- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.781
Evvel alllahin izniyle bu salavatlari okuyan herkesin olacak insaallah herkeste paylasacak er gecsakin kotkma .... sev karnini sicacik tut kendini de bollll protein agirlikli beslen tatlim hic bisey olmaz guven rabbime ve dua et. tefriciyelere devam hic bisey olmaz...
Endişe yapma destekte Yapılıyor dualarımız seninle Rabb'ime emanet olsun inşallah bişi olmaz.Cnm tekrar pzrtesi bakalım dedi dr mecburen beklicez artık
Canim senide duamiza katalim biz ama sayi 4444u gecmiyecek ve 12 kisiye bolduk simdi tekrar ayarlamak zor herkes 370adet okuyor sana benim sayimdan 100 adet vereyim sende oku eger persemve aksanina kadar okuyamayan olursa onlarida paylasiriz okey sen 100adet okumaya basla once tevbe istigfar oku oyle basla[/QUOTE][QUOTE="Eua, post: 39293152, member: 58291 de okumak istesem? Katılabilir miyim? Geç mi kaldım?
Canım iyi olsun hersey.. Artık sorunsuz sakin güzel bir yasamın olsun..Merhaba Canlar;
nasılsınız 60-70 sayfa birikmiş okuyacağım.
Bu aralar pek iyi değilim.Başka sorunlar var.hiçbirşeye odaklanamıyorum.
Güvenç bey kromozon testi sonucu için aradı o da temiz çıkmış.
Bir sonraki adette gideceğim 2.günü.
hepinizi öpüyorum kucaklıyorum.
evet kuzum insallahWishhDuygu geçmiş olsun canım iyisin şükür @sabanur42 canım masallah degerin katlaniyor kanamyi dert etme olmaz bidaha insallah@kuddus maşallah kiz bu ne hız insallah dualariniz kabul olur bende sonuna yetisebilirim cumaya son duami yapiyorsunuz@
Bana Tövbe Estağfirullah ve salavatı yazarmısın?son 30 salavat girdim kizlaaaar sukur kanama baslamadan tamamlayacsgim insallah...
Bana nasıl başlayacağımı ve Tövbe hi ve salavatı nasıl yapacağını yazarmısınKizlar okuyor musunuz salavTlari
Canım portakalım ( portakalı da çok severimcanım çok sevindimm..
Rabbim gönlündekini elbet verecektir hiç üzülmee..
Her şey daha da güzel olacak inşallahh:)
Amin hepimizi canım :))Allah bir avazda kurtarsın arkadaşım
Bunu da doğuma alıştırma olarak düşünelim mi? Kendimizi yeniden doğurmak, göbeğimizi kesmek daha zor.
Zaman ilaç olmasa da, iyileşmek için gerekli. Asıl ilaç bizleriz. Yaşama sevincimiz. Hayata bağlılığımız. Kendimize olan sevgimiz...
Bunu da atlatıp hayatımıza devam edeceğiz. O günün karamsarlığını geride bırakıp yüreğimizde açan baharı paylaşacağız.
Ruhundaki filizlerin, tomurcukların bir an önce can bulmasını diliyorum. Çıkalım artık şu kış modundan...
Ben de sizi özledim :) ama bırakırmıyım hiç.. Ben arada gider gelirim böyle ..ben seni cok ozledim yaaaa.... yasasiiiiin gelmissiiiin, canimsin cok tesekkur ederim darisi hepimizin basina tatlimmmm
Teşekkür ederim hocam :)
"buyuk ogrenme suresi " ... ne kadar da dogru... eveeet bir ogretmen olarak sana 5 hemi de yildizliiiiiiiii
Bir iyi bir kötü.. Sağol canımIyiyim canım sen nasılsın,bende giremedim işlerden dolayı.
Inşallah canım bebişlerin fotolarını göndeririz artıkın:))sağol canım benim inşallah hepimiz için son olurda kurtuluruz bu süreçlerden.
özletme kendini hayatım daha sık bekleriz..
İstiğfar Duası Okunuşu
“Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe’l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve’l-hayyü’l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü’t-tevbete ve’l-mağfirete ve’l-hidâyete lenâ, innehû, hüve’t-tevvâbü’r-rahîm.”
İstiğfar Duası Anlamı:
@
“Ya rabbi! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma karşı tövbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine tövbe ettim, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm-ü cezm-ü kast ettim. Sen bu tövbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, Yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçtiyse, Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur’ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm’dır.”
Canım Telaş yapma.. Tutunup güzel güzel büyüyecek merak etme. Doktorun gerekeni yapmış zateb bence ..Kızlar bi iyi bi kötü haberim var ve acil bilgilerinize tecrübelerinize ihtiyacım var.sabah tahlil verdim sonucum 72.hastaneden gozünüz aydın haberi geldi sevinçten uçtuk.1 saat sonrada kanamam olduhemen dr u aradım.prolutan amp ve progestan amp yaptır hemen ve clexan 0.4 stopla dedi.apar topar yaptırdim iğneleri.kalkmadan yat dedi şimdi yatiyorum.tekrar kanamam yok ama devam edip etmiceni bilemiyorum
Bunu bir kez okuyup dua edip öyle mi başlayacağım?Eua canim tovbe istigfar bu
canim 21 ker okuduk 21 kere de allahu ekber sonra da dua... internete salati tefriciye yaz hemen cikiyor tatlim hadi allahim kabul etsin..Bunu bir kez okuyup dua edip öyle mi başlayacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?