- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.661
canım hayırlı olsun yavaş yavaş sindire sindire sona geliniyor inşh.Dilerim herşey çok güzel olsun güzel neticelensin kucaklıyorum.
Allah gönlüme göre vermiş.neden derseniz?
hayvanlarını anlatan arkadaşlardan foto isteyecektim.
hayvanları bende çok seviyorum.
kedi hastasıyım köpeklerden çok korkuyordum.ama alıştım yavaş yavaş.
çok tatlılar yaa....
çıldırdım burda ellemek için onalara sevmek için.
şakirler yani o cinsler çok mu oyuncu oluyor böyle sarı olanlar nasıl?
birde 3 renkler var yasarı siyah beyaz onalrla ilgili bilgin var mı?
Sağol arkadaşım. İnşallah her şey güzel olacak. Duygularım aşure gibi, ne ararsan var. Hayırlısı olsun, tek dileğim o.
Şakirler gerçekten çok başka. Çok hareketliler maşallah. Sarılar (fotodakini kaybettik ama 3 tane daha sarı var şimdi) kolay mutlu olan, biraz şımarık ama sözden ve duygulardan anlayan tipler. 3 Renkli de var bende. İki taneydi, onların da birisini kaybettik. Daha mesafeli bir duruşları var bendekilerin. Birisi Kontes, birisi Prenses. Emin ol isimlerini hakederek aldılar
Köpekler de iyidir. Kedi kadar karışık değiller emin ol. Yemek veriyorsun ve sonsuza kadar sana köle oluyor. Bir de arada başını, boynunun iki yanını okşayıp seversen senin adın AŞK oluyor.
Böyle işte. Susayım yoksa sayfalarca yazacağım
canlar bugün burdaki doktoruma gittim iki yumoşum var tekrar tedaviye başladık bu sefer klomenle tedaviye başladı burdaki doktorum..bahçeciyi arayamadım aslında erbil bey perşembe cuma gel ama hava durumuna göre konşalım dedi..bende arayadım bugün yollar kar ve don bu durumda gitmek risk diyor eşim..burdaki doktrrumda yumurta büyüsün bahçeciye göndeririz diyor oraylada anlaşmaları varmış..ama erbil bey başka birinini takibini kabul etmiyor..burdaki doktorumada söyleyemedim ben ora tedaviye başladım diye..yumurtam olduğuna sevinemedim canlar arada kaldık..eşim yarın akşama erbil beyle görüşücem bu takip konusunda dedi bakalım inş erbil bey kabul eder başka birinin takip etmesini yumoşların..benden güzel haberler var bakalım büyücekmi büyüse bakalım dölencekmi..hayırlsıs canlar
yaz yaa yazzz...
şiir gibi okuyorum her yazdığını içime içime :)
bana bu hayvanlarla ilgili daha başka daha güzel oldu.
hepsini çok sevdim köpeğini sev benim yerimee..
patileride öperim tek tek :)
neden üç renkli kedileri sordum biliyormusun?
annemlerin apartmanında ar yani orayı aile beledi sokak kedisi ama ben içine köpek kaçtığını düşünüyorum aynı köpek gibi davranışları sırnayışlığı..,
mahalledeki herkesi tanıyor uzaktan çağırayım mahalle girince koşa koşa geliyor.
yürütmüyor beni sevmeden çarpraz yürüyor ayaklarımın altında bir defa patisine bastım yanlışlıkla nasıl üzüldüm içim eridi.
sevsen ayrı dert sevmeyen ayrı...bacaklarımıza sarılıyor resmen.
aç mı diye yapıyor diye düşünüyoruz hususi kedi maması aldım peynir verdim yok yemiyor elimdekiyle değil derdi ellerimi kafasına götürüyor seveyim diye.
kucağıma alıyorum elimi ağzına götürüp köpek gibi mahsus ısırıyor oynuyor :)
bende çok yazdım bakkk :):):)
Seni annesi kabul etmiş demek ki. Herkese o kadar sırnaşmazlar çünkü. Dişiyse hamile olma ihtimali de var tabi. Hamileyken başka bir sevgi yumağı oluyorlar
Köpeğim sevgilerini iletti. Önünde diz çöküp kuyruk sallıyor. Heyecanlıdır benimki biraz. Önce havlar hoşgeldin diye. Uzaktan oyun yapar; totoyu diker havaya kuyruk sallar, etrafta deli gibi koşar ama yanına gelmez. Gel dersin, bacağıma yapışıp utangaç utangaç bakar. Ama alışınca da ayrılmaz yanından. Öyle değişik huylu.
evet sanırım öyleydi canım.. darısı hemencecik başımıza..
kızı olan annelere çok özeniyorum.. evde bi kız çocuğu olunca hayat daha zevkli oluyor..
akupunkturu aslında bende düşündüm, ama iyi bir yer nasıl bulunur bilemedim..özellikle tüp bebekle ilgili olan birisini bulmalı...Kızlar nöral terapi ve Akapunktur hakkında ne düşünüyorsunuz
ay yerim onu yaa tam bir utangaç sevimli çocuk gibi.........
Büyük ihtimalle hamile galiba bizim ki.
Beni annesi sanıyorsa daha heyecanladım ana mı oldum şimdi yaaaa....
ayyyyyyyyy....
eşim eve almama izin verse alıcam valahi o derece seviyorum bende.
2-3 gündür yok hava çok soğuk merak ediyorum anneme gidip geldikçe bakınıyorum.
eşimde çok seviyor ama evde besleme olayına karşı....
gün boyunca birbirimize ev hayvanlarıyla bebekli olan videolar varya sevimli sevimli onları gönderiyoruz :)
Ya ben sizin hepinizi yerim catir citir yaa tatlu hatunlar gözümden uyku akiyo ama sizi okumadan yatmicam dedim ..
Canlarim diyet olsa yani şunu bunu yemeyle bitse hic kirkmam yaparim elimdeki liste felaket
yememem gerekenler
Domatez, tursu , sirke patlican ,peynir :, zeytin, salal, sucuk
boyali ve katki iceren konserve k.fasulye , bezelye (derindondurucudan) misir, salca , ceviz , ananas, portakal, mandalin mayali hicbir ürün cuklata ,armut, cilek, yumurtanin sarisi, lahana, ya liste cok uzun birde bununla kalsa yemekler salcasizvyapilcak soguduktan sonra yenilip geri kalan yemek dondurulucak , dondurucudan ciktiktan sonra asla buzdolaba girmiyecek acilmasi beklenecek tencerede isitip yenilesek kiyma et hepsi hazir yapilacak 6 hafta en sevindigim mayasiz ekmek buldum yani sizler eminsiniz ben basaririm bunu demi
Bugün basladimda kac gün sürer bilemem
herkese tatli rüyalar cevaplar icin cok tesekür ederim kizlar iyiki varsiniz yaa
akupunkturu aslında bende düşündüm, ama iyi bir yer nasıl bulunur bilemedim..özellikle tüp bebekle ilgili olan birisini bulmalı...
Amin diyorum. :) Çok isterim valla.. bir defada çocuk defterini kapatmış olurum.
Günaydın, ben akapunktura gidiyorum, bilinçaltı ve geçmişte yaşanılan olumsuz olayların etkisinden arındırılmaya çalışılıyor. Sizin bakış açınız da önemli inanmıyorsanız etkisi olmaz, kan dolaşımını hızlandırıyor rahim bölgesinde. Dr. 40 üstü 2 hastadan birinde başarılı hamişli sonuç aldığını söyledi. Vücuda elini değdirmeden enerji veriyor, kan dolaşımını hissedebiliyorsunuz. Biraz pahalıca. Düşünülüyorsa işin ehli bulunmalı.Monkey ben araştırıyorum. nasılsa sen de İzmir desin.. Öğrendiğimde seni bilgilendiriririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?