Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşallah.. Kendini bilen doktor öyle konuşmuyor aslında.
Yıllar önce benim PCOS teşhisimi ilk kez koyan doktora sormuştum, hamile kalmam zor mu bu hastalıkta diye, bana söylediği;
Normalde gebe kalman zor ama ilaç tedavisi ile kolay.. Ama Allah var bakarsın birden hamile de kalabilirsin.. Yaklaşım bu Olmalı bence.. Bebek doğsun inşallah sağlıkla, al git o doktora canım:))
Nar suyunu bana da transferden sonra doktorum önermişti.. Bende Alışkanlık yaptı hala hergün bir nar yiyorum

"Altıma kaçıracağım çooooooook güldüm" diye diye olacak bir gün :) Sık kullandığım zamanlarda böyle bir şey diktirip giymeyi düşünüyorum. Ramak kalmalar olabiliyor :)
(Bir an hayal ettim kendimi bu tarz bir kıyafetle hahahahahaha şu an da üstümde olsaydı iyiydi... En iyisi hemen tuvalet ziyareti yapayım, sık gitmemek gibi bir adetim var, birikmiş birikmiş burada olmak çok riskli :) )

Hahahahahahha koptummm bakkk geneee:)))

Geçmiş yıllarda kulağımın iltihabı sinüslere, oradan da diğer yanağıma kadar yayıldı. O zaman da ağrımıştı burnum. Yüzüm kıpkırmızı olmuştu. Muhtemelen yine öyle bir şey. İlaçlarımı yaptım sabah. Geçer bir iki güne kadar

ahahahahhahah allahh iyiliğini versinn onun totosunu yerim yaaa canım benımm

geçmiş olsun canımm

Her ay yumurtlama olmadığından olduğunda daha kaliteli, daha sağlıklı yumurta oluşuyor diye bilgilenmiştim bende... Yumurtlamanın olduğu ayı iyi değerlendirince hooop sürpriz niye olmasın. Çok da güzel olur. Harika olur. Olacaksa olur :)))))

Nar sadece bu konuda değil antioksidan özelliği ile de vücuda çok yararlı.
Ama benim bağırsaklarımı acayip çalıştırıyor. Normal düzenim uzun aralıklı o da kötü ama böylesi alışkın olmadığımdan bana zor geliyor. Bir de aha mide kanaması geçiriyorum galiba dedirtecek renk sağlıyor :)))
Yine deneyeyim bir bakalım belki vitaminlerle birleştiğinden öyle yapmıştı.
Sen de böyle bir etkisi var mı?

Hamile haberlerinizi duymasam heran birakacagim bebis arayisini.

Sigindigim tek sey kizlar; Allah vermeyecegi istegimize dua ettirmezmis; hem kendim hem sizler icin biran duadan vazgecmedim
her hamile haberi yeni bir umut hepimize. Once saglik sonra hayirli bebislerimiz olsun diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…