- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.361
Benimkinin de eli kulağında merak etme
Okuyorum ama dikkatimi toplamak pek mümkün olmuyor. Kulak ağrım var bugün de. Gözüme kadar yayılıyor. Burnu ağrır mı insanın? Burnum ağrıyor. Baş dönmesi ve bulantılar da cabası... Hal böyle olunca okuduğumu anlamam bile zor oluyor. Böyle işte...
Hatta Ada bebeği bile tebrik etmediğimi farkettim şimdi. Oysa okuduğumda çok sevinmiştim...
Benimkinin de eli kulağında merak etme
Okuyorum ama dikkatimi toplamak pek mümkün olmuyor. Kulak ağrım var bugün de. Gözüme kadar yayılıyor. Burnu ağrır mı insanın? Burnum ağrıyor. Baş dönmesi ve bulantılar da cabası... Hal böyle olunca okuduğumu anlamam bile zor oluyor. Böyle işte...
Hatta Ada bebeği bile tebrik etmediğimi farkettim şimdi. Oysa okuduğumda çok sevinmiştim...
Geçmiş olsun, bence ihmal etme, soğukların etkisindendir ama bir dr. görün istersen.Benimkinin de eli kulağında merak etme
Arkadaşım seni özlüyoruz, kendini bizden mahrum ediyorsun, bize yazık değil mi?
Harikasın canım, nasıl sevindim mutlu oldum senin adına anlatamam..Geçen ay kist olup olmadığını öğrenmek için gittiğim bayan dr. bu yaşta hamileliğin çok iddialı olduğunu söylemişti. Folükül görünce de aşılama yapmayı önermişti. Aşılamayı istememiştim, olacaksa doğalından olsun dedim, daha önce de folükül olduğunda işi şansa bırakmayayım diye opu yaptırmıştım. Bu sefer kader kismet demiştim. Ama sonrasında başta aksilik diye düşündüğüm ama yanıldığım durumda çok ağladım, tamam artık ben bırakıyorum, dedim. Bu fırsatta kaçtı yapılacak bir şey yok, dedim ama öfkelenmedim. Devamlı Hayırlı ise olsun diye dua ediyordum. Sanırım ağlama ve tükenmişlikle vücut tüm negatifliğini boşalttı. Kul bilmişliğinden yerlerde sürünerek vazgeçince, YARADAN bu safhaya getirdi diye düşünüyorum. Böyle bir durumu hiç aklıma getirmediğim için spor yapmaya başlamıştım. Bacaklarımı sağa-sola-geriye uzatıyordum. Hatta belimin ağrımasını spora yormuştum. Mucizeler böyle oluyor demekki...
Gelelim Dr.ların yaş faktörü, rezerv azlığı, % 5-10 verdikleri şans karşısında, ben elimden geleni yapayım da gerisi kader kısmet dediğim etkinlikler.
1-Ailelerimizin geçmişinde üreme ile ilgili sorun yoktu, hatta annem beni 40'ında doğurmuş.
2-Eşim sağolsun, çocuğunu doğurabileceğim, dostum, arkadaşım, sevgilim.
Küçükken sorun sıkıntılardan dolayı anneye kızgınlık neden doğurdun, 7 kardeşiz 1-2-3 tamamda 7 ne oluyor diye. Sonrasında bağışlama haddimize mi düşmüş, anlama, saygı duyma, minnet etme.
Önce kariyer hatta evlilik ve çocuğu hiç düşünmeme sorumluluk almak istememe. Sonrasında ise işin gücün boş olduğu, ailenin-eşin-dostun yerini hiç bir şeyin dolduramayacağı, ama iş de olacak, ne yaparsan en iyisini yapmaya çalışacaksın. Yani bilinçaltı meleğe eşlik etmeye hazırım isteğimi dile getirip evrene gönderme.
3-Rahimde sorun görülmedi, tutunma olsun diye çizik atılmıştı.
4-Saf arı sütünü sanırım 6 aydır kullanıyorum.
5-qenzim q10 200 mg. günde 3 kez alıyordum. Hücrelerin içini onarıp güçlendiriyormuş.
6- Günde 1 kez Omega 3, kahvaltıda yumurta, yeşil zeytin, incir, soğuk sıkım zeytin yağı , genel olarak akdeniz mutfağı diyebiliriz ve günlük 2lt yakın su. Nar, nar ekşisi, nar suyu.
7-Akapunktur. Bahçecideki önce genel sonra bölgesel uygulamıştı.
8-Veeee forumun desteği, yaşa takılmadan doğal hamileliklerin her zaman gerçekleşebileceği örneklerinin yer alması.
Çok yazdım. Mutlu olunca paylaşamadan duramıyorum. Sevgiler gönderiyorum.
Senin ki psikolojik bak demedi deme..
Bi sirkelesen kendini her şey yoluna girecek ama inat var işte
relg olda bi rahatla inşallahhh
Senin ki psikolojik bak demedi deme..
Bi sirkelesen kendini her şey yoluna girecek ama inat var işte
relg olda bi rahatla inşallahhh
Sen de beni iyice depresif yaptın yaw
9 yaşımdan beri kulak akıntım vardı. Kulak zarım delindi, işitme yeteneğimi kabettim, ameliyat oldum düzelmedi. Ameliyat sonrası ödem yaptı. Şimdi zaman zaman üşüttüğümde birkaç gün süründürüyor böyle. Adetle de karıştı bu ay. Geçer bir iki güne kadar...
Sağol hayatımm, haddimize değil ama etrafımızdaki bir sürü insanı görünce, haberlerde okuyunca kesin cennette diyebiliyorum bir sürü kişi için :) Nur içinde yatsınlar büyüklerimiz.
Gezenti ağrı :))))))))))))))))))) Süper tanımlama ters hareketten ya da tam tersi hareketsizlikten olmuş olsun :) Tez geçsin
Ama eğer geçmezse diyeceğim şu ki bir makale okumuştum stres romatizması gibi bir şeydi. Klinik adı vardı ama hatırlamayadım. Tam özelliği stresli bir dönem sonrası ağrı başlaması ve gezinmesi.. Bir bak istersen
Yani bir de bunun yorgunluk çarpıntı uyku bozukluğu vs ile birleşeni var ona da tiroidlerle alakalı olarak teşhis koyuyorlardı haşimato muydu bilemedim. bu ileri derece ağrılar için sen dikkate almak kulak bilgisi olsun :)
Sen de beni iyice depresif yaptın yaw
9 yaşımdan beri kulak akıntım vardı. Kulak zarım delindi, işitme yeteneğimi kabettim, ameliyat oldum düzelmedi. Ameliyat sonrası ödem yaptı. Şimdi zaman zaman üşüttüğümde birkaç gün süründürüyor böyle. Adetle de karıştı bu ay. Geçer bir iki güne kadar...
Baştan koyayım da nolur noolmaz, sesli düşünüp yazacağım yerler de olabilir. portakales 2220 ye "Regl olda bi rahatla" yazınca aklıma geldi. Benim regl dönemimde gerginlik, sinirlilik, asabiyet, aksiyete, hayıflanma, şişkinlik o bu şu olmayıp da yerine "libidonun" tavan yapması neyin nesidir. 40 yıldır elime el değmemiş sanki! :)))))))))))))
""Damızlık" gibi davranıyorsun bana ama günü de değil :)" dendiğini biliyorum, kulaklarımla duydum :))))))))))))))
Bilinçaltımda şu mu yer etti acaba? hala onu mu sürdürüyorum. "Regl'den sonraki ve önceki 1 hafta hamile kalınmayan hafta derler, iyi değerlendir" :)
Hani şu hamile kalmamak için binbir türlü şeyi uyguladığımız ah ah o eski günlerden
Ne güzel vedalar bunlar, hayırlarla olsun inşallah..Günaydın kızlar,
Bu hafta cuma günü ofisimi kapatıyorumTaşınma telaşı, hüznü ve yorgunluğu var. Sanki 5 yılın yorgunluğu. 2 elemanım ofisten çıkan malzemeleri alarak kendi işlerini kurmaya karar verdi. Biri de 2 hafta sonra yeni işine başlayacak. En azından onlar adına kafam rahat.
Son siparişimi de yarın teslim ediyorum. Ondan sonra sen sağ ben selamet:)
15 yıl sonra ilk kez ev günlerim başlayacak.
Eğer ciddiyetle kendimi dinlersem, bulmak için bakarsam kulak kıkırdağımı bile ağrıtabilirim burun da neymiş... Bazen böyle olursa saymaya başlıyorum eşim dalga geçiyor ağrımayanı söyle daha pratik olur :))))) O hesaptan yola çıkarak ağrır her yanın ağrır :)
Evet bazen kendimizi dinleyelim ama dinlemeyelim :) (ne dediysem artık anlarsın sen beni)
Bize derman olmaya çalışırken, şifalı reçeteleri ihtiyaç sahiplerine aktarırsan, tadına doyulmaz esprilerinle bizi kahkahaya boğarsan, biz de bir üzülüp bir sevinerek med cezirin alasını yaşarsak seni öyle bir yorarız ki bırak kendini dinlemeyi yatağa gitmeye mecalin olmadan öyle için geçer uyursun oracıkta :)
Kızılcık şerbeti - müptela mesajını okudum bunları tam yazmadan önce bildiğin suyu püskürttüm gülerken. Evet ifade ettiği şeyler var ama be kardeşim bu kadar mı başarılı anlatılır... Bu kadar :)
sagol canim bunu arastiracam ancak ne geliyorsa başımıza stresten geliyo zaten bende mubarek stres topu gibiyim en ufak biseyi bile dert etmede ustume yoktur yani bugunde canım sıkılıyor zaten ev değiştirme gundemi olustu ooooof oooof
Buralardayım ama kafam dağınık halde. Bugünlerde adet olmam lazım. Kulak iltihabım tekrarladı, baş dönmelerim ve bulantılarım hala geçmedi. Enkaz gibiyim. Okuduğumu bile anlamakta zorlanıyorum, cümle kuramıyorum. O yüzden yazamıyorum. Ama buralardayım
Teşekkür ederim, sağolasın, forumu açan hanıma bir kez daha teşekkür ederim. Sayesinde birbirimize destek olabiliyoruz. Yeni katılan arkadaşımız rahim kalınlığından bahsedince aklıma geldi, dr. aşılama önerdiğinde rahim kalınlığının da ince olduğunu 6 milim, şansın daha da düşük olduğunu söylemişti. Sonrasında nar suyu içmiştim ne kadar etkisi oldu bilmiyorum da, kader kısmetin önüne geçilmiyor, olmayacak denilen ansızın olabiliyor. İnş. bebişi görüp, kalp atışını da duyunca dr. 2 kere 2 nin 4 etmediğini hatırlatırım.Harikasın canım, nasıl sevindim mutlu oldum senin adına anlatamam..
Allah'ım kucağına aldığında da mutlulukla yazdırsın.. Güzel Günlerini gördüğünde de.. Bana umut oldun.. Dualarımdasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?