- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.621
Biz duaya kattik zaten arkadaslari okumaya gelince hepimiz abdestli olup okumamiz daha guzel olur.seninle birlikte 10 kisi olduk canim herkese444 adet düşüyor .geriye 4adet kaliyor onu da ben okurum[/QUOTE]kabul olmayacağını kim söyleyebilir.
Soru
Bayanlar grup halinde 4444 salatı tefriciye okuyorlar. Adetli bayanların okudukları salavat (salatı tefriciye) 4444 e katılabilir mi?
Cevap
Değerli kardeşimiz;
Kadınların özel hallerinde salavat getirmeleri ve tefriciye gibi duaları okumaları caizdir. Topluca 4444 defa okunan tefriciye dualarına adetli kadınları da katılabilir.
Biz duaya kattik zaten arkadaslari okumaya gelince hepimiz abdestli olup okumamiz daha guzel olur.seninle birlikte 10 kisi olduk canim herkese444 adet düşüyor .geriye 4adet kaliyor onu da ben okurum
Canim senide kattik merak etme[/QUOTE]]Offf ay ben nerelere gidemm ne edem bu kadar iste okuyama ): ):
guzellerim bu ayet bir mucizedir okumalarimiza baslarken ve bitirirken bu ayeti de enn icten halimkzle soyleyelim derim ben... Gonlumuzdekini hayal ederek soyleyelim... Allah var, gam yoooook lallal lalal lal laaaaaakizlar ben ekseri namazlarin arkasindan okuyacagim insallah ve @HAYE arkadasin adidi da kattim S sulepelin canim sikinti yok yola devaaaam... İNNEMA EMRUHU İZA ERADE SEY'EN EN YEKULE LEHU KUN FE YEKUN. Bir seyi diledigi zaman O'nun emri o seye ancak "Ol" demektir. O da hemen oluverir. (Yasin Suresi 82, Ayet)
Biz duaya kattik zaten arkadaslari okumaya gelince hepimiz abdestli olup okumamiz daha guzel olur.seninle birlikte 10 kisi olduk canim herkese444 adet düşüyor .geriye 4adet kaliyor onu da ben okurum
guzelimmmm sakin sikma caniniiii bizimle ve dualarimizdasin datliiiiiiimOfff ay ben nerelere gidemm ne edem bu kadar iste okuyama ): ):
Merhaba günaydın. Güzbaharda okumak istiyor. Onuda katın[/QUOTE]Tamam canım başladım bende allah kabul etsin inşallahh..
beni yazabilirsinizKizlar tefriciye okuyacak olanlar kendilerini soylerlerse tekrar sayiyi netlestirelim hamile hic kalamayan.su an tedaviye baslayan .hamile kalip benim gibi devami gelmeyen ve su an hamie olup hayirsiyla kucagona almasi icin okuyacagiz
Opu m bi kac saat onceydi. Asiri mide bulantisi ve siskinlik yasiyorun. Ageidan ve buantidan duramiyorum. Tavsiyeniz var mi?
Çok sağol canım:) Darısı kız erkek farketmez başınıza.
kizlar ben ekseri namazlarin arkasindan okuyacagim insallah ve @HAYE arkadasin adidi da kattim S sulepelin canim sikinti yok yola devaaaam... İNNEMA EMRUHU İZA ERADE SEY'EN EN YEKULE LEHU KUN FE YEKUN. Bir seyi diledigi zaman O'nun emri o seye ancak "Ol" demektir. O da hemen oluverir. (Yasin Suresi 82, Ayet)
annemler gitmediler canım kızkardeşim yarın gidiyo bu yüzden biraz buruğum annemde salı günü gidiyo bu günlerin geçmesini hiç istemiyorum ama zamanla yarışamayacağımıza göre anın tadını çıkarmalıyım diye düşünüyorum zamanı tutamasakta her anın tadına vararak yaşayıp kalıcı kılmak elimizde
dua okuyomuşsunuz canım Allah kabul etsin bende katılmak isterim ama şimdi okurum desem yalan olur müsait olunca haber veririm olmazmı
dualrınıza benide katın olurmu dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?