- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.741
Kızlar,
sabahtan beri düşünüyorum ve kararımı verdim.Benim normal koşullarda adet olmuş, bitirmiş ve bugün artık HSG'ye hazır olmam gerekiyordu. (Bi çektiremedim şu filmi) Ama ben hala adet görmedim. Bugün iş çıkışında gidip kan verip Beta HCG'ye baktırmayı düşünüyordum. Ama sonra vazgeçtim. Olayları akışına bırakmaya karar verdim. Zaten gebeliğin ilk haftalarında yapılacak hiçbir şey yok.. Kesenin görülmesi ve kalp atışının duyulmasına kadar bekleyeceğiz zaten gebe olduğumu öğrensem bile.. Onun için ne test yaptırıcam ne de takip ettiricem. Heeeeeeççç bişii yapmadan 15 gün daha bekleyeceğAdet görürsem gidip film çektiririm. Olmazsam randevu alır bebişimi gömeye giderim.
Sağolasın, tşkkr. İzmirin yeri ayrı. Evlilik öncesi yaşamayı düşündüğüm şehirdi.Insallah ilumlu sonuç alırsın... Aksi durumda biz buradayiz... Izmire dair her nevi yardim ve yataklik yapilir.
Fiyatı makul, makine mühendisi soyadı demirkol olan bioenerjist miydi?En az üç seans oluyormuş Seansı 100 lira.. Evet ben faydasını görmeye başladım. gerçi benim daha çok yeni ama yine de iyi geldi
Ensucum sonu yok ki.. Daha öncekinde test yaptırdım yüksek çıktı, sonra yok 48 saatte Yükseldi mi diye takip et, öyle de olsa böyle De olsa keseyi bekle.. Zaten bekliyorsun. Benim adetim düzenlidir ve bu yaşına kadar kişiyim olmadı. 2 kez adet gecikti ikisinde de hamile kaldım.on beş gün öylemi böylemi diye düşünmeyeceksen mantıklı canım.. ben şahsen dayanamam hepten strese girerim:))
gerçi ben artık regly 1 ay geciksede teste koşmam doğaldan asla gebe kalacağıma inanmıyorum. kesin kist vardır diye korkarım:))
Benim de temennim o yönde Saracım. Ama hayırlısı olsun.. Görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler. :)inşallah bu sefer düşmez Allah kucağına almayı nasip eder
Benim de temennim o yönde Saracım. Ama hayırlısı olsun.. Görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler. :)
canım inşallah hamilesin.kürtajdan sonraki ilk adetse evet bendede gecikti aynen hamilelil gibi dr kanda baktı yok sonra adet sökücü...dr bıkıyor insan bırakalım su yolunu bulur hapta kullansan rabbim sistemi öyle güzel kurmuşki vucud kendi hallediyor zaten.Ensucum sonu yok ki.. Daha öncekinde test yaptırdım yüksek çıktı, sonra yok 48 saatte Yükseldi mi diye takip et, öyle de olsa böyle De olsa keseyi bekle.. Zaten bekliyorsun. Benim adetim düzenlidir ve bu yaşına kadar kişiyim olmadı. 2 kez adet gecikti ikisinde de hamile kaldım.
Canım bol şans . İnşallah kaliteli bir sürü folikülün oluşur. Dualarım seninleEvettt yarın kısmet olursa:)
portakalım yarın dualarım seninle olacak inşallah herşey olumlu ve yolunda gidecek canım
Ben hamile olma fikrini değil sadece olmama fikrini de gayet rahatlıkla karşılıyorum ki şu an...rahatlığım sadece gebe olduğuma inandığımdan değil ki.. Elimden bişey gelmediğini bilip kabul etmemden..
Canım bol şans . İnşallah kaliteli bir sürü folikülün oluşur. Dualarım seninle
Ensucum sonu yok ki.. Daha öncekinde test yaptırdım yüksek çıktı, sonra yok 48 saatte Yükseldi mi diye takip et, öyle de olsa böyle De olsa keseyi bekle.. Zaten bekliyorsun. Benim adetim düzenlidir ve bu yaşına kadar kişiyim olmadı. 2 kez adet gecikti ikisinde de hamile kaldım.
Beta hcg 357 çıktı, 2 gün sonra 480 çıktı.. Çok yükselmemiş aaaa falan olduk hadi 2 gün sonra bi daha bakalım oldu, sonra keseyi ölçelim de bakalım oldu... Bence bu daha stresli. Bu şekilde daha çok kafanda kuruyorsun.yüksek derken kaç çıkmıştı canım..
Kürtajın üstüne 30 gün sonra bir adet gördüm. Bu 2. Olacaktı.canım inşallah hamilesin.kürtajdan sonraki ilk adetse evet bendede gecikti aynen hamilelil gibi dr kanda baktı yok sonra adet sökücü...dr bıkıyor insan bırakalım su yolunu bulur hapta kullansan rabbim sistemi öyle güzel kurmuşki vucud kendi hallediyor zaten.
Ben de varım izmir de...yardımcı olmak için elimden geleni yaparımInsallah ilumlu sonuç alırsın... Aksi durumda biz buradayiz... Izmire dair her nevi yardim ve yataklik yapilir.
Beta hcg 357 çıktı, 2 gün sonra 480 çıktı.. Çok yükselmemiş aaaa falan olduk hadi 2 gün sonra bi daha bakalım oldu, sonra keseyi ölçelim de bakalım oldu... Bence bu daha stresli. Bu şekilde daha çok kafanda kuruyorsun.
kızlar canlar bende geçen sene pırtılaşmaya baktırmıştım sadece anti trombin 3 sınır 112 ken bende 127 cıkmış.dr kan sulu dedi. aspirini kesti....acaba bilen varmı aranızda,prolaktin 22 cıkmış ilacta kullanıyorum 2 haftada yarım dostinex içiyorum eski tahlillerde cok düşüktü şimdi yükselmiş iş cıkışı dr gideceğim endokrine hormonları ayarlıyor.pırtılaşma kafama takıldı google sordum aynende .....sizdeki bilgi profesörlerde yok yani kuzular...öpüldünüz
Tüm dualarımız seninle, herşey yolunda gidecek inşallah, sağlıklı, 1. kalite yumoşların olur inşallah :)Teşekkür ederimm canımm inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?