- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.341
adetım başlamadan 1 2 gun kala adete ole ölçtürdüm 8mm çıktı çok teşekkür ederim burdakı arkadaşlar yumurtlama gunlerı 8 9mm çıkınca benımkı ince gibi geldi demekki yumurtlama gunu kaç çıkarsa adete kadar o mm kalıyor öle anladımİnşallah en doğalından, sağlıklı hamileliğin oluşur vaktiyle...
Dediğim gibi adet günlerinde 4mm civarında oluyor.
Adet öncesinde hiç ölçtürmedim ben.
Dolayısıyla eğer adet günlerinde 8mm ise ince değil bilakis kalın bana göre :)
Merhaba, teşekkürler arkadaşım, hep enerji verdin, moral verdin, sağolasın, tez zamanda bebişin ola. Hormonlar çalışmaya başladı mı ne? Dün dr.un güzel haberi verdiği gibi şu an sümüklü haldeyim.
kızlar size birşey danışacagım ben hiç adetin 13 14 15 günleri gibi hiç rahım kalınlıgına baktırmadım 2 kez kimyasal gebelik yaşadım acaba dıyorum rahmım mı kalınlaşmıyor ama hep adet olamayınca gıdıp ölçtürdüm o zaman hep 8mm cıkıyo burdakı arkadaşlar tüp bebek için rahım kalınlıgını takıp ettiği için daha iyi anlarsınız dıye düşündüm. sizlerin adetten 13 14... günlerinde çıkıyor 7mm 8mm ve üstü benım adet günüme gelmiş olmam ve rahmımın kalınlıgının 8mmde kalması normal mi?
birazcık uzun oldu ama neolur cevap verin çok merak edıyorum bu sorunun cevabını
adetım başlamadan 1 2 gun kala adete ole ölçtürdüm 8mm çıktı çok teşekkür ederim burdakı arkadaşlar yumurtlama gunlerı 8 9mm çıkınca benımkı ince gibi geldi demekki yumurtlama gunu kaç çıkarsa adete kadar o mm kalıyor öle anladım
Başkalarına hırlıyorum bu aralar plansız işleri sevmem de :) (dirsek mesafesiyle duruyorum) burada enerjim pozitif oluyor hep :) Nasılsın? Ağrıların geçti mi? Her şey yolundadır inşallah
WishDuygu anlatmış ama ben de yazmasam çatlardım. Kimyasal gebelik, rahim kalınlığından değil embriyonun beslenememesinden etkileniyor çoğunlukla. Rahim gereğinden fazla kalınlaştığında (17 mm. ve üstü ) damar bulup beslenmesi zor oluyor ama rahmin inceyse böyle bir ihtimalin yok. Çok inceyse de (6,5 mm den inceyse) tutunma hiç gerçekleşmiyor. Beslenme etkiliyor olabilir. Bazı yiyecekler rahim kalınlığını düşürüyor. Çok fazla baharat ya da maydonoz, tere gibi ıtırlı bitkilerde tüketiyorsan embriyo gelişimini bozuyor olması mümkün. Çay kahve tüketimi de etkiliyor.
Protein tüketimini artırabilirsin. Bakliyat ve et faydalı olacaktır. Günde 2 yumurta yemeye çalış. Bir de gebeliğe hazırlık için nasıl beslenmen gerektiğini araştır. Bir beslenme uzmanından da yardım alabilirsin gerekirse.
bizi buradaki enerjin ilgilendiriyorki o da süper canım benim
ben daha iyiyim sağol canım kolumun ağrısı geçmedi ama hafifledi
cevapladıgın için çok teşekkür ederimben tüp bebek yaptırmadım kendiliğinden oldu sizler sürekli ölçtürüyorsunuz daha ıyı anlarsınız dıye buraya yazdım. benım bu rahım kalınlıgım adet olmadan 1 2 gün önce 8mm çıkıyo adet gunune göre ince değil mi?
yumurtlama gunleri ölçtürdüğüm bır deger degıl bu o zamanlar hiç ölçtürmedim. 2 kez kımyasal olunca sizlerınde yumurtlama gunleri 7 8 9mm çıkınca benımkı adet gunune göre ince gibi geldi doktor bişey demedı devlet hastanesine gidiyorum
WishDuygu anlatmış ama ben de yazmasam çatlardım. Kimyasal gebelik, rahim kalınlığından değil embriyonun beslenememesinden etkileniyor çoğunlukla. Rahim gereğinden fazla kalınlaştığında (17 mm. ve üstü ) damar bulup beslenmesi zor oluyor ama rahmin inceyse böyle bir ihtimalin yok. Çok inceyse de (6,5 mm den inceyse) tutunma hiç gerçekleşmiyor. Beslenme etkiliyor olabilir. Bazı yiyecekler rahim kalınlığını düşürüyor. Çok fazla baharat ya da maydonoz, tere gibi ıtırlı bitkilerde tüketiyorsan embriyo gelişimini bozuyor olması mümkün. Çay kahve tüketimi de etkiliyor.
Protein tüketimini artırabilirsin. Bakliyat ve et faydalı olacaktır. Günde 2 yumurta yemeye çalış. Bir de gebeliğe hazırlık için nasıl beslenmen gerektiğini araştır. Bir beslenme uzmanından da yardım alabilirsin gerekirse.
Rica ederim. Ama hayır hayır bence öyle değil. Gayet güzel rakamın.
İlk mesajda uzun yazınca tam anlaşılmamış olabilir.
Yumurtlama günlerine yakın pik yapıyor kalınlık, yükseliyor...
En yüksek kalınlığı o dönem oluyor. LH yükselişiyle. Sonra Progestron salgılanıyor kalınlığı aynı tutmaya çalışıyor (hamilelik olur diye) baktı ki herhangi bir şey yok sonra incelmeye başlar...
çok teşekkür ederim şuan yanımda olsanız bastıra bastıra opcektım yanaklarınızaçok mutlu oldum bu mesajınla tam olarak anladım. şimdi dediğiniz sayfalara bakıyorum
Sizlerle olup aksi pek mümkün olmuyor :))))
İnşallah tamamen geçer, aklıma geldi nur içinde yatsın ananem yakı kullanırdı ağrıları olunca... Hiç denedin mi?
Hatta şimdi hayal meyal anımsıyorum ama yanlış mı anımsıyorum bilemedim birisinin beline de koymuşlardı ağrısı için sonra hamile kalmış çıkarın çıkarın demişlerdi hahahah
Benim belim genelde soğuktur ısıtma için kullansam :)
Anneannenin mekanı cennet olsun tatlım
yakı olayını duymuştum ama kola nasıl olur bilemedim birde benim kolumdaki ağrı bir yerde değilki gezenti mübarek
Iyi geceler:) bugün öğrendik kızımız ADA geliyor:))
Sevgiler:)
Aslında ağrılarının spor ile hafiflemesi gerekiyor canım..
Nasıl gidiyor diet ve spor bu arada?
spor tam gaz devam canım evet sporla hafifliyor
diyette bi ara bırakmıştım ama şimdi yine başladım
demekk sen kulakk kesiyorsun yazdıklarımızaaaaaaaaaa
niye bize de yazmıyor katılmıyorsunn amaaa
bak relg dönemindeyim bi ağlarım görürsün hee
Arkadaşım seni özlüyoruz, kendini bizden mahrum ediyorsun, bize yazık değil mi?WishDuygu anlatmış ama ben de yazmasam çatlardım. Kimyasal gebelik, rahim kalınlığından değil embriyonun beslenememesinden etkileniyor çoğunlukla. Rahim gereğinden fazla kalınlaştığında (17 mm. ve üstü ) damar bulup beslenmesi zor oluyor ama rahmin inceyse böyle bir ihtimalin yok. Çok inceyse de (6,5 mm den inceyse) tutunma hiç gerçekleşmiyor. Beslenme etkiliyor olabilir. Bazı yiyecekler rahim kalınlığını düşürüyor. Çok fazla baharat ya da maydonoz, tere gibi ıtırlı bitkilerde tüketiyorsan embriyo gelişimini bozuyor olması mümkün. Çay kahve tüketimi de etkiliyor.
Anneannenin mekanı cennet olsun tatlım
yakı olayını duymuştum ama kola nasıl olur bilemedim birde benim kolumdaki ağrı bir yerde değilki gezenti mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?