Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aynı fikirdeyim.. Neden yaptın bunu?

tatlım bu tür şeyler kaş yaparken göz çıkartmaya benzer kilo verecem diye mideden olacaksın haberin yok

yazık değilmi sana kilo bir şekilde verilir azimli ve kararlı ol yeterki ama sağlığın bozulursa geriye dönüşü mümkün olmayan hasarlar oluşabilir dikkat et canım

hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin

Reactions: Eua
Cevapyazinin icine karismis

canım bi süre ara ver içtiğin karışımların hepsi asit bazlı olduğu için rahatsız edebilir..
Yediklerine dikkat ederek meyve yerine greyfurt yiyerek, sabahları aç karnına 1 bardak ılık suya 1 tatlı kasıgı sırke karıstırarak da yapabilirsin..
Geçmiş olsun..

Ya yapmaaaaaa.... Umutsuzluğa gömülüp bedenine "bu iş bitti, tükkanı kapatıyoruz artık" mesajı gönderme lütfen!. Genç kızlar gibi her ay hamile kalma olasılığımız %90 olmasa da var işte ihtimalimiz. Aslında topikte epey hamile var bu aralar.. Umutsuzluk baş göstediğine göre 40Asistani 'nı göreve davet etmek gerek gibi sanki WishhDuygu cum, ne dersin? O listede hamile kalanlar, bebeği olanlar kısmını okurdum ben tekrar tekrar.. Yine bi görsek mi ki listeyi?

Canım taşınıyorsun demek:)
Hayırlı uğurlu olsun, enerjisi yüksek sana yenilikler getirsin:)

Reactions: Eua

Evet canım haklısın.
Bu işi yapan tek yumurta ve tek sperm yani nüfus cüzdanları değil..
Listeee
Listeeeeeeee
Listeeeeeeeeeeee

günaydın kızlar hala çok has artık iyi olmak istiyorum hapşurmadan gözüm kaşınmadan sulanmadan güne başlamak istiyorum offff çok fenayım

Inşallah canım:) nereye taşınacağımız belli olsa .. O kadar çok belirsizlik var ki Hayatımızda.. Yerleşik hayata Geçmek istiyorum, kök salmak
Merhaba, Aydın ve Mersin'in ilçelerinde yaşam koşulları çok uygun. Stres yok, ulaşım kolay, hayat pahalı değil. İş olanakları mevcut. Belirsizliği bilirim, yazın ben de yaşadım. Tayin bir istemediğim bir şehre çıktı ben başka şehirleri istiyorum, oldu olacak belirsizlik yıpratıyor insanı. Sonuçta nereye giderseniz gidin sizin bakış açınız önemli, sorunlara bakarsanız güzelliklerini göremezsiniz. Bol şanslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…