- 20 Şubat 2015
- 3.002
- 3.274
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.921
Çok teşekkür ederim. Mutluluk demek :) Nedense çok hoşuma gitti. Bunu hep aklımda tutamalıyım. Geçen ay bir stres yaşadım, bir üzüntü e2 362'ye fırladı. Adetten sonra iki hafta dokunamadım göğüslerime. Neyse ki iki gündür rahatladı. Hayıtın böyle içildiğini bilmiyordum. Sadece ya gebeysem deyip bir hafta kala bırakıyordum korkumdan. Şu an için bildiğim kadarıyla kmıştım yok ama ihtiyacım olduğunda önerini hayata geçirebilirim.Hoşgeldin.
En kısa zamanda evladına kavuşmanı dilerim.
FSH, en kolay mutlulukla düşüyor. Kafanın rahat olması önemli. Önümüz bahar. Hiç acele etme. Mümkün olan her fırsatı doğayla geçirmek için kullan. Orman yürüyüşleri, sakin bir yerde piknik, zaman ayırabilirsen kaplıcada bir hafta -10 gün... Bunların yanında sağlıklı beslenme. Bol su. Hem içmek hem arınmak için. Hayıt suyunun işe yaraması için 3 aylık kullanım öneriliyor. Adetin 2. günü başlayıp sonraki adete 10 gün kala bırakmak gerekiyor. Bir de tavşancılotu tentürü tavsiye ediyorum. 5 cm. kistle bile adet gördüm. Biliyorsundur, kistler de FSH yükseltiyor. Bende işe yaradı en azından. Branca Ursului adıyla Romanya' dan getirttim.
Çekirdekli, kara, kuru üzüm de hücre yenilenmesini hızlandırdığı için çok faydalı. Her sabah aç karna 1 avuç yemenin faydasını görürsün...
Çok teşekkür ederim bu hızlı karşılama için. Gerçekten de hemen 2 2222 bana önerilerini sundu.
Tsh 15 çıktı canım arada üşüyorum arasırada sıcak basıyo çok sinirliyim ani çıkışlarım oluyo bayagı bir sinir yapıyo tüp bebek denemem yok zaten bu değerle onu yapmazlar bendede eşimdede sorun yok bendeki tsh haricinde buda herseyi etkiliyo tabimerhaba cnm hosgeldin.. sadece tsh sorunumu var kac cikti tsh in.. tsh in farkli yan etkilerinide yasiyormusun, daralma ates basmasi carpinti yapabiliyor bazi bunyelerde.. tup bebek denemen varmi.
Merhaba ben kisa protokolle tedavi olup, dondurulmuslarla transfer olmustum. Dondurulmusla transferde basarida cok fark var mi bilmiyorum ama opu sonrasi sisligi falan kalmamis oluyor. Vucut daha zinde hissediyor bence. Boyle bir fark olabilir.Tup bebek denemelerinde hic dondurulmus deneyen varmi? Son zamanlarda herkesin ozellikle bunu yaptigini fark ediyorum? Bu konuda fikri olan varmi? Birde uzun veya kisa protokol basiri orani farki varmi?
Çok sağol canım yaşım geçiyo dolayısıyla gebelikte zorlaşıyor inşallah en kısa zamanda olur canımBen de ilk doğumumu 38 de yapmıştım..inşallah bebeğine kavuşursun.. inşallah!!
Gunaydin kuzum bomba gibi girdin masallah hahhhhh senin oglan gibi olsun. insallah ayni anda alalim kucaga,Kızlar, kız kardeşlerim GÜNAYDIN...
2220 günaydın.. Buraya dönmüş olmana çok sevindim. Tenis nasıl gidiyor?
Dualarımdasın.. Bu kadar çok kişinin duasında olmak herkese nasip olmaz, hakediyorsun.. Inşallah çok güzel kıvırcık bir kız diliyorum sana en sağlıklısından..
magnesya günaydın.. Yeğenimiz nasıl, yoruyor mu seni? Umut veren hikayemsin.. Öpüyorum iki ufaklığı da..
portakales kuzum günaydın.. Pozitif enerji kaynağı.. Bu kaynaktan faydalanacak bebişlerin olsun, onlarda pozitif enerji dağıtsın, emi..
yeteeeeer günaydın İlker'in teyzesi.. Nâsıl kuzucuk? İlker'e teyze çocuğu çabuk gelsin. Alerjin biraz daha iyidir inşallah..
yase07 Bond kardeş günaydın . temizlikten helak olmuş görüyorum seni.. Ama nasıl da Pırıl pırıldır şimdi ev.. Ellerine sağlık.. Sana da diliyorum en sağlıklısı en yaramazından bir oğlan:)
WishhDuygu günaydın şekerim.. Plaza da işler yolunda gitsin bugün.. Uçak biletini da unutma.. Kimbilir Mayıs sonu, Haziran bir sürpriz haberde senden okuruz ha:) inşallah inşallah .. O yüzden o biletler önemli
ensu canım benim günaydın.. Adet oldun mu? Gittin mi? Göremedim ben bi haber senden.. Bu tedavin son olsun ve bebeğine kavuş inşallah.. Dualarımdasın sende.. Mucks
kuddus kaderdaşım günaydın:) tedaviye başladın mı? Testler ne alemde. Sorun tespiti ile tedavi ve devamı hayırlı bebek olsun.:) dualarımdasın ve senin yazdığın duayı da ediyorum ben:) mucks
Merhabalar, benimde iki dondurulmusum var, nasipse nisan ayinda transfer olacaklar, badri orani üzerinde cok durma, Allah isterse hicbisey önünde duramaz
Herkese merhaba, uzuuun zaman oldu, anca gelebildim, yoruldum arkadaslar, ama zaferler oturarak degil mucadele ederek elde ediliyor. Son miyom ameliyatimi oldum Birkac gun once. By yil bol narkozlu bir yil oldu benim icin.
3Cm. Boyunda miyom alindi, doktorun soyledigi seyler hic hos degil maalesef, rahim kalitesi aman aman denecek kalitede değilmiş, sinirlerim gerildi, surekli arastiriyorum kalite nasil arttirilir diye.
Benden haberlet bu kadar, mesajlarinizi okuyamadim, acmila, 2220 son durum nedir? Hersey yolunda mi?
Portakal kardeş eşimlede inceledik, deniz fotolarıda varmış ve beğendik fakat fiyat çoook geldi bize. Koca kış çalış 10 gün tatile gideme!!! nedir biz 657 lerin çektiği?? bizi aile pansiyonu paklar.. yemeğini pansiyon annesi yapsın. En fazla 2,3 aile kalsın. Denizi kumlu ve çocuklara uygun olsun.kediler ördekler olsun.yeşili de bol olsun ve hesaplı olsun,,,,,,,, çok şey mi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?