Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok teşekkür ederim. Mutluluk demek :) Nedense çok hoşuma gitti. Bunu hep aklımda tutamalıyım. Geçen ay bir stres yaşadım, bir üzüntü e2 362'ye fırladı. Adetten sonra iki hafta dokunamadım göğüslerime. Neyse ki iki gündür rahatladı. Hayıtın böyle içildiğini bilmiyordum. Sadece ya gebeysem deyip bir hafta kala bırakıyordum korkumdan. Şu an için bildiğim kadarıyla kmıştım yok ama ihtiyacım olduğunda önerini hayata geçirebilirim.

Çok teşekkür ederim bu hızlı karşılama için. Gerçekten de hemen 2 2222 bana önerilerini sundu.

QUOTE="ensu, post: 39705136, member: 537340"]benim evdede dip kose girilmeli cnm ama hic o kafada degilim.. bi baslayincada psikopata baglayacak derecede birakmiyorum isin pesini.. evin mis gibi olmustur ohh ne guzel..[/QUOTE]
Günaydın canım ev dip köşe olduda bende bittim yani sabaha kadar uyuyamadim bacak agrilarindan

Kızlar, kız kardeşlerim GÜNAYDIN...
2220 günaydın.. Buraya dönmüş olmana çok sevindim. Tenis nasıl gidiyor?
Dualarımdasın.. Bu kadar çok kişinin duasında olmak herkese nasip olmaz, hakediyorsun.. Inşallah çok güzel kıvırcık bir kız diliyorum sana en sağlıklısından..

magnesya günaydın.. Yeğenimiz nasıl, yoruyor mu seni? Umut veren hikayemsin.. Öpüyorum iki ufaklığı da..

portakales kuzum günaydın.. Pozitif enerji kaynağı.. Bu kaynaktan faydalanacak bebişlerin olsun, onlarda pozitif enerji dağıtsın, emi..

yeteeeeer günaydın İlker'in teyzesi.. Nâsıl kuzucuk? İlker'e teyze çocuğu çabuk gelsin. Alerjin biraz daha iyidir inşallah..

yase07 Bond kardeş günaydın . temizlikten helak olmuş görüyorum seni.. Ama nasıl da Pırıl pırıldır şimdi ev.. Ellerine sağlık.. Sana da diliyorum en sağlıklısı en yaramazından bir oğlan:)

WishhDuygu günaydın şekerim.. Plaza da işler yolunda gitsin bugün.. Uçak biletini da unutma.. Kimbilir Mayıs sonu, Haziran bir sürpriz haberde senden okuruz ha:) inşallah inşallah .. O yüzden o biletler önemli

ensu canım benim günaydın.. Adet oldun mu? Gittin mi? Göremedim ben bi haber senden.. Bu tedavin son olsun ve bebeğine kavuş inşallah.. Dualarımdasın sende.. Mucks

kuddus kaderdaşım günaydın:) tedaviye başladın mı? Testler ne alemde. Sorun tespiti ile tedavi ve devamı hayırlı bebek olsun.:) dualarımdasın ve senin yazdığın duayı da ediyorum ben:) mucks

merhaba cnm hosgeldin.. sadece tsh sorunumu var kac cikti tsh in.. tsh in farkli yan etkilerinide yasiyormusun, daralma ates basmasi carpinti yapabiliyor bazi bunyelerde.. tup bebek denemen varmi.
Tsh 15 çıktı canım arada üşüyorum arasırada sıcak basıyo çok sinirliyim ani çıkışlarım oluyo bayagı bir sinir yapıyo tüp bebek denemem yok zaten bu değerle onu yapmazlar bendede eşimdede sorun yok bendeki tsh haricinde buda herseyi etkiliyo tabi

arkadaşlar ben bu çörekotu,bal ,tarçını karıştırdım kavanozda duruyor,ama ertesi gün yiyeceğim zaman bi daha karıştırmak mı gerekiyor,bal alta sızıyor üstü köpük gibi oluyor.

Tup bebek denemelerinde hic dondurulmus deneyen varmi? Son zamanlarda herkesin ozellikle bunu yaptigini fark ediyorum? Bu konuda fikri olan varmi? Birde uzun veya kisa protokol basiri orani farki varmi?
Merhaba ben kisa protokolle tedavi olup, dondurulmuslarla transfer olmustum. Dondurulmusla transferde basarida cok fark var mi bilmiyorum ama opu sonrasi sisligi falan kalmamis oluyor. Vucut daha zinde hissediyor bence. Boyle bir fark olabilir.

Son düzenleme:
Gunaydin kuzum bomba gibi girdin masallah hahhhhh senin oglan gibi olsun. insallah ayni anda alalim kucaga,

Reactions: Eua
@yadigaryadi canım günaydın.. Nisan da alıyormuşsun dondurulmuş minnakları. Inşallah hayırla gelip sana (size) hayırlı evlat olsunlar.. Mide bulantısı baş Dönmesi.. Gebelik halleri diliyorum sana nisanda.:)
acmila günaydın tatlım.. Çalışmalar son sürat Başlamış.. Hayırlı, uğurlu ve bebişli olsun.. Bu sefer herşey çok kolay ve faydalı olsun.. Öpüyorum
ozlememine günaydın.. Inşallah şuan Yaşadığın Sıkıntılar son bulup, sana mutluluk verecek güzellikle olsun hayatında.. Üzerinizdeki gönül dalgınlığı ve stres Tümüyle yok olsun ve eşinle çocuğunla mutlu ol tatlım.,
@DuovaMutlu günaydın, günaydın. Senin son durumları bilmiyorum da, herşey yolunda olsun inşallah ..

TE="kelebek7977, post: 39711379, member: 486884"]arkadaşlar ben bu çörekotu,bal ,tarçını karıştırdım kavanozda duruyor,ama ertesi gün yiyeceğim zaman bi daha karıştırmak mı gerekiyor,bal alta sızıyor üstü köpük gibi oluyor.[/QUOTE]
KELEBEK0908
Çörek otunu ben de sabahlari aliyorum arkadasim ,bu sefer agizda cigneyim dedim midem agzima geldi direk ezilmedenmi balla karistirsak malum toz halinde ucuyormus etkisi bilemedimm acil@2220 yardımı

monkey günaydın can kız kardeşim.. Nasıl gidiyor çalışmalar. ? Ne durumdasın bu aralar? Herşey güzel olup, bebek uyutmasın seni emi

D dnzdry pişt günaydın, uyandın mı bakimm.. Gebeler çok uyur, çünkü vücutları bir dağcının Dağa tırmanırken harcadığı enerjiden fazlasını harcar. Nasıl biliyorum. Iyi bak kendine ve yeğenimize .. Öpüyorum XL

kuddus hastaydın sen nasıl oldun kuzum?

S simay72 Günaydın şeker hamile
Yeğenimize ve kendine iyi bak, Ada bebek sağlıkla gelişsin. (Karıştırmadım di mi) mucks

alpcemre günaydın tatlım.. Göbeğini okşa ve sev o güzelliği.. Mucks

sara_28 günaydın canım. Senin nicki bulana kadar ne çektim ya. Sara yazınca da bir sürü çıkıyor. Yemeklerini hemen kopyalıyorum haberin olsun. Ben de bugün yediklerime dikkat etmeye başladım. Senin ne durumda rejim (Cem Yılmaz'ın cevabı geliyor aklıma;
- ne rejimi yaptınız da zayıfladınız ?
-cumhuriyet rejimi
Senin içinde çok dua ediyorum Allah kabul etsin can..

Merhabalar, benimde iki dondurulmusum var, nasipse nisan ayinda transfer olacaklar, badri orani üzerinde cok durma, Allah isterse hicbisey önünde duramaz

Canım çok geçmiş olsun.. Dİlerimm bu ameliyat yeniliklerin başlangıcı olur.. En kısa zamanda hamile kalırsın ınşallah..
Hiçbir şey için moralini sıfırlama Allah büyük :) Hem seni de özledik iyi yaptın geldinn..

Canım biz gecen sene 98tl'ye gittik Eylül ayında tabi şimdi biraz yüksek malesef fiyatlar.. Ama pansiyonda da tatil aynı paraya geliyor gibi geliyor bana... Dilerim en ucuzundan harika bi tatil sizi bekliyordur:) .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…