Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

rabbim gönlüne göre versın canım. sen telaş yapma her şey olacağına varır.. relg olman cok onemlı dgl cnm senınde yakındır pazartesi filan bellı olur

Aynen ben de öyle,, kız evlat hayırlı evlat derler zaten.. Çok istiyorum çok.. Bi De küçükken giydirmesi süslemesi.. Offff.. Ne kadar eğlenceli, mutluluk verici... Allah hepimizin gönlüne göre versin

Aynen ben de öyle,, kız evlat hayırlı evlat derler zaten.. Çok istiyorum çok.. Bi De küçükken giydirmesi süslemesi.. Offff.. Ne kadar eğlenceli, mutluluk verici... Allah hepimizin gönlüne göre versin

eşimde çok fazla kız istiyor.. inşallah gönlümüze göre verir Allahım..
tabi birde şu var herşeyin hayırlısı.. hayırlısı erkek olacaksada erkek bebek versin Allahım..
hayırlısı neyse o olsun..

canım hayırlı olsun yavaş yavaş sindire sindire sona geliniyor inşh.Dilerim herşey çok güzel olsun güzel neticelensin kucaklıyorum.

sanki beni anlatıyorsun ...ben deaynı şeyleri yaşıyorum...3 yumrta dün toplantı.sadece 1 tanesi döllenmiş 8 denemem 38 yaşındayım .işyerinde odamı kitledim ağladım...

üzülme bence 1 tane bile çok kıymetli bizler için inşh dölennir ve sımsıkı tutunur sana...

çok hak veriyorum size.Allahım hakkımızda hayırlısını versin.

bugün üzüleceğim, ama size söz veriyorum hemen toparlanacağım. biz güçlü kadınlarız, sadece bu gece ağlamak istiyorum, Allah büyük, bunun da üstesinden geliriz inşallah

güçlenmene çok sevdim sürekli hızlı hızlı okudum çok merak ettim çok üzüldüm yazdıklarına ama sonrası mucize oldu çok şükür.

canım özledik bir an önce aramızda görmek istiyoruz seni.ilaç dozunun düşmesine çok sevindim.
rejim olayınıda zate haledersin sen yaa...

Kurban olduğum Allahım sen nelere kadirsin yarabbimmmmm...
İnanamıyorum kızlar, şimdi merkezden aradılar, iki tane yumurtam döllenmiş :)

mucize mucize çok şükür çok üzüldüm peşi sıra haberlerini okurken.

kızlar petek dinçözde 2 aylık hamileymiş.. oda tedavi görüyordu..
darısı başımıza.. ahh yıllardır kimler geldi kimler geçti hepsi gebe kaldı.. bi ben kalamadım..

bende demet akalının hamiliğine öğrendiğimde böyle hissetmiştim :)
tez zamanda hepimize inşh.

şakirrrrrrrrrrrr
çok tatlı ya...........

Allah gönlüme göre vermiş.neden derseniz?
hayvanlarını anlatan arkadaşlardan foto isteyecektim.
hayvanları bende çok seviyorum.
kedi hastasıyım köpeklerden çok korkuyordum.ama alıştım yavaş yavaş.
çok tatlılar yaa....
çıldırdım burda ellemek için onalara sevmek için.
şakirler yani o cinsler çok mu oyuncu oluyor böyle sarı olanlar nasıl?
birde 3 renkler var yasarı siyah beyaz onalrla ilgili bilgin var mı?

[QUOTE="portakales,
Tüp bebek tedavisindebaşarıyı artırıyormuş. ..ama tam araştırmadım. .bir şeyler okuyorum şu an:)...

Bence akapunktur un basarısı kısının ona olan ınanma gücüyle ilgili.. Yanii onun sana iyi gelecegine inandıgın için iyi gelebilir.. Bilmiyorum bende böyle bi his bırakıyor.. AMa seni etkilemek istemem tatlımm

portakales canım senin köpeğinde çok tatlı onuda sevesim kucaklayasım geldi.
azcık kormuyorum köpeklerden ama çok seviyorum.
cumartesi opun varmış şimdiden güzellikler diliyorum.
herşey çok güzel devam etsin.

E eyno

Ama canım herkesin yolu nasıl farklı herkese iyi gelecek mucizeye giden vesile de öyle farklı... İçindeki sesi dinle kalbinle karar ver.. Elbet biri seni oraya götürecektir.. Nasıl bakarsan öyle olurmuş yaa.. Niyet et düş yollara:)

Amin inşallah arkadasım... Köpeğim insanlara bayılır emin ol seni çok sever:))

Amin inşallah arkadasım... Köpeğim insanlara bayılır emin ol seni çok sever:))

fotoğrafındaki o mu yaaa çok benziyor.
ne kadar büyüdü şimdi.bende çok sevdim inan ki...
küçüklükten kalma saçma bir korkum var ama aşıyorum helede sevecense köpek daha rahatlıyorum alışıyorum hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…