- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.701
AMİNNNNNbugün cuma mübarek gün Allahım duy sesimi aklımı koru bana hayırlı sağlıklı akıllı eşimle beraber büyütecek evlatlar nasip et kötü düşünceli insanların şerlerinden kötülüklerinden koru Ya Rabbim bizlere sağlık huzur mutluluk ver
bugün evlat hasretiyle yanıp Sana el açıp dua eden tüm kullarının evlatlarını kucaklarına almayı nasip et
amin
Yaaa sagol canim duygunun dedigi gibi senin ismini okuyunca basliyorum "soydum basucuma koydum duma duma dum." Ama bana partakalda yasak en sevdigim sey de idare edicen bari öpeyim seniBence kendini yabana atma.. BUnlar seni bulduysa bu senin ne kadar güçlü bir kadın olduğunu göstermek için...
Eminim 6 haftayı başarılı bi şekilde geçirirsin tatlım.. Bebeğine gidecek şifa yolları diye bak her gün biraz daha şifalanacağını düşün... Her şey daha güzel olacak eminim... Senii çooookkk öpüyorummm
Yaaa sagol canim duygunun dedigi gibi senin ismini okuyunca basliyorum "soydum basucuma koydum duma duma dum." Ama bana partakalda yasak en sevdigim sey de idare edicen bari öpeyim seni
Merhaba, faydasını görmedim desem yalan olur. Ama bebiş gelmeden de net karar veremem. Çok stresliysen faydası olur, dr ile ön görüşme ücretsiz, sonrası seans başı 250 tl. Toplamda 6-8 seans sürüyor. Görüşme yapmanı öneririm sonrasında kararını verirsin.Canım günaydın. Akapunktrun faydasını gördünmü? Ne kadar Fiat ödedinnnn? Bana önerirmisin
bugün cuma mübarek gün Allahım duy sesimi aklımı koru bana hayırlı sağlıklı akıllı eşimle beraber büyütecek evlatlar nasip et kötü düşünceli insanların şerlerinden kötülüklerinden koru Ya Rabbim bizlere sağlık huzur mutluluk ver
bugün evlat hasretiyle yanıp Sana el açıp dua eden tüm kullarının evlatlarını kucaklarına almayı nasip et
amin
Hayirli Cumalar canlarim cumanin yüzü suyu hürmetine bu topikteki bütün bayanlarin duasini kabul et Allahim bizlere hayirli evlatlar ver hakimiza hayirli degilsede hayirli kilip öyle ver Yarabbi Amin Amin Amin
Hayirli Cumalar canlarim cumanin yüzü suyu hürmetine bu topikteki bütün bayanlarin duasini kabul et Allahim bizlere hayirli evlatlar ver hakimiza hayirli degilsede hayirli kilip öyle ver Yarabbi Amin Amin Amin
Allah sana da en güzelini versin canım.. AminCanlar Istanbula geldim totom dondu ya bu ne soguk.
hem güldüm hem yürüdüm az önce.
insanlar evlerinde rahat rahat sıcak sıcak yapıyor.
bana bak dedim .
hayırlı cumalar.
Allahım tüm hastalara şifa versin.
dertli olanlara edalar hayırlı ne duanız varsa kabul olsun.
hızlıca okudum akşama yazarım.
hepinizi öptüm kucakladım.
Evet <İzmir de görüştüm. Üç seasn aldım:) Hatta az önce telefonla konuştum Eft diye bir şeyden söz etti. Anlamadım.Duygusal özgürlşeme falan dedi. Neys e öğreneceğiz bakalımMerhaba, akpnktr da bahçeci de alıyorum, kulak, kasık, ayak bileğinin üstüne iğne batırıyor. Üniversitelerin de akapnktr bölümü varmış, aydın da var, izmir de kesin vardır. Dr,ile görüşünce fikir sahibi olunabilir. İst başladığım için Aydında ki ile görüşmedim. Siz bioenerjist ile görüşebilmişmiydiniz?
Seans ücreti kaç tl ve kaç seans gerekliymiş? Siz faydasını görüyormusunuz?Evet <İzmir de görüştüm. Üç seasn aldım:) Hatta az önce telefonla konuştum Eft diye bir şeyden söz etti. Anlamadım.Duygusal özgürlşeme falan dedi. Neys e öğreneceğiz bakalım
Aminnnnn :)sara_28 Dahaaa önlecelri zara dan bi dua duymuştum.. Senin için iki saattir araştıyorum sonunda buldum ohh bee..
"Yüze dost, kalbe hain olanları, hayırlı olmayanları hayatımdan çıkar Ya Rab" amin diyorum canım... Not et bu duayı niyeti ezber et ve hayatına devam et...
(Ayyyy yanlış yerde paylaşmışım)
Gözün aydın canım, çook sevindim İçini ferah tut yeter ki, Güzel şeyler hayatına girsin. İnşallah daha da güzel haberlerle mutluluktan havalara uçarsın, uçarız. Amiiinn... .Kızlar,
Yeni haberlerim var :) iki yavrum da güzelce bölünmüşler, abileri onları hemen dondurmuşlar, transfer gününe kadar anneciklerini bekleyeceklermiş :)
Şu mübarek Cuma gününde Allahım bizlerin yavru yakarışlarına hayırlısıyla olumlu sonuçlarla cevap verir inşallah...
Çok şükür Rabbime, dualarımız devam etmeli, hiç durmamalıyız...
Bundan sonraki aşamam belli, ocak ayı sonuna doğru tekrar miyom ameliyatına giricem, ikinci adet sonunda da Allahım izin verirse de transferimi olucam :) Kısaca Mart sonu-Nisan başı gibi Allahın izniyle trasfer olur inşallah :)
40 Asistana iletelim bari transfer günümü :) daha çok var ama çok şükür çoğu gitti azı kaldı :)
Hepimiz için Aminnn, inşallah canım :)Gözün aydın canım, çook sevindim İçini ferah tut yeter ki, Güzel şeyler hayatına girsin. İnşallah daha da güzel haberlerle mutluluktan havalara uçarsın, uçarız. Amiiinn... .
Aminnnnnn...Kız çocuğuyla gezmek ,dolaşmak,kıyafet almak, yemek yapmak, konuşmak, kahve içmek, belkide dertleşmek ..evde bağırıp çağırmak bile zevkli :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?