- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.861
:) :) günaydınlar tatlım evet erkenciğim, kaç gündür işyerinde çok yoğundum bugün erken geliğim dedim zaten gece çok affedersin su dökmeye kalkmaktan uyuyamadım desem yeridir kışın soğuk alınca hep öğle oluyor bir kaç lokma atıştırıp dışarı fırladım birde ne görüğüm arabam buz kalıbına dönmüş :) öğle görünce içim dondu sanki hemen eve kaçtım alah razı olsun aşkitom bir kap su alıp halletti bende kellesinden kocaman öptüm :) :) :)B bebeklerve seni simdi online gordum kocamannnnn opuyorum
Erken kalkan yol alirmis insallah senin icin de oyle olacak cok guzel olacak sevgilerr
canım annen için çok üzüldüm allah acil şifalar versin inşallahDoktora girmiştim ya bugun kistlerim yok olmuş tedaviye başladık gene
İğneler ilaçlar yazıldı
Çok mutlu oldum bekleriz gitmemiştir belki dlye dusunuyordum
14 ocak çarşamba kontrolum var ilaclar bitiyor
Tahmini ne kadar zaman sonra opu olur acaba
Annem kanser hastası ya cumartesi yani 17 ocakta testleri var onla cakiscak mi onu merak ettim orda aklıma gelmedi de
Bi de doktor bana hic kanla ilgili bir test yapmadı e2 vs hormon testi falan
Çokta sorgulayıcı olmak istedim
Öyle iste hayirlisi
Canim dr 2 tane incirden bisey olmaz dedi dozunu ayarladi.yukselince zaten göğüs taş gibi hassaslasiyor anladim biraktim inciri bir haftadir stres yükseltiyor birde şükür idare ediyozcanayarladidüzenli fazla sayıda incir tüketimi veya incir kürü bazı bünyelerde prolaktini yükseltiyor..,
birde hayıt bitkisi yükseltebiliyor..
benimde normaldi 1-2 ay hergün 3-4 tane incir yemiştim 28 e çıkmıştı.. bırakınca hemen düştü..
birde deprasyon hapı,tansiyon hapı, doğum kontrol hapı ve örtrojen ilaçları yükseltebiliyor..
Yani yedirtmeyeceniz tiskindireceniz ya abl almis en guzelini onu bitecem yemeyecem tamambende incirde heran bir kurtçuk yutma ihtimalini düşünüyorum cnm.. içini açıp 5 dk inceliyorum..
en iyisinde bile kurt oluyor.. Peyman kurt oranı en az olanı canım..:))
ayyy ben içerim vallahi duble olsun lütfen :)Günaydın kızlar. Güzelliklerle dolu, mis gibi bir gün olsun. Çay doldurayım mı size? Sıcak sıcak iyi gelir...
ayyy ben içerim vallahi duble olsun lütfen :)
Cay alirim canim zeytinde yasak ama şu iki gündür cok hafifim sanki ucucam iyi geliyo bu diyet Allahtan cay kahve yasak degil tabi taze süt kulanmak sartiyla sütte yasak degil bende size cesit olsun diye mayasiz ekmek dilimi üstüne dil peyniri Afiyet olsun senin zeytinlin yaninda sönük kaldi yaaaYanına zeytinli milföy de yaptım minik minik. İyi gider di mi?
Cay alirim canim zeytinde yasak ama şu iki gündür cok hafifim sanki ucucam iyi geliyo bu diyet Allahtan cay kahve yasak degil tabi taze süt kulanmak sartiyla sütte yasak degil bende size cesit olsun diye mayasiz ekmek dilimi üstüne dil peyniri Afiyet olsun senin zeytinlin yaninda sönük kaldi yaaa
allaaaah bol acılı ıspanaklı çökelekli hatay böreği de benden :)Yanına zeytinli milföy de yaptım minik minik. İyi gider di mi?
allaaaah bol acılı ıspanaklı çökelekli hatay böreği de benden :)
vallah yapacam geeeeel :)Hem de Hatay böreği. Bak çıkcam gelcem bak. Ekşili çorba da yapcan mı?
vallah yapacam geeeeel :)
çok tşk ederim çok sagol.Buz gibi sabah ayzindannn gunaydinnnn.. Aydinlik gun olacak gibi kar toplamiyor gorunuyor... Yolda hazir arabayi kullanmiyorken degerlendireyim dedim. Bugun guzel olsun. Benim ilaclara da operasyonlara da meydan okuyan vucudum saat gibi masallak :)) duzensizlikler olur denmesine ragmen sasmadi! Yine sinifta kaldik ama olsun :))) ya tutarsa ya devam :))))
Hemen son 2-3 sayfayi okudum
portakales her sey guzel olacak... Cok mutlu haberlerin olsun, saglikla gecsin opuuu
Herseyguzelolcak adin gibi olsun her sey :) sevgili annen icinde
2220 kudretli kadinim, sen odulunu kucagina alirken ben oralarda teyze teyze dolanacagim :) sevindim kistşn ufalmasina, kakinligi sifaci bilgilerinle hallederiz insallah, bilgileri gordum muckkk ama sadece gordum simdilik bilahare okuyup sekle sokarşz.
@magnesya dilerim tez duzelir unutursun tum sikintilarini, Asya kuzuyu koklariz popo ense farketmez :) encok eksi kokulu ayaklari tercihim
@Eua taze hamile :) hep ondan bu haller :) goster canin istedigince siyah morlari. Kan sulandiricilardan nefrettt ediyorum o tüyuzdeninsallah aksi hic ispatlanmaz 9 aya varir hamileligin.. Senin gibi bekleyen @kuddus ve diger herkes icin
leylayasemin uzuldun, toparlandin, sevindin... Hep sevinecegin gelismeler olsun heppp
@ensu canim az kaldi zaman heyecanla seni bekliyorum
@Lulinda kar kis kiyamette ecde olmakla iyi yapmissin sana selamlar ufakliga gobekten opucukkk
Herkesi opuyorummmm yazana kadar 40 km yolu gelmisiz bile anlamadimmm
canım annen için çok üzüldüm allah acil şifalar versin inşallah
günaydın yetişemedim gene ya :-SGünaydın kızlar. Güzelliklerle dolu, mis gibi bir gün olsun. Çay doldurayım mı size? Sıcak sıcak iyi gelir...
Günaydın canım benimHerkese Günaydinnnn
neyse ki böregi tutturdum bende alayım ;-) lütfenallaaaah bol acılı ıspanaklı çökelekli hatay böreği de benden :)
alllaaaah derim zaten ne zamandır bir karadeniz turu yapmayı istiyorum bir türlü kısmet olmadıBenden de kocaman Günaydın
portakales güzel haberler bekliyoruz duamdasın.
çok tşk ederim çok sagol.
ya tutarsalara devam
Maşallah zamanında işlemesi çok güzel.
Canım benim
Allah razı olsun.
Allahım tüm şifa bekleyenlere versin.
günaydın yetişemedim gene ya :-S
Günaydın canım benim
neyse ki böregi tutturdum bende alayım ;-) lütfen
Ben karadenizliyim bi sabah bende
mıhlama yapayim bol tereyaglı
Herşeyin yolunda gittigine sevindim, doktorun uzakmis sana. Ben bile istanbul icinden atasehire gitmekte zorlaniyorum. Allah kolaylık versin.Sağol arkadaşım. Bugün kontrolüm vardı ya. Yollardaydım yine. Onun için yazamadım.
Bedensel olarak iyiyim çok şükür. Kistim küçülmüş, ona da sevindim. Rahim ince ona sıkıldım falan. Öyle işte. En çok 15 dk. lık muayene için 8- 10 saatimin yolda geçmesi çarpıyor tabi
Günaydın kızlar. Güzelliklerle dolu, mis gibi bir gün olsun. Çay doldurayım mı size? Sıcak sıcak iyi gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?