- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.641
Ikiz mi kafayı yerim ben doktorumdan bir tane istedim eşim görev nedeniyle hep yurt dışında benim için berbat olur senin hiç yok dimi senin olsun canım Allah önce olmayana versin sonra bizim gibi 2. Isteyenlere zaten ben cuma adet oldum çok erken çatlama için inşallah eşimin morfoloji sorun olmaz
Aynen ben de öyle,, kız evlat hayırlı evlat derler zaten.. Çok istiyorum çok.. Bi De küçükken giydirmesi süslemesi.. Offff.. Ne kadar eğlenceli, mutluluk verici... Allah hepimizin gönlüne göre versinaynen bende öyle canım.. kız çocuğun küçükken alışverişi, gezmesi, büyüyüncede anneye desteği bi başka oluyor bide yaşlanınca genelde kız evlatlar anneyle daha çok ilgileniyor.. erkekleri ise biz gelinler alıp kendi tarafımıza çekiyoruz.. işimize nasıl gelirse öyle davranıyoruz..
kendi annemi epilasyona, kuaföre, alış-verişe, avm lere heryere yanımda götürüyorum gerekli gereksiz herşeyi ile ilgileniyorum.. yeterki evde yalnız kalmasın diye..
Aynen ben de öyle,, kız evlat hayırlı evlat derler zaten.. Çok istiyorum çok.. Bi De küçükken giydirmesi süslemesi.. Offff.. Ne kadar eğlenceli, mutluluk verici... Allah hepimizin gönlüne göre versin
rabbim gönlüne göre versın canım. sen telaş yapma her şey olacağına varır.. relg olman cok onemlı dgl cnm senınde yakındır pazartesi filan bellı olur
canım senin dondurulacakmı, taze transfermi yapılacak.
Kızlar nöral terapi ve Akapunktur hakkında ne düşünüyorsunuz
Eve geldim, beslendim, nihayet yerime kuruldum.
Hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim. Hem yüreklerinizi hem kapılarınızı açtığınız için.
Yolculuk iyi geçti. Kar görmedim desem yeridir. Soğuk ta buradakinden fazla değildi. Korktuğum gibi olmadı. O açıdan keyifliyim.
Geçen kontrolden beri hiç bir şeyin değişmemiş olması biraz üzdüyse de daha hastaneden çıkmadan unuttum. Gelişmelerin seyrine göre, Ocak ayı sonunda belki Şubat başlarında bebeğimi buzhaneden kurtarma operasyonu tamamlanmış olacak. Dilerim bu soğukta beklemek zorunda kaldığı için kızmamıştır annesine. Ona iyi bir yatak, iyi bir kucak, iyi bir yuva hazırlamak istiyorum.
Cuma yine İstanbul' da olacağım. Önümüzdeki hafta Perşembe günü de bir aksilik, değişiklik olmazsa maratona başlayacağız.
Bugünlük benden haberler böyle. Bakayım sizlerde neler varmış
sanki beni anlatıyorsun ...ben deaynı şeyleri yaşıyorum...3 yumrta dün toplantı.sadece 1 tanesi döllenmiş 8 denemem 38 yaşındayım .işyerinde odamı kitledim ağladım...
Merhaba, 43 yaşındayım tüpte 2.denemem 1 yumurta toplandı, tutacak mı, tutmayacak mı diye çok çok endişeli değildim, akapunktura gidiyordum sanırım onun etkisindendi. Bir de ben elimden geleni yapmışım olacaksa olur, olmayacaksa da vardır bir nedeni, hakkımda hayırlısı buymuş diyorum. Dünya sadece bebişten ibaret değil. Neyi çok çok isterseniz onunla sınanırmışsınız, deniliyor.
bugün üzüleceğim, ama size söz veriyorum hemen toparlanacağım. biz güçlü kadınlarız, sadece bu gece ağlamak istiyorum, Allah büyük, bunun da üstesinden geliriz inşallah
Herkese günaydın,
her şey güzel olacak umuduyla uyandım, Allah hayırlısını versin bizlere... Dün dediğim gibi ağlayamadım, doldu gözlerim ama akıtamadım dışarıya ne yazık ki...
Ama biliyormusunuz iyiyim, çok iyi olmaya da gayret ediyorum.... Allahın izniyle de her şey güzel olacak, zaten güzeldi, ama daha da iyi olacak :) Hepinizi çok öpüyorum.
Bu arada doktorumu değiştirmeye karar verdim. Bana bizler gibi olanlara en iyi şekilde bakım yapan bildiğiniz doktorları denemek istiyorum. Sonuçta oğlumdan sonra ilk tüp bebek denemem negatif çıktı diye dünyam başıma yıkılamaz dimi yani :)
Gunaydin kizlar bir iyi bir kötü haber
iyi haber bu sabah doktorum aradi hipertroid cok iyi bir degerde ilacimi 20 mg den 10mg düsürdü
Közü haber diyet yapmaliymisim bunu bioenerji uzmani söyledi Histamintlorans varmis kontrol altina alinmasa alerjik hastalik yaparmis Astim vb.gibi okadar zor bir diyetki anamm yaa nasil haledicem düsünür oldum
fikri olan varsa yazsin lütfen
Hepinize hayirli bir Persembe diliyorum ve kocaman öpüyorum bu ara hic iyi degilim kizlar kim ne yazdi okuyamiyorum kısın tenbelugi vurdu beni hep yatasim var eve gelip namazlari bitirip cup yatak sabahta bir telase kalkamiyorum yolda aklima geliyonuz kusura bakmayin enkisa zamanda düzelip buralari
altüst edicem
Kurban olduğum Allahım sen nelere kadirsin yarabbimmmmm...
İnanamıyorum kızlar, şimdi merkezden aradılar, iki tane yumurtam döllenmiş :)
kızlar petek dinçözde 2 aylık hamileymiş.. oda tedavi görüyordu..
darısı başımıza.. ahh yıllardır kimler geldi kimler geçti hepsi gebe kaldı.. bi ben kalamadım..
şakirrrrrrrrrrrrkıslaaar bu da benim datluuum... 11 yaşında ve adı da şakir... benim yol arkadaşım o... evde her yerde benimle dolaşır, yemek yaparken mutfak televizyonunun yanınada, uyurken tam ayaklarımızın dibine, her yerde benimle... onu çok seviyorummm. Yaşasın şakiiiiiir
Çok tatlıymış maşallah, Allah ömür versin, uzun süre birlikte yaşayın.
Bu da benimkinin bebekliği teyzesi.
Bu da kankasıyla tanıştıkları gün :)
İmrenilecek bir dostlukları vardı kuzularımın...
[QUOTE="portakales,
Tüp bebek tedavisindebaşarıyı artırıyormuş. ..ama tam araştırmadım. .bir şeyler okuyorum şu an:)...
çok haklısın inanç çok önemli...ben de bu ay folikül olmayınca panikleyip önüme gelen herşeye atlıyorum..başka ne yapabilirim diye araştırırken buna rastladım...
portakales canım senin köpeğinde çok tatlı onuda sevesim kucaklayasım geldi.
azcık kormuyorum köpeklerden ama çok seviyorum.
cumartesi opun varmış şimdiden güzellikler diliyorum.
herşey çok güzel devam etsin.
Amin inşallah arkadasım... Köpeğim insanlara bayılır emin ol seni çok sever:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?