Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

cok normal tatlim zaten gercek hamilelik belirtileri icin cok erkeeeen hadi bakalim yarin coook guzel bir haberle ve umutla bekliyoruz seniiii

ben seni cok ozledim yaaaa.... yasasiiiiin gelmissiiiin, canimsin cok tesekkur ederim darisi hepimizin basina tatlimmmm

Reactions: Eua
"buyuk ogrenme suresi " ... ne kadar da dogru... eveeet bir ogretmen olarak sana 5 hemi de yildizliiiiiiiii

guzeller gunaydiiiiiin, hepimize mutlu bir gun diliyorum. ya salati tefriciyeler okuma 100 su an amma coook korkuyorum erken mi gelecek bu ay kirmizilar diye... tuaf agrilar basladi insallah inlar gelmeden bitirebilirim hepinizi kucakliyorum calismaya devaaaam

Tamam canim sevabi hep biz alalim ohhhh ne guzellll, dinlendim iyiyim şükür

Ahahahah evet evet izledim ben bunu :))

portakales, post: 39295165, member: 629199"]Canlarrr günaydinn
HSG isi tamamdir.
Agri yok sızı yok ne zaman bitti anlamdim.
Sonuç pozitif ahahah yani temiz:)[/QUOTE]
portakales
Sevindim iyi ağrısız sonuçta iyi gerisi gelsin bebis yolunda hadi bismillah

Yaş ilerledikçe umutsuzluk korku daha fazla oluyo. Bende 42 yaşındayım. Üç yıl önce evlendim bir yıl önce bebek için çok geç kaldığımı farkettim. Bir yıldır yoğun bir şekilde çabalamıyorum bu arada 4 aylık bebeğimi düşürdüm. Zor günlerdi ama hala bütün kalbimle inanıyorum. Allahım bir gün bebeğimizi kucağımiza almayı nasip edecek. bol dua edelim..[/QUOTE][/QUOTE]

Her şey bizim hayrımıza elbet..
Ne kadar eminsek rabbimizden o kadar eminiz mucizelerinden.. Bizi gözü yaşlı, kalbi kırık bırakmaz. Vermeyeceğı şeyin hayalini kurdurmaz..
Tez vakitte inşallahh :)[/QUOTE]
Ayrıca yaşı dert etmeye gerek yok, yeter ki Allah istesin bize evlat vermeyi her yaşta verir.. Hz. İbrahim 'e kendinin de eşinin de yaşları 100 civarındayken Hz. İsmail ' i vermiş..[/QUOTE]
Vermeyecegi istegin duasini yaptirmazmis

Iyiyim canım sen nasılsın,bende giremedim işlerden dolayı.

sağol canım benim inşallah hepimiz için son olurda kurtuluruz bu süreçlerden.
özletme kendini hayatım daha sık bekleriz..

[QUOTE="Eua, post: 39293152, member: 58291 de okumak istesem? Katılabilir miyim? Geç mi kaldım?[/QUOTE]
Canim senide duamiza katalim biz ama sayi 4444u gecmiyecek ve 12 kisiye bolduk simdi tekrar ayarlamak zor herkes 370adet okuyor sana benim sayimdan 100 adet vereyim sende oku eger persemve aksanina kadar okuyamayan olursa onlarida paylasiriz okey sen 100adet okumaya basla once tevbe istigfar oku oyle basla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…