- 24 Aralık 2014
- 420
- 415
- 78
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.901
Çok bilmiyorum Dr yüz ifadesi garipti yumurta sayısını bilmiyorum benim salı günü opu yapılacak e2 1500 çıkmış normal mi
hayırdır canım?Canım çok sıkkın yumurtalarda bi gariplik var bazen diyorum otursaydın Toto'nun üstüne b.k vardı kızan yapacak psikolojim mahvoldu
gözünaydın canım ;-)evet canım gittiler üç dört gün oluyo yazmıştım ama görmemişsin sanırım
hafta sonuda olunca evi dezenfkte etmeye başladım ama üstüne regl oldum sancım var çok
bekleme süren su gibi aksın inshTaze yumoş haberi verim. 5. Gün üç tane 3AB kalite yumoş transfer edildi. Ama yinede keyfim kaçık neden bilmiyorum. sadece 2 adet devam eden varmış, yarın belli olcakmış, dondurulsunmu diye. şansı yüzde 40( çok çabaladık, yoruldu yaaa boşuna çıkmasa. Bekleme süresi başladı.
hayırdır canım?
iyi düşün iyi olsun insh
gözünaydın canım ;-)
oh mis evini de temizle huzurla otur inşh.
bekleme süren su gibi aksın insh
hayırlısıyla güzelce sonuçlansın
Kizlar selam...
Geriye donup okuyamiyorum. Sadece haber veriyim dedim..
20 tane yumi toplanmis ama benide kazidilar sanirim.. cok iyi degilim sanki karnimin icine bisi doldurmuslar gibi yatiyorum. Progestan yaptim simdi biraz agrim var uyumaya devam edicem hepinizi opuyoeum dilerim sabaha bisi kalmaz..
hayırlı olsun...senin adına çook sevindimmm.Yüce Rabbim nelere kadir..olleyyyyyyyyyyyyyyy yaaa gördün mü işte hayat ne güzelliklerle dolu tebrik ediyorum ve devaaam diyorum kuzum
Kizlar selam...
20 tane yumi toplanmis ama benide kazidilar sanirim.. cok iyi degilim sanki karnimin icine bisi doldurmuslar gibi yatiyorum. Progestan yaptim simdi biraz agrim var uyumaya devam edicem hepinizi opuyoeum dilerim sabaha bisi kalmaz..
akşama tarhana çaorbası yapıyorum canım yanına etli taze fasulye(yazdan hazırlayıp derin dondurucuya koyduğum fasulyelerden) birde pirinç pilavı salata yoğurt
ama temizlik yapacak bi hafta sonum var bide biliyosun geçen hafta kaynana görümce istilasına uğramıştım evi dezenfekte etmem gerek
Taze yumoş haberi verim. 5. Gün üç tane 3AB kalite yumoş transfer edildi. Ama yinede keyfim kaçık neden bilmiyorum. sadece 2 adet devam eden varmış, yarın belli olcakmış, dondurulsunmu diye. şansı yüzde 40( çok çabaladık, yoruldu yaaa boşuna çıkmasa. Bekleme süresi başladı.
Transferin hayırlı olsun mutlu başlangıca ulaştırsın inşallah canım.. Ben dondurulmuş kısmını anlamadım... Hayırlısı olsunTaze yumoş haberi verim. 5. Gün üç tane 3AB kalite yumoş transfer edildi. Ama yinede keyfim kaçık neden bilmiyorum. sadece 2 adet devam eden varmış, yarın belli olcakmış, dondurulsunmu diye. şansı yüzde 40( çok çabaladık, yoruldu yaaa boşuna çıkmasa. Bekleme süresi başladı.
Kizlar selam...
Kizlar selam...
Geçmiş olsun. Bol bol su içip dinlen canım. Yarına ağrın kalmaz. Inşallah hepsi kalitelidir ve güzel güzel döllenir.Kizlar selam...
Menü güzelmiş.
Şehriye çorbasını hasta olacağım zaman ilaç niyetine yapıyorum ben. Çabucak geçiyor.
Çalışınca ev işleri iki araya bir dereye sıkışıyor malesef. O konuda haklısın. Daha fazla hasta olma diye dedimdi. Bitmiştir inşallah, yarın dinlenirsin bol bol...
sağol canım şehriye çorbasını ben çok severim bol limonlu hele ohhh mis ama bugün tarhana canım çekti işlere gelince cam kapı silemedim diğer çmaşaırlardan perdelere sıra gelmedi yarın iyi olursam yapacam diğer işlerim bitti ama kendimi çok halsiz hissediyorum sofrayı hazırlamay bile mecalim yok desem inanırmısın
Ensu Dr 13 tane yumurta toplanır dedi salı gününe kadar e2 artar mı senin kaç tane yumurta toplanmıştı kaç tanesi kaliteliydiiyi canım 3-4 tane iyi kalite yumurtan kesin var..
benimde opudan önceki son e2 1500 dü 3 tane toplanmıştı..
İnanırım arkadaşım. Gönül yorgunluğuna bir de soğuk algınlığı eklenince zaten yeterince yorucu oluyor. Bu akşam dinlen, yarına bir şeyin kalmaz inşallah. İlaç alabiliyorsan Katarin de iyi geliyor, aklında bulunsun...
Yani yedirtmeyeceniz tiskindireceniz ya abl almis en guzelini onu bitecem yemeyecem tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?