- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.001
2220 Canım ne güzel oldu benim koca bel fıtığı iste rahat degil fal gibi uydu adama okudum güldü
TEsekkurler arkadaşım her hastalık zor.once kendimiz sevmemiz lazım ama öncelik baskalrina bırakıyoruz kendimize kaliteli zaman ayirmiyoruz iste ondan.faydali kadinsin vesselam öpüyorum kocaman sariliyorum iyi geceler canım222 38809158 .!.:Eşine geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen. Sağlık sorunlarıyla uğraşmak gerçekten zor. Çeken biliyor. Kendim için söylüyorum, bilmek bile yarı yarıya iyileştiriyor beni. İnşallah okuyan herkese aynı şekilde faydası olur...
Herkese iyi geceler. Oglumun ateşi çıktı, ilgilenmem gerekiyor, Allaha emanetsiniz, yarin yine güzel haberlerle cosariz insallah...
TEsekkurler arkadaşım her hastalık zor.once kendimiz sevmemiz lazım ama öncelik baskalrina bırakıyoruz kendimize kaliteli zaman ayirmiyoruz iste ondan.faydali kadinsin vesselam öpüyorum kocaman sariliyorum iyi geceler canım
Geçmiş olsunHerkese iyi geceler. Oglumun ateşi çıktı, ilgilenmem gerekiyor, Allaha emanetsiniz, yarin yine güzel haberlerle cosariz insallah...
Geçmiş olsun. Önemli bir şey değildir inşallah. Bizim için de öp oğlunu...
Sagolun kizlar, insallah hemen iyilesir,Geçmiş olsun
Herkese iyi geceler. Oglumun ateşi çıktı, ilgilenmem gerekiyor, Allaha emanetsiniz, yarin yine güzel haberlerle cosariz insallah...
aynen kendimizin değerli olduğunu kabul edip ona göre yaşask bi çok şeyi baştan çözmüş olacaz
Hiç öğrenememekten iyidir arkadaşım. En azından anlayacak, görecek, merhamet edecek bir yürek edindik. Ya onlar da olmasaydı?
kendimizin degerli oldugunu dusunerek yasasak belki bukadar tedavi olup yillarca tup bebek streslerinin pesinden bile kosmazdik cnm.. dogmamis bir bebegin annelik duygusu bile kendimizden degerli...
hicbirimizin kafasi degismez hepimiz stres topu olmaya uzuntulerle yasamaya alismisiz.. o uzmanlar hayata bakisimizi degistirir tabi ama bizim derdimiz bu degilki.. biz bebek sahibi olup yasantimizi degistirmek istiyoruz... tup bebek tedavisi gormus bi psikolog yada bioenerji uzmani bulsam hemen giderim ama onun disindakiler bana yavan gelir..
Gunaydin kizlar ve herkes...
Insana en iyi gelen şey yalnız olmadığını bilmekmiş.
Aslında dışarda aradığımız şey kendimizde bir türlü göremediğimiz değil mi?
Bizler kendimizi unutmuşuz en buyük hatamiz bu.. yarin yaşayacagımızın garanti kağıdıni almiş gibi endise telaş doluyuz..
ama ögrenmek gerek anı yaşamayı ve öğrenmek gerek ki bizi öldürmeyen şey her zaman güçlendirir..
Ihtiyacımız yok kimsenin sevgisine, merhametine, anlayışına... herkes yaptigindan sorumlu... biz bugunu hosgorulu sevgi dolu ve sukurle gecirelim eminim rabbim yarinlari daha guzellestirir..
varsin cocugumuz olmasin bugun ama belki yarin olur hepinizi cok sevdim iyi ki varsiniz:))
Bende bende bendeeeebende seni çok seviyorum iyiki tanımışım seni canım
Bende bende bendeeee
bugün nasılsın canım geçtimi ağrıların
bugün kendime bir iyilik yapıp yeni bir kitap okumaya başlıyorum
Laurent Gounelle - Tanrı Daima Tebdil - i Kıyafet Gezer
kişisel gelişim tarzında bir kitap okuyayım yorumlarımı yazarım size
Iyiyim canim çok şükür geçtii.. ama fenaydi:)
Sen nasılsın canim
Duymustum ama okumadim canim..
Eger okumayo seversen ben kemal sayar in bazi kitaplarini begenmistim.. Nil Gun un mutluluk isimli kitabi var oda bakis acini degistiriyor ama bana en iyi gelen genelde mesnevi kitaplari oldu..
Mesela sinan yagmur un kitaplarindan cok sey ogrendim. Aşkın gözyaşlari serisi.. eger sendeki eksigi ararsan buluyorsun canim inan rabbim onune cikariyor..
iyi olmana sevindim
ben grip oldum canım ama iyi olmaya çalışıyorum
Aşkın gözyaşları serisi bende de var canım ancak henüz okumadım aslında kitaplığımda okunmayı bekleyen çok kitabım birikti kitap almak bana ayrı bir haz veriyo çok mutlu oluyorum kendimi ödüllendiriyorum sanki ama aldığım hızda okusam iyi olacakda olmuyo işte ama bu ara kitap okuma konusunda kendimi disipline etmeye karar verdim
Oyle oluyor bazen canim.. ben kitaba bayilirim :) insanin okudukca okuyasi gelir basla canim:) gecmis olsun ihlamur portakal nar sulari ic sifa versin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?