Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Beylikdüzü' ne gidiyorum... Sağolasın arkadaşım. Dönemeyecek gibi olursam çalarım kapını :KK39:

Ayyy çalll tabiii öyle çal ki yikilsin valla sesten ortalik ahahaha. Beylikduzu bi kosu degilmis ama kalirsan dunyanin en iyi misafir agirlayicisi olurum soz:))

evet gerçektende ayaklarımı üşüttüğümde o ayki reglim daha sancılı olur bi havluyu ısıtıp ayaklarımın altına koyduğumda havlu sanki ıslakmış gibi gelir 2 A nın arasında bi bağ var ama üçüncü A ile ilgili bilgim yok :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben baglayayim üçüncü A yı... Orta A Da sıkıntı oldugu vakit agiz vedudak kenarlarinda bolca sivilce ve iyilesmeyen kabartilar oluyor... Bunu bana dr. Didiydi... Agiz cevresindaki bu gibi sikintilar varsa jinekologa gorun dediydi....

Alacagin kızın 3 A sı saglamsa al.... Enteresan... Ama mantıklı.. Lakin erkkekler için varmi bŏyle bir kelam.. Marak ettim zanorkcugum...

Kendi aralarındaki bir konuşmaydı. Beni farketseler başka şekilde ifade ederlerdi sanırım. Ama bugüne kadar haklarında çözebildiğim tek şey, çoook büyük bir kısmı beynini kafatasında taşıması ve yüreğiyle de düşünmesi gerektiğini bilmediği...

Teşekkür ederim. Lütfen kendini elinde olmayan şeyler için üzme. Dilerim bu özlemin en kısa zamanda yerini kendine ait hayallere bırakır ve çok mutlu bir hayat sürersin. :KK60:
Yarın için bol şans diliyorum, bebiş güçlü kuvvetli dirayetli ve inatçı olacak. Engel tanımayan annesinden dolayı çok şanslı, keratayı şimdiden sevdim. Yaradan konuşturuyor-yazdırıyor.

Yarın için bol şans diliyorum, bebiş güçlü kuvvetli dirayetli ve inatçı olacak. Engel tanımayan annesinden dolayı çok şanslı, keratayı şimdiden sevdim. Yaradan konuşturuyor-yazdırıyor.

İnşallah kız, ağzından bal damlıyor. Bir de kavuşabilsek kendisiyle... :KK68:

Allahım iğnenin saatini tasa ederken çok kötü bir olay geldi başıma ıslak yerler ayaza çekmiş buz firene basıyorum araba kayıyor abs devreye girdi takır takır tam dedim herşey bitti arabalara korna öttürüyorum yaklaşmasınlar diye allahım verilmiş sadakam varmış ama iğneyi. Saatinde oldum nihayet

Geçmis olsun.. Insallah tekrarı olmaz...

Zanorkcum yarın şansın açık olsun Allah yardımcın olsun canım

Sağol arkadaşım. Valla kontrolden çok havadan dolayı endişeliyim. Rabbim dışarıda kalan tüm canları korusun, yolda olanlara sağ salim gidecekleri yere ulaşmayı nasip etsin... 2003 te bir fırtına olmuştu İstanbul' da. Boğaz köprüsünün ayaklarından birisi çatlamış, insanlar evlerine gidememiş hatta soğuktan vefat edenler olmuştu. O gece eve gidemeyenlerden birisi de bendim. Rabbim tekrar yaşatmasın, kabus gibiydi...

İnşallah kız, ağzından bal damlıyor. Bir de kavuşabilsek kendisiyle... :KK68:
Bence olacakkkkk. Çaban karşılıksız kalmaz inş. Yalnız diş sorununu transfer öncesi çözsen nasıl olur ki? Sende biliyorsundur dişlerdeki sorun tüm vücudu etkiliyormuş. Hadi iyi uykular, yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

Yarın inşallah güzel haberlerini alırız, yarın hava kötüymüş..dikkatli olun dikkatli gidin, umarım Allah gönlüne göre verir,bol şans dilerim.

Teşekkür ederim arkadaşım. Otobüsle gideceğim. Ama yol hali, Allah yardımcımız olsun... İnşallah her şey yolunda gider. Yavrumun yanına gidip gidip bırakıp geliyorum. En yakın zamanda alayım inşallah...

Teşekkür ederim arkadaşım. Otobüsle gideceğim. Ama yol hali, Allah yardımcımız olsun... İnşallah her şey yolunda gider. Yavrumun yanına gidip gidip bırakıp geliyorum. En yakın zamanda alayım inşallah...
Yolun açık olsun canım. Kalacak gibi olursan bende de kalabilirsin. Kediler, köpek de var. Evini aramazsın:)

Sevgi pıtırcığı seniii,
geçmiş ola migren başa belaa canım.. hele streste filan dayanilmaz olabiliyor. Çok şükür benim o denli büyük değil..

Valla sevdicegimin migreni tuttumu iki gùn gòrüsemiyoruz. Ses cikaramiyoriuz..karanlikta yatiyor,yemek yemiyor.... Keskee kurtulabilse

Back
X