- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.441
Bu arada özellikle2220 senin görüşünü de istiyorum.
sara_28 yumurtluyorum galiba deyince aklıma geldi.
İki kez yumurtluyor olabilir miyiz? (gıt gıt gıdak)
Şöyle ki 8-9. gün yumurtlamanın göstergesi addedilen yumurta akı başlıyor. 2-3 gün sürüyor.
sonra 14-15. gün gibi yine yeniden aynı şekilde oluyor. Son iki aydır dikkat ettim öyle :)
Nasıl iş bu acaba? Ya da hangisi gerçek? Hepsini gerçek sayıp değerlendirsek mi ki :)
Eğer 2 kez oluyorsa nasıl tam büyüsün de kaliteli olsun ki demiyor da değilim...
Bilemedim ben bir LH testi alayım bari bir ara
Sara canım benim.. Takma böyle insanları.. Bir kere anne olup annelik şefkatine erişemeyenler var.. Anne olmayıp etrafına anneliğin âlâsını yapanlar varken, kimse Konuşmasın.. Zaten konuşan insanlar da kendilerini bilmeyen cahil insanlardır.. Takma kafana.. Sen anne olacaksın hem de harika çocuklar yetiştireceksiniz.. Sadece vakti ve saatini bekliyor..ceket atsa hamile kalanlar deyince aklıma geldi bende bişey diyim bi komşum var benim yanımda sürekli çocuğumun olmadığını yüzüme vurur bende cevabını veririm en son aaaay spiralimi çıkartamam çünkü üzerime ceketini atsa hamile kalıyorum Allah olmayana versin dedi bende beni gören Allah senide görüyor dedim iki kızı var onlar masum onlara bişey olmasın ama Allah ona bunun hesabını sorsun istiyorum
amin canım
tatlım aynı periyodda iki defa yumurtlamak mümkün bunu bizzat yaşadım ve doktorda bunun mümkün olduğunu söylemişti sende iki kere yumurtlamış olabilirsin ve o zamanlara denk gelipte hamile kalırsan şu üstüne görme olayı varya o yaşanabiliyor yani ikinci kez yumurtladığında hamile kaldıysan kısa bi süre sonra adet oluyosun sen adet oldum sanıyoyusn ama gebelik geç başladığı için bunu yaşıyosun ve kısa süreli oluyor bu adet süresi ve miktarı
Ne güzel işte İtalya da yaşarsınız... :)))Sınıra 6, denize 30 km. mesafedeyiz. Bir sonraki adım Yunanistan ya da Ege Denizi. Oradan Akdenize iner ya da İtalya' ya uzanırız belki
Gecmis olsun canim hamilede olabilirsin dikkkat et bir umut olsun hep icinde rabbim tez zamanda bir bebiste sana insallah
KIZLAR DİYORUM Kİ Bİ GECE BELİRLEYELİM SONRA BURDA BULUŞALIM HEP BERABER... İSTEYEN ÇAYINI İSTEN ŞARABINI ALSIN ÇEREKLER VS.. SOHPET MUHABBET EDELİMM...
NASIL FİKİR AMAAA
Hahahaha, bu Çinli bebe olmalı. Orda sokaklarda çok gördüm bunlardan. Ben de mi yapsam Ali ye, salarım bahçeye. Kedilerle toprağa yapmayı öğrenir:) )))))"Altıma kaçıracağım çooooooook güldüm" diye diye olacak bir gün :) Sık kullandığım zamanlarda böyle bir şey diktirip giymeyi düşünüyorum. Ramak kalmalar olabiliyor :)
(Bir an hayal ettim kendimi bu tarz bir kıyafetle hahahahahaha şu an da üstümde olsaydı iyiydi... En iyisi hemen tuvalet ziyareti yapayım, sık gitmemek gibi bir adetim var, birikmiş birikmiş burada olmak çok riskli :) )
Eki Görüntüle 1430150
ceket atsa hamile kalanlar deyince aklıma geldi bende bişey diyim bi komşum var benim yanımda sürekli çocuğumun olmadığını yüzüme vurur bende cevabını veririm en son aaaay spiralimi çıkartamam çünkü üzerime ceketini atsa hamile kalıyorum Allah olmayana versin dedi bende beni gören Allah senide görüyor dedim iki kızı var onlar masum onlara bişey olmasın ama Allah ona bunun hesabını sorsun istiyorum
Ne değişik insanlar var! Sanırım komşun çok mutsuz bir kadın olsa gerek, bazı insanlar başkalarının üzmekle ( yada üzdüklerini zannederek ) mutlu oluyorlar. Ağızdan çıkan bir lafın nereye gideceğini bilmiyorlar, bilmek istemiyorlar..Benimde bi komşum var, seninkine benzer..bazen kahve içmeye gelir sözde akıl veriyor, bende senin bir cevap verdim iki cevap verdim üçüncüsünde kestim..şimdi kapımı çalar açma, telefonla arar bakmam.hayat kısa ..gerek yok böyleleriyle vakit geçirmeye,üzülmeye..
Canım muhtemel bizi okuyor ama henüz kendini yazmaya hazır hissetmiyor olmalı.. O iyi olsun, hayatı düzene ve yoluna girsin kalbindeki kırıklar yapışsında gerisi önemli değil..
ben kıpır kıpırım bütün bu telaşımın içinde hemde çünkü yımırtlıyorum galiba sanırsam
Yok. O zamanlar eşim özel sektördeydi. Şimdi bir yıl dolmadan tayin isteyemiyoruz. Ama bu evi sevmedim. Sağım solum belli olmaz, bakarsın yaza yaparım bir değişiklik...
canim cok gecmis olsun, karamsar olma lutfen.. neden birakacaksin olurmu hic oyle sey.. ben inaniyorum hepimizin bebekleri olacak Allahin izniyle..Hamile haberlerinizi duymasam heran birakacagim bebis arayisini.
Sigindigim tek sey kizlar; Allah vermeyecegi istegimize dua ettirmezmis; hem kendim hem sizler icin biran duadan vazgecmedim
her hamile haberi yeni bir umut hepimize. Once saglik sonra hayirli bebislerimiz olsun diliyorum
ne sapkin dusunceli insanlar var ya.. nasil bi soz bu, ceket atsa hamile kalmak.. insan komsuyla cocugu olsa bile boyle seyler paylasmaz.. cahil insanlari bosver canim..ceket atsa hamile kalanlar deyince aklıma geldi bende bişey diyim bi komşum var benim yanımda sürekli çocuğumun olmadığını yüzüme vurur bende cevabını veririm en son aaaay spiralimi çıkartamam çünkü üzerime ceketini atsa hamile kalıyorum Allah olmayana versin dedi bende beni gören Allah senide görüyor dedim iki kızı var onlar masum onlara bişey olmasın ama Allah ona bunun hesabını sorsun istiyorum
amin canım
tatlım aynı periyodda iki defa yumurtlamak mümkün bunu bizzat yaşadım ve doktorda bunun mümkün olduğunu söylemişti sende iki kere yumurtlamış olabilirsin ve o zamanlara denk gelipte hamile kalırsan şu üstüne görme olayı varya o yaşanabiliyor yani ikinci kez yumurtladığında hamile kaldıysan kısa bi süre sonra adet oluyosun sen adet oldum sanıyoyusn ama gebelik geç başladığı için bunu yaşıyosun ve kısa süreli oluyor bu adet süresi ve miktarı
Sara canım benim.. Takma böyle insanları.. Bir kere anne olup annelik şefkatine erişemeyenler var.. Anne olmayıp etrafına anneliğin âlâsını yapanlar varken, kimse Konuşmasın.. Zaten konuşan insanlar da kendilerini bilmeyen cahil insanlardır.. Takma kafana.. Sen anne olacaksın hem de harika çocuklar yetiştireceksiniz.. Sadece vakti ve saatini bekliyor..
Taşınma konun varmış.. Bizim de taşınmamız Lazım Temmuz'dan önce.. Ne yapacağız bilmiyorum.. Aklımda Herşey havada bi düzene girmek istiyorum ama çoğu elimde değil..
Hakkımızda Hayırlısı her konuda inşallah
sara_28 cimmm canım benim birak insanlarinn laflarini..
Kendini strese sokma boyleleriylede gorusme gerekirse..
ne sapkin dusunceli insanlar var ya.. nasil bi soz bu, ceket atsa hamile kalmak.. insan komsuyla cocugu olsa bile boyle seyler paylasmaz.. cahil insanlari bosver canim..
Sara canım benim.. Takma böyle insanları.. Bir kere anne olup annelik şefkatine erişemeyenler var.. Anne olmayıp etrafına anneliğin âlâsını yapanlar varken, kimse Konuşmasın.. Zaten konuşan insanlar da kendilerini bilmeyen cahil insanlardır.. Takma kafana.. Sen anne olacaksın hem de harika çocuklar yetiştireceksiniz.. Sadece vakti ve saatini bekliyor..
Taşınma konun varmış.. Bizim de taşınmamız Lazım Temmuz'dan önce.. Ne yapacağız bilmiyorum.. Aklımda Herşey havada bi düzene girmek istiyorum ama çoğu elimde değil..
Hakkımızda Hayırlısı her konuda inşallah
sara_28 canım böyle bitler heryerde sen ona bi laf sokacan oturacak ancak ozaman seni rahat bırakır. Kafana
takma bosver görmezden gel
2220 canim ben prtakal greyfurt limon sirke karisimindan yaptim iki hafta devam ettim bir hafta ara verdim yine iki hafta devammi edeyim nasil acaba ne kadar sure ile yapacaz biraz midemi agritti ama bir hafta yapip bir hafta arami versem iki hafta yapip iki hafta ara mi versem bilemedim cevap verirmisin lutfen opuldunuz.....
Evet taşınacağız üstelik nereye olduğu da belli değil.. Yani şehir değiştirmek niyetimiz ama adam Lazım.. Bulmaya çalışıyoruz.. Olmazsa da Temmuz'dan önce evi boşaltmalıyız, Karışık işler.. Hayırlısı bakalım .. Tonla iş var kafamda.. Ne olacak bilmiyorumcanım sende taşınacakmışsın kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?