- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.781
inşallah bir sürü folikül haberiyle gelirsin, bol şans...dualarımız seninle..Kızlar acil dua çağrısı))yine folikül takibindeyim az sonra muayeneye gircem..ortada bir şey ama sanki bir sürü folikülüm varmış gibi hissediyorum..Sanırım delirdim..dua edin ne olur...
Keşke hemen transfer olsaMart sonu Nisan başı gibi transferim. Tekrar miyom ameliyatına girmem lazım, adetimi bekliyorum maalesef. İyileşme süresi de iki adet sonunda... Hakkımızda hayırlısı, kendime moral veriyorum, çoğu gitti azı kaldı diye :)
İşin garip tarafı oğlum için de tüp bebek transferi aynı dönemlerdeydi :)
Aynen, iyi olsunlar, güzel haber getirmelerini dilerim...Bu arada bu saat oldu Wishduygu ve Zanork yok ortada.... Umarım ikisi de iyidir, merak ettik meleklerimizi...
Kızlar,
sabahtan beri düşünüyorum ve kararımı verdim.Benim normal koşullarda adet olmuş, bitirmiş ve bugün artık HSG'ye hazır olmam gerekiyordu. (Bi çektiremedim şu filmi) Ama ben hala adet görmedim. Bugün iş çıkışında gidip kan verip Beta HCG'ye baktırmayı düşünüyordum. Ama sonra vazgeçtim. Olayları akışına bırakmaya karar verdim. Zaten gebeliğin ilk haftalarında yapılacak hiçbir şey yok.. Kesenin görülmesi ve kalp atışının duyulmasına kadar bekleyeceğiz zaten gebe olduğumu öğrensem bile.. Onun için ne test yaptırıcam ne de takip ettiricem. Heeeeeeççç bişii yapmadan 15 gün daha bekleyeceğAdet görürsem gidip film çektiririm. Olmazsam randevu alır bebişimi gömeye giderim.
Portakal KARDEŞ yarın saat kaçta OPU 'n ?Ahahahahhahahaha hadi bakalım kaç gün dayanacaksınn:)
Dİlerimm hamilesindir hayatımm...
Moral bozmiyim ama gecen sene 15 gün geciktimm.. Daha 5. gün olmustu idrar yaptım negatıf cıktı.. Sonra dedıler ki ıdrarda cıkmıyor hopp kan testı yaptım onda da cıkmadı.. Sonra gunler gectı ben de tık yok dedıler kı gec dollenme olabılır bende 15. gün filandı sanrım yooo 13. gün kalktım doktora gittimm ultrasonla baktı orda bısı var ama bu sokulme anıda olabılır kan tstı yapalım dedı yaptık aradı malesef gebe degılsınız dedı.. TElefonu kapadım benım serefsız geldı ahahahahah ...
Ama bu sene bereket senesi yaa ben öyle kodladımm.. Bereket ve şifaa..
O yüzden sen hamilesinn ya da hamile hazırlıgında ahahahah
Ben hamile olma fikrini değil sadece olmama fikrini de gayet rahatlıkla karşılıyorum ki şu an...rahatlığım sadece gebe olduğuma inandığımdan değil ki.. Elimden bişey gelmediğini bilip kabul etmemden..
Benim de temennim o yönde Saracım. Ama hayırlısı olsun.. Görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler. :)
Senin sonuç bugün belli olmuyor muydu
Kizin davranışlarını gözumde canlandı gulumsetti beni,uzun omurleri olsun,Kızım kesinlikle hem utangaç hem sevimli. Özellikle bakışları, korktuğu zaman belime sarılması bir şey istediği zaman kolumuzdan tutup çekmesi epey ilgi çekiyor. Av köpeği aslında ama sayemde ev köpeği oldu garibim.
Kedicik inşallah iyidir. Soğukta bir yerlere sığınmış yatıyorlar genellikle. Beslenip aynı yere dönüyorlar hemen. Hava şartlarına uyum sağlama konusunda çok iyiler hayvanlar. Onlar için en büyük tehlike insanlar. Ortalık biraz ısınsın görünür yine.
Aslında evin içinde beslemeye ben de pek sıcak bakmıyordum. Cins olarak, evde yaşaması gerekenler hariç tabi. Ama burası o kadar soğuk oluyor ki, istemeseler de zorla alıyorum içeri. Sorun çıkarmayacaklarını bilsem evi barınak yapacağım.
Oy yerim ya cok tatlı maviş profil resmindeki o mu ya?Kızlar benim kinin son hali... Anlatmala bitmez bizim aşkımızda anılarımızda ..Henüz 4 yaşında dilerim uzun yıllar bizimle saglıklı mutlu bi sekilde yaşarlar:))
Eki Görüntüle 1367265
Gözün aydın çok sevindim evet çoğu gitti sx kaldiKızlar,
Yeni haberlerim var :) iki yavrum da güzelce bölünmüşler, abileri onları hemen dondurmuşlar, transfer gününe kadar anneciklerini bekleyeceklermiş :)
Şu mübarek Cuma gününde Allahım bizlerin yavru yakarışlarına hayırlısıyla olumlu sonuçlarla cevap verir inşallah...
Çok şükür Rabbime, dualarımız devam etmeli, hiç durmamalıyız...
Bundan sonraki aşamam belli, ocak ayı sonuna doğru tekrar miyom ameliyatına giricem, ikinci adet sonunda da Allahım izin verirse de transferimi olucam :) Kısaca Mart sonu-Nisan başı gibi Allahın izniyle trasfer olur inşallah :)
40 Asistana iletelim bari transfer günümü :) daha çok var ama çok şükür çoğu gitti azı kaldı :)
Bende Lulindadsn rica ettim sağolsun gönderdi bana daKızlar bıoenerjı ve akupunktur ıle dogallar yollardan bıle hamıle kalabılırsınız size söylim... :) Ben bioenerjinin çok faydasını görüyorumm @Lulinda mdan allah razı olsun o vesile oldu:)
Amin canım benimbugün cuma mübarek gün Allahım duy sesimi aklımı koru bana hayırlı sağlıklı akıllı eşimle beraber büyütecek evlatlar nasip et kötü düşünceli insanların şerlerinden kötülüklerinden koru Ya Rabbim bizlere sağlık huzur mutluluk ver
bugün evlat hasretiyle yanıp Sana el açıp dua eden tüm kullarının evlatlarını kucaklarına almayı nasip et
amin
Amin canimHayirli Cumalar canlarim cumanin yüzü suyu hürmetine bu topikteki bütün bayanlarin duasini kabul et Allahim bizlere hayirli evlatlar ver hakimiza hayirli degilsede hayirli kilip öyle ver Yarabbi Amin Amin Amin
Amin canım çok sağol nasılsın rvfr olmak nasılAllah sana da en güzelini versin canım.. Amin
Canım şimdiden hayıtı olsun bol bol kaliteli olsun keşke bugün olaydı da goreyfim seni ama yarinfs buralarda yim bir şeye ihtiyaç olursa malteprdeyim :)Evettt yarın kısmet olursa:)
Kızlar,
sabahtan beri düşünüyorum ve kararımı verdim.Benim normal koşullarda adet olmuş, bitirmiş ve bugün artık HSG'ye hazır olmam gerekiyordu. (Bi çektiremedim şu filmi) Ama ben hala adet görmedim. Bugün iş çıkışında gidip kan verip Beta HCG'ye baktırmayı düşünüyordum. Ama sonra vazgeçtim. Olayları akışına bırakmaya karar verdim. Zaten gebeliğin ilk haftalarında yapılacak hiçbir şey yok.. Kesenin görülmesi ve kalp atışının duyulmasına kadar bekleyeceğiz zaten gebe olduğumu öğrensem bile.. Onun için ne test yaptırıcam ne de takip ettiricem. Heeeeeeççç bişii yapmadan 15 gün daha bekleyeceğAdet görürsem gidip film çektiririm. Olmazsam randevu alır bebişimi gömeye giderim.
İzmir güzel memleket sansliniz yaInsallah ilumlu sonuç alırsın... Aksi durumda biz buradayiz... Izmire dair her nevi yardim ve yataklik yapilir.
Ahahahahhahahaha hadi bakalım kaç gün dayanacaksınn:)
Dİlerimm hamilesindir hayatımm...
Moral bozmiyim ama gecen sene 15 gün geciktimm.. Daha 5. gün olmustu idrar yaptım negatıf cıktı.. Sonra dedıler ki ıdrarda cıkmıyor hopp kan testı yaptım onda da cıkmadı.. Sonra gunler gectı ben de tık yok dedıler kı gec dollenme olabılır bende 15. gün filandı sanrım yooo 13. gün kalktım doktora gittimm ultrasonla baktı orda bısı var ama bu sokulme anıda olabılır kan tstı yapalım dedı yaptık aradı malesef gebe degılsınız dedı.. TElefonu kapadım benım serefsız geldı ahahahahah ...
Ama bu sene bereket senesi yaa ben öyle kodladımm.. Bereket ve şifaa..
O yüzden sen hamilesinn ya da hamile hazırlıgında ahahahah
Benimde hep yasamak istediğim şehir yaSağolasın, tşkkr. İzmirin yeri ayrı. Evlilik öncesi yaşamayı düşündüğüm şehirdi.
Oy ya ne çok İzmirli var: )ne guzelBen de varım izmir de...yardımcı olmak için elimden geleni yaparım)
Üzüldüm canımArkadaşlar folikül falan yok...ama umudum var...bu ay da böyle ...Allah büyük.
Doktora girmiştim ya bugun kistlerim yok olmuş tedaviye başladık gene
İğneler ilaçlar yazıldı
Çok mutlu oldum bekleriz gitmemiştir belki dlye dusunuyordum
14 ocak çarşamba kontrolum var ilaclar bitiyor
Tahmini ne kadar zaman sonra opu olur acaba
Annem kanser hastası ya cumartesi yani 17 ocakta testleri var onla cakiscak mi onu merak ettim orda aklıma gelmedi de
Bi de doktor bana hic kanla ilgili bir test yapmadı e2 vs hormon testi falan
Çokta sorgulayıcı olmak istedim
Öyle iste hayirlisi
Umudunuzu kaybetmetyin Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açarArkadaşlar folikül falan yok...ama umudum var...bu ay da böyle ...Allah büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?