Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

adetım başlamadan 1 2 gun kala adete ole ölçtürdüm 8mm çıktı çok teşekkür ederim burdakı arkadaşlar yumurtlama gunlerı 8 9mm çıkınca benımkı ince gibi geldi demekki yumurtlama gunu kaç çıkarsa adete kadar o mm kalıyor öle anladım

Aldığımı veriyorumdur kesinnnnn :)
Hormonlar hep çalışsınlar çok çalışsınlar, doktorun hep güzel haberler versin, sen hep salya sümük dolan :)
Kendine selpak kullan ufaklığa iğne oyalı mendiller hazırla :))))))))))
En taze hamilemizsin canın ne istiyorsa o olsun :)
Heyecanın hep daim olsun, endişelerin olursa (ki olacaktır illaki) hep üstesinden gelesin...
Hepçi teyze :)

WishDuygu anlatmış ama ben de yazmasam çatlardım. Kimyasal gebelik, rahim kalınlığından değil embriyonun beslenememesinden etkileniyor çoğunlukla. Rahim gereğinden fazla kalınlaştığında (17 mm. ve üstü ) damar bulup beslenmesi zor oluyor ama rahmin inceyse böyle bir ihtimalin yok. Çok inceyse de (6,5 mm den inceyse) tutunma hiç gerçekleşmiyor. Beslenme etkiliyor olabilir. Bazı yiyecekler rahim kalınlığını düşürüyor. Çok fazla baharat ya da maydonoz, tere gibi ıtırlı bitkilerde tüketiyorsan embriyo gelişimini bozuyor olması mümkün. Çay kahve tüketimi de etkiliyor.
Protein tüketimini artırabilirsin. Bakliyat ve et faydalı olacaktır. Günde 2 yumurta yemeye çalış. Bir de gebeliğe hazırlık için nasıl beslenmen gerektiğini araştır. Bir beslenme uzmanından da yardım alabilirsin gerekirse.

Rica ederim. Ama hayır hayır bence öyle değil. Gayet güzel rakamın.
İlk mesajda uzun yazınca tam anlaşılmamış olabilir.
Yumurtlama günlerine yakın pik yapıyor kalınlık, yükseliyor...
En yüksek kalınlığı o dönem oluyor. LH yükselişiyle. Sonra Progestron salgılanıyor kalınlığı aynı tutmaya çalışıyor (hamilelik olur diye) baktı ki herhangi bir şey yok sonra incelmeye başlar...

Dolayısıyla 8 e iniyorsa, yumurtlama gününde çok istenilen 10 ve üzerindeki kalınlıklara ulaşıyordur sanırım.
Çok güzel değer... Hiç takılma.

Genel olarak tüp bebek detayları olsa da hamileliğe dair bir sürü bilgiyi bir araya getirmiştik arkadaşlarla belki fikir edinmek için göz atarsın, işine yarayacak bir şeyler çıkar... Buradan bakabilirsin: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...s-topigi-tup-bebek-bilgiler-derlemeler.36852/

Çok güzel sonuçların olsun inşallah

Başkalarına hırlıyorum bu aralar plansız işleri sevmem de :) (dirsek mesafesiyle duruyorum) burada enerjim pozitif oluyor hep :) Nasılsın? Ağrıların geçti mi? Her şey yolundadır inşallah

bizi buradaki enerjin ilgilendiriyorki o da süper canım benim

ben daha iyiyim sağol canım kolumun ağrısı geçmedi ama hafifledi

Sizlerle olup aksi pek mümkün olmuyor :))))
İnşallah tamamen geçer, aklıma geldi nur içinde yatsın ananem yakı kullanırdı ağrıları olunca... Hiç denedin mi?
Hatta şimdi hayal meyal anımsıyorum ama yanlış mı anımsıyorum bilemedim birisinin beline de koymuşlardı ağrısı için sonra hamile kalmış çıkarın çıkarın demişlerdi hahahah

Benim belim genelde soğuktur ısıtma için kullansam :)

bizi buradaki enerjin ilgilendiriyorki o da süper canım benim

ben daha iyiyim sağol canım kolumun ağrısı geçmedi ama hafifledi

Öncelikle kendine iyi bir doktor bulmanı tavsiye ederim. Evlendikten 4 ay sonra hayatımda belki ilk defa adet gecikmesi yaşayıp devlet hastanesine koştum. Hamile değildim ama sorun da yok dedi. Oysa tüplerim tıkalıymış. Tüpümün birisini bağlatmak zorunda kaldım. Üstelik özelde smear testi yapıldı ve rahimde 1. derece doku bozulması tespit edildi. Hala hamile kalamadım ama hiç değilse ilk doktorun dediği gibi "sapasağlam" olmadığımı biliyorum...

demekk sen kulakk kesiyorsun yazdıklarımızaaaaaaaaaa
niye bize de yazmıyor katılmıyorsunn amaaa
bak relg dönemindeyim bi ağlarım görürsün hee

Anneannenin mekanı cennet olsun tatlım

yakı olayını duymuştum ama kola nasıl olur bilemedim birde benim kolumdaki ağrı bir yerde değilki gezenti mübarek

demekk sen kulakk kesiyorsun yazdıklarımızaaaaaaaaaa
niye bize de yazmıyor katılmıyorsunn amaaa
bak relg dönemindeyim bi ağlarım görürsün hee

Benimkinin de eli kulağında merak etme
Okuyorum ama dikkatimi toplamak pek mümkün olmuyor. Kulak ağrım var bugün de. Gözüme kadar yayılıyor. Burnu ağrır mı insanın? Burnum ağrıyor. Baş dönmesi ve bulantılar da cabası... Hal böyle olunca okuduğumu anlamam bile zor oluyor. Böyle işte...
Hatta Ada bebeği bile tebrik etmediğimi farkettim şimdi. Oysa okuduğumda çok sevinmiştim...

Arkadaşım seni özlüyoruz, kendini bizden mahrum ediyorsun, bize yazık değil mi?

Sağol hayatımm, haddimize değil ama etrafımızdaki bir sürü insanı görünce, haberlerde okuyunca kesin cennette diyebiliyorum bir sürü kişi için :) Nur içinde yatsınlar büyüklerimiz.

Gezenti ağrı :))))))))))))))))))) Süper tanımlama ters hareketten ya da tam tersi hareketsizlikten olmuş olsun :) Tez geçsin

Ama eğer geçmezse diyeceğim şu ki bir makale okumuştum stres romatizması gibi bir şeydi. Klinik adı vardı ama hatırlamayadım. Tam özelliği stresli bir dönem sonrası ağrı başlaması ve gezinmesi.. Bir bak istersen

Yani bir de bunun yorgunluk çarpıntı uyku bozukluğu vs ile birleşeni var ona da tiroidlerle alakalı olarak teşhis koyuyorlardı haşimato muydu bilemedim. bu ileri derece ağrılar için sen dikkate almak kulak bilgisi olsun :)

Anneannenin mekanı cennet olsun tatlım
yakı olayını duymuştum ama kola nasıl olur bilemedim birde benim kolumdaki ağrı bir yerde değilki gezenti mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…