- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.021
sağol canım ıhlamur içiyorum çokda seviyorum inşallah iyi gelir
Ohh şifa olsun diye subile içsen iyi gelir canım.. rabbim şifalandırsın:)
Günaydın@potakalessara_28 ve tum topik
): yanlis yazdım ismini portakalim neyse anlamissindir.nasil oldun daha iyisin dimi
Günaydın hanımlar...
Kan sulandırıcı kullanmıyorum canım. Trombofili testi de henüz yaptırmadım. Daha doğrusu yaptırmaya fırsat olmadı. Doktora muayeneye gittim, bu durumda yapılacak bi sürü test var, yapatıracağız ama önce şu gebelik bulguları ortadan kalksın dedi. Öylece kaldı...evet oldukça iyiymiş.. haklısın cnm böyleside zor ama bence sen tüp bebeksiz gebe kalırsın.. gebe kalınca kan sulandırıcı kullanıyorsun dimi.. trombofili testi yaptırmıştın dimi.
kendimizin degerli oldugunu dusunerek yasasak belki bukadar tedavi olup yillarca tup bebek streslerinin pesinden bile kosmazdik cnm.. dogmamis bir bebegin annelik duygusu bile kendimizden degerli...
hicbirimizin kafasi degismez hepimiz stres topu olmaya uzuntulerle yasamaya alismisiz.. o uzmanlar hayata bakisimizi degistirir tabi ama bizim derdimiz bu degilki.. biz bebek sahibi olup yasantimizi degistirmek istiyoruz... tup bebek tedavisi gormus bi psikolog yada bioenerji uzmani bulsam hemen giderim ama onun disindakiler bana yavan gelir..
geçmis olsun canımHerkese iyi geceler. Oglumun ateşi çıktı, ilgilenmem gerekiyor, Allaha emanetsiniz, yarin yine güzel haberlerle cosariz insallah...
bende seni çok sevdim ve çakılı ve 14 yumurtanıGunaydin kizlar ve herkes...
Insana en iyi gelen şey yalnız olmadığını bilmekmiş.
Aslında dışarda aradığımız şey kendimizde bir türlü göremediğimiz değil mi?
Bizler kendimizi unutmuşuz en buyük hatamiz bu.. yarin yaşayacagımızın garanti kağıdıni almiş gibi endise telaş doluyuz..
ama ögrenmek gerek anı yaşamayı ve öğrenmek gerek ki bizi öldürmeyen şey her zaman güçlendirir..
Ihtiyacımız yok kimsenin sevgisine, merhametine, anlayışına... herkes yaptigindan sorumlu... biz bugunu hosgorulu sevgi dolu ve sukurle gecirelim eminim rabbim yarinlari daha guzellestirir..
varsin cocugumuz olmasin bugun ama belki yarin olur hepinizi cok sevdim iyi ki varsiniz:))
günaydın güzel anneler anne adayları ve anne olmak isteyenler
günaydın canımGünaydın hanımlar...
Portakal kardeş, nasıl geçti opun? Kaç yumin var? İyisin değil mi? Geçmiş olsun.Günaydın..
İyiyim canım çok şükür:) Ama hala yanaklarım elma şekeri gibi kırmızı ve sıcak basıyor:))
Heyecenlı heyecanlı geçiyor günler:))
Sen nasıllsınn:)
Canım geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.iyi olmana sevindim
ben grip oldum canım ama iyi olmaya çalışıyorum
Aşkın gözyaşları serisi bende de var canım ancak henüz okumadım aslında kitaplığımda okunmayı bekleyen çok kitabım birikti kitap almak bana ayrı bir haz veriyo çok mutlu oluyorum kendimi ödüllendiriyorum sanki ama aldığım hızda okusam iyi olacakda olmuyo işte ama bu ara kitap okuma konusunda kendimi disipline etmeye karar verdim
Geçmiş olsun,sizde Allah'a emanet olun.Herkese iyi geceler. Oglumun ateşi çıktı, ilgilenmem gerekiyor, Allaha emanetsiniz, yarin yine güzel haberlerle cosariz insallah...
En iyisini yapıyorsun 2220ciğim.. Bu şekilde yaklaşmak olaylara inan ki iç huzur veriyor.Valla ben planlamıyorum. Allah' a sığındım, gel diyorlar gidiyorum, git diyorlar dönüyorum. Bu hafta içinde yine şaşırmazsa adet olacağım. Bakalım neler olacak...
Sende iyiki varsın canım.Gunaydin kizlar ve herkes...
Insana en iyi gelen şey yalnız olmadığını bilmekmiş.
Aslında dışarda aradığımız şey kendimizde bir türlü göremediğimiz değil mi?
Bizler kendimizi unutmuşuz en buyük hatamiz bu.. yarin yaşayacagımızın garanti kağıdıni almiş gibi endise telaş doluyuz..
ama ögrenmek gerek anı yaşamayı ve öğrenmek gerek ki bizi öldürmeyen şey her zaman güçlendirir..
Ihtiyacımız yok kimsenin sevgisine, merhametine, anlayışına... herkes yaptigindan sorumlu... biz bugunu hosgorulu sevgi dolu ve sukurle gecirelim eminim rabbim yarinlari daha guzellestirir..
varsin cocugumuz olmasin bugun ama belki yarin olur hepinizi cok sevdim iyi ki varsiniz:))
Süper, süper! Çook güzel bir haber bu. Bebişlerin geliyor desene.. Allahım tamamına erdirsin inşallah!!Kizlar haber geldi 14 tanesi döllenmiş:)) rabbime emanet olsunlar inşallah salı arayıp haber verecekler:)
Onlarda çocuk gibiler geçmiş olsun,üzmesinler seni çabuk iyileşsinler.Sağol arkadaşım. İyiyim çok şükür. Kediler hasta bu ara. Onlarla uğraşıyoruz. Gece az uyuyunca gündüz takviye yapıyorum. O yüzden sesim pek çıkmıyor...
Canım geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?