Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

aynı dönem sana uğurlu gelir belki canım.. evet beklemek çok zor gerçekten.

İnşallah hamilesindir canım .. Dualarımız seninle

Portakal KARDEŞ yarın saat kaçta OPU 'n ?

Ben hamile olma fikrini değil sadece olmama fikrini de gayet rahatlıkla karşılıyorum ki şu an...rahatlığım sadece gebe olduğuma inandığımdan değil ki.. Elimden bişey gelmediğini bilip kabul etmemden..

Harikasın.. En rahatlatıcı şey kabulleniş.. Bu psikoloji ile devam et canım

Benim de temennim o yönde Saracım. Ama hayırlısı olsun.. Görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler. :)

Iki düşükten sonra genetik test yapıldı mi sana? Pıhtılaşma normalden az biraz bile hızlı olsa, Bebeğin beslenmesinde olumsuzluk oluşturup, düşüğe neden oluyormuş. Belki biliyorsundur. Kan sulandırıcı iğne ve coraspin veriyor doktorlar. Bazıları bir kaç ay bazıları 9 ay kullanıyor.. Gebelik belirlendikten sonra da yapılabiliyor sanırım bu test. Aklında olsun istedim.
Bana da doktorum her ihtimale karşı transferden sonra coraspin ve kan sulandırıcı iğne verdi.

Sarjimmm can cekisiyor diye once msj yazdim resminu hazirladimmm. Kosturmacamin ortasinda azicik soluk arasi buldum girdum ki yok ortada yaziliyor. Haklisinizz yoktum cok calistim ben. Keyfimm yerinde sagligima tuuu masallahh. İnsallah haberleriniz de iyidir, okuyamayaxagum sanirim 40 50 syfa var hep iyi seyler olmustur diye diliyorummm opuyorummm hareketli gunleri olan herkese opusu transferi veya huc birisii hep sansss diliyorum. Telefindan yazmaktan hic hazzatmiyorummm yintuciler applikasyonyu geri getirin. Yine optum sanirim cani cikmadan telfinun yolladim

Sarjimmm can cekisiyor diye once msj yazdim resminu hazirladimmm. Kosturmacamin ortasinda azicik soluk arasi buldum girdum ki yok ortada yaziliyor. Haklisinizz yoktum cok calistim ben. Keyfimm yerinde sagligima tuuu masallahh. İnsallah haberleriniz de iyidir, okuyamayaxagum sanirim 40 50 syfa var hep iyi seyler olmustur diye diliyorummm opuyorummm hareketli gunleri olan herkese opusu transferi veya huc birisii hep sansss diliyorum. Telefindan yazmaktan hichazzatmiyorummm yintuciler applikasyonyu geri getirin. Yine optum sanirim cani cikmadan telfinun yolladim

Sarjimmm can cekisiyor diye once msj yazdim resminu hazirladimmm. Kosturmacamin ortasinda azicik soluk arasi buldum girdum ki yok ortada yaziliyor. Haklisinizz yoktum cok calistim ben. Keyfimm yerinde sagligima tuuu masallahh. İnsallah haberleriniz de iyidir, okuyamayaxagum sanirim 40 50 syfa var hep iyi seyler olmustur diye diliyorummm opuyorummm hareketli gunleri olan herkese opusu transferi veya huc birisii hep sansss diliyorum. Telefindan yazmaktan hichazzatmiyorummm yintuciler applikasyonyu geri getirin. Yine optum sanirim cani cikmadan telfinun yolladim

:)) uclemis bile! Ustelik kendi adima kabul gormez bir suru yazim hatasiyla... Olsun simdilik mazur gorun olur mu Sevgiler kocaman

Geçen hafta bugün adet olmuştum.sanki bir ömür geçmiş gibi.... Transferden sonra nasıl geçer kızlar 12 gün yata yata karpuzu büyütürüz .....

Kizin davranışlarını gözumde canlandı gulumsetti beni,uzun omurleri olsun,
tedavi devamı için İstanbul geldim.kayınvalidemler de kalıyorum ama kocaeliye dönünce mutlaka bulucam onu.
Kızlar benim kinin son hali... Anlatmala bitmez bizim aşkımızda anılarımızda ..Henüz 4 yaşında dilerim uzun yıllar bizimle saglıklı mutlu bi sekilde yaşarlar:))

Eki Görüntüle 1367265
Oy yerim ya cok tatlı maviş profil resmindeki o mu ya?

Gözün aydın çok sevindim evet çoğu gitti sx kaldi

Kızlar bıoenerjı ve akupunktur ıle dogallar yollardan bıle hamıle kalabılırsınız size söylim... :) Ben bioenerjinin çok faydasını görüyorumm @Lulinda mdan allah razı olsun o vesile oldu:)
Bende Lulindadsn rica ettim sağolsun gönderdi bana da
İdtanbulu çok bilmiyorum yerini bulamam diye korktum kolu i yeri
Amin canım benim
Hayirli Cumalar canlarim cumanin yüzü suyu hürmetine bu topikteki bütün bayanlarin duasini kabul et Allahim bizlere hayirli evlatlar ver hakimiza hayirli degilsede hayirli kilip öyle ver Yarabbi Amin Amin Amin
Amin canim
Allah sana da en güzelini versin canım.. Amin
Amin canım çok sağol nasılsın rvfr olmak nasıl
Evettt yarın kısmet olursa:)
Canım şimdiden hayıtı olsun bol bol kaliteli olsun keşke bugün olaydı da goreyfim seni ama yarinfs buralarda yim bir şeye ihtiyaç olursa malteprdeyim :)

İnsh hamilesindit ya insh

Insallah ilumlu sonuç alırsın... Aksi durumda biz buradayiz... Izmire dair her nevi yardim ve yataklik yapilir.
İzmir güzel memleket sansliniz ya

Sağolasın, tşkkr. İzmirin yeri ayrı. Evlilik öncesi yaşamayı düşündüğüm şehirdi.
Benimde hep yasamak istediğim şehir ya

Ben de varım izmir de...yardımcı olmak için elimden geleni yaparım)
Oy ya ne çok İzmirli var: )ne guzel

Doktora girmiştim ya bugun kistlerim yok olmuş tedaviye başladık gene
İğneler ilaçlar yazıldı
Çok mutlu oldum bekleriz gitmemiştir belki dlye dusunuyordum
14 ocak çarşamba kontrolum var ilaclar bitiyor
Tahmini ne kadar zaman sonra opu olur acaba
Annem kanser hastası ya cumartesi yani 17 ocakta testleri var onla cakiscak mi onu merak ettim orda aklıma gelmedi de

Bi de doktor bana hic kanla ilgili bir test yapmadı e2 vs hormon testi falan
Çokta sorgulayıcı olmak istedim
Öyle iste hayirlisi

Tedavin hayırlı uğurlu olsun,Annenede acil şifalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…