- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.761
Değişiklik iyidir:) Umarım doktor randevularım da iyi geçmiştir.Evet yoktum giremedim evde birkaç değişiklik Yaptım,ev işlerinden ve Dr,randevularım vardı o nedenle aktif olamadım.
Canım geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın,ne kadar cesaretli olsanda insanda bi anlık panik yaratabiliyor,iyi ki yavaş gidiyormuşsunuz.Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn :)
Enerji fazlam bu kez arabaya fazla geldi aküsü şarj dinamosu vs. pert oldu 2 gündür servislerle boğuşuyorum, arabasızım ev iş zor olacağından tatil modundayım :) İyi tarafından bakıyoruz olaya da sakin sakin (hep şikayet ederdik oysa ki trafikten) yol alırken kendi kendine her şeyi kapattı araba... Direksiyonu da kitleyerek!!!!! iyi ki yavaştık iyi ki sakindik... Sorunsuz durduk :) Yoksa feci örnekleri var internetteHer şeyin başı sağlıııııııııııık
Öpüyorum herkesi, iyi olsun herkeees
Dip noooot: Yine ben haklı çıktım! Çıkmasaydım olurdu ama olsun :) Benim mazeretlerim geçerli çıktı :) 1 günlük şaşma ile periyod devam... Babalara geldik yine yani, durmak yok aşka devam... hahahaha
amin tatlımmm amin... hepimize aminnnMaşallah ikinizede,gözünüz Aydın,darısı sana olsun canım.
Seviyorum değişikliliği renk değişikliliği Yaptım,mobilya yerlerinde değişiklik yeni eski gibi,Dr,randevularıda iyi geçti ama sanırım azı dişim çekilecek tamirlik gibi bi durumu kalmamış,Şekerim Sınıra düşmüş ama dört kilo vermişim ona üzüldüm biraz,sağlık olsun diyelim.Değişiklik iyidir:) Umarım doktor randevularım da iyi geçmiştir.
Merhaba Canlar;
nasılsınız 60-70 sayfa birikmiş okuyacağım.
Bu aralar pek iyi değilim.Başka sorunlar var.hiçbirşeye odaklanamıyorum.
Güvenç bey kromozon testi sonucu için aradı o da temiz çıkmış.
Bir sonraki adette gideceğim 2.günü.
hepinizi öpüyorum kucaklıyorum.
tatlim inanki hepimiz ayniyiz bu aralar... gelismeler guzel olmus... hadi hayirlisi canimMerhaba Canlar;
nasılsınız 60-70 sayfa birikmiş okuyacağım.
Bu aralar pek iyi değilim.Başka sorunlar var.hiçbirşeye odaklanamıyorum.
Güvenç bey kromozon testi sonucu için aradı o da temiz çıkmış.
Bir sonraki adette gideceğim 2.günü.
hepinizi öpüyorum kucaklıyorum.
Sancinin olmamasi iyi birsey diye biliyorum,onceki degere gore artisi da iyi,iyi olsun insallahKızlar bi iyi bi kötü haberim var ve acil bilgilerinize tecrübelerinize ihtiyacım var.sabah tahlil verdim sonucum 72.hastaneden gozünüz aydın haberi geldi sevinçten uçtuk.1 saat sonrada kanamam olduhemen dr u aradım.prolutan amp ve progestan amp yaptır hemen ve clexan 0.4 stopla dedi.apar topar yaptırdim iğneleri.kalkmadan yat dedi şimdi yatiyorum.tekrar kanamam yok ama devam edip etmiceni bilemiyorum
tatlim vurundugun ignelere transferden sonra zaten baslaman gerekiyordu ya da kapsul hallerine... kullandin dimi.. progesteron dampul ya da kapsul dr bana ikisini de vermisti saatli dozlar halinde, ayricaclexani pihtilasma vs oldugunda kullandiklarini biliyorum kan sulandirici olarak... sen merak etme dr mutlaka yapilmasi gerekeni yapmistir, dua et tatlim... dua edelim...Kızlar bi iyi bi kötü haberim var ve acil bilgilerinize tecrübelerinize ihtiyacım var.sabah tahlil verdim sonucum 72.hastaneden gozünüz aydın haberi geldi sevinçten uçtuk.1 saat sonrada kanamam olduhemen dr u aradım.prolutan amp ve progestan amp yaptır hemen ve clexan 0.4 stopla dedi.apar topar yaptırdim iğneleri.kalkmadan yat dedi şimdi yatiyorum.tekrar kanamam yok ama devam edip etmiceni bilemiyorum
Kızlar bi iyi bi kötü haberim var ve acil bilgilerinize tecrübelerinize ihtiyacım var.sabah tahlil verdim sonucum 72.hastaneden gozünüz aydın haberi geldi sevinçten uçtuk.1 saat sonrada kanamam olduhemen dr u aradım.prolutan amp ve progestan amp yaptır hemen ve clexan 0.4 stopla dedi.apar topar yaptırdim iğneleri.kalkmadan yat dedi şimdi yatiyorum.tekrar kanamam yok ama devam edip etmiceni bilemiyorum
Crinone jel sabah akşam, proluton amp haftada 1 pzrtesileri ve clexan 0.4 akşamları yapıyodum cnm.proluton amp hemen yaptırdım.ek olarak progestan 50 mg yaptırdım.clexan 0.4 ü stopladı.ağrım yok.kanamam şu ana kadar tekrarlamadı ama çok korkuyorumtatlim vurundugun ignelere transferden sonra zaten baslaman gerekiyordu ya da kapsul hallerine... kullandin dimi.. progesteron dampul ya da kapsul dr bana ikisini de vermisti saatli dozlar halinde, ayricaclexani pihtilasma vs oldugunda kullandiklarini biliyorum kan sulandirici olarak... sen merak etme dr mutlaka yapilmasi gerekeni yapmistir, dua et tatlim... dua edelim...
Ben okuyorum cnm biraz kanamam oldu ama inşallah okumamda sakınca yoktur değilmiKizlar okuyor musunuz salavTlari
Çok güzel değerin kutlarım canım,kullanmış olduğun iğne kanamayı önlüyor diye biliyorum,ensu arkadaş da Yazmış istersen yarın bi daha test yaptır.Kızlar bi iyi bi kötü haberim var ve acil bilgilerinize tecrübelerinize ihtiyacım var.sabah tahlil verdim sonucum 72.hastaneden gozünüz aydın haberi geldi sevinçten uçtuk.1 saat sonrada kanamam olduhemen dr u aradım.prolutan amp ve progestan amp yaptır hemen ve clexan 0.4 stopla dedi.apar topar yaptırdim iğneleri.kalkmadan yat dedi şimdi yatiyorum.tekrar kanamam yok ama devam edip etmiceni bilemiyorum
Cnm tekrar pzrtesi bakalım dedi dr mecburen beklicez artıkcanım değerin katlanmış iyi aslında.. yarın bi test daha verebiliyorsan ver için rahat etmezse.. düşüşmü var yükselişmi onu anlarsın.
sakin kotkma .... sev karnini sicacik tut kendini de bollll protein agirlikli beslen tatlim hic bisey olmaz guven rabbime ve dua et. tefriciyelere devam hic bisey olmaz...Crinone jel sabah akşam, proluton amp haftada 1 pzrtesileri ve clexan 0.4 akşamları yapıyodum cnm.proluton amp hemen yaptırdım.ek olarak progestan 50 mg yaptırdım.clexan 0.4 ü stopladı.ağrım yok.kanamam şu ana kadar tekrarlamadı ama çok korkuyorum
Bende okuyorum Perşembe akşam başladım.Tup bebek tedavilerinde dusuk ihtimali yüksek ama doktorun her onlemi almis canim sen rahat o l bekle
kanama yakin o yuzden gayet yogun gidiyor benim okumalar... az once 300 bittiiiii yola devammmmmKizlar okuyor musunuz salavTlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?