- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.001
Benim sirayla hep yaptigim kurlerdir cokta faydasini gördümki sogani adeten 2 günsonra 7gün hep yapiyorum civanpercemini burdaki alman akupunktur doktorum bile kadinlar bu bitkinin yararini bilseler asla rahim problemi olmaz vede bana yaginida onerdi adet öncesi göbege masaj yapiyorum ve havlu kayup yatiyosun mucizevi bitkilerOnu ibrahim saraçoğlu dinlersen şöyle diyor eger az yumurta olusugorsa tup bebekte once incir kuru 21gun sabah aksam sonra bir hafta ara sonra 1ay testere dişli aslan pencesi sabah aksam arada 10gun civan perçemi bunu dönüşümlü olarak yapin diyor aslan pencesi fsh iniz yuksekse düşürüyor mus uygulayaip fsh 50den dusen cocuk sahibi olan var.ben sadece sogan kurhnu uyguldim ama bunu uygulamayi düşünüyorum
Bende bi müjde verim. Bi barajı daha aştım bugün. Kalp atışlarını gördüm cok şükür. Ama halen içimdeki korkudan kurtulamıyorum. Bu süreç ne zormuş allahım.Ama güzel bi duygu.Sonuna kadar inşallah bu duygu sürer.iyikide Türkiyede tedaviyi denemişim.Buraya kadar gelebilmemin çok büyük payı var bu kararımın.Yurtdışında gerçekten sadece iyi ve normal hastalar olumlu sonuçlara geliyor.Herkese aynı prosedür uygulanıyor. Aman neyse, devam etmesi için, burdaki herkes için dualar edelim. Herkesin elinden geleni yaptığı bi gerçek.
Allah saglikla kucagina almayi nasip eder insallah. Senin adina cok sevindim.Kızlar slm hepinize.sabah gittim kanımı verdim sonucum çıktı.öncekileri biliyosunuz ben yine de tekrarlamak istiyorum.2.gün embriyosu
8.gün 13.88
10.gün 32.21
12.gün 72.04
14.gün 127.66
önce tam 2 ye katlamamış diye moralim bozuldu.dr a gösterdim gayet iyi bence tekrara gerek yok 20 gün sonra kalp atışlarını görmek için geleceksin dedi.kimyasal gebelik boş kese 3 lü 5 li test ne varsa sordum :) yaştan dolayı herşey olabilir bol dua edecez dedi.progestan amp 10 ampule tamamlanacak.delinmeye devam yani :))) testlere gelince yaptırmamaya karar verdim.artık relaxım.ben elimden geleni yaptım.sizin dualarınız ilgi ve sevginizle yola devam.hayat güzel siz dostlarım özelsiniz.sizi seviyorum hepinizi kucaklıyo ve öpüyorum.
bsk dimdi de benim gozlerim doldu... amiiiinTeşekkür ederiz Kudüs teyzesi 14 şubat ta gelirken hepiniz hepimiz için dua edecek gelecek minik kardeşlerine bizlerin onları nasıl hasretle beklediğini anlatacak sizde gelin annelerinizi bekletmeyin diyecek
bilmez miyim canim... cok mersiiiBu bitkileri hic kullanmadim..kullandiklarimi yurtdisindan getirttirdim.. Sadece kullandiginiz bitkilerin neyi etkiledigini iyi arastirin..aman diim..birine faydasi olurken baskasina zararli olabilir... Yukarida yazdiginiz bitkilerin hormon seviyesini etkiledigini bilirim.. O yuzden once hormon seviyenizi bilmelisiniz...
bende sana ve prensesine sarilip opuyorum cnm:))Sana kocaman sarılasım geldi arkadaşım. Rabbim gönlundekini tez zamanda versin insallah. Cok duygulandim yazini okurken.
canım bu gün inşşş hepinize dua edeceğiz teşekürlerCanim Allah duanizi kabul etsin keske bizlerde okusaydik da siz dualasaydiniz ne harika olurdu neyse Yinede duamdasiniz canim hersey cok güzel olmus Masallah
Allah dualarinizi kabul etsin kuzularcanım bu gün inşşş hepinize dua edeceğiz teşekürler
Günaydın, geçmiş olsun. Sabah TRT'de Yasemin hn. programında izledim. Hasta, halsiz, grip iseniz hemen et yada tavuk suyuna çorba yapın, 2-3 öğün sonra ayağa kalkacaksınız, dedi. Geçenlerde eşim de hastaydı ona kemikli et ve çorba içirdim bol karabiberli hemen iyileşti. Tavsiye olunur.Gunaydin güzeller halsizlik vurdu beni su hastaligi bir atlatamadim heryerim ucuk basim zokluyo herkesin günü saglikli baslasin insallah
Canım ben 100 adet verebilirim istersen,çok yoğunum bu ara.Kizlar tam tamina 12kisi olduk ama daha yazmayacagim cunku sayiyi takibi zor isimler soyle
1)Ben
2)Kuddus 370 tamamlandı
3)Alara
4)Meer7
5)Hanke
6)Portakales
7)Simay
8)Sub
9)Aybikee
10)Acmilla
11)Sabanur
12) guzbahar
13)Eau
14)Tomiris
Arkadaşlar iki arkadaş katılmak istedi onlarda duadan nasiplensinler diye 100 ade eau ve 37 adet tomiris isimli arkadaşlara kendi hakkımdan verdim .okumakta zorlanan varsa alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?