- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.301
Nar suyu cok faydaliymis bende yeni ogrendim babam sulandirip bir bardak iciyor 6 marol yapragi tansiyonu duzeldi bir aylik kurmus bu her sabah yapti 3 haftadan itibaren normallesti, kim bilir daha nelere iyi geliyor.bende ara ara yiyordum ama duzenli yeyim bakalim D dnzdry arkadasim tavsiyene uyacazNar, rahim içindeki sıvı dengesini düzenleyınlaşmaya yardımcı oluyor. Böylece tutunmayı kolaylaştırıyor. Annemden biliyorum, düzensiz adet sorununa ve nodüllü tiroidi olmasına rağmen defalarca hamile kaldı. Bol bol nar ekşisi tüketirdi. Biraz sulandırır, içine sarımsak ezer, maydonoz ve ekmek doğrar, öğün yerine tüketirdi. Hem bir gram fazla kilosu yoktu, hem üreme konusunda kapasitesinin üstünde bir yetenek sergiledi
Günde 1 nar yada suyu, işini görecektir. Ayrıca kabuklarını kaynar suda demleyerek çayını da yapabilirsin. Doğal bulabilirsen nar ekşisini de sık sık kullan. Salatalara, dolmaya, annemin yaptığı gibi sos şeklinde... Hangisini seversen.
... Haha bi o kadarda benden! Yanlız kısaca aklıma geldikçe güldüğüm bir konuşma oldu kızımla. 14 yaşındaki kızım, beni nedense hep sınıf arkadaşlarının anneleriyle kıyaslar. Bana hep anne, arkadaşların seni çok beğeniyor derdi. Bu seferde, ilk ultrason resmini gösterip, bak seni kardeşinle tanıştırim dedim.İnanmadı önce, şaka yapıyosun dedi, hemde sevinci gözlerindeydi. Çok sevindim dedi, ama nasıl olduğunu anlamadım anne dedi, iki sene sonra sen menopoza girceksin dedi herhalde kendi aralarında konuşuyorlar, arkadaşlarımın annesi artık daha olmuyomuş dedi. Gülermisin ağlarmısın yani, çok dürüsttür benim kızım!43 arkadaşım ama sayılara takılmıyorum, kendimi en fazla 30-35'de görüyorum hissediyorum. Her durumda her anı yaşamaya çalışıyorum.
Canım çok teşekkür ederim .Allah razı olsunÖnce teşekkür ve Amin. Solgar'ın q enzim q10'nun 200 mg.'nı kullanıyorum. Eczanelerde satılıyor, mevcutlarında yoksa depodan getiriyorlar. Birazcık pahalı bir şişesinde 30 tane var ve fiyatı 119.5 TL. Günde 3 kez alınıyor. Düzenli kullanan hanımların gebe kaldıklarını ben de öğrenmiştim. Sağolsun Mustafa by. kullanmamı istemişti, hatta kontrollerde Kübra hn. kullanıp kullanmadığımı sormuştu. Başka dr.a herhangi bir vitamin almam gerekli mi diye sorduğumda gerek yok yanıtını almıştım. Bu durumda dr. farkını gösteriyor.
bu gençlik enerjisi de neymiş onuda söyler misinkuzum nar suyunu anlayamadım anlatır mısın her gün mü içiyoruz ve neden içiyoruz...
İçindeki o endişe hiç bitmiyor ki..Sağol, önce bebişi bir göreyim, kalp atışını duyayım. Mide bulantıları ve diğer durumları keyifle yaşamak istiyorum. Zaman ne gösterir bilmem de gülerek bööö demek istiyorum. İçim rahat ama boş gebelik yaşadığım için endişe de yok değil.
Kızını Allah bağışlasın. Ne güzel işte gençlere güzel sıra dışı örnek olunuyor. Hayat 40'dan sonra başlıyormuş. Yanılmıyorsam 40 üstü kadınlarla ilgili Ertuğrul ÖZKÖK'ün de güzel bir kitabı var. Bebişi keyifle büyütmeni dilerim.... Haha bi o kadarda benden! Yanlız kısaca aklıma geldikçe güldüğüm bir konuşma oldu kızımla. 14 yaşındaki kızım, beni nedense hep sınıf arkadaşlarının anneleriyle kıyaslar. Bana hep anne, arkadaşların seni çok beğeniyor derdi. Bu seferde, ilk ultrason resmini gösterip, bak seni kardeşinle tanıştırim dedim.İnanmadı önce, şaka yapıyosun dedi, hemde sevinci gözlerindeydi. Çok sevindim dedi, ama nasıl olduğunu anlamadım anne dedi, iki sene sonra sen menopoza girceksin dedi herhalde kendi aralarında konuşuyorlar, arkadaşlarımın annesi artık daha olmuyomuş dedi. Gülermisin ağlarmısın yani, çok dürüsttür benim kızım!
İnş. Kadın doğumla birlikte yeniden doğup, bebişle birlikte büyürmüş. Yeğenlerimden biliyorum, hepsi ayrı ayrı bilmiş, farklı, onlardan her gün yeni bir şeyler öğreniliyor. Keyifle kucağına da alırsın inş.İçindeki o endişe hiç bitmiyor ki..Hamilesin, acaba boş mu, kesenin içinde embriyoyu görürler acaba kalbi atcak mı, kalbi atar, görürsün, acaba devm edecek mi, şu 3 ayı bi çıkarsam.. Ben bunları hep düşündüm.. Bununla da kalacağını sanmıyorum, o çocuk doğup da kucağımıza sağlıkla gelene kadar endişe hep olacak.. 12. haftama girdim ben mesela acaba hala yaşıypr mu diye düşünüyorum zaman zaman, çünkü hiç bir belirti kalmadı bende. Muhtemelen ileride acaba sağlıklı mı, acaba şu mu bu mu... Anneler kervanına hoşgeldiniz kısacası..
Canım çok sevindim. Bizlere ümit oldun. Allahım tamamına erdirir inşallah. Kucağına aldığın günleride görürüz inşallah. Darısı başımıza . BebişimiZe iyi bak. Yorma kendini. Allah'a emanet olllHanımlar, forumu takip ettiğim günden beri bir gün ben de inş güzel haberimi paylaşırım diye dua ediyordum. YARADAN'ım mucizesini bana da bahşedecek inş. Bir haftadır belimde farklı bir ağrı vardı, adetim de gecikti, ya bebiş vardı ya da kist, aklımda kalacağına bir test yaptırayım dedim. Test ücreti ile muayene ücreti arasında pek bi fark yoktu. Dr.da sıra beklerken önce kan alınmasını istedim ve kan alındı. Dr.hanıma konuyu anlattım, bir bakalım dedi, ultrasona baktı veeee hamilesiniz, kese görünüyor, dedi. Heyecanım hala geçmedi. Yaradandan ümit kesilmez. Çok mutluyum. Yaradan hepimizin hakkında hayırlısını versin. Sevgiler gönderiyorum teyzelerine....
he valla... :) bu arada okumalar tamam tatlııımbu gençlik enerjisi de neymiş onuda söyler misin
Sağol teyzesi. Burada her koşulda birbirimize destek olup güç kattığımıza inanıyorum. Hepimizin hakkında Hayırlısı olsun diye dua ediyorum. İnş. Yaradan emeklerimizin karşılığını verir. Sevgiler.Canım çok sevindim. Bizlere ümit oldun. Allahım tamamına erdirir inşallah. Kucağına aldığın günleride görürüz inşallah. Darısı başımıza . BebişimiZe iyi bak. Yorma kendini. Allah'a emanet olll
Geçen ay kist olup olmadığını öğrenmek için gittiğim bayan dr. bu yaşta hamileliğin çok iddialı olduğunu söylemişti. Folükül görünce de aşılama yapmayı önermişti. Aşılamayı istememiştim, olacaksa doğalından olsun dedim, daha önce de folükül olduğunda işi şansa bırakmayayım diye opu yaptırmıştım. Bu sefer kader kismet demiştim. Ama sonrasında başta aksilik diye düşündüğüm ama yanıldığım durumda çok ağladım, tamam artık ben bırakıyorum, dedim. Bu fırsatta kaçtı yapılacak bir şey yok, dedim ama öfkelenmedim. Devamlı Hayırlı ise olsun diye dua ediyordum. Sanırım ağlama ve tükenmişlikle vücut tüm negatifliğini boşalttı. Kul bilmişliğinden yerlerde sürünerek vazgeçince, YARADAN bu safhaya getirdi diye düşünüyorum. Böyle bir durumu hiç aklıma getirmediğim için spor yapmaya başlamıştım. Bacaklarımı sağa-sola-geriye uzatıyordum. Hatta belimin ağrımasını spora yormuştum. Mucizeler böyle oluyor demekki...
Gelelim Dr.ların yaş faktörü, rezerv azlığı, % 5-10 verdikleri şans karşısında, ben elimden geleni yapayım da gerisi kader kısmet dediğim etkinlikler.
1-Ailelerimizin geçmişinde üreme ile ilgili sorun yoktu, hatta annem beni 40'ında doğurmuş.
2-Eşim sağolsun, çocuğunu doğurabileceğim, dostum, arkadaşım, sevgilim.
Küçükken sorun sıkıntılardan dolayı anneye kızgınlık neden doğurdun, 7 kardeşiz 1-2-3 tamamda 7 ne oluyor diye. Sonrasında bağışlama haddimize mi düşmüş, anlama, saygı duyma, minnet etme.
Önce kariyer hatta evlilik ve çocuğu hiç düşünmeme sorumluluk almak istememe. Sonrasında ise işin gücün boş olduğu, ailenin-eşin-dostun yerini hiç bir şeyin dolduramayacağı, ama iş de olacak, ne yaparsan en iyisini yapmaya çalışacaksın. Yani bilinçaltı meleğe eşlik etmeye hazırım isteğimi dile getirip evrene gönderme.
3-Rahimde sorun görülmedi, tutunma olsun diye çizik atılmıştı.
4-Saf arı sütünü sanırım 6 aydır kullanıyorum.
5-qenzim q10 200 mg. günde 3 kez alıyordum. Hücrelerin içini onarıp güçlendiriyormuş.
6- Günde 1 kez Omega 3, kahvaltıda yumurta, yeşil zeytin, incir, soğuk sıkım zeytin yağı , genel olarak akdeniz mutfağı diyebiliriz ve günlük 2lt yakın su. Nar, nar ekşisi, nar suyu.
7-Akapunktur. Bahçecideki önce genel sonra bölgesel uygulamıştı.
8-Veeee forumun desteği, yaşa takılmadan doğal hamileliklerin her zaman gerçekleşebileceği örneklerinin yer alması.
Çok yazdım. Mutlu olunca paylaşamadan duramıyorum. Sevgiler gönderiyorum.
İz testeğiysune Rabbeküm festecabe leküm enniy mümiddüküm Bi elfin minel Melaiketi murdifiyn;
Hani siz Rabbinizden yardım istiyordunuz da: “Muhakkak ki ben, birbiri ardınca, birbirine tabi bin melek ile (B sırrınca) size imdat edeceğim” diye size icabet etmişti. enfal suresi 9. ayet...
kızlar paylaşmak istedim ... şahane bir ayet... hepsi gibi... mucize kitabımın bütün ayetleri mucize... okudukca hayatımıza mucizeler doluyor... okuma sayısı 19 .... araştırın... sevgileeeer. Rabbim kabul etsin inşallah dualarınızda olmak dileği ile.
paylaştıııım... olki dolki dualar orda bundan sonra muahhhcanım bunu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lusmak-isteyenler.799447/page-4#post-39603337
burda da paylaşır mısın?
Dua sayfamız orası ahahah
kızlar size birşey danışacagım ben hiç adetin 13 14 15 günleri gibi hiç rahım kalınlıgına baktırmadım 2 kez kimyasal gebelik yaşadım acaba dıyorum rahmım mı kalınlaşmıyor ama hep adet olamayınca gıdıp ölçtürdüm o zaman hep 8mm cıkıyo burdakı arkadaşlar tüp bebek için rahım kalınlıgını takıp ettiği için daha iyi anlarsınız dıye düşündüm. sizlerin adetten 13 14... günlerinde çıkıyor 7mm 8mm ve üstü benım adet günüme gelmiş olmam ve rahmımın kalınlıgının 8mmde kalması normal mi?
birazcık uzun oldu ama neolur cevap verin çok merak edıyorum bu sorunun cevabını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?