- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.701
çooook tatlı canım çok... aminnnnnAy masallah cok tatli hayirli bir evlat olsunAnasina babasina halasina tatli bir cadi
aminnnnn hepimize balımmm inşallahOYYYY nasıl güzel maşallahh :))
Rabbim nazarlardan korusun onuu:)) darısı halasına olsun inşallahhh :)
canımsınız çoook teşekkür ederim sizin güzel haberlerinizi almaya devaaaam :)Halaya ve defne bebeğe kocccaaamaaan alkış.gözün aydın cnm.sağlıklı mutlu huzurlu hayırlı olsun bereket ve şans getirsin size inşallah
Maşallahayşegül hala ve Defne Yeğeeeen
teşekkürleeeeer.... canımsınnnn ben de senin takvimini tek geçiyorum tatlımmmMaşallahİkinizde çok güzelsiniz:)
Masallah Allah bagislasin..darısı tüm topigeayşegül hala ve Defne Yeğeeeen
Ikiside olur onemli olan maneviyatla sesacmilönemlit: 39280719 .!.:Kizlar canlarim cuma namaza kadar tekrar selevat cekicem baslarken tejrardanmi niyet edicem yani besneleyle kaldigim yerdem basliyorum demi...?
Darisi basinascanlarımmm selaaam bugün beter yoğunum hala oldum geldim şehir dışındaydım evi eşim ve kedi sağolsunlar çoook iyi kullanmışlardeli gibi koşturuyorum yazdıklarınızı takipteyim birazdan bebişin resmini de kocam çoook öptüüüüm
Lulinda, oğlun sağlıkla geliyormuş çok sevindim. Bende ikili test ve diğer kan testi( amiyosentez yerine yapılan 2 haftada sonuç çıkan) için Pazartesi doktoruma gideceğim.. Tek duam sağlıkla bu testleri atlatmak. Senin adına çok sevindim. Sevgiler...Maşallahİkinizde çok güzelsiniz:)
Daha erken canimki hisler degisir meraklanma yukselise gecmistir insallah belirti arama telas iyi degil tadini cikart hamileliginin.minnaka iyi bak kuzum, yarin rahatlarsin umarimKızlar yarın betahcg bakılcak ama ben de bi gariplik var baştan berhamileligininu gibi olan karnım yok oldu.kasğımdaki ağrılar bugün yok denecek kadar azdı.sanki içim bomboş hiçbişey hissetmiyorum.bu normal mi bana neler oluyo
ayşegül hala ve Defne Yeğeeeen
Lulinda WishhDuygu 2220 D dnzdry ensu B belki37 H hanke portakales S sulepelin Minikkalbim42 ve adını yazmayı atladığım bütün arkadaşlarım;
tek tek cevap yazmadım çünkü fark ettim ki yürüdüğüm yol gibi yolda yaşadıklarımda, hissettiklerimde, düşünüp dile getiremediklerimde birmiş. Ben bi tuhafmıyım acaba diye sormayacağım artık kendime orası kesin :)
Yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlatsada bir diğer taraftan böyle bir konuda yalnız olsaydım da keşke sizler bu sıkıntıları yaşamasaydınız diye de geçiyor içimden. Çünkü bu ortak payda da buluşabiliyor olmak hepimiz için hoş zamanlar değil aslında. Yazdıklarımızdan çıkardığım sonuç ise Ya bir gün hepimiz dileklerimize kavuşup bir oh diyeceğiz ya da durumumuzu gerçekten sindirip, kabullenip konuyu kapatacak, hayatlarımızı beynimizi kemiren bu düşünceler olmaksızın yaşamaya başlayıp koca bir ohh çekeceğiz. İçinde bulunduğumuz bu belirsizlik sürecinde bu iki seçenek dışında başka türlü rahatlayamayacağımız açık ve net. En azından paylaşabiliyor ve güç bulabiliyoruz birbirimizden. Bu noktada " iyiki varsınız" diyor, öpüyorum hepinizi.
Lulinda sanırım senin yakışıklı sağlıkla doğup adam oluncaya kadar hepimizin yüreği her testinde kontrolunde vs seninle pır pır edip, seninle sevinip duracak. Çok yorum yazmasamda buralardan okuyor ve merakla güzel haberleri bekliyorum. Alınca da keyifleniyorum valla. Hep çok mutlu ol inşallah.
Adamlar hep aynı ben hasta yatiyorum hep hastasin diyor ya neyse kavga edecek gücüm yok şimdi rövanşı toparlayinca alicam.insan bi masaj bi ilgi bekliyo kendileri bebek gibi ilgi ister.hepsinin suyuna kirpit çöpü
ahaha ya guldurdun ben zaten dedim ona sakayla karisik kavga etmeyi sevmem takilirim karsilikli ama guc yok bugunTeyzem der ki; şaptan olur mu şeker cinsini sevdiğim (aslinda orasi si..) cinsine çeker
Hah
ahaha ya guldurdun ben zaten dedim ona sakayla karisik kavga etmeyi sevmem takilirim karsilikli ama guc yok bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?