Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

B bebeklerve seni simdi online gordum kocamannnnn opuyorum

Erken kalkan yol alirmis insallah senin icin de oyle olacak cok guzel olacak sevgilerr
:) :) günaydınlar tatlım evet erkenciğim, kaç gündür işyerinde çok yoğundum bugün erken geliğim dedim zaten gece çok affedersin su dökmeye kalkmaktan uyuyamadım desem yeridir kışın soğuk alınca hep öğle oluyor bir kaç lokma atıştırıp dışarı fırladım birde ne görüğüm arabam buz kalıbına dönmüş :) öğle görünce içim dondu sanki hemen eve kaçtım alah razı olsun aşkitom bir kap su alıp halletti bende kellesinden kocaman öptüm :) :) :)

canım annen için çok üzüldüm allah acil şifalar versin inşallah

Canim dr 2 tane incirden bisey olmaz dedi dozunu ayarladi.yukselince zaten göğüs taş gibi hassaslasiyor anladim biraktim inciri bir haftadir stres yükseltiyor birde şükür idare ediyoz

[QUlpcemre, post: 38772435, member: 598343"]Kürtajın üstüne 30 gün sonra bir adet gördüm. Bu 2. Olacaktı.[/QUOTE]
Bak ozaman is güzel hadi hayirlisi kendiliginden inşallah bizde bekliyoruz senle

bende incirde heran bir kurtçuk yutma ihtimalini düşünüyorum cnm.. içini açıp 5 dk inceliyorum..
en iyisinde bile kurt oluyor.. Peyman kurt oranı en az olanı canım..:))
Yani yedirtmeyeceniz tiskindireceniz ya abl almis en guzelini onu bitecem yemeyecem tamam

Yanına zeytinli milföy de yaptım minik minik. İyi gider di mi?
Cay alirim canim zeytinde yasak ama şu iki gündür cok hafifim sanki ucucam iyi geliyo bu diyet Allahtan cay kahve yasak degil tabi taze süt kulanmak sartiyla sütte yasak degil bende size cesit olsun diye mayasiz ekmek dilimi üstüne dil peyniri Afiyet olsun senin zeytinlin yaninda sönük kaldi yaaa

Şşşş, dil peynirinin yanında lafı olmaz. Mayasız ekmeğin tadını merak ettim. Daha doyurucu sanki. Buralarda bulma şansım yok. Belki kendim deneyebilirim. Hmm. Sevdim bu fikri

Benden de kocaman Günaydın
portakales güzel haberler bekliyoruz duamdasın.

çok tşk ederim çok sagol.
ya tutarsalara devam
Maşallah zamanında işlemesi çok güzel.
canım annen için çok üzüldüm allah acil şifalar versin inşallah

Canım benim
Allah razı olsun.
Allahım tüm şifa bekleyenlere versin.

Günaydın kızlar. Güzelliklerle dolu, mis gibi bir gün olsun. Çay doldurayım mı size? Sıcak sıcak iyi gelir...
günaydın yetişemedim gene ya :-S

Herkese Günaydinnnn
Günaydın canım benim
allaaaah bol acılı ıspanaklı çökelekli hatay böreği de benden :)
neyse ki böregi tutturdum bende alayım ;-) lütfen

Ben karadenizliyim bi sabah bende
mıhlama yapayim bol tereyaglı

alllaaaah derim zaten ne zamandır bir karadeniz turu yapmayı istiyorum bir türlü kısmet olmadı

Herşeyin yolunda gittigine sevindim, doktorun uzakmis sana. Ben bile istanbul icinden atasehire gitmekte zorlaniyorum. Allah kolaylık versin.
Transfer tarihin belli mi bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…