Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bugün cuma mübarek gün Allahım duy sesimi aklımı koru bana hayırlı sağlıklı akıllı eşimle beraber büyütecek evlatlar nasip et kötü düşünceli insanların şerlerinden kötülüklerinden koru Ya Rabbim bizlere sağlık huzur mutluluk ver
bugün evlat hasretiyle yanıp Sana el açıp dua eden tüm kullarının evlatlarını kucaklarına almayı nasip et
amin

AMİNNNNN

Yaaa sagol canim duygunun dedigi gibi senin ismini okuyunca basliyorum "soydum basucuma koydum duma duma dum." Ama bana partakalda yasak en sevdigim sey de idare edicen bari öpeyim seni

Yaaa sagol canim duygunun dedigi gibi senin ismini okuyunca basliyorum "soydum basucuma koydum duma duma dum." Ama bana partakalda yasak en sevdigim sey de idare edicen bari öpeyim seni

Hahahahha o yüzden ben de sana sarılıyorum kocamannn idare et şimdilik yeme kısmını ertele hihihiih

Canım günaydın. Akapunktrun faydasını gördünmü? Ne kadar Fiat ödedinnnn? Bana önerirmisin
Merhaba, faydasını görmedim desem yalan olur. Ama bebiş gelmeden de net karar veremem. Çok stresliysen faydası olur, dr ile ön görüşme ücretsiz, sonrası seans başı 250 tl. Toplamda 6-8 seans sürüyor. Görüşme yapmanı öneririm sonrasında kararını verirsin.

Amin

Canlar Istanbula geldim totom dondu ya bu ne soguk.
hem güldüm hem yürüdüm az önce.
insanlar evlerinde rahat rahat sıcak sıcak yapıyor.
bana bak dedim .
hayırlı cumalar.
Allahım tüm hastalara şifa versin.
dertli olanlara edalar hayırlı ne duanız varsa kabul olsun.
hızlıca okudum akşama yazarım.
hepinizi öptüm kucakladım.

Hayirli Cumalar canlarim cumanin yüzü suyu hürmetine bu topikteki bütün bayanlarin duasini kabul et Allahim bizlere hayirli evlatlar ver hakimiza hayirli degilsede hayirli kilip öyle ver Yarabbi Amin Amin Amin

Amin

Allah sana da en güzelini versin canım.. Amin

Evet <İzmir de görüştüm. Üç seasn aldım:) Hatta az önce telefonla konuştum Eft diye bir şeyden söz etti. Anlamadım.Duygusal özgürlşeme falan dedi. Neys e öğreneceğiz bakalım

sara_28 Dahaaa önlecelri zara dan bi dua duymuştum.. Senin için iki saattir araştıyorum sonunda buldum ohh bee..
"Yüze dost, kalbe hain olanları, hayırlı olmayanları hayatımdan çıkar Ya Rab" amin diyorum canım... Not et bu duayı niyeti ezber et ve hayatına devam et...
(Ayyyy yanlış yerde paylaşmışım )

Kızlar günaydın evde oturmak ne kadar güzelmiş yawww stres yok soğuk yok test yaptıracak arkadaşlar nerde portakales senin yarın opu vardı dimi

Aaaaa bu arada bugün Dr gittim sizde oluyor mu bilmem insanların yüzüne bakıyorum soru sormak için öğrenmek istiyorum ne yapıyorlar manyak oldum valla 43 yaşında bir bayanla tanıştım ikiz hamileymiş 3. Tüpte tutmuş hadi bakalım bu güzel günde allahım bize de hayırlısıyla nasip etsinnmn

Evet <İzmir de görüştüm. Üç seasn aldım:) Hatta az önce telefonla konuştum Eft diye bir şeyden söz etti. Anlamadım.Duygusal özgürlşeme falan dedi. Neys e öğreneceğiz bakalım
Seans ücreti kaç tl ve kaç seans gerekliymiş? Siz faydasını görüyormusunuz?

Aminnnnn :)

Gözün aydın canım, çook sevindim İçini ferah tut yeter ki, Güzel şeyler hayatına girsin. İnşallah daha da güzel haberlerle mutluluktan havalara uçarsın, uçarız. Amiiinn... .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…