Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

on beş gün öylemi böylemi diye düşünmeyeceksen mantıklı canım.. ben şahsen dayanamam hepten strese girerim:))
gerçi ben artık regly 1 ay geciksede teste koşmam doğaldan asla gebe kalacağıma inanmıyorum. kesin kist vardır diye korkarım:))

Ensucum sonu yok ki.. Daha öncekinde test yaptırdım yüksek çıktı, sonra yok 48 saatte Yükseldi mi diye takip et, öyle de olsa böyle De olsa keseyi bekle.. Zaten bekliyorsun. Benim adetim düzenlidir ve bu yaşına kadar kişiyim olmadı. 2 kez adet gecikti ikisinde de hamile kaldım.

canım inşallah hamilesin.kürtajdan sonraki ilk adetse evet bendede gecikti aynen hamilelil gibi dr kanda baktı yok sonra adet sökücü...dr bıkıyor insan bırakalım su yolunu bulur hapta kullansan rabbim sistemi öyle güzel kurmuşki vucud kendi hallediyor zaten.

Ben hamile olma fikrini değil sadece olmama fikrini de gayet rahatlıkla karşılıyorum ki şu an...rahatlığım sadece gebe olduğuma inandığımdan değil ki.. Elimden bişey gelmediğini bilip kabul etmemden..

Başka çare yokki tatlımm bekleyip göreceğizz. sonuçta kötü bir şey yokk dilerim gönlünden gecen sana hayırlı olur ve başına gelir :)

kızlar canlar bende geçen sene pırtılaşmaya baktırmıştım sadece anti trombin 3 sınır 112 ken bende 127 cıkmış.dr kan sulu dedi. aspirini kesti....acaba bilen varmı aranızda,prolaktin 22 cıkmış ilacta kullanıyorum 2 haftada yarım dostinex içiyorum eski tahlillerde cok düşüktü şimdi yükselmiş iş cıkışı dr gideceğim endokrine hormonları ayarlıyor.pırtılaşma kafama takıldı google sordum aynende .....sizdeki bilgi profesörlerde yok yani kuzular...öpüldünüz

yüksek derken kaç çıkmıştı canım..

yüksek derken kaç çıkmıştı canım..
Beta hcg 357 çıktı, 2 gün sonra 480 çıktı.. Çok yükselmemiş aaaa falan olduk hadi 2 gün sonra bi daha bakalım oldu, sonra keseyi ölçelim de bakalım oldu... Bence bu daha stresli. Bu şekilde daha çok kafanda kuruyorsun.

Kürtajın üstüne 30 gün sonra bir adet gördüm. Bu 2. Olacaktı.

evet oldukça iyiymiş.. haklısın cnm böyleside zor ama bence sen tüp bebeksiz gebe kalırsın.. gebe kalınca kan sulandırıcı kullanıyorsun dimi.. trombofili testi yaptırmıştın dimi.

canım hergün düzenli fazla sayıda incir tüketimi veya incir kürü bazı bünyelerde prolaktini yükseltiyor..,
birde hayıt bitkisi yükseltebiliyor..
benimde normaldi 1-2 ay hergün 3-4 tane incir yemiştim 28 e çıkmıştı.. bırakınca hemen düştü..
birde deprasyon hapı,tansiyon hapı, doğum kontrol hapı ve örtrojen ilaçları yükseltebiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…