Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayirli Cumalar canlarim cumanin yüzü suyu hürmetine bu topikteki bütün bayanlarin duasini kabul et Allahim bizlere hayirli evlatlar ver hakimiza hayirli degilsede hayirli kilip öyle ver Yarabbi Amin Amin Amin

Amin canımm benim.. ne güzell dilekler dilemişsin..

diğer topikte yazdığımı okumuşssun sanırım nerede paylaştığın önemli değil düşünceli arkadaşım uğraşmışsın araştırmışsın çok sağol Allah razı olsun senden dua içinde çok teşekkür ederim güzel bir duaymış amin diyorum bende

amin canım

alpcemre tatlım bende belli bir sorun yok tutunmada sorun olunca TSH 4,73 tü 2,50 nin altında olmalı diye ilaca başladım ona bakılmışken insülin direncinede bakıldı oda çıktı onun içinde ilaç kullanıyorum bakalım hayırlısı

Kızlar,
sabahtan beri düşünüyorum ve kararımı verdim. Benim normal koşullarda adet olmuş, bitirmiş ve bugün artık HSG'ye hazır olmam gerekiyordu. (Bi çektiremedim şu filmi) Ama ben hala adet görmedim. Bugün iş çıkışında gidip kan verip Beta HCG'ye baktırmayı düşünüyordum. Ama sonra vazgeçtim. Olayları akışına bırakmaya karar verdim. Zaten gebeliğin ilk haftalarında yapılacak hiçbir şey yok.. Kesenin görülmesi ve kalp atışının duyulmasına kadar bekleyeceğiz zaten gebe olduğumu öğrensem bile.. Onun için ne test yaptırıcam ne de takip ettiricem. Heeeeeeççç bişii yapmadan 15 gün daha bekleyeceğAdet görürsem gidip film çektiririm. Olmazsam randevu alır bebişimi gömeye giderim.

Bununla ilgili izmirde reiki uzerine iyi bir isim biliyorum ben turgay hoca... Pamuk gibi kendisi... Ben reiki 1 almistim ondan.... Saglik isleri bebisler derken 2 ye gidemedim... Ilgilenen olursa òzelden tel verebilirim.... En azindan kendisi ile tel.de gŏrüšüp yumoslara ne kadat faydasi olur görüşűlebilir... Derim ben....

Tşkr memnun olurum. İst.daki son denemem, olumlu sonuç alamazsam izmir de deneyeceğim.

Insallah pozitiftir... Insallah kese görünür... Insallah kalp atımı alınır... Insallah saglikla icinde büyür.... Iyi haberlerini alırız...ayrıca duruma karşı tutumun harika.... Cok hosuma gitti..

Hadi hayirlisi...seneye bu zamanlar dogum haberini aliriz insallah ....

Ahahahahhahahaha hadi bakalım kaç gün dayanacaksınn:)
Dİlerimm hamilesindir hayatımm...
Moral bozmiyim ama gecen sene 15 gün geciktimm.. Daha 5. gün olmustu idrar yaptım negatıf cıktı.. Sonra dedıler ki ıdrarda cıkmıyor hopp kan testı yaptım onda da cıkmadı.. Sonra gunler gectı ben de tık yok dedıler kı gec dollenme olabılır bende 15. gün filandı sanrım yooo 13. gün kalktım doktora gittimm ultrasonla baktı orda bısı var ama bu sokulme anıda olabılır kan tstı yapalım dedı yaptık aradı malesef gebe degılsınız dedı.. TElefonu kapadım benım serefsız geldı ahahahahah ...
Ama bu sene bereket senesi yaa ben öyle kodladımm.. Bereket ve şifaa..
O yüzden sen hamilesinn ya da hamile hazırlıgında ahahahah

Insallah pozitiftir... Insallah kese görünür... Insallah kalp atımı alınır... Insallah saglikla icinde büyür.... Iyi haberlerini alırız...ayrıca duruma karşı tutumun harika.... Cok hosuma gitti..
Kısmet, göreceğiz bakalım neyi göreceksek. Ya kese ya kırmızı bir renk daha önce 2 kez bu aşamayı yaşamış olduğum için artık relaxım. 2 si de düştü. Düşecekse zaten düşecek. Doktor bile tutamaz. Hayırlısı olsun.

inşallah bu sefer düşmez Allah kucağına almayı nasip eder

Ben hamile olma fikrini değil sadece olmama fikrini de gayet rahatlıkla karşılıyorum ki şu an...rahatlığım sadece gebe olduğuma inandığımdan değil ki.. Elimden bişey gelmediğini bilip kabul etmemden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…