Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sen canını sıkacak yer arıyorsun hakkattenn...
OLumsuzları at kafadan yavrucum yaa napalımm.. Bu kadar gerersen kendini bebiş nasıl tutuncak sana...
Bazı zorluklar olabilir ama onlara nasıl baktıgımız onemlı eve gıdınce bol bol ısıt kendini.. Ihlamurunu iç meyveni ye ayakları kalorıfere daya acık bir şeycigin kalmaz.. Biraz oğluna sarıl falan filann.. Gir bi mercimek çorbası yap şifa niyetine içç.. Ohhh şifam olsun dee... Daha ne diyeyimm .. Her şey güzel olacakk yaa inan acık inan:KK15::KK15:
Ok

Sen canını sıkacak yer arıyorsun hakkattenn...
OLumsuzları at kafadan yavrucum yaa napalımm.. Bu kadar gerersen kendini bebiş nasıl tutuncak sana...
Bazı zorluklar olabilir ama onlara nasıl baktıgımız onemlı eve gıdınce bol bol ısıt kendini.. Ihlamurunu iç meyveni ye ayakları kalorıfere daya acık bir şeycigin kalmaz.. Biraz oğluna sarıl falan filann.. Gir bi mercimek çorbası yap şifa niyetine içç.. Ohhh şifam olsun dee... Daha ne diyeyimm .. Her şey güzel olacakk yaa inan acık inan:KK15::KK15:

Portakales harikasın ya ama tüm olumsuzluklar beni buluyor.yağmayan kar. Yağıyor heryer tatil Ankara da yok bu iğnelerde beni garip yaptı hep ağlayasım var normaldede zaten ota Boka ağlıyorum

Portakales harikasın ya ama tüm olumsuzluklar beni buluyor.yağmayan kar. Yağıyor heryer tatil Ankara da yok bu iğnelerde beni garip yaptı hep ağlayasım var normaldede zaten ota Boka ağlıyorum

Yapar canım o iğneler biraz duygusallık yapar..
Koskoca Ankara da bugun hayatını kaybeden bir çocuk var.. Dısarıda üsüyen onca hayvan ve sokakta calısan belki hiç parası olmadıgı için işe yürüyerek giden bir sürü insan var... Eminim sen çok şanslısın..
Moralini çökertmek istemem sadece iyi ol istiyorum ve eminim bunu başarırsın.. Biraz sakin ol de kendine tamam sakinn her şey yolunda ve az sonra daha da yolunda olacak... :KK15::KK15::KK15:

Yapar canım o iğneler biraz duygusallık yapar..
Koskoca Ankara da bugun hayatını kaybeden bir çocuk var.. Dısarıda üsüyen onca hayvan ve sokakta calısan belki hiç parası olmadıgı için işe yürüyerek giden bir sürü insan var... Eminim sen çok şanslısın..
Moralini çökertmek istemem sadece iyi ol istiyorum ve eminim bunu başarırsın.. Biraz sakin ol de kendine tamam sakinn her şey yolunda ve az sonra daha da yolunda olacak... :KK15::KK15::KK15:

sen süpersin :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Tamam canım..
Burda bastırdı kar fena yagıyor rabbım hepimize kolaylık versin ..
Öpüyorummmm

amin canım Rabbim evsiz barksızlara sokakta yolda olanlara aç susuz olanlara yardım etsin

buradada dün lapa lapa kar yağdı izlemesi çok güzeldi ama bugün yağmur var

bende seni çok öpüyorum canım

Merhaba, hatırlatırım Ocak ayındayız, tabiki kar da yağacak, soğukta olacak. Biraz derin derin nefes al. Herşey yolunda....

Kizlar merhaba hastanedeyim, opudan ciktim. Cok sukur Allaha bunu da sag salim atlattik. Bundan sonra sira tekrar miyomda. Her seyde hayır var diyerek yola devammmm :)
Dollenme işine geciyorlar, buz benegim olur insallah
Öpüyorum kizlar Allaha emanetsiniz
Geçmiş olsun, hammaddeleriniz sevgili olup 2'şer 2'şer bölünsün, bölünsün, bölünsün ve kocamaaan bebiş olarak kucağına gelsin....

Merhaba, çörek otu yağını 2 damla 5 gün süreyle buruna akıtıyorsun, sinüsleri yeşil yeşil söküyor. Eşimin tecrübesinden biliyorum. Geçmiş olsun.

Bendede sünizit var bir türlü geciremiyorum. tuzlu suyla yapiyorum arada ama tam gecmiyor, bu dedigin yagi deneyeyim bende, günde kac defa damlattiniz buruna, cevap yazarsan memnun olurum esine gecmis olsun.

:KK51::KK51::KK51::KK51:Kızlar, adetim gecikti. Dayanamadım gittim, şu malum markanın erken tespitte bulunan modelinden bi test aldım, koştum geldim eve. Sonuç negatif. Sanırım artık adet düzensizliğim var. Gözüm Aydın.

:KK51::KK51::KK51::KK51:Kızlar, adetim gecikti. Dayanamadım gittim, şu malum markanın erken tespitte bulunan modelinden bi test aldım, koştum geldim eve. Sonuç negatif. Sanırım artık adet düzensizliğim var. Gözüm Aydın.

canım keşke sabah ilk idrarla yapsaydın hem belki geç döllenmedir inşallahda öyledir hemen moralini bozma

Eveeet, dün 19 adet yumurta toplandı. Akşam atladım uçağa eve geldim. Şimdi aradım 14 yumoş olmuş. Takipdeler. Büyük ihtimal cumartesi transfer etmek istiyorlar. Perşembe istanbula gitcem yine. Ne olur olmaz, çağrırlar diye. Bir sürü nar aldım bende içimmi? PGT ye karar veremedim bir türlü, ama neden tutunmadığını sadece bu yollamı öğrenebilirim acaba? Yumoşları pek elletmek istemiyorum.Olumsuz bişey olursa,sonlandırırım diyorum.o konuda güçlüyüm sanırım.Varmı bi fikri olan?

Kizlar merhaba hastanedeyim, opudan ciktim. Cok sukur Allaha bunu da sag salim atlattik. Bundan sonra sira tekrar miyomda. Her seyde hayır var diyerek yola devammmm :)
Dollenme işine geciyorlar, buz benegim olur insallah
Öpüyorum kizlar Allaha emanetsiniz
canım geçmiş olsun bir adım daha bebişine yaklaştığını düşün inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın, aslında benimde miyomlarım var en son büyüğü 2 santimdi yaştan dolayı ameliyatla alırsak tüp bebek için geç olur deniliyor canım senin miyomların ne kadardı nerde aldırıyorsun açık ameliyatmı çok soru sordum kusurabakma ama bende bir arayış içindeğim

canım keşke sabah ilk idrarla yapsaydın hem belki geç döllenmedir inşallahda öyledir hemen moralini bozma
Sabah ilk idrar olması şart değil yazıyordu kullanma talimatında.. Moralimi bozmuyorum saracım, zaten pozitif çıksa bile temkinliyim. 2 düşükten sonra.. Heves- kursak olayı oldu yani :KK31:

Back
X