Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

WishhDuygu geçmiş olsun canım iyisin şükür @sabanur42 canım masallah degerin katlaniyor kanamyi dert etme olmaz bidaha insallah@kuddus maşallah kiz bu ne hız insallah dualariniz kabul olur bende sonuna yetisebilirim cumaya son duami yapiyorsunuz@

[QUOTE="Eua, post: 39293152, member: 58291 de okumak istesem? Katılabilir miyim? Geç mi kaldım?
Canim senide duamiza katalim biz ama sayi 4444u gecmiyecek ve 12 kisiye bolduk simdi tekrar ayarlamak zor herkes 370adet okuyor sana benim sayimdan 100 adet vereyim sende oku eger persemve aksanina kadar okuyamayan olursa onlarida paylasiriz okey sen 100adet okumaya basla once tevbe istigfar oku oyle basla[/QUOTE]
Tamam ben 100 tane okuyayım ., teşekkür ederim

Canım iyi olsun hersey.. Artık sorunsuz sakin güzel bir yasamın olsun..

son 30 salavat girdim kizlaaaar sukur kanama baslamadan tamamlayacsgim insallah...

Amin hepimizi canım :))
Doğru diyorsun kendimizi yeniden doğurmak zor ama imkansız değil..
Evet ya çıkalım şu depresif hallerden.. Ben Kışı çok severim de depresif olmak kötü..
Baharları paylaşmayı sevdim.. Baharlarımızı paylaşalım inşallah .

ben seni cok ozledim yaaaa.... yasasiiiiin gelmissiiiin, canimsin cok tesekkur ederim darisi hepimizin basina tatlimmmm
Ben de sizi özledim :) ama bırakırmıyım hiç.. Ben arada gider gelirim böyle ..
Hayatımın içinde de böyleyim... Seviyorum seni güzel hala

Eua canim tovbe istigfar bu

Canım Telaş yapma.. Tutunup güzel güzel büyüyecek merak etme. Doktorun gerekeni yapmış zateb bence ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…