- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.461
2220 canim ben prtakal greyfurt limon sirke karisimindan yaptim iki hafta devam ettim bir hafta ara verdim yine iki hafta devammi edeyim nasil acaba ne kadar sure ile yapacaz biraz midemi agritti ama bir hafta yapip bir hafta arami versem iki hafta yapip iki hafta ara mi versem bilemedim cevap verirmisin lutfen opuldunuz.....
Mideni mi delmeye çalışıyorsun? Ne için yaptın bilmiyorum ama çok sağlıklı bir karışım gibi gelmedi bana. Miden de benimle aynı fikirde sanırım.
Ne için çözüm aradığını söylersen muhtemelen bir şeyler bulunur...
Mideni mi delmeye çalışıyorsun? Ne için yaptın bilmiyorum ama çok sağlıklı bir karışım gibi gelmedi bana. Miden de benimle aynı fikirde sanırım.
Ne için çözüm aradığını söylersen muhtemelen bir şeyler bulunur...[/QU
Zayiflamak icin tv de internette yaziyo burdada paylasildigini hatirliyorumm yalnis hatirlsmisim. 2 portakal 2 greyfurt 1 limon suyun sikiyosun 2yemek k. Sirke katiyosun bir lt siyla karustirip yemeklerden once bir bucuk bardak iciyosun. Su an cok yaygin ama nekadar devam etcem onu bulamadim
Midemi evet agritti biraz.
Evet taşınacağız üstelik nereye olduğu da belli değil.. Yani şehir değiştirmek niyetimiz ama adam Lazım.. Bulmaya çalışıyoruz.. Olmazsa da Temmuz'dan önce evi boşaltmalıyız, Karışık işler.. Hayırlısı bakalım .. Tonla iş var kafamda.. Ne olacak bilmiyorum
Asit icmissin arkadasım inşallah hasar azdır midende nane iyi gelir diye biliyorum ama gecmisolsun dikkkat etozlemet: 39617563 .!.:Cevapyazinin icine karismis
Cevapyazinin icine karismis
Ya yapmaaaaaa.... Umutsuzluğa gömülüp bedenine "bu iş bitti, tükkanı kapatıyoruz artık" mesajı gönderme lütfen!. Genç kızlar gibi her ay hamile kalma olasılığımız %90 olmasa da var işte ihtimalimiz. Aslında topikte epey hamile var bu aralar.. Umutsuzluk baş göstediğine göreHamile haberlerinizi duymasam heran birakacagim bebis arayisini.
Sigindigim tek sey kizlar; Allah vermeyecegi istegimize dua ettirmezmis; hem kendim hem sizler icin biran duadan vazgecmedim
her hamile haberi yeni bir umut hepimize. Once saglik sonra hayirli bebislerimiz olsun diliyorum
Evet taşınacağız üstelik nereye olduğu da belli değil.. Yani şehir değiştirmek niyetimiz ama adam Lazım.. Bulmaya çalışıyoruz.. Olmazsa da Temmuz'dan önce evi boşaltmalıyız, Karışık işler.. Hayırlısı bakalım .. Tonla iş var kafamda.. Ne olacak bilmiyorum
Ya yapmaaaaaa.... Umutsuzluğa gömülüp bedenine "bu iş bitti, tükkanı kapatıyoruz artık" mesajı gönderme lütfen!. Genç kızlar gibi her ay hamile kalma olasılığımız %90 olmasa da var işte ihtimalimiz. Aslında topikte epey hamile var bu aralar.. Umutsuzluk baş göstediğine göre40Asistani 'nı göreve davet etmek gerek gibi sanki WishhDuygu cum, ne dersin? O listede hamile kalanlar, bebeği olanlar kısmını okurdum ben tekrar tekrar.. Yine bi görsek mi ki listeyi?
günaydın kızlar hala çok has artık iyi olmak istiyorum hapşurmadan gözüm kaşınmadan sulanmadan güne başlamak istiyorum offff çok fenayım
Günaydın canım ve amin ve hepimiz için Hayırlısı inşallahhayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin
Inşallah canım:) nereye taşınacağımız belli olsa .. O kadar çok belirsizlik var ki Hayatımızda.. Yerleşik hayata Geçmek istiyorum, kök salmakCanım taşınıyorsun demek:)
Hayırlı uğurlu olsun, enerjisi yüksek sana yenilikler getirsin:)
Geçmiş olsun Şekerim.. Dikkat et kendine ..günaydın kızlar hala çok has artık iyi olmak istiyorum hapşurmadan gözüm kaşınmadan sulanmadan güne başlamak istiyorum offff çok fenayım
Tatlım sen resmen asit içmişsin.. Sara ve portakal KARDEŞ in yazdıklarına Katılıyorum.. Önemli olan sağlıklı olmak.. Kararlı olursan verirsin...Cevapyazinin icine karismis
günaydın kızlar hala çok has artık iyi olmak istiyorum hapşurmadan gözüm kaşınmadan sulanmadan güne başlamak istiyorum offff çok fenayım
Inşallah canım:) nereye taşınacağımız belli olsa .. O kadar çok belirsizlik var ki Hayatımızda.. Yerleşik hayata Geçmek istiyorum, kök salmak
He de mi kızEvet bak bebek gelecek sonuçta :))
Merhaba, Aydın ve Mersin'in ilçelerinde yaşam koşulları çok uygun. Stres yok, ulaşım kolay, hayat pahalı değil. İş olanakları mevcut. Belirsizliği bilirim, yazın ben de yaşadım. Tayin bir istemediğim bir şehre çıktı ben başka şehirleri istiyorum, oldu olacak belirsizlik yıpratıyor insanı. Sonuçta nereye giderseniz gidin sizin bakış açınız önemli, sorunlara bakarsanız güzelliklerini göremezsiniz. Bol şanslar...Inşallah canım:) nereye taşınacağımız belli olsa .. O kadar çok belirsizlik var ki Hayatımızda.. Yerleşik hayata Geçmek istiyorum, kök salmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?