- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.641
teşekürederimDualar hepimize canım:)
aminnnnnnnnnnnngunaydin arkadaslar, dun gece ki duaniz Allah kabul etsin insallah.
Kizlar tam tamina 12kisi olduk ama daha yazmayacagim cunku sayiyi takibi zor isimler soylebeni yazabilirsiniz
arkadaşlar aranızda Menogon 75 lik kullanan varmı,bana bu iğneyi verdiler ve doktorun asistanı göbekten yapılacak dedi,ve göbekten vurdu ilk gün göstermek için bize,ama internette ve bazı prospektüslerde kas içine yapılır sadece diyor,kafam karıştı,aradım asistana tekrar sordum ama göbekten dedi,eczacıda destekledi,bana clexan 0,4 de verdi oda göbekten diyorum acaba karıştırmış olabilirmi ama böyle bir hata olamaz heralde dimi?birde biz bu iğneleri dik açıda ve iğnenin sonuna kadar itiyoruz(deriyi sıkarak)acaba doğrumu yapıyoruz?iğneyi yanlış yapma gibi bi durum nasıl olabilir?
canım ben kişi ismi isyerine bütün anne baba olmak isteyenler diye söylüyorum olmaz mı?
Günaydın. Güzbaharda okumak istiyor onuda katın. Ben ve güzbahar[/QUOTE]Canim senide kattik merak etme
beni yazabilirsiniz
Senin numaralandırdığın soruların 2-3 misli sorular vardı kafamda. Üstelik tüp bebek tedavisine girdiğim sırada. Zaman geçiyordu. Geri dönüşü yoktu. Denemedik demeyelim di, ama özünde gerçekten anne olmaya hazır mıydım? Ben de bilmiyordum. Hatta çocuğu olanlarla konuşuyordum. Beni çocuk istemeye ikna edebilsinler diye. Hayatımda hiçbir zaman hayatımın amacı çocuk olmamıştı. Bazı arkadaşlarım anne olmayı hayatın anlamı olarak görürken. Aynı duygular eşim içinde geçerliydi. Benden önce 10 yıllık bir evliliği olup hiç cocuk istememişti mesela.
Transferden önce gittiğim bioenerji uzmanına bütün bu hislerim anlatmıştım. Ben o kadar da çok istemiyor muyum acaba, haketmiyor muyum diye sormuştum. Sonuçta aslında bu hislerin bilinmezliğe duyulan korku olduğunu, her kadının içinde mutlaka annelik içgüdüsü olduğunu söylemişti. Ufak çaplı sanal bir annelik yaşattı bana telkinle ve ben koptum, ağlamaya başladım. Bana bu kadar bilinç iyi değil dedi. Bir kırsalda yaşasaydın, içgüdülerinle karar alsaydın en az 4-5 çocuk yapabilecek kapasitede içgüdülerim olduğunu söyledi.
Ha gelelim şuan ki noktaya. Hala çok korkuyorum, alıştığım hayatın nasıl değişeceğinden, eşimle ilişkimizin alacağı şekilden, bebeğin sağlığından, geleceğinden...böyle uzar liste. Ama sonuçta bebeğim olacağını bildiğim günden beri daha çok gülümsüyorum, sanki daha mutluyum. Sanki hayatın kontrolu daha bir benim ellerimde.
Şimdi bunları yazarken laboratuardan aradılar. Harmony sonucunuzu mail attık diye. Şuan ellerim titriyor. O dosya açılana kadar kalbim güm güm.
Sonuç iyi çıktı ve ben ağlıyorum, işte böyle birşey galiba....
Aminnnn simdilik 9 kisi ile hesap da su dostlar kisi basina dusen aded: 493
Yok canım daha değil, Pazartesi gideceğim ikili test var:) hayırlısı, bu duaya sağlıklı olsun , olmayanların olsun diye canı gönülden katılıyorum...
Kizlar tam tamina 12kisi olduk ama daha yazmayacagim cunku sayiyi takibi zor isimler soyle
Ben
Kuddus
Alara
Meer7
Hanke
Portakales
Simay
Sub
Aybikee
Acmilla
Sabanur
Ve guzbahar 12 kisi herkese 370 okumaya baslayanlar basladim derse sayi netlessin kkzlar
dun aile hekimine gittik kizimla. gitmistken amh testini sorayim dedim. kadinin ilk tepkisi "ilk defa duyuyorum o ne"oldu.
sen nerden biliyorsun bu testi dedi bende herkes biliyor dedim. herkes biliyor birtek ben bilmiyorum o zaman dedi gulduk.
neyse arastirip bana geri doncek gerek yok kesin ucreti yuksektir dedim. cok merak ettim nasil bi testmis ben yinede arastirip sana geri doncem dedi.
fsh bile burda sadece pkoslara uygulaniyormus genellikle.
Kızınla her şey yolunda olsun gerisini bırak doktorlar halletsin :)
Haklısın burada her şeyi daha detaylı öğreniyoruz... Bazen bilmemek daha iyi olabiliyor (zaman zaman her şeye akıl yürütmekten yorulunca özellikle kırmızı yanaklı köy kadını olmayı isterim) Doktorları şaşırtacak kadar bilgi birikimimiz bazen doktorlarımıza güvensizlikten, bazen kendimizin merakından...
Yurtdışı bu yüzden bazen avantaj, bazen dezavantaj...
Amh kaç olursa olsun, senin ve sevdiklerin iyi olsun yeter :)
Hep iyi haberleriniz olsun "çikin" prensesini benim için minik bezelyelerinden öp :) Oh çorap etkisiyle ekşi ekşi misss kokuyordur bir de :)
Kizlar tam tamina 12kisi olduk ama daha yazmayacagim cunku sayiyi takibi zor isimler soyle
Ben
Kuddus
Alara
Meer7
Hanke
Portakales
Simay
Sub
Aybikee
Acmilla
Sabanur
Ve guzbahar 12 kisi herkese 370 okumaya baslayanlar basladim derse sayi netlessin kkzlar
kizim iyi duygu teyzesi cok sukur. kizimin iki kasinin ortasinda tam minnik burnunun uzerinde bi sertlik farketmistik. 2 aylikti o zaman.
doktor ne oldugunu bilemedi hastaneye ultrasona yonlendirildik gecen ay. yapilan kontrolde iyi huylu doku kitlesi cikti. simdilik ameliyata gerek yok dedi aile hekimi. eger ki buyudukce kitlede buyume yapar disari dogru cikinti yaparsa cerraha yonlendirilicez ki en kolay yonden nasil alinabilir diye.
Allahim o gunleri gostermez kendiliginden erir gider insallah. Ama simdilik korkulacak hic bir durum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?