- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.981
Kizlarrrr acin avuclarinizi cekirdek vereyimm cit cit cit stres atalim canlarim yaa ohhh yarasin[/QUOTE.
2220 canım kontrolun varmış rahım ince yazmışsın ne zamana planlıyorsun transferi bu ay mı olmadı bi ay sonraya ertele
2220 canım paylaşımın çok güzel okudukça kendimden çok şey buldum çok doğru valla herşey düşüncelerimizde gizli
benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandığında çok kötü günler yaşamıştım kabullenmem zaman almıştı suçladığım insanlar olmuştu özellikle görümceklerimi ve sonrasında evime hırsız girmesi üstüne yangın tehlikesinden sonra alerji baş gösterdi ve üç yıl kabus gibi günler yaşadım neyseki kurtuldum ama gitiğim bir cildiye profesörü vardı bütün kan testlerini yapıp hiçbişey çıkmayınca senin sorunun psikolojik dedi içine neleri attında son damlayla bu şekilde vücudun tepki veriyor demişti neden sonra geçti kurtuldum çok şükür olsun kabus dolu günler bitti ama herşeyin başı sağlık buda psikolojimizle çok alakalı
Ah canim yaa biran önce Allah buzlerede nasip etsin bu sekilde bir bakima gücleniyoruzama bizede olan oluyo icimiz isyanda niye bebis olmuyoki korkularimiz var bana bioenerzi uzmani dedi korkularindan kurtul hersey daha güzel olacakda bu noktada bizi anliyan bir destekciye ihtiyacimiz var
İşte tam da o desteğin olduğu yerdeyiz arkadaşım. Hekim bilmez, çeken bilir demişler. Güçlendiğimizi düşünürken aslında kendimizden vazgeçiyormuşuz gibi geliyor artık. Bırakıyorum biraz da başkaları güçlensin artık.
aynen kendimizin değerli olduğunu kabul edip ona göre yaşask bi çok şeyi baştan çözmüş olacaz
Hiç öğrenememekten iyidir arkadaşım. En azından anlayacak, görecek, merhamet edecek bir yürek edindik. Ya onlar da olmasaydı?
sen nasılsın zanorkcum kaç gündür pek gelmiyosun herşey yolundamı
Maşallah canim, gözün aydinKizlar haber geldi 14 tanesi döllenmiş:)) rabbime emanet olsunlar inşallah salı arayıp haber verecekler:)
Sağol arkadaşım. İyiyim çok şükür. Kediler hasta bu ara. Onlarla uğraşıyoruz. Gece az uyuyunca gündüz takviye yapıyorum. O yüzden sesim pek çıkmıyor...
kendimizin degerli oldugunu dusunerek yasasak belki bukadar tedavi olup yillarca tup bebek streslerinin pesinden bile kosmazdik cnm.. dogmamis bir bebegin annelik duygusu bile kendimizden degerli...aynen kendimizin değerli olduğunu kabul edip ona göre yaşask bi çok şeyi baştan çözmüş olacaz
kendimizin degerli oldugunu dusunerek yasasak belki bukadar tedavi olup yillarca tup bebek streslerinin pesinden bile kosmazdik cnm.. dogmamis bir bebegin annelik duygusu bile kendimizden degerli...
hicbirimizin kafasi degismez hepimiz stres topu olmaya uzuntulerle yasamaya alismisiz.. o uzmanlar hayata bakisimizi degistirir tabi ama bizim derdimiz bu degilki.. biz bebek sahibi olup yasantimizi degistirmek istiyoruz... tup bebek tedavisi gormus bi psikolog yada bioenerji uzmani bulsan hemen giderim ama onun disindakiler bana yavan gelir..
evet benide rahatlatiyor canim cunku hepimiz ayniyiz ve birbirimizin aynasi gibiyiz.. ayni yollardan gecip ayni sikintilari yasiyoruz birnevi psikologa gitmis gibi oluyoruz:)değişmeyen tek şey değişimdir ensucum doğru ellerde doğru biçimde çok güzel bir şekilde iyileşebiliriz aslında buraya yazmak bile beni rahatlatıyo kendi adıma
Aynen :)değişmeyen tek şey değişimdir ensucum doğru ellerde doğru biçimde çok güzel bir şekilde iyileşebiliriz aslında buraya yazmak bile beni rahatlatıyo kendi adıma
kedilerine acil şifalar dilerim iyileşsinlerki seni bizden ayırmasınlar
sende hep iyi ol canım
Çok sevindim senin adına hayırlı olsunKizlar haber geldi 14 tanesi döllenmiş:)) rabbime emanet olsunlar inşallah salı arayıp haber verecekler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?