Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim sirayla hep yaptigim kurlerdir cokta faydasini gördümki sogani adeten 2 günsonra 7gün hep yapiyorum civanpercemini burdaki alman akupunktur doktorum bile kadinlar bu bitkinin yararini bilseler asla rahim problemi olmaz vede bana yaginida onerdi adet öncesi göbege masaj yapiyorum ve havlu kayup yatiyosun mucizevi bitkiler

Allah saglikli hayırlı bir hamilelik gecirmeni nasip eder inşallah. Bende yurt dışında yaşıyorum belki turkiyede tüp bebek denemesi yapmak istiyorum. Sen tüp bebek tedavini turkiyedemi yaptırdın? Ne kadar süre turkiyede kaldın tedavi boyunca?

Allah saglikla kucagina almayi nasip eder insallah. Senin adina cok sevindim.

Teşekkür ederiz Kudüs teyzesi 14 şubat ta gelirken hepiniz hepimiz için dua edecek gelecek minik kardeşlerine bizlerin onları nasıl hasretle beklediğini anlatacak sizde gelin annelerinizi bekletmeyin diyecek
bsk dimdi de benim gozlerim doldu... amiiiin

bilmez miyim canim... cok mersiii

Gunaydin güzeller halsizlik vurdu beni su hastaligi bir atlatamadim heryerim ucuk basim zokluyo herkesin günü saglikli baslasin insallah
Günaydın, geçmiş olsun. Sabah TRT'de Yasemin hn. programında izledim. Hasta, halsiz, grip iseniz hemen et yada tavuk suyuna çorba yapın, 2-3 öğün sonra ayağa kalkacaksınız, dedi. Geçenlerde eşim de hastaydı ona kemikli et ve çorba içirdim bol karabiberli hemen iyileşti. Tavsiye olunur.

Canım ben 100 adet verebilirim istersen,çok yoğunum bu ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…