- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.801
darisi basina bebegimmmm ben de ay lav yuuuuuBen de sizi özledim :) ama bırakırmıyım hiç.. Ben arada gider gelirim böyle ..
Hayatımın içinde de böyleyim... Seviyorum seni güzel hala
Her okumaya oturuşta yaptınız mı bunu ?canim 21 ker okuduk 21 kere de allahu ekber sonra da dua... internete salati tefriciye yaz hemen cikiyor tatlim hadi allahim kabul etsin..
Darısı hepimizin başına canım.. Ben 6 sene önce abimin oğlu ile hala olmuştum.. Harika bir duygu ...darisi basina bebegimmmm ben de ay lav yuuuuu
yok balim ne dmek... ilk baslangicta yaptik sonra ara verip yeni baslarken de ben tum listeyi ve niyetimizi tekrar ettim... her seferinde... az oncede bitti sukur....Her okumaya oturuşta yaptınız mı bunu ?
Çok soru soruyorum da hata yapmayayım diye ?
Allah kabul etsin canım.. Ben de yarın eve gidince başlarım.. S sulepelin bana kendininkinden 100 tane verdi sağolsun. Inşallah yarın bitiririm.. Allah mahcup etmesinyok balim ne dmek... ilk baslangicta yaptik sonra ara verip yeni baslarken de ben tum listeyi ve niyetimizi tekrar ettim... her seferinde... az oncede bitti sukur....
Tamam net olarak anladım.. Amma man kafa çıktım yaaa :)))Ben duanin kabul oldugu bir vakitte geciyor um sessiz birodaya sonra tevbe istigfar getiriyor um sonra yavas yavas okuyorum sikildigim yoruldugum anda bırakıyorum sonra ertesi gun yine syni saatte yine tevbe isigfar getiriyorum
Kızlarrrr, oğlumuz olacakmış!!!!!!
yok cnm tedavim gelecek aya kaldi, bugun gittim semra hn boyle uygun gordu yumurtalarin durumunu pek parlak gormedi.. bu ayy tedavi stresii yokk en azindann:))
@Lulinda Bizim bıdıkın babası öle oğlunu çok sever ama kızına aşık adam biz erkek errkeğe takılalım kız tavlayalım der oğlu için ama kızı dizine yatırıp saçlarını okşar yani babalar kızları daha çok seviyor annelerde oğlanları sanırım
Kızlar HSG çektireyim diyorum. Ama Aydın Bey'in hastanesinde 1200ıle 1500 arasında değişiyormus.
Şişli ECHOMAR da 400tl ye cekiyorlar. Hemde agrısız kanamasız diye garantı veriyorlar. 2dk sürüyormus makinalar yeniymiş. Bilginiz var mı ya da öneriniz!
Heyyy heyyyy enerjisiz kalmış buraları :)))))))))))))))))))
Lodos beni vurdu! Migren ataklarıyla 2.80 yatay durumundaydım :))) "Dikeldim" sorun kalmadı :))))))))
İyi mi herkes? Üzgünüm ipin ucunu kaçırdım günlerdir, göz atmaya hiç fırsatım da takatim de olmadı.
Alara'nın opusu iyi geçmiştir umarım, Caps hamileliğinin keyfini sürmek için hazırlıklarını tamamlamıştır, gülneva emeklerinin karşılığını bu kez almıştır, alpcemre sürpriz hamileliğinde artık emin emin ilerliyordur, ensu start verdi mi, Eua kardeşini evlendirdi mi :) 2220 "temizliği..."bitirdi mi, portakales kazankepçe modunu bir başka bahara bıraktı mı, duova çalışmalarına hız verdi mi, celina halen hsg kaçağı mı :) (gişelerden kaçak geçiş gibi oldu :) ) acmilanın diyeti ne alemde, meer ile istişareye devam mı :) saranın mis yemekleri misafirlerine hep kalalım dedirtti mi, esnacan daha iyi mi, sabanur test sonucu aldı mı, kuddus güzel müziklerinden yeni alıntılar paylaştı mı, adige, dnzdry iğnelerin gücü adına daha iyi sonuçlarla geldi mi, magnesya asya dan yeni haberler verdi mi, ismihan çayır çimenden sürpriz bir gelişme var mı, monkey, ummu, bebeklerve nin keyifleri yerinde mi, medusa yeni start için tiyoları topladı mı, herseyguzelolacak ın nesesi ve guler yuzu yerinde mi, yeteeerin cimcimesi iyi mi, mucize bebeğin hazırlıkları tamam mı :) yase nin salep seansları işe yaradı mı, yadigaryadi uzun soluklu yokluğunu sona erdirdi mi? herkesin sıhhati yerindedir diye düşüneyim öyle olsun :) (atladığım varsa artık tek ayak dururum bir süre cezalı :) )
Hamilelerin tümünün sağlıklı haftalarını diliyorum toplu olarak :)))
Lulindaaaa cinsiyet sürprizi çıktı mı :) Yine göstermediyse ben "kerata" demeye devam edeyim mi :))))
Neşe, keyif, sıhhat, ilim irfan ve şans dolu günlerimizin güzel sonuçları da olsun :))))))))
Evet, buyrun benim, kanguru..
Ayyyy, canım çok teşekkür ederim. Duygulandırdın beni. Âmin canım, inşallah!! Herşey yolunda gidiyor şu anda.. Gümbür gümbür kalp atışını da duyduk.Ritmi de güzel dedi doktorum. Inşallah Allah kucağımıza almayı da nasip eder. Darısı hepinizin başına olsun. Hep dua ediyorum.
Hahaha... Aynen söylediklerinin hepsini dedim doktoruma. Test yaptın mı peki dedi.haklısın, yapılacak birşey de yok zaten, embriyoyu göremesek ya da kalp atışını duymasak hadi haftaya gel durumu olacaktı elbette dedi.. 8. Haftanın içindeyken gitmiştim. Şu anda bile duyulmayabilir dedi. Ama neyse ki hem bebişi detaylıca gördük, hem kalp atışını.. Kalp atışını duyduk da.. Gayet sağlıklı. Herşey yolunda. Ama ileri yaş Gebeliği olunca yüksek riskli gebelik oluyor işte.. Hemen 2-3 lü testler konuşulmaya başlandı zaten. Kısmet bakalım.. ilk defa 9. Haftayı gördüm.. Umarım ipi göğüsleriz bu defa..
çok geçmiş olsun canım...Merhaba. Özleyenlerim olmuş, çok teşekkür ederim.
Hızlıca bir göz atayım dedim. Güzel gelişmeler gördüm. Lulinda oğluşunun haberini almış, sevindim. Sabanur 42, inşallah değerin katlanarak artar, o mucizenin kokusunu sen de çekersin içine... Alp Cemre, kucağına aldığını da göreceğiz inşallah...
Güzel arkadaşlarım, tek tek yazıp yer kaplamamayım, hepiniz için en güzelini, en iyisini, en hayırlısını dilediğimi biliyorsunuz...
Benden pek iyi haberler yok malesef. Sınavım bitmemiş henüz. Hafta sonu yavrularımdan iki tanesi melek oldu. İki tanesi de toparlanmaya çalışıyor ama saatlik değişiyor durumları. Ben mi? Yüreğim kaldırmıyor artık. Dün geceyi şiddetli karın ağrılarıyla geçirdim. İki saatlik uykuyla dolanıyorum. O yüzden bir süre daha uzak kalacağım. Şimdilik kendinize çok iyi bakın...
bütün bu testlerde yarıya yarıya çıktım yaa....Yanlış hatırlamıyorum değil mi burada bir ara bahsi geçmiş (ti)...
"Erkek gibi.." olmak mevzusu... Güçlü kadınlardan başlayıp, erkek gibi hareket etmeye dair..
Hayata karşı erkek gibiyim :)))))))) Ama ruhum kadınnnnnnnnnnn :)
Buna dair bazı detaylar, kendiniz için bakmak isterseniz:
1. Beyninizin cinsiyeti? (Az fark olsa da Erkek çıktı)
Yapılan araştırmaya göre yüzük parmağı işaret parmağından uzun ise beyin cinsiyeti ERKEK. Kısa veya eşit ise beyin cinsiyeti KADIN. İlgili araştırma: http://www.haberturk.com/saglik/haber/948181-beynin-de-cinsiyeti-var
2. Düşüncenizin cinsiyeti ? (%60 Erkek-%30 Kadın çıktım)
http://memorado.tv/male_female_brain
3. Sol Beyin - Sağ Beyin, hangisi? (Dengeli çıkmadı bu da :) Sol Beyinli çıktım)
http://fwmail.net/beyin-testi#beyin-testi
Selam kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir.
Bugün biraz dertleşmek istedim sizlerle, vaktinizi çalacağım belki ama farklı fikirlere belkide biraz ikna edilmeye ihtiyacım var.
Nerden başlıyım, içimden geçenleri doğru şekilde nasıl anlatayım tam bilemiyorum gerçi, deneyeceğim işte.
Şimdi ben yarın tam 39 yaşıma giriyorum ve ister istemez 39 senenin yaşanmışlıkları sayesinde edindiğim tüm tecrübelerin etkisinde olduğumu fark ediyorum. Yani demeye çalıştığım şu ki 20'li yaşlardayken her şey ne kadar da kolaymış. Tecrübe ve yaşanmışlıklar yokken yani daha bilinçsizken ne kadar da gözü karaymışız. Yıllar geçtikçe daha çok fark ettiğim şey git gide daha korkak olduğum. Çünkü artık hayatın tehlikelerinin, zorluklarının, sıkıntılarının (pek çoğunu yaşayarak ve pek çoğunu da gözlemleyerek) bilincindeyim. Artık yaptığım yada yapacağım her şeyi 2 kere düşünüp tartıp yapar oldum sanki. Geriye dönüp baktığımda ne kadar güzel ve ne kadar zor bir hayatım olmuş diyorum. Çoğumuz gibi bende ne elde ettiysem bu hayatta tırnaklarımla kazıdığımdan elde ettim. Elimi attığım hiç bir iş tek seferde olmadı hep büyük uğraşlarla hak ettim. İyi ki öyle olmuş belki de, çünkü böylelikle ulaşılanın tadı çok daha güzel geldi sonuçta. Üstelik hep güçlü kalmamı, hep ayaklarım üzerinde durmamı sağlayan da bu sanırım. Gerçi güçlü olmak her ne kadar hayat için iyi olsa da bi o kadar da yorucu, bizim gibi olan kadınlar bilir neyden bahsettiğimi o yüzden çok detaylara girmiyorum.
Şimdi giriş kısmını hallettim sayarsak, gelişme kısmında bunları neden düşündüğümü anlatmaya geçebilirim sanırım.
Ben 5 yıllık mutlu bir evliliği olan ve eşini Allahın bir hediyesi olarak gören biriyim. Çok şükür ki benim için en doğru adamı bulduğuma inanıyorum. Evliliğimizin ilk seneleri aklımızdan çocuk fikri geçmedi hiç, sonra yaş geçiyor dedik, evde bizden bir parça olsa güzel olur dedik, tüm arkadaşlarımız baktık ürüyor, e aileler cevre es dost sorar oldu, bizimde aklımıza düştü bir kurt tabi. Gittik doktora test vs derken geldik bu günlere. Tabi bu sürecin de ne kadar zor olduğunu yaşayınca gördüm. Al sana bir tecrübe daha :) Her türlü etkileniyor insan. En önemlisi ve zor olanı da psikolojimizi sağlam tutmak. İşte benim de bu süreçte aklımda binbir deli soru!
1.) Herkes çocuk sahibi olmalı mı?
2.) Ben çocuk sahibi olmayı gerçekten istiyor muyum?
3.) Neden çocuk sahibi olmak istiyorum?
4.) Bu hayatın zorluklarını bile bile bunu o çocuğa yaşatmayı göze alabiliyor muyum?
5.) Yoksa kendi rahatımdan mı vazgeçmek istemiyorum?
6.) Düşündükçe daha çok Korkuyorum! ama tam olarak neden?
İşte zaman zaman kafama takılıp duruyor tüm bunlar. Benim cevaplarım şunlar;
1.) Hayır, çocuğunu çöpe atan, istismar eden vs. gördükçe umarım hak etmeyen kimse çocuk sahibi olmaz diyorum. (buna bende dahilim, gerçekten hak ediyorsam olsun)
2.) Evet, sadece daha gözü kara olmalı, çok detaylı düşünmeyi bir kenara bırakmalıyım galiba.
3.) Bize yeten, mutlu eden bir evliliğimiz var. Çocuğumuz olursa onu sonsuz sevip, koruyup, mutlu bir insan olması için elimizden geleni yapabiliriz. Bizim bir parçamız olur vs ama bunun çok net bir cevabı yok aslında. İç güdüsel işte!
4.) Bak işte bu konuda çok kararsızım. Hayatın bizlere ne getireceğini bilmiyoruz elbette ama olabilecekleri tahmin ediyoruz artık (bknz. giriş bölümü)
5.) Yalan yok, çoook rahatım evimde kendimle ve eşimle. Dilediğimi dilediğim kadar ve zaman yapıyorum çünkü. Sorumluluğum "biz" kadar. Çocuk olursa kocamaaaan bir "Onun" kadar olacak en basiti. Yinede diyorum ki 39 yıllık rahat bana yeter, onun için kaldır poponu artık :)
6.) Korkuyorum! Galiba çocuğumla çok vakit gecirememekten. Bana ihtiyacı olduğunda yanında olamamaktan. Ya da onun başına gelebilecek kötülükleri engelleyememekten. Say say bitmez..
Çok mu negatifim sizce? Galiba bu sıralar bazen öyleyim. Ama buna engel olamıyorum. Daha dün akşam eşimin çalıştığı iş yerinde yaşanan bir kazada neredeyse 20 yaşında gencecik bir çocuk yanarak ölüyordu. Şimdi hastanede tedavi görüyor. Eşim yetiştirmiş hastaneye, başında beklemiş. Eve geldiğinde göz yaşlarını ben sildim öpe koklaya gözlerinden. Oturup beraber ağladık çocuk için. Hala ağlıyorum. İçim acıdı haline. Yüreğim tutuştu tanımadığım birine. Annesi yokmuş çocugun, babası başka biriyle evliymiş. Gelmemişler bile hastaneye. Allahım acil şifalar versin, çektiği tüm acıları tez vakitte unuttursun dilerim. İşte tüm bunlarında var olduğunu bilince hayatta bir adım geri atıyorum hep.
Neyse artık Sonuca gelirsek;
Çocuk istiyorum, bazen içim titriyor aklımdan geçince bazen duvardan farksızım. Çocuk istiyor olmam hormonlarımın bir oyunu belkide çünkü yeri geliyor "olmasa da olur" diyorken buluyorum kendimi. Sonra sizleri düşünüyorum aranızda bitmek tükenmek bilmeden, bıkmadan usanmadan, pes etmeden defalarca kere tedavi olanları düşünüp onların bu çabalarından sonra belkide ben yeterince hak etmiyorumdur diyorum. Zaten oldum olası Bebek hayatımın odağında olmadı hiç önceliklerim başkaydı hep, böyle böyle bu yaşa geldik işte. Kısaca şimdiki aklımla 25 yaşımda olsaydım farklı yapacağım pek çok şey olabilirdi belki de. fakat şimdi bu yaşımda içine girdiğim bu durum beni baskı altında hissettiriyor, bu da çoğunlukla bağırarak arkama bile bakmadan koşma isteği uyandırıyor bende :) Ah "Kova" pis "Kova" bütün kabahat zaten hep burcumda
Sonuçta bu günlerde daha sık sorgular oldum kendimi çünkü 2. deneme için güç toplamaya, kendimi ikna etmeye uğraşıyorum. Baktım tek başıma çok pozitif olamıyorum sizlerin konu hakkında ki fikirlerine de baş vurayım dedim. Kim bilir belki bu yazıyı okuyan birileri daha kendini sorgulamaya başlarken, birilerinden de gelecek bir kaç küçük laf sayesinde bende bir aydınlanma yaşayabilirim. Umut işte nerden çıkacağı belli olmaz öyle değil mi?
Hepinizin gönlünden geçen dilekleri en kısa zamanda gerçekleşsin umarım. Bitmek tükenmek bilmeyen mutluluklar bizlerin olsun. Bu arada sürç-i lisan ettiysem ve kafanızı şişirdiysem affola!
Sevgilerimle, Medusa76
Zanork,
Bunların hepsi boş tam 3tüp denedim, 2 şinde 3kere yüksek fsh nedeniyle ertelendi. Amh 0,01 .... En son gittiğim Prof donasyon yap parana yazık dedi. Son tüp denememden 6 ay sonra normal yollarla hamile kaldım ve eşimde sperm sayısı az......
Demem o ki herşey boş, muciZeni bekleeeee......
Sevgiler...
Ben geçmişten arınıyorum kuzum. Sırtımda taşımıyorum aslında. Bir neden arıyorum yaşadıklarıma. Anlam vermeye, önümü görmeye, kendimi bulmaya çalışıyorum. Kaynak aile olunca aynı şeyler temcit pilavı gibi tekrar yaşanıyor sadece.
Negatif haberini vermek için aradım bizimkileri. Anne " e hayırlısı artık" dedi sadece. Üzülemiyor bile benim için. Baba "böyle durumlarda güçlü olmak lazım, gel buraya kardeşinin, kuzenlerinin bebeklerini seversin" şeklinde bir yorum getirdi. Bebek kelimesini bile içim titremeden söyleyemezken... Hangisini nasıl atayım? Eşim, yanımızda arkadaşı var diye test sonucunu eve gelene kadar söylemedi. Geçen defa feryat figan ağladım, utanmış beyefendi. Kardeşim aramadı bile. Belki en iyisini o yaptı bu defa.
Nefes almam için hepsini sonsuza kadar hayatımdan çıkarmam gerek. Ne kadar mümkün?
Haklısın boğuluyorum. Ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Negatiften beri aramıyorum. Aradıklarında açmıyorum ki acım yatışana kadar yormasınlar, kırmasınlar. Babam arkadaşına aratıyor, gel dedirtiyor. Arkadan babam konuşuyor, adam bana söylüyor. Ne diyeyim?
Hayvanlarım ve burası beni ayakta tutan tek şey oldu zor günlerimde. Hayvanlarım özgür, onlarla bir sorunumuz yok çok şükür. Önceden kontrollü bırakıyordum, şimdi sabah çıkıyorlar, kapı pencere açık, istedikleri zaman geliyorlar. Hatta arkadaş bile getiriyorlar iki gündür. Birisi kalorifer dairesinde yatmayı uygun gördü, orada kalıyor eve gelmiyor. Almaya çalışmıyorum. Canları zarar görmesin, ben sebep olmayayım yeter...
Acıları evet canımı yakıyor. Her giden benden bir parça söküp götürüyor, yeri dolmuyor. Ama ecele, kadere karşı koyamam ki. Hayvanlarım olmasa sevdiklerim gidecek zaman içinde. Şimdiden bir dolu kaybım var. Rahmetli dedem, onun babası, arkadaşlarımdan bazıları... Hepimizin yaşayacağı şey. Gidenin arkasından ne kadar üzülsem de kendi sıramı beklemem, o arada da bana yazılanları yaşamam gerektiğini biliyorum. Kalan için yokluğa alışmak demek olsa da, giden için belki de gerçekten özgür olmak, arınmak, gerçek bütünlüğe ulaşmak demek ölüm. Giden için iyi olduğuna inanmak istiyorum sadece. O yüzden belki kolay atlatıyorum...
Burada keseyim ben. Çok oldu yine, idare et.
Senin numaralandırdığın soruların 2-3 misli sorular vardı kafamda. Üstelik tüp bebek tedavisine girdiğim sırada. Zaman geçiyordu. Geri dönüşü yoktu. Denemedik demeyelim di, ama özünde gerçekten anne olmaya hazır mıydım? Ben de bilmiyordum. Hatta çocuğu olanlarla konuşuyordum. Beni çocuk istemeye ikna edebilsinler diye. Hayatımda hiçbir zaman hayatımın amacı çocuk olmamıştı. Bazı arkadaşlarım anne olmayı hayatın anlamı olarak görürken. Aynı duygular eşim içinde geçerliydi. Benden önce 10 yıllık bir evliliği olup hiç cocuk istememişti mesela.
Transferden önce gittiğim bioenerji uzmanına bütün bu hislerim anlatmıştım. Ben o kadar da çok istemiyor muyum acaba, haketmiyor muyum diye sormuştum. Sonuçta aslında bu hislerin bilinmezliğe duyulan korku olduğunu, her kadının içinde mutlaka annelik içgüdüsü olduğunu söylemişti. Ufak çaplı sanal bir annelik yaşattı bana telkinle ve ben koptum, ağlamaya başladım. Bana bu kadar bilinç iyi değil dedi. Bir kırsalda yaşasaydın, içgüdülerinle karar alsaydın en az 4-5 çocuk yapabilecek kapasitede içgüdülerim olduğunu söyledi.
Ha gelelim şuan ki noktaya. Hala çok korkuyorum, alıştığım hayatın nasıl değişeceğinden, eşimle ilişkimizin alacağı şekilden, bebeğin sağlığından, geleceğinden...böyle uzar liste. Ama sonuçta bebeğim olacağını bildiğim günden beri daha çok gülümsüyorum, sanki daha mutluyum. Sanki hayatın kontrolu daha bir benim ellerimde.
Şimdi bunları yazarken laboratuardan aradılar. Harmony sonucunuzu mail attık diye. Şuan ellerim titriyor. O dosya açılana kadar kalbim güm güm.
Sonuç iyi çıktı ve ben ağlıyorum, işte böyle birşey galiba....
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum.ben tam bir hafta oldu kötü haberi alalı.onun üstüne oğlum hastaydı Dr a gittik ve yavrum zatürre olmuş.bir haftadır berbat durumdayım.çok ağladım tüp için ama demek ki Rabbim bana şükretmem gerektiğini işaret etti.allah yavruma sağlık versin .başka olmayıversin.o kadar çok sayfa birikmiş ki nasıl okurum bilmem
kızlar biliyosunuz annemler yanımda bu yüzeden çok fazla gelemiyorum ama aklım sizlerde ben çok güzel günler yaşıyorum kaynanamlarla annemlerin arasındaki buzlar eridi hatta bayağı kaynaştılar bende bu yüzden çok mutlu ve huzurluyum kaynanamlar hiç beklemediğim kadar ilgili ve anlayışlı davranıyolar yıllardır görmek istediğim buydu inşallah hep böyle gider bu sene hep diyorumya HERŞEY GÜZEL OLACAK her anlamda herşey güzel olacak hatta olmaya başladı bile
arkadaşlar aranızda Menogon 75 lik kullanan varmı,bana bu iğneyi verdiler ve doktorun asistanı göbekten yapılacak dedi,ve göbekten vurdu ilk gün göstermek için bize,ama internette ve bazı prospektüslerde kas içine yapılır sadece diyor,kafam karıştı,aradım asistana tekrar sordum ama göbekten dedi,eczacıda destekledi,bana clexan 0,4 de verdi oda göbekten diyorum acaba karıştırmış olabilirmi ama böyle bir hata olamaz heralde dimi?birde biz bu iğneleri dik açıda ve iğnenin sonuna kadar itiyoruz(deriyi sıkarak)acaba doğrumu yapıyoruz?iğneyi yanlış yapma gibi bi durum nasıl olabilir?
Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn :)
Enerji fazlam bu kez arabaya fazla geldi aküsü şarj dinamosu vs. pert oldu 2 gündür servislerle boğuşuyorum, arabasızım ev iş zor olacağından tatil modundayım :) İyi tarafından bakıyoruz olaya da sakin sakin (hep şikayet ederdik oysa ki trafikten) yol alırken kendi kendine her şeyi kapattı araba... Direksiyonu da kitleyerek!!!!! iyi ki yavaştık iyi ki sakindik... Sorunsuz durduk :) Yoksa feci örnekleri var internetteHer şeyin başı sağlıııııııııııık
Öpüyorum herkesi, iyi olsun herkeees
Dip noooot: Yine ben haklı çıktım! Çıkmasaydım olurdu ama olsun :) Benim mazeretlerim geçerli çıktı :) 1 günlük şaşma ile periyod devam... Babalara geldik yine yani, durmak yok aşka devam... hahahaha
ayşegül hala ve Defne Yeğeeeen
Canlarrr günaydinn
HSG isi tamamdir.
Agri yok sızı yok ne zaman bitti anlamdim.
Sonuç pozitif ahahah yani temiz:)
canım çok sevindimm..
Rabbim gönlündekini elbet verecektir hiç üzülmee..
Her şey daha da güzel olacak inşallahh:)
tatlim inanki hepimiz ayniyiz bu aralar... gelismeler guzel olmus... hadi hayirlisi canim
hayırlı olsun çok sevindim.Kızlar bi iyi bi kötü haberim var ve acil bilgilerinize tecrübelerinize ihtiyacım var.sabah tahlil verdim sonucum 72.hastaneden gozünüz aydın haberi geldi sevinçten uçtuk.1 saat sonrada kanamam olduhemen dr u aradım.prolutan amp ve progestan amp yaptır hemen ve clexan 0.4 stopla dedi.apar topar yaptırdim iğneleri.kalkmadan yat dedi şimdi yatiyorum.tekrar kanamam yok ama devam edip etmiceni bilemiyorum
Canım iyi olsun hersey.. Artık sorunsuz sakin güzel bir yasamın olsun..
masallah... Ben de her namaz bitiminde okudum... Cunku namaz oncesi zaten harika bir an... Tovbeler... Salavatlar.. Tekbirler... Sonra namaz... Basbasasin Rabbimle... Sonra dualar... Sonra salavatimiz... Sukur oyle de kolaylikla ve guzellikle bitti ki binnn sukur... Allahim dunyadaki tum anne ve baba olmak isteyeni insallah mujdesiyle lutuflandirsin... Sanirim regl donemi basliyor... Cuma gun toplu yapilacak duada insallah ben de olacagim ama okulda ve derste olacagim insallah tam saatinde katilabilirim.. saati netlestirelim sanirim sela ve ogle namazi arasindaki surecte olur.. ve gunaydinnnnBen duanin kabul oldugu bir vakitte geciyor um sessiz birodaya sonra tevbe istigfar getiriyor um sonra yavas yavas okuyorum sikildigim yoruldugum anda bırakıyorum sonra ertesi gun yine syni saatte yine tevbe isigfar getiriyorum
ayni sureci iki ay arayla yasamisiz simdiden hsyirli olsun ben de hsls oldum onun misss melek kokusu dunysys bedel aaa resim paylasmistim bulursan bak tatlim... ama simdiden uyariyorum uykusuz gecelere aliiiisHftaya cmrt kardeşimin doğumu olacak inşşş dün anun evini topalaradık son işleriniyaptım küçük kardeşe getiridk bende biraz yorulunca gribim yeniden geldi oturdu baş köşeye akşam saat 8 uyuya kaldım sabahın köründe kalkıp dolanmaya başladım
canım allah yeğnine sağlıklı mürler versin onlar sağlıkla gelsin uykusuz geceler önemli değilayni sureci iki ay arayla yasamisiz simdiden hsyirli olsun ben de hsls oldum onun misss melek kokusu dunysys bedel aaa resim paylasmistim bulursan bak tatlim... ama simdiden uyariyorum uykusuz gecelere aliiiis
bak yeter halasi bak bu benim canim defnemmmcanım allah yeğnine sağlıklı mürler versin onlar sağlıkla gelsin uykusuz geceler önemli değil
canım allah yeğnine sağlıklı mürler versin onlar sağlıkla gelsin uykusuz geceler önemli değil
ayşegül hala ve Defne Yeğeeeen
Muhtemelen bende iste olacagim ama bizim mescit var oraya iimasallah... Ben de her namaz bitiminde okudum.söyleyinnamaz oncesi zaten harika bir an... Tovbeler... Salavatlar.. Tekbirler... Sonra namaz... Basbasasin Rabbimle... Sonra dualar... Sonra salavatimiz... Sukur oyle de kolaylikla ve guzellikle bitti ki binnn sukur... Allahim dunyadaki tum anne ve baba olmak isteyeni insallah mujdesiyle lutuflandirsin... Sanirim regl donemi basliyor... Cuma gun toplu yapilacak duada insallah ben de olacagim ama okulda ve derste olacagim insallah tam saatinde katilabilirim.. saati netlestirelim sanirim sela ve ogle namazi arasindaki surecte olur.. ve gunaydinnnn
Canim sen bitirrdin galiba bitirenler bitirdim diye bana donerse iyi olur bu arada hasta olup okuyamayan olursa soyleyin onlarida okuyalim arkadaslar .cok maneviyatli degil mi kuddus canim ben tek basima okudugumda bu kadar maneviyat olmamisti.merak etme gece yarisida herkes rahat ve birlikte dua edelom diye yapariz gece yarisida olabilir ama duamiz kabul oldu oyle bir his olustu bende zamani gelince herkes paylasacak insaallah.canim duadan sonrada da bu salavata devam et dunya ve ahiret sıkıntı n kalmazmasallah... Ben de her namaz bitiminde okudum... Cunku namaz oncesi zaten harika bir an... Tovbeler... Salavatlar.. Tekbirler... Sonra namaz... Basbasasin Rabbimle... Sonra dualar... Sonra salavatimiz... Sukur oyle de kolaylikla ve guzellikle bitti ki binnn sukur... Allahim dunyadaki tum anne ve baba olmak isteyeni insallah mujdesiyle lutuflandirsin... Sanirim regl donemi basliyor... Cuma gun toplu yapilacak duada insallah ben de olacagim ama okulda ve derste olacagim insallah tam saatinde katilabilirim.. saati netlestirelim sanirim sela ve ogle namazi arasindaki surecte olur.. ve gunaydinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?