Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ensu Dr 13 tane yumurta toplanır dedi salı gününe kadar e2 artar mı senin kaç tane yumurta toplanmıştı kaç tanesi kaliteliydi
13 muu.. sen bu E2 yi nezaman yaptirdin cnm.. E2 de hangi gun yaptirdigin onemli.. dedigim gibi benim en son E2 1500 du.. seninde oyle sanmistim.. demekki senin regly bitip igneleri yariladigin doneme falan ait..

13 muu.. sen bu E2 yi nezaman yaptirdin cnm.. E2 de hangi gun yaptirdigin onemli.. dedigim gibi benim en son E2 1500 du.. seninde oyle sanmistim.. demekki senin regly bitip igneleri yariladigin doneme falan ait..
Ben bugün yaptırdım canım salı opu yapılacak son puregonu bu akşam yaptım ama artık puregon yok yarın gece çatlatma iğnesi olcak Pazartesi boş salı opu umarım salı ya kadar 1500 olan değer yükselir sende nasıl olmuştu ben çok tedirgin oldum

bilmemki cnm bende anlamadim.. bosver aklini cok karistirma..tabi yumurta caplarida sayida etken olur.. bugun yaptirdiysan 1500 e2 de 13 tane yumurta bana tuhaf geldi.. bi yerde yanlis anlamissin cnm.. bir yumurtanin yumurta folikulunu en fazla 200 saysan bile en fazla 7 folikul yumurta yapmali..

Dr 13 dedi ben daha fazla bekliyordum sağlık olsun yapcak bir şey yok denemiş olduk demek ki yaşım uygun değil Allah'tan bir oğlum var en azından gelecekte keşke deneseydim demeyeceğim

geçmiş olsun canım maşallah yumilerine fazla yumi toplamalarda karın ağrısı olur canım ama yinede aşırı şişlik mide bulantısı nefes darlığı olursa doktorunu ara ihmal etme

Hayırlisı olsun bayaga toplanmış maşallah
çok geçmiş olsun
dinlenen canım.

Geçmiş olsun. Dinlen ve su iç bol bol. Yarın güzel haberlerle başla güne. Yumurtaların Allah' a emanet. En sağlıklı, en hayırlı, en inatçıları gelir sende can bulur inşallah...

Inşallah hepsi sağlıkla döllenir, sana Bebeğini getirir canım.. Benim de öyle olmuştu, mahvolmuştum.. Dinlen iyice öpüyorum

Geçmiş olsun. Bol bol su içip dinlen canım. Yarına ağrın kalmaz. Inşallah hepsi kalitelidir ve güzel güzel döllenir.

Portales çok geçmiş olsunnnn

canlarım ayrı ayrı teşekkür ederimm.. İlk kez böyle oldum anlamadım.. İnşallah yarına geçerr.. Yürümekte zorluk çekiyorum.. öksürürken karnın acır ya o sekil fazla gülemiyorum.. Biraz daha toparlandım ama böyle devam ederse riskliymiş sanırım.. kanamam olmadı çok şükür.
hepiniziii öperim ben yatmaya devam edecegimm mucuksss

canim opun hayirli olsunn.. bolcana dinlenn..

merhaba ben de 44 yaşındayım 2.çocuğu çok istiyorum ancak yaşım geçti diye hiç cesaretim yok ne dersiniz hanımlar?
ben de 42 yaşındayım 2 oğlum var,hep düşük yaşıyorum.bu ay tüp bebek denedim olmadı,tüp bebekten hemen sonra gebelik şansı fazlaymışdiye duydum,aslı var mı bilmiyorum.rabbim isteyen herkese versin.

merhaba ben de 44 yaşındayım 2.çocuğu çok istiyorum ancak yaşım geçti diye hiç cesaretim yok ne dersiniz hanımlar?

Hoşgeldin.
Yaşım geçti diye bir şey yok arkadaşım. Eşin de istiyorsa asıl şimdi çocuk yapma zamanı. Ne istediğini, kim olduğunu, bir çocuğa ne vermen gerektiğini daha iyi bilecek çağdasın. İsteyince hamile kalabilenlerden olsam, bu yaşta yine bir çocuk isterdim kendi adıma.
Son karar elbette eşinle senin. Ama tavsiyem, çok düşünme. Hem olana kardeş hediye edersin, hem o hayatını kurup yuvadan uçtuğunda yanında bir tesellin olur.

Hoşgeldin.
Hep düşük yaşıyorsan sebebini araştırmak gerekir önce. İhtimalleri eleyip ondan sonra denemek hem daha az acı verir, hem ne olduğunu bilir ona göre bir tedavi uygular doktorun.
Tüp bebekten sonra gebelik şansı, gebe kalamama sebebine bağlı. Eğer tüplerde ya da rahim içinde fiziksel bir sorun ya da pıhtılaşma gibi tutunma sorunu oluşturan bir sebebin varsa, tüpün arkasından yine hamile kalman ya da devam ettirmen zor olacak. Üstelik bir problem varsa senin sağlığın için de tedavi olman daha iyi olur sanırım. Doktorun ne diyor bu konuda? Sonuçtan sonra görüştünüz mü?

genetik taramaya kadar hepsi yapıldı,tesadüfi düşükler olarak geçiyor.histereskopi de de hiç bir şey yok.11 senede 6 düşüğüm oldu,şimdi de tüp bebek öncesi dr yaş gereği %20 şans vermişti tutmadı,amh 0,88 çıkmıştı,tüpte 5 yumurta 3kaliteli embriyo oluşmuştu olmadı,gelecek ay yumurta takibi olacak.

Geçmiş olsun. 6 düşük gerçekten çok. Rabbim kimseye vermesin...
Açıkçası doktorlara olan güvenim epey sarsıldı benim. 5 yılda 3 hsg, bir histeroskopi bir biopsi geçirdim. Toplam 10 ayrı doktor hsg sonuçlarını inceledi ve sadece son görüştüğüm doktor hidrosalpenks olduğunu söyledi. İlk filmden itibaren görünüyormuş. Hem filmler hem maket üzerinde yaptı açıklamasını. Diğer 9 doktorla boşa zaman geçirdiğimi gördüm. O yüzden tesadüfi düşük ifadesini yadırgadım. Yaş ta en kolay tutundukları dal onlar için. Oysa 50 yaşını geçtikten sonra doğal yoldan hamile kalıp sağlıklı doğum yapan bir sürü örnek var. Kaldı ki, ben 0,01 den düşük amh ile çabalıyorum, şansım %10. Senin durumun benden çok daha iyi. Üstelik doğum geçmişin de var. Şansın çok daha yüksek. Belki rahimle doğrudan ilgili görünmeyen bir sorun vardır. Pıhtılaşma gibi, şeker gibi, tiroid gibi, pankreas sorunları gibi, rahim ya da bağırsak iltihaplanması gibi... Buradaki arkadaşlardan birisi yakın zamanda bir şey yakaladı mesela. Tiroid için kabul edilebilir sınır 4 görünüyor. Başka bir topikte, tüp bebek için o değerin 2,5 olması gerektiğini okuyor. Doktoru hayır diyor, dahiliyecisi evet diyor. Şimdi onun tedavisinde. Ama bu arada sanırım 4 defa tüp bebek denedi.
Kusura bakma, niyetim gece gece umudunu kırmak değil. Sadece doktorlara kızgın ve kırgınım. Bir çoğunun ne yaptığının farkında olmadığını gördüm. Sitemim onlara aslında.
Dilerim her şey yolunda gider, doktorun haklı çıkar ve en kısa zamanda evladını kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…