Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar haber geldi 14 tanesi döllenmiş:)) rabbime emanet olsunlar inşallah salı arayıp haber verecekler:)
Oooo harika vallahi canim cok güzel bir haber hepside tam kalite olsun sana bundan iki/üc tanesi yeter tabi bir düzine istersen oda olsun ozaman hayirli haberler hep böyle devam etsin

Eee vallahide dogru zirt diye troid cikti bende doktor bile sasirdi birilerini kirmama üzmeme icine at at sonumuz bu iste heleki ben kimse üzülmesin diye icime atar atar mahvederim kendimi huy iste nasil bir huysa

Ne güzel,kavuştun bebeğine,mor popolu nasıl biraz olsun büyümüştür.

Çok doğru,kendimi sınadım.

Bende ikinci için uğraşıyorum,darısı hepimizin başına inşallah.

Kizlar haber geldi 14 tanesi döllenmiş:)) rabbime emanet olsunlar inşallah salı arayıp haber verecekler:)

çok sevindim canım gözün aydın

Eee vallahide dogru zirt diye troid cikti bende doktor bile sasirdi birilerini kirmama üzmeme icine at at sonumuz bu iste heleki ben kimse üzülmesin diye icime atar atar mahvederim kendimi huy iste nasil bir huysa

aynen beni anlatmışsın sanki canım

2220 canım paylaşımın çok güzel okudukça kendimden çok şey buldum çok doğru valla herşey düşüncelerimizde gizli

benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandığında çok kötü günler yaşamıştım kabullenmem zaman almıştı suçladığım insanlar olmuştu özellikle görümceklerimi ve sonrasında evime hırsız girmesi üstüne yangın tehlikesinden sonra alerji baş gösterdi ve üç yıl kabus gibi günler yaşadım neyseki kurtuldum ama gitiğim bir cildiye profesörü vardı bütün kan testlerini yapıp hiçbişey çıkmayınca senin sorunun psikolojik dedi içine neleri attında son damlayla bu şekilde vücudun tepki veriyor demişti neden sonra geçti kurtuldum çok şükür olsun kabus dolu günler bitti ama herşeyin başı sağlık buda psikolojimizle çok alakalı

Günaydın kızlar:)Bugün güzel güzel haberler allalım inşllahhhhhhh

Benimde cok agrim, sancim olmustu.. Ben de içimi bosaltmislar gibi hissetmistim.... Iki buklum yatmistim.... Hele hersey yolunda git

canimm cook gecmis olsun.. sonu cok guzel olacak insallah:

Selam kızlar iyi haberler var umarım cok sayfa birikmiş portakales gözün aydın canım inşallh güzel haberlerin devamı gelecek..

Oooo harika vallahi canim cok güzel bir haber hepside tam kalite olsun sana bundan iki/üc tanesi yeter tabi bir düzine istersen oda olsun ozaman hayirli haberler hep böyle devam etsin

Hepsi kaliteli olur inşallah.

cok guzel cnm birsuru buz bebisin olacak..
senin adina sevindim guzellik..

çok sevindim canım gözün aydın

aynen beni anlatmışsın sanki canım

Insallahh güzel bi sonucla karsilasirim.. onceki tedavilerimde ayniydi hep 14 dollenme oluyordu ama sperm zayif oldugu icin omurleri kisa oluyordu...
Ama bu swfer dilerim güclü olurlar hatta donduracak bile kalir.. rabbim bereketini sifasini hepimizin ustunden eksik etmesin.. operimm hepinizi ayri ayrii

Ah canim yaa biran önce Allah buzlerede nasip etsin bu sekilde bir bakima gücleniyoruzama bizede olan oluyo icimiz isyanda niye bebis olmuyoki korkularimiz var bana bioenerzi uzmani dedi korkularindan kurtul hersey daha güzel olacakda bu noktada bizi anliyan bir destekciye ihtiyacimiz var

çok guzel bir paylasım bende kendimi sınayıp gördüm
niye bu kadar niyeciyim ?

Tatlı prenses hoşgeldi
Süprizli olmuş çok güzel
Amin canım insh
Gözünaydın Allah yollarını acık etsin hadi bakalım güzel haberler
Bende ikinci için uğraşıyorum,darısı hepimizin başına inşallah.
Allahım tez zamanda nasip etsin inşh.
Ne çok şey yaşanmış
zate geldi mi ard arda geliyor ya da biz mi çagırıyoruz
Allahım bundan sonrasını güyel nasıp eylesın canım yaşadıklarımıy geride kalsın
inşh canım duamdasın

Okumasi birazcik uzun suruyor ama buna degiyor, cookkk tesekkurler 2220

Haklısın. Yüzeysel olmasına rağmen uzun. Bir de detaylarını düşününce paylaşmalıyım dedim. Özellikle kısırlık bölümünde tarif ettiği kişinin ben olduğumu farkedince... Bir de düşünce kalıplarımızı kırmanın yollarını anlatsa tadından yenmeyecekmiş

Hep yapıyoruz bunları. Başkası üzülmesin, ben sebep olmayayım diyoruz ama kendimize ediyoruz. Benim kistler de evlendikten sonra çıktı. Kaynanam canımı yakar; "aman büyüğümdür, edepsizlik etmeyeyim", eşim canımı yakar; "erkek milleti halden anlamıyor", annem üzer; "ne de olsa annemdir, yaşamadı bilmiyor"...
En sonunda bütün gemileri yakmak zorunda kalıyorum daha fazla zarar görmemek için. Oysa ben katlanabiliyorsam, onlar da katlanabilir. Haksız mıyım? Neyse. Ben de öğrenme aşamasındayım, şimdilik yetsin bu kadarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…