Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaslar o zaman 21 kere Estağfirullahelmaziyme ve etubü ileyh
21 tane salavat
21 tane tekbir cekip niyetlerimize odaklanalim ve besmeleyle baslayalim. ben kendi adima yazilan isi lerin gonlunden gecirdikleri dileklerini en hayirli sekilde ve tez zamanda gerceklerstir Rabbim diye dua edecegim oki

Tamamdır:) Allah kabul etsin..

QUOTE="kuddus, post: 39270467, member: 300793"] S sulepelin ...[/QUOTE]
Kizlar 9 a boliyorum 493 adet cuma saati bagislayalim kadar okuyoruz.7 tane fazla var onuda kendime ekledim. Yeni arkadas eklenirse yeniden boleriz
Yase adet olmus portakales katilirsa onu da ekler sayiyi boleriz okey mi

Reactions: sub
QUOTE="kuddus, post: 39270467, member: 300793"] S sulepelin ...
Kizlar 9 a boliyorum 493 adet cuma saati bagislayalim kadar okuyoruz.7 tane fazla var onuda kendime ekledim. Yeni arkadas eklenirse yeniden boleriz
Yase adet olmus portakales katilirsa onu da ekler sayiyi boleriz okey mi[/QUOTE]
493 adet ne zaman bitireceğiz:)

Ya bişey sorucam konumuzla alakası yok ama okuya okuya buraya kadar geldim 2 gün önce eve internet üzerinden tablo aldım ve dün elime ulaştı fakat bir tane daha almak istiyorum ama sipariş ver dediğimde error 404 yazıyor internet sayfasında sizde neden olabilir fiyatı uygun olmasa başka yerden alıcam ama diğerlerine göre yarı yarıya fark var yardımcı olabilicek varmı bu konuda ?

http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/5-parcali-sik-gorunum-uygun-fiyat-149234094

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…