi bağ var ama üçüncü A ile ilgili bilgim yok

Huhuuu nasıl biii bilgi bu yawww
3A diye korku filmi cekilebilir

Topuktan bekaret kontrolü yapan bir toplumun kültüründe böyle bilgiler olabiliyor arkadaşım.
Ben de hangi A korku filmi kahramanı olacak konusuna takıldım Aklıma gelen olmasın ne olur

Ayakta ve dizde bazı noktalar rahmi uyarıyor gerçekten. Ben Çin de ayak masajı yaptırmıştım. Kadın bir çubukla ayağıma bastırırken anlatmıştı. Bu rahim için diye. Hem cinsel isteği hem de doğuranlığı arttırıyormuş sözüm ona düzenli masaj.
Ben yaptırdığım da koca yoktu, olan adam çocuk istemiyordu. Bak şimdi eski defterler açıldı hahaha:)

sağol canım doğru söylüyorsun allah bir yerden kapı açar allah hepimizin yardımcısı olsun

inşallah hepimiz sırayla teker teker bu rüyamızı gerçekleştiririz canım

Hahahahahahha ay allahım ya seneler önceki bir tiyatroyu hatırladım. Enteresan sahne dekorları vardı devasa 3A gibi :))))))))))
Vajina Monologları :)
Almula Merter'in miydi google yapamadım şimdi

Serisini çıkarırsa senaryo için bizden yararlansın... :)

,

duygucum testi bede yaptım bendede bütün çakralar arızalı

ama bazen iç sesim karanlıkta ve sessiz bir ortamda hiç bişey düşünmeden öylece uzanıp dinlenmemei söyler çoğu zaman yapmam ama yaptığımdada yenilenmiş gibi hissederim aslında bugün yine yapsam iyi olurdu ama ev tımarhane gibi başka baharda denerim yine

Bacım benim bütün çakralar kapalı. Tanıdığın iyi bir baca temizleyici var mı?

Topuktan bekaret kontrolü yapan bir toplumun kültüründe böyle bilgiler olabiliyor arkadaşım.
Ben de hangi A korku filmi kahramanı olacak konusuna takıldım Aklıma gelen olmasın ne olur

Ahahahaha bu topukdan bekaretde fena degilmis.. allahin topuk feşisiti muhtemel genc kizlarin topuklarini gormek icin uydurmus bizim cahal halkta bugunlere getirmis ciddiye alip ahahah... bana da cocukkene anlatmislardi yanliz banyo yapma dadanirlar diye baya korkmustum.. hatta bunu bilen kocami ilk zmaanlar ummadigim anda dusakabine yapisik buldugum olmusur ahahaha

D dnzdry a yazmıştın sanırım diplerdeki tortuları gidermek için o hesap biz de kendimize yapalım :))))))))

Ya esprisi bir yana soruların şıkları yetersiz çoğunu asıl cevap yokken bu olsun barii diyerek işaretledim. Eminim sizde de öyle olmuştur :) Hoş nanay çakralarımız vardır teste bile gerek yok o da ayrı :)))))))))

Unutur muyuz :) Asistan kızımız takvimlere de ekledi (hahahha)
Gönlünü şenlendirecek haberlerle geleceksin bizi de neşelendireceksin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…