Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aşkla yoğrulandan yani ORGANİK hahahahahahhaha

Aşkla yoğrulandan yani ORGANİK hahahahahahhaha
Bu bu buuuuuuuuuuuuuu müjdeli haberin nirvanası :)))))
Of cidden nefis haber...
İşte bir kanıt daha... Olmaz diye bir şey yok olacaksa olur diye bir şey var :)))))))))) Eminim buna artık.

İçindeki en organik miniğin pıt pıt atan kalbinin sesini duyduğunda beni hatırla D dnzdry şu an öyle atıyor.
Uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım :)
Bir keyif sigarası içeyim hahahahah

Böyle hani kocaman kucaklaşılır sarılınır sonra da niye bilmem ama :) sarılmış vaziyette sağa sola sallanılır ya vaziyetim o vaziyet... Hepinizle sarılıp sağ sol sallanmaktayım şu an :))))))))))

cızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz no cigara:)))

kızlar size birşey danışacagım ben hiç adetin 13 14 15 günleri gibi hiç rahım kalınlıgına baktırmadım 2 kez kimyasal gebelik yaşadım acaba dıyorum rahmım mı kalınlaşmıyor ama hep adet olamayınca gıdıp ölçtürdüm o zaman hep 8mm cıkıyo burdakı arkadaşlar tüp bebek için rahım kalınlıgını takıp ettiği için daha iyi anlarsınız dıye düşündüm. sizlerin adetten 13 14... günlerinde çıkıyor 7mm 8mm ve üstü benım adet günüme gelmiş olmam ve rahmımın kalınlıgının 8mmde kalması normal mi?

birazcık uzun oldu ama neolur cevap verin çok merak edıyorum bu sorunun cevabını

eylul7158eylul hoşgeldin
Kimyasal gebeliklerin tüp bebek tedavisiyle olduysa düzenli ölçümlerin yapılmıştır transfer öncesi sanırım. Ama genelde doktorlarımıza emanet ediyoruz kendimizi ve detaylarla ilgili bilgi almıyoruz.

Öncelikle tekrar negatif tecrübe etmemeni dileyerek, fazlaca bilgilenmeden en kısa zamanda hamile kalmanı temenni ederek nacizane diyeceğim şu ki her ne bilgi varsa edinip bir kenara yazmak... Mutlaka konuşulmuştur ama aklında kalmamıştır.

Normalde regl rahim için dokusunun dökülerek dışarı atılması bu nedenle reglden sonraki 2-4 günü arası rahim kalınlığı ince oluyor... 4-5 mm arasında değişkenlik gösterdiği rivayet ediliyor... Sonrasında folikülün büyümesiyle beraber vücudun hormon artışıyla kalınlaşıyor. Genel kanı 7mm ve üzerinde olması hamilelik için gerektiği yönünde.
Ama benim kendi istatistiki sonucum 11-12 mm civarında olması yüksek şans sağlıyor.

Hamileliğe yakın olduğun günlerde 8mm hiç kötü bir rakam değil gayet iyi bir kalınlık bence :) Takviye alarak bunu artırabilirsin... (tedavideysen bantlar ve ostrojen ile doktorun sağlar) değilsen nar suyu, masaj ile... Bir de yumurtlama günün önemli. Eğer periyoduna bağlı olarak yumurtlaman daha erken bir dönem ise yumurtlamadan sonraki günlerde herhangi bir hamilelik yoksa rahim ulaştığı kalınlığı korumayı bırakıp tekrar incelmeye başlıyor.

Benim genelde incedir mesela... Kimyasalım hiç olmadı biz direkt sınıfta kalıyoruz :) En son 8.9 vs. bu civardaydı kalınlığı takviyeye rağmen... Hiç takviyesiz tedavisiz dönemde 10 mm gördük şaşırdık. Ama o ayı boş geçtik...
Sen yazınca baktım en son transferin bilgileri dosyaya girsin diye yanımdaydı. Regl 2. günü 4.5 mm / 14. günü 7.1 mm / 19. günü 8.9 mm sonrasını yazmamışım transfer olmuş :)

Sevgiler

Lulinda benden bomba haber şu hahaha
En doğalından çatlamış yumurtayı değerlendirdiğimizi caaanım kar yağınca unutmak!
Komşu bahçe kızını alıp site içinde saatlerce "torba style" kay :) olacak iş değil ama yaptım :)

Halen ara ara bazı bölgelerimde ağrılarım, muhtelif yerlerimde "hard" yaramazlıklar yapmış gibi morluklarım var. Yeni ayı değerlendirmeli :)

cevapladıgın için çok teşekkür ederim ben tüp bebek yaptırmadım kendiliğinden oldu sizler sürekli ölçtürüyorsunuz daha ıyı anlarsınız dıye buraya yazdım. benım bu rahım kalınlıgım adet olmadan 1 2 gün önce 8mm çıkıyo adet gunune göre ince değil mi?
yumurtlama gunleri ölçtürdüğüm bır deger degıl bu o zamanlar hiç ölçtürmedim. 2 kez kımyasal olunca sizlerınde yumurtlama gunleri 7 8 9mm çıkınca benımkı adet gunune göre ince gibi geldi doktor bişey demedı devlet hastanesine gidiyorum

gelmen ne iyi olmuş topiğin havası değişmiş hemen

Aradım buldum mesajını çok sayfa birikmiş doğal olarak...Sağolsun portakalı soydum baş ucuma koydum muştuladı güzel haberini coştum :)

Heyecanın hiç geçmesin, çok mutlu olduğun hallerin de...
Çok ama çokkkk sevindim. Çok mutlu ettin bizi de :) Mucizelerin hiç son bulmasın...
Teyzelerinden de size sevgiler, 1.5 porsiyon :)

Hayirli olsun allah tamamina erdirdin .saglikli gebelik diliyorum darisi tum istiyenlerin basina olsun..neler yaptigini paylasmana sevindim hepimiz icin bilgi olsun umut olsun..
Teşekkür ederim. Amaç aynı olunca beklentilerimizin karşılığında ne yapabileceğimiz sorularına burada yanıt bulabiliyoruz. Ben arkadaşların tecrübelerinden faydalandım, moral buldum, paylaşımım da sadece aldığımın yansımasıdır. Hepimizin hakkında Hayırlısı olsun, hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım.

ALISALIS sen de hep aklımızdasın...
Geçmiş olsun, arzu ettiğimiz, dilediğimiz, beklediğimiz gibi olmamış
Hayat bize güzel sürprizler yapmak için hazırlanıyordur umarım...
Şansının bol, sağlığının yerinde olduğu yeni günler senin de, bizim de olsun

Merhaba, teşekkürler arkadaşım, hep enerji verdin, moral verdin, sağolasın, tez zamanda bebişin ola. Hormonlar çalışmaya başladı mı ne? Dün dr.un güzel haberi verdiği gibi şu an sümüklü haldeyim.

İnşallah en doğalından, sağlıklı hamileliğin oluşur vaktiyle...

Dediğim gibi adet günlerinde 4mm civarında oluyor.
Adet öncesinde hiç ölçtürmedim ben.
Dolayısıyla eğer adet günlerinde 8mm ise ince değil bilakis kalın bana göre :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…