Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Lulinda WishhDuygu 2220 D dnzdry ensu B belki37 H hanke portakales S sulepelin Minikkalbim42 ve adını yazmayı atladığım bütün arkadaşlarım;
tek tek cevap yazmadım çünkü fark ettim ki yürüdüğüm yol gibi yolda yaşadıklarımda, hissettiklerimde, düşünüp dile getiremediklerimde birmiş. Ben bi tuhafmıyım acaba diye sormayacağım artık kendime orası kesin :)
Yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlatsada bir diğer taraftan böyle bir konuda yalnız olsaydım da keşke sizler bu sıkıntıları yaşamasaydınız diye de geçiyor içimden. Çünkü bu ortak payda da buluşabiliyor olmak hepimiz için hoş zamanlar değil aslında. Yazdıklarımızdan çıkardığım sonuç ise Ya bir gün hepimiz dileklerimize kavuşup bir oh diyeceğiz ya da durumumuzu gerçekten sindirip, kabullenip konuyu kapatacak, hayatlarımızı beynimizi kemiren bu düşünceler olmaksızın yaşamaya başlayıp koca bir ohh çekeceğiz. İçinde bulunduğumuz bu belirsizlik sürecinde bu iki seçenek dışında başka türlü rahatlayamayacağımız açık ve net. En azından paylaşabiliyor ve güç bulabiliyoruz birbirimizden. Bu noktada " iyiki varsınız" diyor, öpüyorum hepinizi.

Lulinda sanırım senin yakışıklı sağlıkla doğup adam oluncaya kadar hepimizin yüreği her testinde kontrolunde vs seninle pır pır edip, seninle sevinip duracak. Çok yorum yazmasamda buralardan okuyor ve merakla güzel haberleri bekliyorum. Alınca da keyifleniyorum valla. Hep çok mutlu ol inşallah.

acmilönemlit: 39280719 .!.:
Kizlar canlarim cuma namaza kadar tekrar selevat cekicem baslarken tejrardanmi niyet edicem yani besneleyle kaldigim yerdem basliyorum demi...?
Ikiside olur onemli olan maneviyatla ses
Darisi basinas

Bu bir sinav canim sinavi kazanirsan odulu alirsin .. sinavi kazanmAnin en güzel yolu rabbimizden gelene razi olmak ve ona isyan etmemek sen herseyin en hayirlisini bilirsin deyip tevekkül le beklemek

Maşallah İkinizde çok güzelsiniz:)
Lulinda, oğlun sağlıkla geliyormuş çok sevindim. Bende ikili test ve diğer kan testi( amiyosentez yerine yapılan 2 haftada sonuç çıkan) için Pazartesi doktoruma gideceğim.. Tek duam sağlıkla bu testleri atlatmak. Senin adına çok sevindim. Sevgiler...

Kızlar yarın betahcg bakılcak ama ben de bi gariplik var baştan beri ramazan davulu gibi olan karnım yok oldu.kasğımdaki ağrılar bugün yok denecek kadar azdı.sanki içim bomboş hiçbişey hissetmiyorum.bu normal mi bana neler oluyo

Daha erken canimki hisler degisir meraklanma yukselise gecmistir insallah belirti arama telas iyi degil tadini cikart hamileliginin.minnaka iyi bak kuzum, yarin rahatlarsin umarim

Kod adı medusa allahim allahim sana kocaman kocaman sevgiler yolluyorum:))
Her şey olacağina varırmış ne edek:)
Vardir elbet bir hayir bak dualar ediyoruz rabbime. Verirse bizimdir vermesse de duaya devam

Adamlar hep aynı ben hasta yatiyorum hep hastasin diyor ya neyse kavga edecek gücüm yok şimdi rövanşı toparlayinca alicam.insan bi masaj bi ilgi bekliyo kendileri bebek gibi ilgi ister.hepsinin suyuna kirpit çöpü

Teyzem der ki; şaptan olur mu şeker cinsini sevdiğim (aslinda orasi si..) cinsine çeker

[QUOTEin, post: 39281492, member: 655146"]nduu kendi sayfasinda hadi gelin hepinizi bekliyorum.uzun zamandir yokdumm biraz gonul kirginligi biraaz hayata kuskunluk biraz umutsuzlu be bebeksiz mutsuzluk ben tedaavi istemedim bir muddet oldumu yas 42 simdi gidcegim bir istanbula ver elini son sanssss[/QUOTE]
Canim moralini bozma bende 42olacagim ama vakit saat meselesi birgun olacak namaz kiliyor musun bilmem ama namaz cok güzel bir tErapi surekli duayla mesgul ol bizde duamjza katalim seni inşaallah allah var umutsuzluk yok canım[/QUOTE]
Yaş ilerledikçe umutsuzluk korku daha fazla oluyo. Bende 42 yaşındayım. Üç yıl önce evlendim bir yıl önce bebek için çok geç kaldığımı farkettim. Bir yıldır yoğun bir şekilde çabalamıyorum bu arada 4 aylık bebeğimi düşürdüm. Zor günlerdi ama hala bütün kalbimle inanıyorum. Allahım bir gün bebeğimizi kucağımiza almayı nasip edecek. bol dua edelim..

OTE="portakales, post: 39290305, member: 629199"]Ahhaahha zaten boşver kavga yokk aşk var :)))[/QUOTE]
Aşk olsun aşk kavgayi napak...hahahhahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…