- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.881
tamam yapcamalllaaaah derim zaten ne zamandır bir karadeniz turu yapmayı istiyorum bir türlü kısmet olmadı
hosgeldin canımmerhaba kızlar herşey gönlünüzce olsun
Herşeyin yolunda gittigine sevindim, doktorun uzakmis sana. Ben bile istanbul icinden atasehire gitmekte zorlaniyorum. Allah kolaylık versin.
Transfer tarihin belli mi bu arada.
günaydın canım kontrolün iyi geçmiş gözün aydın
aç kollarınıGel ısıtayım kuzum
Günaydın. Sağol arkadaşım. Oluyor birşeyler. Biraz seviniyoruz, biraz üzlüyoruz...
Sen nasılsın?
grip oluyorum sanırım aksırık göz yaşarması burun akıntısı ne ararsan var
bide üstüne ev temizliğine giriştim yorgan nevresim ne varsa söktüm yıkıyorum cam kapı silecem perdeler yıkanacak koltukların kılıfları çıkarılıp yıkanacak dışarıda hava - 10 larda her yer buz neyseki ev sıcak benden durumlar böyle işte canım hafta sonunu temizliğe ayırdım
Canına kastın mı var yaw? Camları sonra sil bari. İyice hasta olacaksın bu soğukta. Akşama da terbiyeli şehriye çorbası. Bol karabiberli. Sabah' ta duş, mis gibi. Bir şeyin kalmaz inşallah.
grip oluyorum sanırım aksırık göz yaşarması burun akıntısı ne ararsan var
bide üstüne ev temizliğine giriştim yorgan nevresim ne varsa söktüm yıkıyorum cam kapı silecem perdeler yıkanacak koltukların kılıfları çıkarılıp yıkanacak dışarıda hava - 10 larda her yer buz neyseki ev sıcak benden durumlar böyle işte canım hafta sonunu temizliğe ayırdım
kolay gelsin canım.. hayırdır.. k.valden gitti galiba..
evet canım gittiler üç dört gün oluyo yazmıştım ama görmemişsin sanırım
hafta sonuda olunca evi dezenfkte etmeye başladım ama üstüne regl oldum sancım var çok
Canım çok sıkkın yumurtalarda bi gariplik var bazen diyorum otursaydın Toto'nun üstüne b.k vardı kızan yapacak psikolojim mahvoldu
evet cnm görmemişim Allah kavuştursun diyemicem:).. iyi yapmışsın, bende çok hazetmediğim biri gelince gittiğinde heryeri baştan sona temizliyorum..
Taze yumoş haberi verim. 5. Gün üç tane 3AB kalite yumoş transfer edildi. Ama yinede keyfim kaçık neden bilmiyorum. sadece 2 adet devam eden varmış, yarın belli olcakmış, dondurulsunmu diye. şansı yüzde 40( çok çabaladık, yoruldu yaaa boşuna çıkmasa. Bekleme süresi başladı.
Çok bilmiyorum Dr yüz ifadesi garipti yumurta sayısını bilmiyorum benim salı günü opu yapılacak e2 1500 çıkmış normal miniye hayırdır ne garipliği var cnm kaç yumurtan var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?