Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canim 21 ker okuduk 21 kere de allahu ekber sonra da dua... internete salati tefriciye yaz hemen cikiyor tatlim hadi allahim kabul etsin..
Her okumaya oturuşta yaptınız mı bunu ?
Çok soru soruyorum da hata yapmayayım diye ?

yok balim ne dmek... ilk baslangicta yaptik sonra ara verip yeni baslarken de ben tum listeyi ve niyetimizi tekrar ettim... her seferinde... az oncede bitti sukur....
Allah kabul etsin canım.. Ben de yarın eve gidince başlarım.. S sulepelin bana kendininkinden 100 tane verdi sağolsun. Inşallah yarın bitiririm.. Allah mahcup etmesin

[QUOEua, post: 39303734, member: 582915"]Her okumaya oturuşta yaptınız mı bunu ?
Çok soru soruyorum da hata yapmayayım diye ?[/QUOTE]
Evet her oturusta cunku o arada gunah islemis olabiliriz duayi gumnahsiz agizla yapmak lazim

Ben duanin kabul oldugu bir vakitte geciyor um sessiz birodaya sonra tevbe istigfar getiriyor um sonra yavas yavas okuyorum sikildigim yoruldugum anda bırakıyorum sonra ertesi gun yine syni saatte yine tevbe isigfar getiriyorum

Ben duanin kabul oldugu bir vakitte geciyor um sessiz birodaya sonra tevbe istigfar getiriyor um sonra yavas yavas okuyorum sikildigim yoruldugum anda bırakıyorum sonra ertesi gun yine syni saatte yine tevbe isigfar getiriyorum
Tamam net olarak anladım.. Amma man kafa çıktım yaaa :)))

Kızlarrrr, oğlumuz olacakmış!!!!!!

hayırlı olsun çok sevindim.

yok cnm tedavim gelecek aya kaldi, bugun gittim semra hn boyle uygun gordu yumurtalarin durumunu pek parlak gormedi.. bu ayy tedavi stresii yokk en azindann:))

en hayırlı zamanda başla canım.hayırlısıyla....

babamı hatırladım yazdığınla 35 yaşındayım bu zamanda kadar ne zaman dizine yatsam o saçlarmı okşadı ne zaman kestirsem benle konuşmadı her banyodan çıktığımda evlensem dair taradı.
hastanede yatarken en son gene saçlarımı seviyordu sen böyle uzan çk yoruldun diyordu koltuk tepesinde...
çok duygusallaştım onsuz 5.ayım ve gerçekten kızlar için babaları babalar için kızları ayrı özel.

bende radyomar fındıkzade Cevat Bey diecektim ama halletmişin bile....

bu hafta parçalı bulutluyum canım..Migren lodosla beni de vurdu ve 2220 gibi aile sıralamıyla ilgili sorunlarım var beni daraltan.Geçecek inşh...

Sana da çok geçmiş olsun hem migren için hem de arabayla ilgili yaşadığınız durum sebebiyle.

Evet, buyrun benim, kanguru..

çok çok güzel olmuş takvimin....

9 ayın sonunu göreceksin inşh.

çok geçmiş olsun canım...
kediler içinde üzüldüm.
inşh aydınlığa çıkacağoz geçecek.

bütün bu testlerde yarıya yarıya çıktım yaa....

sonradan takip ettim aynı soruları sorduğum için alıntıladım ama ben cevap yazana kadar yüreğin hafiflemiş ve arkadaşlarım yazmış bile.
aynı duygularla aynı soruları soruyorum.aynı cevapları veriyorum.

vayyy be demek istiyorum.sağlıkla huzurla kucağına al azcık moralim düzeldi gerçekten.gerçekten MUCİZE.....

Ben geçmişten arınıyorum kuzum. Sırtımda taşımıyorum aslında. Bir neden arıyorum yaşadıklarıma. Anlam vermeye, önümü görmeye, kendimi bulmaya çalışıyorum. Kaynak aile olunca aynı şeyler temcit pilavı gibi tekrar yaşanıyor sadece. aynen bu durumu yaşıyorum.....
anlam vermeye çalşıyorum.daha da boğuluyorum.

gerçekten gözlerim doldu film karesi gibi geldi gene....
çok ama çok sevindim çokkk hayırlı olsun gözünzüaydın hoşgeldi paşa.

canım çok geçmiş olsun.Acil şifa dilerim.

oy ne güzel bir haber bu yaa Huzur işte bunun adı....
hep devamı olsun canım benim.
Herşeygüzelolsun inşh.

doğru canım söylediği şekli.

çok geçmiş olsun Allah korumuş.

ayşegül hala ve Defne Yeğeeeen

çok güzelsiniz....
bende halayım....çok başka çok ayrı ir duygu....

Canlarrr günaydinn
HSG isi tamamdir.
Agri yok sızı yok ne zaman bitti anlamdim.
Sonuç pozitif ahahah yani temiz:)

çok sevindim canım.

canım çok sevindimm..
Rabbim gönlündekini elbet verecektir hiç üzülmee..
Her şey daha da güzel olacak inşallahh:)

amin canım benim inşh.

tatlim inanki hepimiz ayniyiz bu aralar... gelismeler guzel olmus... hadi hayirlisi canim

sağol canım benim inşh.

hayırlı olsun çok sevindim.
söylenenleri yapıp pozitif olun lütfen duamdasınız.

Canım iyi olsun hersey.. Artık sorunsuz sakin güzel bir yasamın olsun..

amin canım inşh en çok ben istiyorum ama bilmiyorum inşh olur.

masallah... Ben de her namaz bitiminde okudum... Cunku namaz oncesi zaten harika bir an... Tovbeler... Salavatlar.. Tekbirler... Sonra namaz... Basbasasin Rabbimle... Sonra dualar... Sonra salavatimiz... Sukur oyle de kolaylikla ve guzellikle bitti ki binnn sukur... Allahim dunyadaki tum anne ve baba olmak isteyeni insallah mujdesiyle lutuflandirsin... Sanirim regl donemi basliyor... Cuma gun toplu yapilacak duada insallah ben de olacagim ama okulda ve derste olacagim insallah tam saatinde katilabilirim.. saati netlestirelim sanirim sela ve ogle namazi arasindaki surecte olur.. ve gunaydinnnn

Hftaya cmrt kardeşimin doğumu olacak inşşş dün anun evini topalaradık son işleriniyaptım küçük kardeşe getiridk bende biraz yorulunca gribim yeniden geldi oturdu baş köşeye akşam saat 8 uyuya kaldım sabahın köründe kalkıp dolanmaya başladım

ayni sureci iki ay arayla yasamisiz simdiden hsyirli olsun ben de hsls oldum onun misss melek kokusu dunysys bedel aaa resim paylasmistim bulursan bak tatlim... ama simdiden uyariyorum uykusuz gecelere aliiiis

ayni sureci iki ay arayla yasamisiz simdiden hsyirli olsun ben de hsls oldum onun misss melek kokusu dunysys bedel aaa resim paylasmistim bulursan bak tatlim... ama simdiden uyariyorum uykusuz gecelere aliiiis
canım allah yeğnine sağlıklı mürler versin onlar sağlıkla gelsin uykusuz geceler önemli değil

Ve salavati okudum
Muhtemelen bende iste olacagim ama bizim mescit var oraya ii
Canim sen bitirrdin galiba bitirenler bitirdim diye bana donerse iyi olur bu arada hasta olup okuyamayan olursa soyleyin onlarida okuyalim arkadaslar .cok maneviyatli degil mi kuddus canim ben tek basima okudugumda bu kadar maneviyat olmamisti.merak etme gece yarisida herkes rahat ve birlikte dua edelom diye yapariz gece yarisida olabilir ama duamiz kabul oldu oyle bir his olustu bende zamani gelince herkes paylasacak insaallah.canim duadan sonrada da bu salavata devam et dunya ve ahiret sıkıntı n kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…