Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bak onu da dusunmuyor degilim bezgin bekir bir ebeveyin olmak... ayyyyy kiyamam ya yavrucaka... zaten bazen diyorum rabbim eger hayirlarla nasip edersen bebisimi, ne olur kusak catismasi falan olmasin... onu anlayabileyim... dusunsene bu kadar mucadele sonucu sonuca ulasiyorsun amaaaaaa.... geliyor 15 ine seninle anlasamiyor... arada ucurum yas farki... bla bla blaaaaa ...

Tesekkur ederim deniycem. Yakinlik gostermek konusunda ne diyim ikumzde cok inatciyiz uzun suredir kusum 15 yildir evliyim aramizdaki artan cogalan sey sevgi digil sanki inatlarimiz oldu

Dualarımız seninle kardeşim Allah'a emanet ol,Allah'ın izni ile herşey yoluna girer.

Günaydın, karamsarlığa takılmıyoruz arkadaşım. Genç annelerin çocukları ile kuşak çatışması olmuyor mu? Bebişler gelirse kendi kaderlerini yaşayacaklar, bizler sadece bilinçli olarak onlara eşlik edeceğiz. Fazla ayrıntıyı düşünüp kontrol elimizde olsun diyoruz amma velakin bu konularda kontrol, yönlendirme pek işe yaramıyor, aksine düşünülmeyen, rahat olunan zamanlarda bebişe kavuşuluyor. En yakın örnek yanılmıyorsam simay arkadaşımız. Stessiz, sağlıklı, huzurlu, mutlu, aşk dolu ve bebişli bir hafta diliyorum.

amin canım

o zaman ne yapıyoruz no stres yes bebek

günaydın kızlar

herkesler nerede topik iyice pasifleşti kızlaaaaaaaaar huuuuuu bahar geliyor cemreler düşüyor uyanma vakti yenilenme tazelenme vakti herşeyden önemlisi anne olmak vakti hadiiiiii enerjik olun bir iki bir iki

Tesekkur ederim deniycem. Yakinlik gostermek konusunda ne diyim ikumzde cok inatciyiz uzun suredir kusum 15 yildir evliyim aramizdaki artan cogalan sey sevgi digil sanki inatlarimiz oldu
Merhaba, Milliyet'de Cengiz HORTOĞLU'nun bugünkü yazısını okumanı tavsiye ederim. İnş. zamanın ve sevdiklerinizin kıymetini karşılıklı olarak tez zamanda farkına varırsınız. Değerli vaktinizi inat, kavga, gürültüyle geçirmezsiniz. Sevgiler.

az önce bir kaç merkezle görüştüm tüp bebekte önceki evlilikten çocuğu olanalar da tüp bebek raporundan yararlanabilecekmiş fakat YAŞ HALA 39 MUŞ 43 ÇIKARTILDIĞI HABERİ ASILSIZ BİZE HERHANGİ BİR BİLGİ GELMEDİ DİYOR merkezler

hadi yaaaa ama henüz hastanelere gitmemiş olabilir yazı diye düşünmek istiyorum olmazsada Allah büyük yeterki Ol desin olur hem bu kadar çok isteyip dua ettiğimize göre demekki dualarımız kabul olacak ister devlet destekli ister özel yeterki devam edecek gücümüz ve sağlığımız yerinde olsun

moral bozmak yok motivasyon düşürmek hiç yok önce sağlık huzur mutluluk sonra bu mutluluğu perçinleyecek bebek istiyoruz o halde çalışmalara devam

Eki Görüntüle 1428078
HERKESE GÜNAYDINNNNN BUZ GIBI ALMANYADAN SICACIK GÜNAYDINLAR OOO DONDDUMMM

burada da hava güneşli ama çok soğuk

soğuk olmasına karşın havayı böyle güneşli görmek bile beni o kadar mutlu ediyorki enerjim yükseliyor masmavi bir gökyüzü ve pırıl pırıl parlayan bir güneşten daha güzel ne olabilir ki

2220 hadi gel gelde bize kahvaltılar hazırla yine o enfes kahvalatılarını özledik hepimiz ama benimkiler diyet olsun rica edeyim

günaydın fıstık nabersin diyecektimki çok iyiymişsin maşallah

Asparagas haber, bilgi doğru olsaydı tv.lerde, gazetelerde, flaş flaş yaş 43'e çıktı diye reklam yapılırdı.

Söylecek söz bulamıyorum çok üzgünüm..
Allahım tez şifanı versin.

günaydın fıstık nabersin diyecektimki çok iyiymişsin maşallah

Çok şükür canım ne diyim iyiyim demeye utanıyorum bazen
Pembe nin yazısını şimdi görüp okuyabildim..
Rabbim acil şifalar versin..Kazalardan belalardan hastalıklardan korusun..
Bizleri böyle şeylerle sınamasın..

Merhaba, düşükten sonra doğal yoldan hamile kalmıştın diye hatırlıyorum. Gebeliğinin ilk belirtilerini paylaşabilir misin? Özellikle de bel ağrın var ise nasıl bir şeydi? Teşekkür.

Asparagas haber, bilgi doğru olsaydı tv.lerde, gazetelerde, flaş flaş yaş 43'e çıktı diye reklam yapılırdı.

canım ben dün biraz araştırdım bu konuyu iki çocuğa kadar yaş sınırı 39 üç çocukta 43 e çıkartılabilir diye denmiş ama henüz çıkan bir kanun yok ama bu konuda böyle bir çalışma varmış çalışma varsa çıkar bu ancak benim anlamadığım üç çocukta yaş sınırının 43 olmasının üzerinde durulması ne yani iki çocuğumuz olacak üçüncüyü istersek 43 yaşında bile doğurabilmemiz için kanun çıkacak yani illede üç çocuk meselesi varya sırf bu yüzden ben bundan bunu anlıyorum ama inşallah yanılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…