- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.821
Ay cok gecmis olsun birsene cektim bende inletiyo malesef bende fitik yoktu Allahtan canim dikkat et boynunu hep sicak tut Allah sifalar versin
GEÇMİŞ OLSUN CANIMM
Geçmiş olsun canımmm
Çok geçmiş olsun canım. Benim de boyun fıtığım var, nasıl bir illet olduğunu çok iyi bilirim. İnsanı hayattan bezdiriyor. Psikolojimi bozmuştu o hastalık. Acil şifalar dilerim canım. Benim çok şiddetli ağrım olduğunda 2 tane kortizon yaptırmıştı doktor. Anında rahatlamıştım. Sonra da istirahat etmiştim. Spor şart canım bu hastalıkta. Ben fitness ile şifa bulmuştum.
Benim fıtığım sol tarafta, sol kolum çok ağrırdı. Kola vuruyor zaten. Ayrıca çok şiddetli sırt ağrılarım vardı. Senin fıtığın sağdaysa sağın ağrıması lazım normalde ama şöyle bir durum da oluyor tatlım. Fıtığın olduğu taraftaki kolu kullanımdan kaldırıp sürekli diğerine yükleniyorsun. O kol da ağrımaya başlıyor sonrasında.. Muhtemel senin ağrın da ondandır. Ağrının alevlendiği durumlarda spor önerilmiyor zaten canım, istirahat et.. Çok dayanılmazsa bence istirahat, ilaç ve fizik tedavi iste.. Ben 10 gün fizik tedavi aldım, o da rahatlattı beni. Geçmese akupunktur düşünüyordum, çok öneren olduydu. Çok şükür ki geçti.. Çok dikkat et canım kendine, market poşeti bile taşımak yok artık. Ben hiç bişii taşımadım bir yıl. Şimdi şimdi rahatım. O dönemin üstüne 2 yıl geçti ama tabii.. O dönem kabus gibiydi yaa, bezmiştim. Bundan sonra performansım böyle olacaksa öleyim diye düşündüğümü hatırlıyorum. İşten gelip direk yatıyordum. Başka bişeye enerjim yoktu. Ayrıca bilgisayar da iyi gelmez canım, uzak durmaya çalış biraz.
ŞU YORUMLAR OLDUĞU SÜRECE BİZ(KADINLAR) ÖLÜRÜZÜ ARKADAŞ ÇÜNKÜ BUNLARI SÖYLEYEN BİR KADIN
Anladım canım. Çok geçmiş olsun, gerçekten illet ya.. Çok iyi bilirim. Canım bi de ben visco yastık aldım, o da çok rahatlattı. İşbirinkini tavsiye ederim. Çok kaliteli. Boyunu desteklemesi lazım dedi doktor, kesinlikle boyun boşta kalmayacakmış.dün biraz alış veriş yapmıştım mesafe az diye poşet taşıdım birde akşam koltukta uyumuşum onlarda tutulmasına mahal verdi sanırım doktorda bu iğnelerle geçmezse gel fizik tedavi verecem dedi inşallah geçer canım gerçekten hayat kalitesini çok fena düşürüyor
işim bilgisayar başında istesemde uzak kalamıyorumki canım
günaydın kızlar boynum tutulmuş boyun fıtığından çektiğim nedir yaaaa sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım başım dönüyor boyunumu kıpırtadamıyorum beş gündür kas gevşetici ağrı kesici iğne vuruyorum bugünde sonuncunu vuracam ama buna rağmen boynum fena durumda Allahım sağlığımıza kavuştursun bizi
günaydın kızlar boynum tutulmuş boyun fıtığından çektiğim nedir yaaaa sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım başım dönüyor boyunumu kıpırtadamıyorum beş gündür kas gevşetici ağrı kesici iğne vuruyorum bugünde sonuncunu vuracam ama buna rağmen boynum fena durumda Allahım sağlığımıza kavuştursun bizi
Canim gecmis, olsun magnezyum ve d vitamini iyi geliyor sorbi dr bence iyi gelirsağol canım sıcak tutuyorum canım altı tane kas gevşetici ağrı kesici iğne vermişti doktor az önce altıncısını yaptırdım biraz olsun rahatladım
sağol canım
sağol canım sen nasılsın güzel haberler yakındır inşallah
sağol canım spora gidiyorum haftada üç gün aerobik ve step yapıyorum ama bugün gidemeyecem heralde çok zorlamak istemiyorum biraz iyileşsin bir iki gün dinleneyim yine gidecem
seninde kolların ağrırmı canım benim sol kolum çok ağrıyo MR çektirdim doktor fıtığın sağ tarafta olduğunu söyledi oda şaşırdı sol kolumun ağrımasına
Anladım canım. Çok geçmiş olsun, gerçekten illet ya.. Çok iyi bilirim. Canım bi de ben visco yastık aldım, o da çok rahatlattı. İşbirinkini tavsiye ederim. Çok kaliteli. Boyunu desteklemesi lazım dedi doktor, kesinlikle boyun boşta kalmayacakmış.
Geçmiş olsun arkadaşım. Sen bir şeyi yine içine mi attın bakayım? Söylemek istediğin bir şeyi mi yuttun? Eğer öyle bir şey varsa ya paylaş, ya da yaz içinden çıksın. Sonra da yazdıklarını yırt at çöpe. Onun dışında ortamının sıcak olmasına dikkat et. Boyunluk kullanıyor musun? Böyle durumlarda faydası oluyor diye duymuştum. Tecrübeli arkadaşlar yol gösteriyor, doktora da gidiyorsun. Geçer inşallah kısa zamanda...
geçmiş olsun canım
Canim gecmis, olsun magnezyum ve d vitamini iyi geliyor sorbi dr bence iyi gelir
ÇOK ACİL !
Ankara'da Gaziosmanpaşa'da bulunan Lösante Lösemili Çocuklar Hastanemizde yatmakta olan bir hastamız için çok acil 0 RH (+) ‘‘Granülosit Aferezi’’ne ihtiyacımız bulunmaktadır.
Granülosit bağışı yapmak isteyen bağışcılarımızın, Aferez Merkezimizde 0312 446 46 06 dahili 5401 telefon numarasından: Yağmur Cıvır veya Dilek Parmaksız’a ulaşmaları rica olunur.
HER PAYLAŞIM İHTİYACIN BİRAN EVVEL BULUNMASI YÖNÜNDEKİ UMUDUMUZU ARTIRMAKTADIR!
Şimdiden teşekkürler.
Tarih : 18.02.2015 / 12:00
bi ara almıştım ortopedik yastık ama kullanamadım söylediğin markaya bakarım canım sağolasın
sağol canım benim içime bişey atmadım ama annemlerin gidişine üzüldüm sadece onun dışında bu aralar moralim çok iyi maşallah ama bilmiyorumki canım inşallah geçer
sen nasıl oldun daha iyisin inşallah
sağol canım benim
b12 kullanıyorum canım ama bi daha doktora gittiğimde d vitamininide kontrol ettirecem magnezyumada baktırayım
kan grubum uymuyor ama inşallah hemen bulunur ve kurtulur hasta
İyiyim çok şükür. Bahar gelsin diye bekliyorum
Kan grubum uyuyor ama Ankara' ya yetişmem mümkün değil. Belki oradaki arkadaşların yardımı olur diye paylaştım...
Çok sevindim, gözün aydın.Merhaba,
- @@sulepelin /
- @@kuddus /
- @@Alara14 /
- @@Meer7 /
- @@hanke /
- @@portakales /
- @@simay72 /
- @@sub /
- @@Aybikeeee /
- @@acmila /
- @@sabanur42
- @@guzbahar
Benimle birlikte ismini bulamadığım salavatı şerif okuyan, dua ya katılamayıp test sonucunun iyi çıkması için dilekte bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, sevinç gözyaşları ile öğrendik ki harmony testimiz temiz:))
Artık endişeleri bir kenara bırakıp bu sürecin tadını çıkartmaya başlayabilirim:)))
Hepinize sevgiler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?