Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Senin yazdıkların, lulinda, ensu, 2220 ve diğer arkadaşların yazdıklarının hepsi biziz işte, kendi adıma...
Tüm soruların cevabı da aslında var. Bu cevaplara göre çocuk olmamalı :)
Ama bizim tüm cevaplarımızın öncesinde ki "keşke dememek için denemek" zaten aslında hepsine olumlu cevap oluyor... Bu yüzden diğerleri geçersiz kalıyor :) Biraz bencilce :)

Çıkış noktamız o keşke oldu. Çıktık, arada durup devam edilecek bir çıkış... Hayırlısı artık :) Hepimiz için...

1.) Herkes çocuk sahibi olmalı mı? HAYIR!!!! HAYIR!!! KESİNLİKLE HAYIRRRR! :)
2.) Ben çocuk sahibi olmayı gerçekten istiyor muyum? HAYIRRR, EVETTT, BİLMİYORUZ :)
3.) Neden çocuk sahibi olmak istiyorum? iSTİYOR MUYUZ? İSTEMİYOR MUYUZ? Bİ BİLSEK, NEDENİ BULACAĞIZ :)
4.) Bu hayatın zorluklarını bile bile bunu o çocuğa yaşatmayı göze alabiliyor muyum? HAYIR! EVET! ORTAYA YİNE KARIŞIK :)
5.) Yoksa kendi rahatımdan mı vazgeçmek istemiyorum? EVETT İSTEMİYORUM, HAYIR OLABİLİR, BULURUZ YÖNTEMİNİ, BİR DE BUNA KAFA PATLATMAK LAZIM, PATLATALIM MI? AMAN KİM UĞRAŞACAK... AAA OLSUN YA UĞRAŞIRIZ... (Bir sürü sayarım...)
6.) Düşündükçe daha çok Korkuyorum! ama tam olarak neden? AY TAMAM OLMADI BAŞA ÇIKAMADIK DİYE VAZGEÇME İMKANI YOK DA ONDAN :) İŞ OLSA İSTİFA ET, ÖZEL HAYAT OLSA BOŞAN, ARKADAŞ DOST AİLE SORUNU OLSA GÖRÜŞME... bla bla bir sürü sebep. AMA BU ÖMÜR BOYU HATTA ÖMÜR BOYUNDAN DA UZUN SÜRE...

Lulinda nın mesajında aslında cevap... Bilinç! Bilinç! Bilinç!
Bilinçsizce hatta 18 yaş aklı havalığında olsaydık, kalsaydık, yaşasaydık önünü-ardını-nedenini-niçinini düşünmeyi geçtim düşünmek aklımıza bile gelmeden 3-4 ü doğurmaya hevesli hallerde olabilirdik...

Daha önce bahsettiğim "kırmızı yanaklı köy kadını olmayı isterim" bazen bu konudandır... 40 tilkiyi geçtim, kuyrukları birbirine değmeden dolanan 40 tilki...

Tilkisiz bilinçlerimiz olsun :)

Kızlar midem hala aynı sanırım bi sorun var migrenle beraber kusma üşüme ateslenme gecmezse dr gidecegim

Kizlar canlarim cuma namaza kadar tekrar selevat cekicem baslarken tejrardanmi niyet edicem yani besneleyle kaldigim yerdem basliyorum demi...?

Kızlar midem hala aynı sanırım bi sorun var migrenle beraber kusma üşüme ateslenme gecmezse dr gidecegim
Canim sana nacizane bir fikir bir kac gün ekmek salca konserve türü seyler lahana tursusu gibi yeme corba yap salcasiz olsun bakinaki hafirleyecek ancak histaminden uzak
Durursan migreni yenersin

nduu kendi sayfasinda hadi gelin hepinizi bekliyorum.uzun zamandir yokdumm biraz gonul kirginligi biraaz hayata kuskunluk biraz umutsuzlu be bebeksiz mutsuzluk ben tedaavi istemedim bir muddet oldumu yas 42 simdi gidcegim bir istanbula ver elini son sanssss[/QUOTE]
Canim moralini bozma bende 42olacagim ama vakit saat meselesi birgun olacak namaz kiliyor musun bilmem ama namaz cok güzel bir tErapi surekli duayla mesgul ol bizde duamjza katalim seni inşaallah allah var umutsuzluk yok canım

acmila, post: 39280777, member: 448970"]Canim sana nacizane bir fikir bir kac gün ekmek salca konserve türü seyler lahana tursusu gibi yeme corba yap salcasiz olsun bakinaki hafirleyecek ancak histaminden uzak
Durursan migreni yenersin[/QUOTE]
acmila
Teşekkürler canım zaten birsey yemiyorum bulanti yapacak diye biraz gecer gibi

[QUOTmila, post: 39281177, member: 448970"]Canim yasin Tebarek okudum sizleride katim duama kese06 cadi kizini senide katim sizlerde Amin deyin de yapmis oldugum duaya tuz biber olun Gitsin hepinizin ölmüslerinin ruhuna dualarinizin kabulu icin Amin Amin Amin[/QUOTE]

Amin canım rabbim kabul etsin dualarinizi

İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kün fe yekûn-Yasin-82
Meal: O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: “Ol!” demektir. O, hemen olur.

dostlar okumalar sırasında boool bol bu ayeti de okuyun olur mu... mucizedir kendileri

canlarımmm selaaam bugün beter yoğunum hala oldum geldim şehir dışındaydım evi eşim ve kedi sağolsunlar çoook iyi kullanmışlar deli gibi koşturuyorum yazdıklarınızı takipteyim birazdan bebişin resmini de kocam çoook öptüüüüm

,nşallah Allah gönlüne göre ver
başlıyorum .teşekürler. Rabbim herhesin gönlüne göre dilegini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…