Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok bilmiyorum Dr yüz ifadesi garipti yumurta sayısını bilmiyorum benim salı günü opu yapılacak e2 1500 çıkmış normal mi

iyi canım 3-4 tane iyi kalite yumurtan kesin var..
benimde opudan önceki son e2 1500 dü 3 tane toplanmıştı..

Canım çok sıkkın yumurtalarda bi gariplik var bazen diyorum otursaydın Toto'nun üstüne b.k vardı kızan yapacak psikolojim mahvoldu
hayırdır canım?
iyi düşün iyi olsun insh

evet canım gittiler üç dört gün oluyo yazmıştım ama görmemişsin sanırım

hafta sonuda olunca evi dezenfkte etmeye başladım ama üstüne regl oldum sancım var çok
gözünaydın canım ;-)
oh mis evini de temizle huzurla otur inşh.

bekleme süren su gibi aksın insh
hayırlısıyla güzelce sonuçlansın

Kizlar selam...
Geriye donup okuyamiyorum. Sadece haber veriyim dedim..
20 tane yumi toplanmis ama benide kazidilar sanirim.. cok iyi degilim sanki karnimin icine bisi doldurmuslar gibi yatiyorum. Progestan yaptim simdi biraz agrim var uyumaya devam edicem hepinizi opuyoeum dilerim sabaha bisi kalmaz..

geçmiş olsun canım maşallah yumilerine fazla yumi toplamalarda karın ağrısı olur canım ama yinede aşırı şişlik mide bulantısı nefes darlığı olursa doktorunu ara ihmal etme

Hayırlisı olsun bayaga toplanmış maşallah
çok geçmiş olsun
dinlenen canım.

Menü güzelmiş.
Şehriye çorbasını hasta olacağım zaman ilaç niyetine yapıyorum ben. Çabucak geçiyor.
Çalışınca ev işleri iki araya bir dereye sıkışıyor malesef. O konuda haklısın. Daha fazla hasta olma diye dedimdi. Bitmiştir inşallah, yarın dinlenirsin bol bol...

Hayırlı olsun transferin. Keyfini kaçırma. Allah büyük. Nasibimiz kadarını veriyor ve bekleyip haberlerini izlemekten başka elimizden bir şey gelmiyor malesef. Onun için içindekilere odaklan şimdi. Onlarla olmanın tadını çıkar. Rabbim can versin, sağlıkla kucağına alacağın, sana çektiklerini unutturacak evlat olsunlar inşallah...

Transferin hayırlı olsun mutlu başlangıca ulaştırsın inşallah canım.. Ben dondurulmuş kısmını anlamadım... Hayırlısı olsun

Geçmiş olsun. Dinlen ve su iç bol bol. Yarın güzel haberlerle başla güne. Yumurtaların Allah' a emanet. En sağlıklı, en hayırlı, en inatçıları gelir sende can bulur inşallah...

Inşallah hepsi sağlıkla döllenir, sana Bebeğini getirir canım.. Benim de öyle olmuştu, mahvolmuştum.. Dinlen iyice öpüyorum

Geçmiş olsun. Bol bol su içip dinlen canım. Yarına ağrın kalmaz. Inşallah hepsi kalitelidir ve güzel güzel döllenir.

sağol canım şehriye çorbasını ben çok severim bol limonlu hele ohhh mis ama bugün tarhana canım çekti işlere gelince cam kapı silemedim diğer çmaşaırlardan perdelere sıra gelmedi yarın iyi olursam yapacam diğer işlerim bitti ama kendimi çok halsiz hissediyorum sofrayı hazırlamay bile mecalim yok desem inanırmısın

İnanırım arkadaşım. Gönül yorgunluğuna bir de soğuk algınlığı eklenince zaten yeterince yorucu oluyor. Bu akşam dinlen, yarına bir şeyin kalmaz inşallah. İlaç alabiliyorsan Katarin de iyi geliyor, aklında bulunsun...

iyi canım 3-4 tane iyi kalite yumurtan kesin var..
benimde opudan önceki son e2 1500 dü 3 tane toplanmıştı..
Ensu Dr 13 tane yumurta toplanır dedi salı gününe kadar e2 artar mı senin kaç tane yumurta toplanmıştı kaç tanesi kaliteliydi

sağol canım

Yani yedirtmeyeceniz tiskindireceniz ya abl almis en guzelini onu bitecem yemeyecem tamam

Kizlar boşverin kurdu... Protein onlar... En azından dogal olana kurt gelir... Bilmeden kimbilir neleeer yiyoruz... Bende incir kaynatmaya başladım . valla elim ilen bölüp atiyorum suyun içine.... Şifa olacaksa yerim... Tabi kurcalamadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…