- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.821
Korkma yat dinlen doktorun dedigiKızlar bi iyi bi kötü haberim var ve acil bilgilerinize tecrübelerinize ihtiyacım var.sabah tahlil verdim sonucum 72.hastaneden gozünüz aydın haberi geldi sevinçten uçtuk.1 saat sonrada kanamam olduhemen dr u aradım.prolutan amp ve progestan amp yaptır hemen ve clexan 0.4 stopla dedi.apar topar yaptırdim iğneleri.kalkmadan yat dedi şimdi yatiyorum.tekrar kanamam yok ama devam edip etmiceni bilemiyorum
Ben okuyorum. çarşamba istanbula gideceğim için yarın bitirecem inşallah. Bitince haber veririm.sulepelinkaldı t: 39300276 .!.:Kizlar okuyor musunuz salavTlari
evet tatlim ben bitirdim salavatlarimi ve evet cok haklidin... insallah guzel dilek ve onerilerine cok tesekkur ediyorum tatlim ve aminnn diyorum hislerin inssallah hayirlarla olur.Ve salavati okudu
Canim sen bitirrdin galiba bitirenler bitirdim diye bana donerse iyi olur bu arada hasta olup okuyamayan olursa soyleyin onlarida okuyalim arkadaslar .cok maneviyatli degil mi kuddus canim ben tek basima okudugumda bu kadar maneviyat olmamisti.merak etme gece yarisida herkes rahat ve birlikte dua edelom diye yapariz gece yarisida olabilir ama duamiz kabul oldu oyle bir his olustu bende zamani gelince herkes paylasacak insaallah.canim duadan sonrada da bu salavata devam et dunya ve ahiret sıkıntı n kalmaz
Tüp bebek tedavilerinde kanama olabiliyo hamilelikte. Sen korkma rahat ol. Bendede beşinci haftada dört gün falan yoğun kanama olmuştu. sonuç iyi olacak allahın izniyle.
QUOTE="sabanur42, post: 39 , member: 652360"]Kızlar bi iyi bi kötü haberim var ve acil bilgilerinize tecrübelerinize ihtiyacım var.sabah tahlil verdim sonucum 72.hastaneden gozünüz aydın haberi geldi sevinçten uçtuk.1 saat sonrada kanamam olduhemen dr u aradım.prolutan amp ve progestan amp yaptır hemen ve clexan 0.4 stopla dedi.apar topar yaptırdim iğneleri.kalkmadan yat dedi şimdi yatiyorum.tekrar kanamam yok ama devam edip etmiceni bilemiyorum
Im cnm.dün çok korktum dünden bu yana kanamam olmadı ama kasıklarımda azcık bi ağrı hissetsem panik oluyorum[/QUOTE]Tşk eder
Korkma yat dinlen doktorun dedigi
Kuddus 370bitirdiaaa koyamadim resmi bir turlu yaw...
evet tatlim ben bitirdim salavatlarimi ve evet cok haklidin... insallah guzel dilek ve onerilerine cok tesekkur ediyorum tatlim ve aminnn diyorum hislerin inssallah hayirlarla olur.
Im cnm.dün çok korktum dünden bu yana kanamam olmadı ama kasıklarımda azcık bi ağrı hissetsem panik oluyorum[/QUOTE]Tşk eder
Korkma yat dinlen doktorun dedigi
hayırlı olsun çok sevindim.
en hayırlı zamanda başla canım.hayırlısıyla....
babamı hatırladım yazdığınla 35 yaşındayım bu zamanda kadar ne zaman dizine yatsam o saçlarmı okşadı ne zaman kestirsem benle konuşmadı her banyodan çıktığımda evlensem dair taradı.
hastanede yatarken en son gene saçlarımı seviyordu sen böyle uzan çk yoruldun diyordu koltuk tepesinde...
çok duygusallaştım onsuz 5.ayım ve gerçekten kızlar için babaları babalar için kızları ayrı özel.
bende radyomar fındıkzade Cevat Bey diecektim ama halletmişin bile....
bu hafta parçalı bulutluyum canım..Migren lodosla beni de vurdu ve 2220 gibi aile sıralamıyla ilgili sorunlarım var beni daraltan.Geçecek inşh...
Sana da çok geçmiş olsun hem migren için hem de arabayla ilgili yaşadığınız durum sebebiyle.
çok çok güzel olmuş takvimin....
9 ayın sonunu göreceksin inşh.
çok geçmiş olsun canım...
kediler içinde üzüldüm.
inşh aydınlığa çıkacağoz geçecek.
bütün bu testlerde yarıya yarıya çıktım yaa....
sonradan takip ettim aynı soruları sorduğum için alıntıladım ama ben cevap yazana kadar yüreğin hafiflemiş ve arkadaşlarım yazmış bile.
aynı duygularla aynı soruları soruyorum.aynı cevapları veriyorum.
vayyy be demek istiyorum.sağlıkla huzurla kucağına al azcık moralim düzeldi gerçekten.gerçekten MUCİZE.....
Ben geçmişten arınıyorum kuzum. Sırtımda taşımıyorum aslında. Bir neden arıyorum yaşadıklarıma. Anlam vermeye, önümü görmeye, kendimi bulmaya çalışıyorum. Kaynak aile olunca aynı şeyler temcit pilavı gibi tekrar yaşanıyor sadece. aynen bu durumu yaşıyorum.....
anlam vermeye çalşıyorum.daha da boğuluyorum.
gerçekten gözlerim doldu film karesi gibi geldi gene....
çok ama çok sevindim çokkk hayırlı olsun gözünzüaydın hoşgeldi paşa.
canım çok geçmiş olsun.Acil şifa dilerim.
oy ne güzel bir haber bu yaa Huzur işte bunun adı....
hep devamı olsun canım benim.
Herşeygüzelolsun inşh.
doğru canım söylediği şekli.
çok geçmiş olsun Allah korumuş.
çok güzelsiniz....
bende halayım....çok başka çok ayrı ir duygu....
çok sevindim canım.
amin canım benim inşh.
sağol canım benim inşh.
hayırlı olsun çok sevindim.
söylenenleri yapıp pozitif olun lütfen duamdasınız.
amin canım inşh en çok ben istiyorum ama bilmiyorum inşh olur.
yanlış yazdım ağrısini dindirsin diye sizler içinde okadar içten dua ettimki RABBİM sizlerde evlat sevgisini yasasin diyecanlarım devamlı okuyorum terapi oluyor sanki. çok sevdim hepinizi. 6 yaşındaki kızım 6 ci tüp bebek denemede ulaştım kulağı ağrıyor. boncuk boncuk ağlarken onu okşayıp ağrısını dindirmeye çalışırken Allaha dua ederken çağrısını
çok içten çok candansiniz zanork 2200 yazılarını çok özledim sanki bir abla gibi iyisindir inşallah hepinizi opuyorum. :'(beceremedim yazmayı ayrı ayrı oldu üstteki lerle birlestirin okurken ;-)yanlış yazdım ağrısini dindirsin diye sizler içinde okadar içten dua ettimki RABBİM sizlerde evlat sevgisini yasasin diye
Tamam ben 100 tane okuyayım ., teşekkür ederim[/QUOTE]Canim senide duamiza katalim biz ama sayi 4444u gecmiyecek ve 12 kisiye bolduk simdi tekrar ayarlamak zor herkes 370adet okuyor sana benim sayimdan 100 adet vereyim sende oku eger persemve aksanina kadar okuyamayan olursa onlarida paylasiriz okey sen 100adet okumaya basla once tevbe istigfar oku oyle basla
duavo ve bebeklerve nerelerdesiniz canlarr hiç gözükmüyorsunuz..
duavo ve bebeklerve nerelerdesiniz canlarr hiç gözükmüyorsunuz..
bende pazar aksamlari arada gonul islerine bakiyordum ondan sikildim canim.. esim mac oynamaya gitti evde tektim bu aksam..nekadar abuk sey varsa baktim ama kesmedi.. bende arada bakiyorum canim..sagol fena degilim sende iyisinn insallah canimmmcigim..Selam ensu, ben dizimi seyrediyorum..Şeref meselesi :)) bu ismi çok mu aradılar diyorum, ama dizi güzel...bende bi yaramazlık yok, ara ara girip okuyorum..sen nasılsın? bu arada umarım herkes iyidir..herkesi öptüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?