Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Nar suyu cok faydaliymis bende yeni ogrendim babam sulandirip bir bardak iciyor 6 marol yapragi tansiyonu duzeldi bir aylik kurmus bu her sabah yapti 3 haftadan itibaren normallesti, kim bilir daha nelere iyi geliyor.bende ara ara yiyordum ama duzenli yeyim bakalim D dnzdry arkadasim tavsiyene uyacaz

43 arkadaşım ama sayılara takılmıyorum, kendimi en fazla 30-35'de görüyorum hissediyorum. Her durumda her anı yaşamaya çalışıyorum.
... Haha bi o kadarda benden! Yanlız kısaca aklıma geldikçe güldüğüm bir konuşma oldu kızımla. 14 yaşındaki kızım, beni nedense hep sınıf arkadaşlarının anneleriyle kıyaslar. Bana hep anne, arkadaşların seni çok beğeniyor derdi. Bu seferde, ilk ultrason resmini gösterip, bak seni kardeşinle tanıştırim dedim.İnanmadı önce, şaka yapıyosun dedi, hemde sevinci gözlerindeydi. Çok sevindim dedi, ama nasıl olduğunu anlamadım anne dedi, iki sene sonra sen menopoza girceksin dedi herhalde kendi aralarında konuşuyorlar, arkadaşlarımın annesi artık daha olmuyomuş dedi. Gülermisin ağlarmısın yani, çok dürüsttür benim kızım!

Canım çok teşekkür ederim .Allah razı olsun

İçindeki o endişe hiç bitmiyor ki.. Hamilesin, acaba boş mu, kesenin içinde embriyoyu görürler acaba kalbi atcak mı, kalbi atar, görürsün, acaba devm edecek mi, şu 3 ayı bi çıkarsam.. Ben bunları hep düşündüm.. Bununla da kalacağını sanmıyorum, o çocuk doğup da kucağımıza sağlıkla gelene kadar endişe hep olacak.. 12. haftama girdim ben mesela acaba hala yaşıypr mu diye düşünüyorum zaman zaman, çünkü hiç bir belirti kalmadı bende. Muhtemelen ileride acaba sağlıklı mı, acaba şu mu bu mu... Anneler kervanına hoşgeldiniz kısacası..

Kızını Allah bağışlasın. Ne güzel işte gençlere güzel sıra dışı örnek olunuyor. Hayat 40'dan sonra başlıyormuş. Yanılmıyorsam 40 üstü kadınlarla ilgili Ertuğrul ÖZKÖK'ün de güzel bir kitabı var. Bebişi keyifle büyütmeni dilerim.

İnş. Kadın doğumla birlikte yeniden doğup, bebişle birlikte büyürmüş. Yeğenlerimden biliyorum, hepsi ayrı ayrı bilmiş, farklı, onlardan her gün yeni bir şeyler öğreniliyor. Keyifle kucağına da alırsın inş.

Canım çok sevindim. Bizlere ümit oldun. Allahım tamamına erdirir inşallah. Kucağına aldığın günleride görürüz inşallah. Darısı başımıza . BebişimiZe iyi bak. Yorma kendini. Allah'a emanet olll

İz testeğiysune Rabbeküm festecabe leküm enniy mümiddüküm Bi elfin minel Melaiketi murdifiyn;
Hani siz Rabbinizden yardım istiyordunuz da: “Muhakkak ki ben, birbiri ardınca, birbirine tabi bin melek ile (B sırrınca) size imdat edeceğim” diye size icabet etmişti. enfal suresi 9. ayet...
kızlar paylaşmak istedim ... şahane bir ayet... hepsi gibi... mucize kitabımın bütün ayetleri mucize... okudukca hayatımıza mucizeler doluyor... okuma sayısı 19 .... araştırın... sevgileeeer. Rabbim kabul etsin inşallah dualarınızda olmak dileği ile.

Sağol teyzesi. Burada her koşulda birbirimize destek olup güç kattığımıza inanıyorum. Hepimizin hakkında Hayırlısı olsun diye dua ediyorum. İnş. Yaradan emeklerimizin karşılığını verir. Sevgiler.

Hayirli olsun allah tamamina erdirdin .saglikli gebelik diliyorum darisi tum istiyenlerin basina olsun..neler yaptigini paylasmana sevindim hepimiz icin bilgi olsun umut olsun..

canım bunu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lusmak-isteyenler.799447/page-4#post-39603337
burda da paylaşır mısın?
Dua sayfamız orası ahahah

kızlar size birşey danışacagım ben hiç adetin 13 14 15 günleri gibi hiç rahım kalınlıgına baktırmadım 2 kez kimyasal gebelik yaşadım acaba dıyorum rahmım mı kalınlaşmıyor ama hep adet olamayınca gıdıp ölçtürdüm o zaman hep 8mm cıkıyo burdakı arkadaşlar tüp bebek için rahım kalınlıgını takıp ettiği için daha iyi anlarsınız dıye düşündüm. sizlerin adetten 13 14... günlerinde çıkıyor 7mm 8mm ve üstü benım adet günüme gelmiş olmam ve rahmımın kalınlıgının 8mmde kalması normal mi?

birazcık uzun oldu ama neolur cevap verin çok merak edıyorum bu sorunun cevabını

SORUNUZ AZ SONRA WishhDuygu TARAFINDAN CEVAPLANAKTIR :)

D dnzdry ay ayyyyyyyyyyyyyy hamile misin? Yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
Son uzun mesajını gördüm aşılama mı oldu, saldınız çayıra kayırıldınız mı, yoksa sürpriz bir transfer mi oldu anlamadım henüz (daha detaylı okumam lazım sanırım) ama tebriklerden ve sağolun teyzeleri mesajından hamileeeeeeeeeeeee olduğunu varsaydım. Kalbimin atışı ritm tutturdu :))))))))))))))))))))

Ekran koruyucunu devreye sok hep tü tü kısmını kişiye bırakırdım bizzat kendim yapacağım
Tüüüüüü tüüüüüüüüü tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…