- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.601
Kizlar 9 a boliyorum 493 adet cuma saati bagislayalim kadar okuyoruz.7 tane fazla var onuda kendime ekledim. Yeni arkadas eklenirse yeniden boleriz
493 adet ne zaman bitireceğiz:)[/QUOTE]Kizlar 9 a boliyorum 493 adet cuma saati bagislayalim kadar okuyoruz.7 tane fazla var onuda kendime ekledim. Yeni arkadas eklenirse yeniden boleriz
Yase adet olmus portakales katilirsa onu da ekler sayiyi boleriz okey mi
okiiiKizlar tamam baslayalim 493 adet bgun basliyoruz perşembe yi cumaya baglayan gece bitiriyoruz .7tane fazla var onuda ben kendime ekledim.portakales katilirsa onu da ekleriz sayiyi tekrar hesaplariz yase hasta lanmis onjnda isminiduamizda sayariz .herkes 5 dakika sonra tevbe istiğfar getirip buradaki arkadaslarin ismini portakales ve yase de dahil başlayalım sayimiz 493 adet eger portakales gelirse sayi duser oldu mu
hayirli oldun tatliiiiimYok canım daha değil, Pazartesi gideceğim ikili test var:) hayırlısı, bu duaya sağlıklı olsun , olmayanların olsun diye canı gönülden katılıyorum...
biz de opuyoruz seniiiiRabbim dualarinizi kabul etsin inşallahgelsin hamisler bol bol hahah benide araniza kattiginiz icin hepinizi opuyorum
Kirmzilar yüzünden canımacst: 39270346 .!.:Kizlar biz baslasak diger arkadaslarada niyetle baslasak potakales ve yase7 niye girmediler isleri ciki galiba
Offf ay ben nerelere gidemm ne edem bu kadar iste okuyama ): ):
aBen simdi abdest alip basliyorum pazartesi adet olucam umarimki kirmizilar gelmez bebegim gelir 3 gunde bitirmeye calisacam bitmesse vede adet olursam anneme okuturum benden dolayi supheniz olmasin benim arkadasimin 9 sene cocugu olmadi bu tefriceyi okumus ve cocugu oldu allaha sukur dualarimizin kabul olmasi dilegiyle iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?