- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.741
cok normal tatlim zaten gercek hamilelik belirtileri icin cok erkeeeen hadi bakalim yarin coook guzel bir haberle ve umutla bekliyoruz seniiiiKızlar yarın betahcg bakılcak ama ben de bi gariplik var baştan beri ramazan davulu gibi olan karnım yok oldu.kasğımdaki ağrılar bugün yok denecek kadar azdı.sanki içim bomboş hiçbişey hissetmiyorum.bu normal mi bana neler oluyo
ben seni cok ozledim yaaaa.... yasasiiiiin gelmissiiiin, canimsin cok tesekkur ederim darisi hepimizin basina tatlimmmmSevgili Arkadaşlarım merhaba,
Arada girip bakıp tam okuyamadım.. Bu gece hepsini okudum..
Lulinda çok sevindim, ben tahmin etmiştim hatırlarsan gümbür gümbür geliyor sizin oğlan demiştim.. Yuppyyyy bildim.. Sağlıklı, eli ayağı düzgün, merhametli, uzun Ömürlü, bahtı, şansı açık ve Rızkı bol hayırlı evlat olsun inşallah.. Ve bütün gebelerimize dileğim bu.. Çok şükür testleri de iyi maşallah ..
@sabanur42 sen de artık buranın gebelerinden birisin inşallah, sakin ol..
kuddus yeğen Defne'de sen de çok şekersiniz maşallah.. Resmine bakıp dua ettim Allah'ım sana anne Olmayı,sağlıklı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.. Defne'de sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah.. Bahtı açık Ömrü uzun olsun..
ensu cum tedavin ertelenmiş inşallah bu seni beklediğin mutluluğa kavuşturacak, seni anne, Şanslı bebeği de sana evlat yapacak son tedavin olsun.
@WishhDuygu veyase07 2 gün önce bi görmüştüm Şüphe halinizi, alert hale dönüşün diye dua ettim ama vakti gelmemiş demek.. !!! Bekleyelim ne zaman teşrif ederlerse Başımızın üstünde yerleri hazır..:)
portakales portakal KARDEŞ biraz kendine gelmişsin şükür.. Olumlu yanın hep olumlu ve güzel Şeyler getirsin inşallah sana..
"buyuk ogrenme suresi " ... ne kadar da dogru... eveeet bir ogretmen olarak sana 5 hemi de yildizliiiiiiiii@2220 canım zaman Herşeyin ilacı biliyorsun.. Sana ne yazsam da çare değil bilirim.
Ben de bugünlerde kayboldum ve kendimi bulmaya çalışıyorum.
Ilk negatifi aldığım günlerde bundan daha iyiydim. Ben zaman zaman böyle içime kaçarım. Nitekim şu sıralar içime kaçık durumdayım da sanırım doğum başladı:)
Yoksa yazmazdım muhtemelen..
Yakında daha iyi Olacağım ve yine yazacağım...
Hepinizi çok seviyorum gerçekten.. Paylaşmak ve yargılanmadan korkmadan paylaşmak çok güzel bir duygu.. Zateb buradaki kimse de yargılamıyor kimseyi..
Büyük bir öğrenme sürecindeyiz ve inşallah bu süreçten yara almadan çıkarız Arkadaşlarım..
Aranızda izlemeyen varsa izlesin biraz kafa dağıtsın eğlensin dedim :)) Uzun zamandır gülmemiştim bu kadar, iyi geldi valla. Üstelik bizim konudan çokta uzak değil film, Alın yanınıza sevdiceğinizi, mısırınızı internetten bulun izleyin bir boş vaktinizde. Eki Görüntüle 1404458
e sahaneymisssssss gecmis olsun kuzummmm insallah her seyde positif alalimmmmCanlarrr günaydinn
HSG isi tamamdir.
Agri yok sızı yok ne zaman bitti anlamdim.
Sonuç pozitif ahahah yani temiz:)
Yaş ilerledikçe umutsuzluk korku daha fazla oluyo. Bende 42 yaşındayım. Üç yıl önce evlendim bir yıl önce bebek için çok geç kaldığımı farkettim. Bir yıldır yoğun bir şekilde çabalamıyorum bu arada 4 aylık bebeğimi düşürdüm. Zor günlerdi ama hala bütün kalbimle inanıyorum. Allahım bir gün bebeğimizi kucağımiza almayı nasip edecek. bol dua edelim..[/QUOTE][/QUOTE]Eua .!.:Canim ben 4 kez yasadim dusuk amavhep hayirli
Canim moralini bozma bende 42olacagim ama vakit saat meselesi birgun olacak namaz kiliyor musun bilmem ama namaz cok güzel bir tErapi surekli duayla mesgul ol bizde duamjza katalim seni inşaallah allah var umutsuzluk yok canım
Ohh çok şükür.Canlarrr günaydinn
HSG isi tamamdir.
Agri yok sızı yok ne zaman bitti anlamdim.
Sonuç pozitif ahahah yani temiz:)
Iyiyim canım sen nasılsın,bende giremedim işlerden dolayı.@sara_28 güzel haberlerine çok sevindim.. Hayatta sağlık ve huzurdan daha güzel birşey yok.. Hep böyle mutlu ol ve @WishhDuygu nun dediği gibi çoğalsın Mutluluğun.. Tariflerini deneyeceğim ama şimdilik biraz kilo vermem Lazım:)
@acmila diyer bitti mi?
@kese06 minik yeğenimizin zararsız nazarlığı olsun o da.. Yanımızda olsa da sevsek yaw...
@esnacan Allah'mi güzel oğluna sağlıklı uzun Ömür versin, üzülme vardır herseyde bir hayır..
@alpcemre sürpriz hamilemiz keyifler iyidir inşallah.. :)
@monkeyMeer7 Herşey yolunda mı kızkardeşlerim :)
Hayırlı güzel sonuç Alman'ı dilerim.Kızlar yarın betahcg bakılcak ama ben de bi gariplik var baştan beri ramazan davulu gibi olan karnım yok oldu.kasğımdaki ağrılar bugün yok denecek kadar azdı.sanki içim bomboş hiçbişey hissetmiyorum.bu normal mi bana neler oluyo
Sevgili Arkadaşlarım merhaba,
Arada girip bakıp tam okuyamadım.. Bu gece hepsini okudum..
Lulinda çok sevindim, ben tahmin etmiştim hatırlarsan gümbür gümbür geliyor sizin oğlan demiştim.. Yuppyyyy bildim.. Sağlıklı, eli ayağı düzgün, merhametli, uzun Ömürlü, bahtı, şansı açık ve Rızkı bol hayırlı evlat olsun inşallah.. Ve bütün gebelerimize dileğim bu.. Çok şükür testleri de iyi maşallah ..
@sabanur42 sen de artık buranın gebelerinden birisin inşallah, sakin ol..
kuddus yeğen Defne'de sen de çok şekersiniz maşallah.. Resmine bakıp dua ettim Allah'ım sana anne Olmayı,sağlıklı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.. Defne'de sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah.. Bahtı açık Ömrü uzun olsun..
ensu cum tedavin ertelenmiş inşallah bu seni beklediğin mutluluğa kavuşturacak, seni anne, Şanslı bebeği de sana evlat yapacak son tedavin olsun.
@WishhDuygu veyase07 2 gün önce bi görmüştüm Şüphe halinizi, alert hale dönüşün diye dua ettim ama vakti gelmemiş demek.. !!! Bekleyelim ne zaman teşrif ederlerse Başımızın üstünde yerleri hazır..:)
portakales portakal KARDEŞ biraz kendine gelmişsin şükür.. Olumlu yanın hep olumlu ve güzel Şeyler getirsin inşallah sana..
Lulinda cım oğlun olacakmış canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindim.Maşallahİkinizde çok güzelsiniz:)
Teşekkürler canım, âmin. Sen nasılsın epeydır yoksun?Lulinda cım oğlun olacakmış canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindim.
Maşallah ikinizede,gözünüz Aydın,darısı sana olsun canım.ayşegül hala ve Defne Yeğeeeen
Evet yoktum giremedim evde birkaç değişiklik Yaptım,ev işlerinden ve Dr,randevularım vardı o nedenle aktif olamadım.Teşekkürler canım, âmin. Sen nasılsın epeydır yoksun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?