Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

alllaaaah derim zaten ne zamandır bir karadeniz turu yapmayı istiyorum bir türlü kısmet olmadı
tamam yapcam
vallahi memleketim diye demiyorum ama gerçekten gidilmesi gereken yerler çokta bozuluyor bir an önce gidip görmen nasip olsun inşh.

merhaba kızlar herşey gönlünüzce olsun
hosgeldin canım
amin hepimizin.

Herşeyin yolunda gittigine sevindim, doktorun uzakmis sana. Ben bile istanbul icinden atasehire gitmekte zorlaniyorum. Allah kolaylık versin.
Transfer tarihin belli mi bu arada.

Uzak sayılmaz aslında. Otobüs, şehiriçi minibüs gibi çalışıyor. 3-5 ev olan her yerde duruyor
Edirne merkezden transit geliyordum. Fark oradan kaynaklanıyor. Yoksa mesafe aynı.
Transfer tam belli değil şimdilik. Bu ay ön kontrol gibi oldu. Adetin 21. günü bugün. 3 gün sonra yenisini bekliyorum. Tabi yine oyunbozanlık yapmazsa. Sonrası duruma göre artık...

Günaydın. Sağol arkadaşım. Oluyor birşeyler. Biraz seviniyoruz, biraz üzlüyoruz...
Sen nasılsın?

grip oluyorum sanırım aksırık göz yaşarması burun akıntısı ne ararsan var

bide üstüne ev temizliğine giriştim yorgan nevresim ne varsa söktüm yıkıyorum cam kapı silecem perdeler yıkanacak koltukların kılıfları çıkarılıp yıkanacak dışarıda hava - 10 larda her yer buz neyseki ev sıcak benden durumlar böyle işte canım hafta sonunu temizliğe ayırdım

Canına kastın mı var yaw? Camları sonra sil bari. İyice hasta olacaksın bu soğukta. Akşama da terbiyeli şehriye çorbası. Bol karabiberli. Sabah' ta duş, mis gibi. Bir şeyin kalmaz inşallah.

Geçmişe dönük çok mesaj var..elbette okuyamam bende bu yıl 40 yaşında biri olarak ikinci kez anne olabilmek için tedaviye başladım. Kızımda tedaviyle olmuştu. Umarım hepimiz daha fazlada gecikmeden güzel haberler alırız.
Sevgiler.

Canına kastın mı var yaw? Camları sonra sil bari. İyice hasta olacaksın bu soğukta. Akşama da terbiyeli şehriye çorbası. Bol karabiberli. Sabah' ta duş, mis gibi. Bir şeyin kalmaz inşallah.

akşama tarhana çaorbası yapıyorum canım yanına etli taze fasulye(yazdan hazırlayıp derin dondurucuya koyduğum fasulyelerden) birde pirinç pilavı salata yoğurt

ama temizlik yapacak bi hafta sonum var bide biliyosun geçen hafta kaynana görümce istilasına uğramıştım evi dezenfekte etmem gerek

Canım çok sıkkın yumurtalarda bi gariplik var bazen diyorum otursaydın Toto'nun üstüne b.k vardı kızan yapacak psikolojim mahvoldu

kolay gelsin canım.. hayırdır.. k.valden gitti galiba..

evet canım gittiler üç dört gün oluyo yazmıştım ama görmemişsin sanırım

hafta sonuda olunca evi dezenfkte etmeye başladım ama üstüne regl oldum sancım var çok

evet cnm görmemişim Allah kavuştursun diyemicem:).. iyi yapmışsın, bende çok hazetmediğim biri gelince gittiğinde heryeri baştan sona temizliyorum..

Taze yumoş haberi verim. 5. Gün üç tane 3AB kalite yumoş transfer edildi. Ama yinede keyfim kaçık neden bilmiyorum. sadece 2 adet devam eden varmış, yarın belli olcakmış, dondurulsunmu diye. şansı yüzde 40( çok çabaladık, yoruldu yaaa boşuna çıkmasa. Bekleme süresi başladı.

evet cnm görmemişim Allah kavuştursun diyemicem:).. iyi yapmışsın, bende çok hazetmediğim biri gelince gittiğinde heryeri baştan sona temizliyorum..

aman sakın deme canım uzun bir süre gelmesinler

napıyım içime sinmiyo canım heryeri temizleyince rahatlayıp oturuyorum

kalbini ferah tut canım inşallah herşey gönülünden geçtiği gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…