Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ay cok gecmis olsun birsene cektim bende inletiyo malesef bende fitik yoktu Allahtan canim dikkat et boynunu hep sicak tut Allah sifalar versin

sağol canım sıcak tutuyorum canım altı tane kas gevşetici ağrı kesici iğne vermişti doktor az önce altıncısını yaptırdım biraz olsun rahatladım

GEÇMİŞ OLSUN CANIMM

sağol canım

Geçmiş olsun canımmm

sağol canım sen nasılsın güzel haberler yakındır inşallah

sağol canım spora gidiyorum haftada üç gün aerobik ve step yapıyorum ama bugün gidemeyecem heralde çok zorlamak istemiyorum biraz iyileşsin bir iki gün dinleneyim yine gidecem

seninde kolların ağrırmı canım benim sol kolum çok ağrıyo MR çektirdim doktor fıtığın sağ tarafta olduğunu söyledi oda şaşırdı sol kolumun ağrımasına

sağol canım spora gidiyorum haftada üç gün aerobik ve step yapıyorum ama bugün gidemeyecem heralde çok zorlamak istemiyorum biraz iyileşsin bir iki gün dinleneyim yine gidecem

seninde kolların ağrırmı canım benim sol kolum çok ağrıyo MR çektirdim doktor fıtığın sağ tarafta olduğunu söyledi oda şaşırdı sol kolumun ağrımasına[/QUOTE]

Benim fıtığım sol tarafta, sol kolum çok ağrırdı. Kola vuruyor zaten. Ayrıca çok şiddetli sırt ağrılarım vardı. Senin fıtığın sağdaysa sağın ağrıması lazım normalde ama şöyle bir durum da oluyor tatlım. Fıtığın olduğu taraftaki kolu kullanımdan kaldırıp sürekli diğerine yükleniyorsun. O kol da ağrımaya başlıyor sonrasında.. Muhtemel senin ağrın da ondandır. Ağrının alevlendiği durumlarda spor önerilmiyor zaten canım, istirahat et.. Çok dayanılmazsa bence istirahat, ilaç ve fizik tedavi iste.. Ben 10 gün fizik tedavi aldım, o da rahatlattı beni. Geçmese akupunktur düşünüyordum, çok öneren olduydu. Çok şükür ki geçti.. Çok dikkat et canım kendine, market poşeti bile taşımak yok artık. Ben hiç bişii taşımadım bir yıl. Şimdi şimdi rahatım. O dönemin üstüne 2 yıl geçti ama tabii.. O dönem kabus gibiydi yaa, bezmiştim. Bundan sonra performansım böyle olacaksa öleyim diye düşündüğümü hatırlıyorum. İşten gelip direk yatıyordum. Başka bişeye enerjim yoktu. Ayrıca bilgisayar da iyi gelmez canım, uzak durmaya çalış biraz.

dün biraz alış veriş yapmıştım mesafe az diye poşet taşıdım birde akşam koltukta uyumuşum onlarda tutulmasına mahal verdi sanırım doktorda bu iğnelerle geçmezse gel fizik tedavi verecem dedi inşallah geçer canım gerçekten hayat kalitesini çok fena düşürüyor

işim bilgisayar başında istesemde uzak kalamıyorumki canım

Anladım canım. Çok geçmiş olsun, gerçekten illet ya.. Çok iyi bilirim. Canım bi de ben visco yastık aldım, o da çok rahatlattı. İşbirinkini tavsiye ederim. Çok kaliteli. Boyunu desteklemesi lazım dedi doktor, kesinlikle boyun boşta kalmayacakmış.

Geçmiş olsun arkadaşım. Sen bir şeyi yine içine mi attın bakayım? Söylemek istediğin bir şeyi mi yuttun? Eğer öyle bir şey varsa ya paylaş, ya da yaz içinden çıksın. Sonra da yazdıklarını yırt at çöpe. Onun dışında ortamının sıcak olmasına dikkat et. Boyunluk kullanıyor musun? Böyle durumlarda faydası oluyor diye duymuştum. Tecrübeli arkadaşlar yol gösteriyor, doktora da gidiyorsun. Geçer inşallah kısa zamanda...

geçmiş olsun canım

Canim gecmis, olsun magnezyum ve d vitamini iyi geliyor sorbi dr bence iyi gelir

portakales benide alıın bende istiyorummmm zaten antalyam soguk ofiste mübarek rüzgar ugultusu ama kar yok ya haftasonu davraza gitmek lazım yoksa bizim buranın sezonu bitecek

ÇOK ACİL !

Ankara'da Gaziosmanpaşa'da bulunan Lösante Lösemili Çocuklar Hastanemizde yatmakta olan bir hastamız için çok acil 0 RH (+) ‘‘Granülosit Aferezi’’ne ihtiyacımız bulunmaktadır.

Granülosit bağışı yapmak isteyen bağışcılarımızın, Aferez Merkezimizde 0312 446 46 06 dahili 5401 telefon numarasından: Yağmur Cıvır veya Dilek Parmaksız’a ulaşmaları rica olunur.

HER PAYLAŞIM İHTİYACIN BİRAN EVVEL BULUNMASI YÖNÜNDEKİ UMUDUMUZU ARTIRMAKTADIR!

Şimdiden teşekkürler.

Tarih : 18.02.2015 / 12:00

bi ara almıştım ortopedik yastık ama kullanamadım söylediğin markaya bakarım canım sağolasın

sağol canım benim içime bişey atmadım ama annemlerin gidişine üzüldüm sadece onun dışında bu aralar moralim çok iyi maşallah ama bilmiyorumki canım inşallah geçer

sen nasıl oldun daha iyisin inşallah

geçmiş olsun canım

sağol canım benim

Canim gecmis, olsun magnezyum ve d vitamini iyi geliyor sorbi dr bence iyi gelir

b12 kullanıyorum canım ama bi daha doktora gittiğimde d vitamininide kontrol ettirecem magnezyumada baktırayım

kan grubum uymuyor ama inşallah hemen bulunur ve kurtulur hasta

İyiyim çok şükür. Bahar gelsin diye bekliyorum

1. @@sulepelin /
  2. @@kuddus /
  3. @@Alara14 /
  4. @@Meer7 /
  5. @@hanke /
  6. @@portakales /
  7. @@simay72 /
  8. @@sub /
  9. @@Aybikeeee /
  10. @@acmila /
  11. @@sabanur42
  12. @@guzbahar

Merhaba,

Benimle birlikte ismini bulamadığım salavatı şerif okuyan, dua ya katılamayıp test sonucunun iyi çıkması için dilekte bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, sevinç gözyaşları ile öğrendik ki harmony testimiz temiz:))

Artık endişeleri bir kenara bırakıp bu sürecin tadını çıkartmaya başlayabilirim:)))

Hepinize sevgiler:))

Çok sevindim, gözün aydın.
Bizim topiğe de gelsene:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-anne-adaylari.782607/page-212#post-39497703

merhaba kızlar.
Ben yeniyim burada, 40 yaşındayım.
Kısa protokolum vardı(ilk protokol), 3 follikul göründü, 2 tanesi alındı 8 şubatta, onlardan birisi döllendi. 10 şubatta transfer edildi(2 günlük).
Embrioloğun dediği - 7*8 hücreli B kalite.
Hastane evimden araba ile 5 dakika uzaklıkta olmasına rağmen ben orada 3 saat yattım, sonra taksi ile yavaş eve geldim.
1 gün hiç bir şey hissetmedim.
2 gün akşama göğüslerim şişti ve ağrıdı,rahimde küçük sancılanma hissediliyordu
3 gün bazen kasıklarım ağrımaya başladı,göğüslerim çok şişti ve rahimin sağ tarafında iğnelenmeler oluyordu.
4 gün göğüslerim dahada şişti ve ağırlaştı. o gün akşam 30 kare durmadan hapşırdım ve nezle olduğumu düşündüm:)
5 gün sabah göğüslerim korkunç ağrıdı. hafif bulantı hissediyordum, karnımın altı çok ağrıdı, akşam karnımda taş yutmuşum gibi his vardı , dayanamadım test yaptım boş çıktı. işte o zamandan beri kafamda soru işareti oluşmaya başladı.
6 gün göğus ağrısı,baş ağrısı, bazen bulantı ve kasıklar ağrıları eşliğinde sebepsiz ağlamalar vardı. uykuya ihtiyaç duyusu...test yaptım sonuç negatif ama hamile olduğuma emin dim :)
7 gün göğüslerimin şişkinliği inmedi, bazen kasıklarım ağrıdı ve kokulara aşırı tepki olmaya başladım. gece bir kaç defa uyandım..
Bugün 8 gün, ve sabah göğüslerimin şişkinliği indi hatta hamile olmadığımı düşünmeye başladım. bir test yaptım sonuç negatif , ilk Hcg hormon testim CMRTSi 23 şubatta adetim ise 25 şubatta olması gerekiyor(inşallah olmaz), öyle saatlardan beri sanki adetim başladı gibi sırtım ve karnımın altı ağrıyor.canım işkembe çorbası istedi şimdi öyle midemde sallanıyor
başım ağrıyor, moralim kötü. sizce umut varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…