Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bende soğuk havayı sevmeme rağmen ayaklarımı bir türlü ısıtamıyorum içim donduuuuuu,
her akşam üç tane çorap, üç tane hırka, iki tane pijama, :) yetmedi bide kucağımda su torbasıyla uyuyorum... Abarttım galiba

Ben de aynıyım.. Ben de soğuk havayı severim ama bu defa çok fena.. Isınamadım bi türlü. Yine de yazın sıcağı mı yoksa dün akşamki don mu deseler, dün akşam derim.

evet sanırım öyleydi canım.. darısı hemencecik başımıza..
kızı olan annelere çok özeniyorum.. evde bi kız çocuğu olunca hayat daha zevkli oluyor..

aynen katılıyorum canım

canım inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek kalbini ferah tut

tatlım 6 hafta kısa bir süre kabul ediyorum bizim için kısa bir süre sana biraz uzun gelecek ama sonunda sağlığına kavuşacaksın bebeğine kavuşacaksın çektiğimiz onca eziyetin acının yanında bu hiç bişey öyle değilmi Allah yardımcın olsun sen iradeli güçlü bir kadınsın başaracaksın inanıyorum ben

Aminnnnnn...Kız çocuğuyla gezmek ,dolaşmak,kıyafet almak, yemek yapmak, konuşmak, kahve içmek, belkide dertleşmek ..evde bağırıp çağırmak bile zevkli :)))

bencede

Kızlar benim kinin son hali... Anlatmala bitmez bizim aşkımızda anılarımızda ..Henüz 4 yaşında dilerim uzun yıllar bizimle saglıklı mutlu bi sekilde yaşarlar:))

Bence kendini yabana atma.. BUnlar seni bulduysa bu senin ne kadar güçlü bir kadın olduğunu göstermek için...
Eminim 6 haftayı başarılı bi şekilde geçirirsin tatlım.. Bebeğine gidecek şifa yolları diye bak her gün biraz daha şifalanacağını düşün... Her şey daha güzel olacak eminim... Senii çooookkk öpüyorummm

[QUOTE="dnzdry, bu anlattığın bioenerjiyle birlikte sanırım. Akapunkturu hangi bölgeye uyguluyot-r... ya da nasıl bir uygulama.. Ben böyle şeylerin katkısı olduğunu kesinlikle düşünüyorum. Eğer İzmir de varsa böyle biri mutlaka gitmeyi düşünüyorum.
Sen nerede gidiyorsun

Merhaba, akpnktr da bahçeci de alıyorum, kulak, kasık, ayak bileğinin üstüne iğne batırıyor. Üniversitelerin de akapnktr bölümü varmış, aydın da var, izmir de kesin vardır. Dr,ile görüşünce fikir sahibi olunabilir. İst başladığım için Aydında ki ile görüşmedim. Siz bioenerjist ile görüşebilmişmiydiniz?

Haha mersi canim atlaticam insallah sade kocam huzur vermiyo dün basladim zaten iste makarna hasladim cok az soya yagi onu yedim aksam patatezi soganla kavurdum renksiz bunumu yicez dedi kocam ketcap dok ben böyle yiyicem dedim vede harikaydi böylece günler cabuk biter bencede cok sagol destegin icin Allahim sana güzel ve senin gibi hayirli bir kiz versin vede herkese kiz evlat gibisi yok ya.

Canım günaydın. Akapunktrun faydasını gördünmü? Ne kadar Fiat ödedinnnn? Bana önerirmisin

Kızlar,
Yeni haberlerim var :) iki yavrum da güzelce bölünmüşler, abileri onları hemen dondurmuşlar, transfer gününe kadar anneciklerini bekleyeceklermiş :)
Şu mübarek Cuma gününde Allahım bizlerin yavru yakarışlarına hayırlısıyla olumlu sonuçlarla cevap verir inşallah...
Çok şükür Rabbime, dualarımız devam etmeli, hiç durmamalıyız...
Bundan sonraki aşamam belli, ocak ayı sonuna doğru tekrar miyom ameliyatına giricem, ikinci adet sonunda da Allahım izin verirse de transferimi olucam :) Kısaca Mart sonu-Nisan başı gibi Allahın izniyle trasfer olur inşallah :)
40 Asistana iletelim bari transfer günümü :) daha çok var ama çok şükür çoğu gitti azı kaldı :)

Canim yaaa ne güzel motive oldum şimdi yaa harikasiniz ya hepinizi söyle bir kucaklayasim geldiiiii sarildim hisetin mi?

Yaaa çok şükür tatlım gördün müü hiç bir şey için hemen üzülmeyeceksin...
Yolun açık olsunnn su gibi akıp bebeğine kavuş tatlımmm... Aminnn

hadi gözünaydın canım gördünmü seninkilerde mucize bebekler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…