Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

OTE="Eua, post: 39306352, member: 582915"]Tamam net olarak anladım.. Amma man kafa çıktım yaaa :)))[/QUOTE]
Estağfurullah doğru bir sekilde yapmak onemli o yüzden tabiki sormalisin

Tüp bebek tedavilerinde kanama olabiliyo hamilelikte. Sen korkma rahat ol. Bendede beşinci haftada dört gün falan yoğun kanama olmuştu. sonuç iyi olacak allahın izniyle.

QUOTE="sabanur42, post: 39 , member: 652360"]Kızlar bi iyi bi kötü haberim var ve acil bilgilerinize tecrübelerinize ihtiyacım var.sabah tahlil verdim sonucum 72.hastaneden gozünüz aydın haberi geldi sevinçten uçtuk.1 saat sonrada kanamam oldu hemen dr u aradım.prolutan amp ve progestan amp yaptır hemen ve clexan 0.4 stopla dedi.apar topar yaptırdim iğneleri.kalkmadan yat dedi şimdi yatiyorum.tekrar kanamam yok ama devam edip etmiceni bilemiyorum [/QUOTE]
Korkma yat dinlen doktorun dedigi

aaa koyamadim resmi bir turlu yaw...
evet tatlim ben bitirdim salavatlarimi ve evet cok haklidin... insallah guzel dilek ve onerilerine cok tesekkur ediyorum tatlim ve aminnn diyorum hislerin inssallah hayirlarla olur.

Tşk eder

Korkma yat dinlen doktorun dedigi[/QUOTE]
Im cnm.dün çok korktum dünden bu yana kanamam olmadı ama kasıklarımda azcık bi ağrı hissetsem panik oluyorum

çok sağol canımmm.

canlarım devamlı okuyorum terapi oluyor sanki. çok sevdim hepinizi. 6 yaşındaki kızım 6 ci tüp bebek denemede ulaştım kulağı ağrıyor. boncuk boncuk ağlarken onu okşayıp ağrısını dindirmeye çalışırken Allaha dua ederken çağrısını

yanlış yazdım ağrısini dindirsin diye sizler içinde okadar içten dua ettimki RABBİM sizlerde evlat sevgisini yasasin diye

yanlış yazdım ağrısini dindirsin diye sizler içinde okadar içten dua ettimki RABBİM sizlerde evlat sevgisini yasasin diye
çok içten çok candansiniz zanork 2200 yazılarını çok özledim sanki bir abla gibi iyisindir inşallah hepinizi opuyorum. :'(beceremedim yazmayı ayrı ayrı oldu üstteki lerle birlestirin okurken ;-)

Son düzenleme:
[QUOTE="ozlememine, post: 39317474, memberk içten çok candansiniz zanork 2200 yazılarını çok özledim sanki bir abla gibi iyisindir inşallah hepinizi opuyorum. :'(beceremedim yazmayı ayrı ayrı oldu üstteki lerle birlestirin okurken ;-)[/QUOTE]
ozlememine
Rabbim kiziniza sifa versin insallah 2 ciyi düşünmüyor musun canim

Tamam ben 100 tane okuyayım ., teşekkür ederim[/QUOTE]

İyi aksamlar, ben yeni katiliyorum ... Duaya ben de katilabilir miyim..ne okumam gerek? Gec mi kaldim..

duavo ve bebeklerve nerelerdesiniz canlarr hiç gözükmüyorsunuz..

Selam ensu, ben dizimi seyrediyorum..Şeref meselesi :)) bu ismi çok mu aradılar diyorum, ama dizi güzel...bende bi yaramazlık yok, ara ara girip okuyorum..sen nasılsın? bu arada umarım herkes iyidir..herkesi öptüm..

duavo ve bebeklerve nerelerdesiniz canlarr hiç gözükmüyorsunuz..

Selam canim, bu siralar yogunum hergün kursa gidiyorum.Nisan ayinin ortalarina kadar devam edecek kursum, cok yazamiyorum ama vaktim oldugunca okumaya calisiyorum. Sen nasilsin neler yapiyorsun umarim hersey yolundadir.

Selam ensu, ben dizimi seyrediyorum..Şeref meselesi :)) bu ismi çok mu aradılar diyorum, ama dizi güzel...bende bi yaramazlık yok, ara ara girip okuyorum..sen nasılsın? bu arada umarım herkes iyidir..herkesi öptüm..
bende pazar aksamlari arada gonul islerine bakiyordum ondan sikildim canim.. esim mac oynamaya gitti evde tektim bu aksam..nekadar abuk sey varsa baktim ama kesmedi.. bende arada bakiyorum canim..sagol fena degilim sende iyisinn insallah canimmmcigim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…