Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

2220 canım kontrolun varmış rahım ince yazmışsın ne zamana planlıyorsun transferi bu ay mı olmadı bi ay sonraya ertele

Valla ben planlamıyorum. Allah' a sığındım, gel diyorlar gidiyorum, git diyorlar dönüyorum. Bu hafta içinde yine şaşırmazsa adet olacağım. Bakalım neler olacak...

Geçmiş olsun arkadaşım. Yaşadıklarımızı unutamıyoruz ama bizi yönlendirmesine izin vermemeyi öğrenmemiz gerek. Kendimize acırken ipin ucu kaçıyor demek ki. Hoş "kendimden başka sevenim yok" derken başka türlü de davranmak zor oluyor ama öğreneceğiz...

İşte tam da o desteğin olduğu yerdeyiz arkadaşım. Hekim bilmez, çeken bilir demişler. Güçlendiğimizi düşünürken aslında kendimizden vazgeçiyormuşuz gibi geliyor artık. Bırakıyorum biraz da başkaları güçlensin artık.

aynen kendimizin değerli olduğunu kabul edip ona göre yaşask bi çok şeyi baştan çözmüş olacaz

sen nasılsın zanorkcum kaç gündür pek gelmiyosun herşey yolundamı

Sağol arkadaşım. İyiyim çok şükür. Kediler hasta bu ara. Onlarla uğraşıyoruz. Gece az uyuyunca gündüz takviye yapıyorum. O yüzden sesim pek çıkmıyor...

Sağol arkadaşım. İyiyim çok şükür. Kediler hasta bu ara. Onlarla uğraşıyoruz. Gece az uyuyunca gündüz takviye yapıyorum. O yüzden sesim pek çıkmıyor...

kedilerine acil şifalar dilerim iyileşsinlerki seni bizden ayırmasınlar

sende hep iyi ol canım

aynen kendimizin değerli olduğunu kabul edip ona göre yaşask bi çok şeyi baştan çözmüş olacaz
kendimizin degerli oldugunu dusunerek yasasak belki bukadar tedavi olup yillarca tup bebek streslerinin pesinden bile kosmazdik cnm.. dogmamis bir bebegin annelik duygusu bile kendimizden degerli...
hicbirimizin kafasi degismez hepimiz stres topu olmaya uzuntulerle yasamaya alismisiz.. o uzmanlar hayata bakisimizi degistirir tabi ama bizim derdimiz bu degilki.. biz bebek sahibi olup yasantimizi degistirmek istiyoruz... tup bebek tedavisi gormus bi psikolog yada bioenerji uzmani bulsam hemen giderim ama onun disindakiler bana yavan gelir..

Son düzenleme:

değişmeyen tek şey değişimdir ensucum doğru ellerde doğru biçimde çok güzel bir şekilde iyileşebiliriz aslında buraya yazmak bile beni rahatlatıyo kendi adıma

değişmeyen tek şey değişimdir ensucum doğru ellerde doğru biçimde çok güzel bir şekilde iyileşebiliriz aslında buraya yazmak bile beni rahatlatıyo kendi adıma
evet benide rahatlatiyor canim cunku hepimiz ayniyiz ve birbirimizin aynasi gibiyiz.. ayni yollardan gecip ayni sikintilari yasiyoruz birnevi psikologa gitmis gibi oluyoruz:)

Aynen :)
Bende paylastikca, sizlerin paylaşımını okudukca rahatlıyorum. Her biriniz benim icin meleksiniz, birbirini tanimayan ama hep dua eden melekler...

portakales canım su ic bol bol ,arada yürü hakkında hayırlısı bebis olsun sana konsun 9 ay bekle kucağında ninni söyle mucizen seni bulsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…