Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok çok çooooooooook güzel söylemişsin... Once sağlık ve sonra her hamile haberi bir müjde ve dolu dolu umut.
Çok ama çok olsun hamilelik müjdeleri. Çok seviniyorum okudukça, gelişmeleri güzel ilerledikçe coşuyorum. Umut hep olsun, şansımız bol yolumuz açık olsun...

Her yolu denedim olmadı ya, telepati yoluyla olur mu diye bakıyorum

Benim emin olduğum tek şey olacağı varsa kardeş oluyor..
Yani sen bi bakıyorsun hadi bee nasıl oldu bu şimdi diyorsun..
Yani kalanlar öyle diyor bilmiyorum..
Sen telepati den kopma ama

kızlarrr ben çıkıyorumm eve doğru yolculuğa:))
Hepinizi öper kucaklar sarılırımmm :))
Enerjiniz bol, sevginiz aşkınız büyüsün içinizdee:)))
Kocanızı görünce kıpır kıpır olun inşallahh:))

1 ayda taşınmışlığım var. 15 günde yerleşip oh dedim, ertesi gün toplanmaya başladım. Gözünde büyütme. İş senden korksun. Hem kesin değil demişsin. Dilerim her şey gönlünce olur

canım yaa nasıl moral oldun biliyomusun sağol canım

Valla kapalı olması daha iyi, yerler kirlenmiyor hiç değilse. Duşakabinden klozete yetişemeyen birisi olarak hiç tavsiye etmem yani.

ben kıpır kıpırım bütün bu telaşımın içinde hemde çünkü yımırtlıyorum galiba sanırsam

Ben de böyle bir etkisi olmadı.. Hatta kabızlığım oluyor benim hep. Narla da değişmedi. Bence vitaminlerle birleşince sana bu etkisi olmuştur. Doktorum da bana tavsiye ederken güçlü antioksidan özelliğini vurgulamıştı.
PCOS genel olarak bu yaşlarda Şanslı bir grup ama benim sevdiğimin sperm sorunu var.. Her analizde 1-2 ya da hiç bulunmuyor.. Ama ben yine de o 1-2 spermin yolunu bulup yumurtanın içine gitme ihtimalini seviyorum:))

:) Ceket atsa hamile kalır diyen büyükler belki bununla telapatiyi kast ediyorlardı...
Sahi bunu yazınca (ben yokken görmemiş olabilirim) gardropcu esnacan ortalıkta mı ben mi görmedim?
Dersler yoğunlaşmış olsun, negatife takılıp küsmüş olmasın...

B bebeklerve celina1 ve A Alara14 ü de eskisi kadar sık görmüyorum sanırım...
Göz doktoruna gideceğim benden kaynaklı ise görmeyişim :)

Her yolu denedim olmadı ya, telepati yoluyla olur mu diye bakıyorum

Benim de hep öyle. Narla birlikte değişince dengem bozulmuştu :))))
Sevdiğinin süpermenleri için keçi boynuzunu çok duydum. Denemişsinizdir belki ama uzun süreli ve düzenli kullanım diyorlar hep.

Sevdiğin ihtimali ben de seviyorum :))))))))))))))))
Kuyruğunu kopartıp gitsin içine içine :)))))))))

Reactions: Eua
Böyle böyle ya sınırı geçeceksiniz, ya denizin kıyısına ineceksiniz.
Taşıma konusundaki maharetlerinle Şah Fırat! operasyonunda komuta sende miydi diyeceğim ama senden komuta alsalardı başarılı bir operasyon olurdu... Toprağı sana ait olan yeri sen cennete dönüştürürdün, sahiplenirdin, korurdun... Neyse tepem boş kalsın, cinler çıkmasın :)))

Yok. O zamanlar eşim özel sektördeydi. Şimdi bir yıl dolmadan tayin isteyemiyoruz. Ama bu evi sevmedim. Sağım solum belli olmaz, bakarsın yaza yaparım bir değişiklik...

3 ay Kür uyguladık süpermenlere ama fayda etmedi.. Şimdi ona bişey uygulamıyorum bıktı Adamcağız:)
Şimdilik donmuş minnaklarımı bi alayım.. O zamana kadar kendime bakacağım bakalım..

O ihtimal güzel ihtimal .. :)) o tek Süpermen değil mi bizi biz yapan..
Biz sevmeye devam edelim kardeşim..

Bu arada özellikle 2220 senin görüşünü de istiyorum.
sara_28 yumurtluyorum galiba deyince aklıma geldi.
İki kez yumurtluyor olabilir miyiz? (gıt gıt gıdak)

Şöyle ki 8-9. gün yumurtlamanın göstergesi addedilen yumurta akı başlıyor. 2-3 gün sürüyor.
sonra 14-15. gün gibi yine yeniden aynı şekilde oluyor. Son iki aydır dikkat ettim öyle :)
Nasıl iş bu acaba? Ya da hangisi gerçek? Hepsini gerçek sayıp değerlendirsek mi ki :)

Eğer 2 kez oluyorsa nasıl tam büyüsün de kaliteli olsun ki demiyor da değilim...
Bilemedim ben bir LH testi alayım bari bir ara

Geçmiş olsun,bir daha yaşamamanı dilerim.

ceket atsa hamile kalanlar deyince aklıma geldi bende bişey diyim bi komşum var benim yanımda sürekli çocuğumun olmadığını yüzüme vurur bende cevabını veririm en son aaaay spiralimi çıkartamam çünkü üzerime ceketini atsa hamile kalıyorum Allah olmayana versin dedi bende beni gören Allah senide görüyor dedim iki kızı var onlar masum onlara bişey olmasın ama Allah ona bunun hesabını sorsun istiyorum

Hadi hayırlısı

amin canım

tatlım aynı periyodda iki defa yumurtlamak mümkün bunu bizzat yaşadım ve doktorda bunun mümkün olduğunu söylemişti sende iki kere yumurtlamış olabilirsin ve o zamanlara denk gelipte hamile kalırsan şu üstüne görme olayı varya o yaşanabiliyor yani ikinci kez yumurtladığında hamile kaldıysan kısa bi süre sonra adet oluyosun sen adet oldum sanıyoyusn ama gebelik geç başladığı için bunu yaşıyosun ve kısa süreli oluyor bu adet süresi ve miktarı

Göz doktorun seni biraz daha özlesin. Benden daha kayıplar kendileri...
Telepatiye yeni başladım. Bakalım tutacak mı

Sınıra 6, denize 30 km. mesafedeyiz. Bir sonraki adım Yunanistan ya da Ege Denizi. Oradan Akdenize iner ya da İtalya' ya uzanırız belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…