Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Biz duaya kattik zaten arkadaslari okumaya gelince hepimiz abdestli olup okumamiz daha guzel olur.seninle birlikte 10 kisi olduk canim herkese444 adet düşüyor .geriye 4adet kaliyor onu da ben okurum[/QUOTE]

Tamam canım başladım bende allah kabul etsin inşallahh..

Biz duaya kattik zaten arkadaslari okumaya gelince hepimiz abdestli olup okumamiz daha guzel olur.seninle birlikte 10 kisi olduk canim herkese444 adet düşüyor .geriye 4adet kaliyor onu da ben okurum

Tamam canım başladım bende allah kabul etsin inşallahh..[/QUOTE]
oyyyy gelmis kuzuuuu

kizlar ben ekseri namazlarin arkasindan okuyacagim insallah ve @HAYE arkadasin adidi da kattim S sulepelin canim sikinti yok yola devaaaam... İNNEMA EMRUHU İZA ERADE SEY'EN EN YEKULE LEHU KUN FE YEKUN. Bir seyi diledigi zaman O'nun emri o seye ancak "Ol" demektir. O da hemen oluverir. (Yasin Suresi 82, Ayet)

a guzellerim bu ayet bir mucizedir okumalarimiza baslarken ve bitirirken bu ayeti de enn icten halimkzle soyleyelim derim ben... Gonlumuzdekini hayal ederek soyleyelim... Allah var, gam yoooook lallal lalal lal laaaaaa

Biz duaya kattik zaten arkadaslari okumaya gelince hepimiz abdestli olup okumamiz daha guzel olur.seninle birlikte 10 kisi olduk canim herkese444 adet düşüyor .geriye 4adet kaliyor onu da ben okurum

Tamam canım başladım bende allah kabul etsin inşallahh..[/QUOTE]
Merhaba günaydın. Güzbaharda okumak istiyor. Onuda katın

Gunaydin canimmmm o. Zaman 11 olduk ne guzellll yurekler birlesiyor. o zaman da kisi basina tam
Tamam canım başladım bende allah kabul etsin inşallahh..
Merhaba günaydın. Güzbaharda okumak istiyor. Onuda katın[/QUOTE]
404 tane dusuyooor... Ne guzel olcak ya.... Oleeeeey... Tum pozitif enerjimizle oleeeeey.

kızlar biliyosunuz annemler yanımda bu yüzeden çok fazla gelemiyorum ama aklım sizlerde ben çok güzel günler yaşıyorum kaynanamlarla annemlerin arasındaki buzlar eridi hatta bayağı kaynaştılar bende bu yüzden çok mutlu ve huzurluyum kaynanamlar hiç beklemediğim kadar ilgili ve anlayışlı davranıyolar yıllardır görmek istediğim buydu inşallah hep böyle gider bu sene hep diyorumya HERŞEY GÜZEL OLACAK her anlamda herşey güzel olacak hatta olmaya başladı bile

canım ben kişi ismi isyerine bütün anne baba olmak isteyenler diye söylüyorum olmaz mı?

nerdesinnn kuzummm yaaaa gitti mi anacıgın sara_28
duaya başladık sende katıl:)

annemler gitmediler canım kızkardeşim yarın gidiyo bu yüzden biraz buruğum annemde salı günü gidiyo bu günlerin geçmesini hiç istemiyorum ama zamanla yarışamayacağımıza göre anın tadını çıkarmalıyım diye düşünüyorum zamanı tutamasakta her anın tadına vararak yaşayıp kalıcı kılmak elimizde

dua okuyomuşsunuz canım Allah kabul etsin bende katılmak isterim ama şimdi okurum desem yalan olur müsait olunca haber veririm olmazmı

GÜNAYDINLARRR Allah'ım yüzümü sana çevirdim...
Tüm işlerimi sana havale ettim...
Senden başka sığınacak hiç kimsem yok...
Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kalbimden geçen tüm hayırlı dualarımı kabul eyle...
Ahrete göç etmiş yakınlarımın mekanını cennet eyle...
Sevdiklerimi bana bağışla...
Sabaha hayırlısı ile sağ salim uyanmamı nasip ele...
Amin HAYIRLI CUMALAR

gönlünden nasıl geçerse dualarımdasın zten annenın tadını çıkar sen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…