Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın,ne kadar cesaretli olsanda insanda bi anlık panik yaratabiliyor,iyi ki yavaş gidiyormuşsunuz.

Değişiklik iyidir:) Umarım doktor randevularım da iyi geçmiştir.
Seviyorum değişikliliği renk değişikliliği Yaptım,mobilya yerlerinde değişiklik yeni eski gibi,Dr,randevularıda iyi geçti ama sanırım azı dişim çekilecek tamirlik gibi bi durumu kalmamış,Şekerim Sınıra düşmüş ama dört kilo vermişim ona üzüldüm biraz,sağlık olsun diyelim.

Merhaba Canlar;
nasılsınız 60-70 sayfa birikmiş okuyacağım.
Bu aralar pek iyi değilim.Başka sorunlar var.hiçbirşeye odaklanamıyorum.

Güvenç bey kromozon testi sonucu için aradı o da temiz çıkmış.
Bir sonraki adette gideceğim 2.günü.
hepinizi öpüyorum kucaklıyorum.

canım çok sevindimm..
Rabbim gönlündekini elbet verecektir hiç üzülmee..
Her şey daha da güzel olacak inşallahh:)

tatlim inanki hepimiz ayniyiz bu aralar... gelismeler guzel olmus... hadi hayirlisi canim

Kızlar bi iyi bi kötü haberim var ve acil bilgilerinize tecrübelerinize ihtiyacım var.sabah tahlil verdim sonucum 72.hastaneden gozünüz aydın haberi geldi sevinçten uçtuk.1 saat sonrada kanamam oldu hemen dr u aradım.prolutan amp ve progestan amp yaptır hemen ve clexan 0.4 stopla dedi.apar topar yaptırdim iğneleri.kalkmadan yat dedi şimdi yatiyorum.tekrar kanamam yok ama devam edip etmiceni bilemiyorum

Sancinin olmamasi
Sancinin olmamasi iyi birsey diye biliyorum,onceki degere gore artisi da iyi,iyi olsun insallah

tatlim vurundugun ignelere transferden sonra zaten baslaman gerekiyordu ya da kapsul hallerine... kullandin dimi.. progesteron dampul ya da kapsul dr bana ikisini de vermisti saatli dozlar halinde, ayricaclexani pihtilasma vs oldugunda kullandiklarini biliyorum kan sulandirici olarak... sen merak etme dr mutlaka yapilmasi gerekeni yapmistir, dua et tatlim... dua edelim...

canım değerin katlanmış iyi aslında.. yarın bi test daha verebiliyorsan ver için rahat etmezse.. düşüşmü var yükselişmi onu anlarsın.

Crinone jel sabah akşam, proluton amp haftada 1 pzrtesileri ve clexan 0.4 akşamları yapıyodum cnm.proluton amp hemen yaptırdım.ek olarak progestan 50 mg yaptırdım.clexan 0.4 ü stopladı.ağrım yok.kanamam şu ana kadar tekrarlamadı ama çok korkuyorum

Çok güzel değerin kutlarım canım,kullanmış olduğun iğne kanamayı önlüyor diye biliyorum,ensu arkadaş da Yazmış istersen yarın bi daha test yaptır.

sakin kotkma .... sev karnini sicacik tut kendini de bollll protein agirlikli beslen tatlim hic bisey olmaz guven rabbime ve dua et. tefriciyelere devam hic bisey olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…