Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar tamam baslayalim 493 adet bgun basliyoruz perşembe yi cumaya baglayan gece bitiriyoruz .7tane fazla var onuda ben kendime ekledim.portakales katilirsa onu da ekleriz sayiyi tekrar hesaplariz yase hasta lanmis onjnda isminiduamizda sayariz .herkes 5 dakika sonra tevbe istiğfar getirip buradaki arkadaslarin ismini portakales ve yase de dahil başlayalım sayimiz 493 adet eger portakales gelirse sayi duser oldu mu

QUOTE="kuddus, post: 39270467, member: 300793"] S sulepelin ...
Kizlar 9 a boliyorum 493 adet cuma saati bagislayalim kadar okuyoruz.7 tane fazla var onuda kendime ekledim. Yeni arkadas eklenirse yeniden boleriz
Yase adet olmus portakales katilirsa onu da ekler sayiyi boleriz okey mi[/QUOTE]
Tamam. Allah kabul etsin.

Kizlar 9 a boliyorum 493 adet cuma saati bagislayalim kadar okuyoruz.7 tane fazla var onuda kendime ekledim. Yeni arkadas eklenirse yeniden boleriz
Yase adet olmus portakales katilirsa onu da ekler sayiyi boleriz okey mi
493 adet ne zaman bitireceğiz:)[/QUOTE]
Allah buyuktur be canim bitirecegiz insallah hadi kolay gelsin

okiii

Ya kızlar ben aranıza katılmıyorum Üzgünüm evet hastalandım

Ben simdi abdest alip basliyorum pazartesi adet olucam umarimki kirmizilar gelmez bebegim gelir 3 gunde bitirmeye calisacam bitmesse vede adet olursam anneme okuturum benden dolayi supheniz olmasin benim arkadasimin 9 sene cocugu olmadi bu tefriceyi okumus ve cocugu oldu allaha sukur dualarimizin kabul olmasi dilegiyle iyi geceler

n simdi abdest alip basliyorum pazartesi adet olucam umarimki kirmizilar gelmez bebegim gelir 3 gunde bitirmeye calisacam bitmesse vede adet olursam anneme okuturum benden dolayi supheniz olmasin benim arkadasimin 9 sene cocugu olmadi bu tefriceyi okumus ve cocugu oldu allaha sukur dualarimizin kabul olmasi dilegiyle iyi geceler[/QUOTE]
Kizlar ben cok duygulandim okurken allahin izniyle dilegimiz kabul olacak
Lutfen okurken dikkat edin tane tane ne eksik ne fazla huzur icinde okuyun sıkı ldiginizda birakin okumayi.birde okuyamayacak olan soylesin ona göre sayiyi tamamlatalim.ha bu arada listede haye diye bir arkadas vardi o da katilmak istiyordu onunda ismini soyleyin ben herkesi tek tek saydim.

Ins
a

kızlarrrr baslsdınızmı demıdtım yaa benım kocsnın dogum gunuydu mısafırlerım vsardı gıremedımmm
bana kaç tane duşuyor grç mi kaldımm

ben kuddus ün dediği gibi başlıyorum şimdii beni de ekler bölersiniz sabah hesaplaşırıZ..
Hepinizi öpüyorum rabbim kabul etsinn...
sulepelin
Alara
Sabanur
Aybike
Kuddus
Acmilla
Simay
Sub
Meer7
yase07 ve tüm anne olmak isteyenler için..
Allah kabul etsin. Amin..

Gerçekten inanarak yapılmış bir duanın kabul olmayacağını kim söyleyebilir.

Soru

Bayanlar grup halinde 4444 salatı tefriciye okuyorlar. Adetli bayanların okudukları salavat (salatı tefriciye) 4444 e katılabilir mi?

Cevap
Değerli kardeşimiz;

Kadınların özel hallerinde salavat getirmeleri ve tefriciye gibi duaları okumaları caizdir. Topluca 4444 defa okunan tefriciye dualarına adetli kadınları da katılabilir.

İstiğfar Duası Okunuşu

“Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe’l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve’l-hayyü’l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü’t-tevbete ve’l-mağfirete ve’l-hidâyete lenâ, innehû, hüve’t-tevvâbü’r-rahîm.”

İstiğfar Duası Anlamı:

“Ya rabbi! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma karşı tövbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine tövbe ettim, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm-ü cezm-ü kast ettim. Sen bu tövbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, Yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçtiyse, Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur’ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm’dır.”

kabul olmayacağını kim söyleyebilir.

Soru

Bayanlar grup halinde 4444 salatı tefriciye okuyorlar. Adetli bayanların okudukları salavat (salatı tefriciye) 4444 e katılabilir mi?

Cevap
Değerli kardeşimiz;

Kadınların özel hallerinde salavat getirmeleri ve tefriciye gibi duaları okumaları caizdir. Topluca 4444 defa okunan tefriciye dualarına adetli kadınları da katılabilir.
[/QUOTE]
Biz duaya kattik zaten arkadaslari okumaya gelince hepimiz abdestli olup okumamiz daha guzel olur.seninle birlikte 10 kisi olduk canim herkese444 adet düşüyor .geriye 4adet kaliyor onu da ben okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…