- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.581
Hoşbuldum tatlım.Hos geldinnnn
Kaçar adet okuyoruz? Ne zaman bitireceğiz? Iyi akşamlar:))Hos geldinnnn
Yase regl oldum demişti enson...
BenKaçar adet okuyoruz? Ne zaman bitireceğiz? Iyi akşamlar:))
Ay Gebeş te var ooooh negüzel,cinsiyet bellimi.Kaçar adet okuyoruz? Ne zaman bitireceğiz? Iyi akşamlar:))
Yok canım daha değil, Pazartesi gideceğim ikili test var:) hayırlısı, bu duaya sağlıklı olsun , olmayanların olsun diye canı gönülden katılıyorum...Ay Gebeş te var ooooh negüzel,cinsiyet bellimi.
Tamamdır:) Allah kabul etsin..Arkadaslar o zaman 21 kere Estağfirullahelmaziyme ve etubü ileyh
21 tane salavat
21 tane tekbir cekip niyetlerimize odaklanalim ve besmeleyle baslayalim. ben kendi adima yazilan isi lerin gonlunden gecirdikleri dileklerini en hayirli sekilde ve tez zamanda gerceklerstir Rabbim diye dua edecegim oki
Aminnnn simdilik 9 kisi ile hesap da su dostlar kisi basina dusen aded: 493Tamamdır:) Allah kabul etsin..
Kizlar 9 a boliyorum 493 adet cuma saati bagislayalim kadar okuyoruz.7 tane fazla var onuda kendime ekledim. Yeni arkadas eklenirse yeniden boleriz
Âmin,inşallah,seninde sağlıkla hayırla olsun canım.Yok canım daha değil, Pazartesi gideceğim ikili test var:) hayırlısı, bu duaya sağlıklı olsun , olmayanların olsun diye canı gönülden katılıyorum...
Kizlar 9 a boliyorum 493 adet cuma saati bagislayalim kadar okuyoruz.7 tane fazla var onuda kendime ekledim. Yeni arkadas eklenirse yeniden boleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?