Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Senin ki psikolojik bak demedi deme..
Bi sirkelesen kendini her şey yoluna girecek ama inat var işte
relg olda bi rahatla inşallahhh

Eğer ciddiyetle kendimi dinlersem, bulmak için bakarsam kulak kıkırdağımı bile ağrıtabilirim burun da neymiş... Bazen böyle olursa saymaya başlıyorum eşim dalga geçiyor ağrımayanı söyle daha pratik olur :))))) O hesaptan yola çıkarak ağrır her yanın ağrır :)

Evet bazen kendimizi dinleyelim ama dinlemeyelim :) (ne dediysem artık anlarsın sen beni)
Bize derman olmaya çalışırken, şifalı reçeteleri ihtiyaç sahiplerine aktarırsan, tadına doyulmaz esprilerinle bizi kahkahaya boğarsan, biz de bir üzülüp bir sevinerek med cezirin alasını yaşarsak seni öyle bir yorarız ki bırak kendini dinlemeyi yatağa gitmeye mecalin olmadan öyle için geçer uyursun oracıkta :)

Kızılcık şerbeti - müptela mesajını okudum bunları tam yazmadan önce bildiğin suyu püskürttüm gülerken. Evet ifade ettiği şeyler var ama be kardeşim bu kadar mı başarılı anlatılır... Bu kadar :)

Geçmiş olsun, bence ihmal etme, soğukların etkisindendir ama bir dr. görün istersen.

Arkadaşım seni özlüyoruz, kendini bizden mahrum ediyorsun, bize yazık değil mi?

Buralardayım ama kafam dağınık halde. Bugünlerde adet olmam lazım. Kulak iltihabım tekrarladı, baş dönmelerim ve bulantılarım hala geçmedi. Enkaz gibiyim. Okuduğumu bile anlamakta zorlanıyorum, cümle kuramıyorum. O yüzden yazamıyorum. Ama buralardayım

Harikasın canım, nasıl sevindim mutlu oldum senin adına anlatamam..
Allah'ım kucağına aldığında da mutlulukla yazdırsın.. Güzel Günlerini gördüğünde de.. Bana umut oldun.. Dualarımdasın..

Sen de beni iyice depresif yaptın yaw
9 yaşımdan beri kulak akıntım vardı. Kulak zarım delindi, işitme yeteneğimi kabettim, ameliyat oldum düzelmedi. Ameliyat sonrası ödem yaptı. Şimdi zaman zaman üşüttüğümde birkaç gün süründürüyor böyle. Adetle de karıştı bu ay. Geçer bir iki güne kadar...

Baştan koyayım da nolur noolmaz, sesli düşünüp yazacağım yerler de olabilir. portakales 2220 ye "Regl olda bi rahatla" yazınca aklıma geldi. Benim regl dönemimde gerginlik, sinirlilik, asabiyet, aksiyete, hayıflanma, şişkinlik o bu şu olmayıp da yerine "libidonun" tavan yapması neyin nesidir. 40 yıldır elime el değmemiş sanki! :)))))))))))))

""Damızlık" gibi davranıyorsun bana ama günü de değil :)" dendiğini biliyorum, kulaklarımla duydum :))))))))))))))
Bilinçaltımda şu mu yer etti acaba? hala onu mu sürdürüyorum. "Regl'den sonraki ve önceki 1 hafta hamile kalınmayan hafta derler, iyi değerlendir" :)

Hani şu hamile kalmamak için binbir türlü şeyi uyguladığımız ah ah o eski günlerden

[QUOTE2220, post: 39606476, member: 566539"]Buralardayım ama kafam dağınık halde. Bugünlerde adet olmam lazım. Kulak iltihabım tekrarladı, baş dönmelerim ve bulantılarım hala geçmedi. Enkaz gibiyim. Okuduğumu bile anlamakta zorlanıyorum, cümle kuramıyorum. O yüzden yazamıyorum. Ama buralardayım [/QUOTE]

Gecmis olsun canim hamilede olabilirsin dikkkat et bir umut olsun hep icinde rabbim tez zamanda bir bebiste sana insallah

O zaman öylee gözükme
Burnu niye sızlar insanın ben tek neden bilirim neyseee
iyisen problem yok ki zatiii:)))

sagol canim bunu arastiracam ancak ne geliyorsa başımıza stresten geliyo zaten bende mubarek stres topu gibiyim en ufak biseyi bile dert etmede ustume yoktur yani bugunde canım sıkılıyor zaten ev değiştirme gundemi olustu ooooof oooof

Gecmis olsun canim benim

AmannnnnnnAllah'ımm
Yalnız değilmişimmm:)
Hatta ben relggen öyle olmama ne demeli ahahah muhtemelen yapamayacağım için :)))
Ben yumurtlama dönemlerinde hiçç libidomla karşılamıyorum çekip gidiyor yaww

Ne güzel vedalar bunlar, hayırlarla olsun inşallah..

Portakala da yazdım, eski arızalarımdan birisi bu. Zaman zaman tekrarlıyor. İki üç günde geçiyor.
Oturduğum yerde uyuma yaşına erişmedim henüz. Ama yakındır "gözümü dinlendiriyorum" günleri.
Sana su püskürtmeyi becerdiysem, kendime geldiğimin ispatıdır. Di mi?

Offff muuuu kızım candır kandır taşınmak delii:)
Enerjin artar taşın bak görürsün ahahahah ben 6 yıldır evliyim bu 3.evim:)

Methiye düzmüyorum :)
Okuduklarını anlamaya çalıştıkları şeyleri sadece "bakarak"
Paragraflarca anlatmaya çalıştıkları şeyleri sadece bir kelime "yazarak"
anlayabiliyor ve anlatabiliyorken iş mi bu :) Onları anlıyoruz seni mi anlamayacağız hahahah

Bu yaptığın mütevazilik, gerçek sanacaklar yahu :)

Harikasın canım, nasıl sevindim mutlu oldum senin adına anlatamam..
Allah'ım kucağına aldığında da mutlulukla yazdırsın.. Güzel Günlerini gördüğünde de.. Bana umut oldun.. Dualarımdasın..
Teşekkür ederim, sağolasın, forumu açan hanıma bir kez daha teşekkür ederim. Sayesinde birbirimize destek olabiliyoruz. Yeni katılan arkadaşımız rahim kalınlığından bahsedince aklıma geldi, dr. aşılama önerdiğinde rahim kalınlığının da ince olduğunu 6 milim, şansın daha da düşük olduğunu söylemişti. Sonrasında nar suyu içmiştim ne kadar etkisi oldu bilmiyorum da, kader kısmetin önüne geçilmiyor, olmayacak denilen ansızın olabiliyor. İnş. bebişi görüp, kalp atışını da duyunca dr. 2 kere 2 nin 4 etmediğini hatırlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…