Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

OTE="yadigaryadi, post: 38809302, member: 603092"]Herkese iyi geceler. Oglumun ateşi çıktı, ilgilenmem gerekiyor, Allaha emanetsiniz, yarin yine güzel haberlerle cosariz insallah...[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım inşallah gecmistir.sizde rabbime emanet ,

): yanlis yazdım ismini portakalim neyse anlamissindir.nasil oldun daha iyisin dimi

): yanlis yazdım ismini portakalim neyse anlamissindir.nasil oldun daha iyisin dimi

Günaydın..
İyiyim canım çok şükür:) Ama hala yanaklarım elma şekeri gibi kırmızı ve sıcak basıyor:))
Heyecenlı heyecanlı geçiyor günler:))
Sen nasıllsınn:)

evet oldukça iyiymiş.. haklısın cnm böyleside zor ama bence sen tüp bebeksiz gebe kalırsın.. gebe kalınca kan sulandırıcı kullanıyorsun dimi.. trombofili testi yaptırmıştın dimi.
Kan sulandırıcı kullanmıyorum canım. Trombofili testi de henüz yaptırmadım. Daha doğrusu yaptırmaya fırsat olmadı. Doktora muayeneye gittim, bu durumda yapılacak bi sürü test var, yapatıracağız ama önce şu gebelik bulguları ortadan kalksın dedi. Öylece kaldı...

Benden de kocaman Günaydın ;-)

Canım ben babamdan sonra psikologa başladım.2.seansta 1yıl önce babasını kaybettigini ögrendim 6 seansta da 5 aşılama 5 düşük 1 tüple kızını dünyaya getirdigini.
dedigin gibi
daha rahatladım
kendimi daha adres belli yerde daha emin hissettim.
hala devam ediyorum çok büyük degişiklikler yok ama 35 yıldır yasanan sabitlerim var.
ama farkındalık kazandım ama uygulama aşaması zor.
ben tesadüf ögrendim psikologumun bunları yaşadıgını ama bio enerji bana daha cazip gelmeye basladı.
bakalım ;-)

Herkese iyi geceler. Oglumun ateşi çıktı, ilgilenmem gerekiyor, Allaha emanetsiniz, yarin yine güzel haberlerle cosariz insallah...
geçmis olsun canım
umarım iyidir

bende seni çok sevdim ve çakılı ve 14 yumurtanı

günaydın güzel anneler anne adayları ve anne olmak isteyenler

Günaydın canım benim

Günaydın hanımlar...
günaydın canım
patiler nasıllar
geçmis olsun.

Günaydın..
İyiyim canım çok şükür:) Ama hala yanaklarım elma şekeri gibi kırmızı ve sıcak basıyor:))
Heyecenlı heyecanlı geçiyor günler:))
Sen nasıllsınn:)
Portakal kardeş, nasıl geçti opun? Kaç yumin var? İyisin değil mi? Geçmiş olsun.

Canım geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.

Valla ben planlamıyorum. Allah' a sığındım, gel diyorlar gidiyorum, git diyorlar dönüyorum. Bu hafta içinde yine şaşırmazsa adet olacağım. Bakalım neler olacak...
En iyisini yapıyorsun 2220ciğim.. Bu şekilde yaklaşmak olaylara inan ki iç huzur veriyor.

Sende iyiki varsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…