- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.401
İnşallah.. Kendini bilen doktor öyle konuşmuyor aslında.Teşekkür ederim, sağolasın, forumu açan hanıma bir kez daha teşekkür ederim. Sayesinde birbirimize destek olabiliyoruz. Yeni katılan arkadaşımız rahim kalınlığından bahsedince aklıma geldi, dr. aşılama önerdiğinde rahim kalınlığının da ince olduğunu 6 milim, şansın daha da düşük olduğunu söylemişti. Sonrasında nar suyu içmiştim ne kadar etkisi oldu bilmiyorum da, kader kısmetin önüne geçilmiyor, olmayacak denilen ansızın olabiliyor. İnş. bebişi görüp, kalp atışını da duyunca dr. 2 kere 2 nin 4 etmediğini hatırlatırım.
Valla ben karıştırdım yapınca mı çocuk oluyor, yapmayınca mı?
bla.. bla..bla...
Yarana tuz basmak gibi olmasın ama
Ay allahım kabusssss...
Ortaya karışık :))))))))))
İyi ki ipadden yazmıyorum malum ı larım i oluyor :)))))))))))
sağol canım tuz değil kaya tuzu bastın
Köpeciğini yerikkk :) Kediler nasıl canım?
Hahahahahahha koptummm bakkk geneee:)))
Halla neden ki acep! Uzman olan sensin hem.
Bazen burnumun içi kuruyunca benimde ağrır ama senin ki nasıl bişi bilemedim..
Bak şimdi biz hep birlikte sana şöyle kocamannn sarılıyoruzz... Hatta nefesin kesilecek az sonra..
O yüzden bir şeyciğin kalmayacakk :))
"Altıma kaçıracağım çooooooook güldüm" diye diye olacak bir gün :) Sık kullandığım zamanlarda böyle bir şey diktirip giymeyi düşünüyorum. Ramak kalmalar olabiliyor :)
(Bir an hayal ettim kendimi bu tarz bir kıyafetle hahahahahaha şu an da üstümde olsaydı iyiydi... En iyisi hemen tuvalet ziyareti yapayım, sık gitmemek gibi bir adetim var, birikmiş birikmiş burada olmak çok riskli :) )
Eki Görüntüle 1430150
huhuuuuuu sen de fazla gezip enerjileri bırakıp gelmişsin...
Başka ev kaldı mı gitmediğin ahahaha...
Ama benim 4.cüye niyetim yokk yaa şimdilik durma taraftarıyım:)
Geçmiş yıllarda kulağımın iltihabı sinüslere, oradan da diğer yanağıma kadar yayıldı. O zaman da ağrımıştı burnum. Yüzüm kıpkırmızı olmuştu. Muhtemelen yine öyle bir şey. İlaçlarımı yaptım sabah. Geçer bir iki güne kadar
Başka evi geçtim, şehir değiştiriyorum ben. Nakliye şirketi mi kursam?
İnşallah.. Kendini bilen doktor öyle konuşmuyor aslında.
Yıllar önce benim PCOS teşhisimi ilk kez koyan doktora sormuştum, hamile kalmam zor mu bu hastalıkta diye, bana söylediği;
Normalde gebe kalman zor ama ilaç tedavisi ile kolay.. Ama Allah var bakarsın birden hamile de kalabilirsin.. Yaklaşım bu Olmalı bence.. Bebek doğsun inşallah sağlıkla, al git o doktora canım:))
Nar suyunu bana da transferden sonra doktorum önermişti.. Bende Alışkanlık yaptı hala hergün bir nar yiyorum
bende altı ay önce taşındım tızım ondan oflayıp pofluyorum
Bunu diyorum işte bunuuuu hahahahahhahahha allahımmmm kahkaha attırdın bana
Durumu çok net ama bu şekil, o biçim anlatacak kaç kadın var bilmiyorum ben bir seni tanıyorum :)
Kendime geldiğimin ispatıdır di mi demişsin ya
Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :)
Valla ben karıştırdım yapınca mı çocuk oluyor, yapmayınca mı?
bla.. bla..bla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?