- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.941
Kızlar, kız kardeşlerim GÜNAYDIN...
2220 günaydın.. Buraya dönmüş olmana çok sevindim. Tenis nasıl gidiyor?
Dualarımdasın.. Bu kadar çok kişinin duasında olmak herkese nasip olmaz, hakediyorsun.. Inşallah çok güzel kıvırcık bir kız diliyorum sana en sağlıklısından..
@magnesya günaydın.. Yeğenimiz nasıl, yoruyor mu seni? Umut veren hikayemsin.. Öpüyorum iki ufaklığı da..
portakales kuzum günaydın.. Pozitif enerji kaynağı.. Bu kaynaktan faydalanacak bebişlerin olsun, onlarda pozitif enerji dağıtsın, emi..
@yeteeeeer günaydın İlker'in teyzesi.. Nâsıl kuzucuk? İlker'e teyze çocuğu çabuk gelsin. Alerjin biraz daha iyidir inşallah..
@yase07 Bond kardeş günaydın .temizlikten helak olmuş görüyorum seni.. Ama nasıl da Pırıl pırıldır şimdi ev.. Ellerine sağlık.. Sana da diliyorum en sağlıklısı en yaramazından bir oğlan:)
@WishhDuygu günaydın şekerim.. Plaza da işler yolunda gitsin bugün.. Uçak biletini da unutma.. Kimbilir Mayıs sonu, Haziran bir sürpriz haberde senden okuruz ha:) inşallah inşallah .. O yüzden o biletler önemli
@ensu canım benim günaydın.. Adet oldun mu? Gittin mi? Göremedim ben bi haber senden.. Bu tedavin son olsun ve bebeğine kavuş inşallah.. Dualarımdasın sende.. Mucks
@kuddus kaderdaşım günaydın:) tedaviye başladın mı? Testler ne alemde. Sorun tespiti ile tedavi ve devamı hayırlı bebek olsun.:) dualarımdasın ve senin yazdığın duayı da ediyorum ben:) mucks
Kızlar, kız kardeşlerim GÜNAYDIN...
2220 günaydın.. Buraya dönmüş olmana çok sevindim. Tenis nasıl gidiyor?
Dualarımdasın.. Bu kadar çok kişinin duasında olmak herkese nasip olmaz, hakediyorsun.. Inşallah çok güzel kıvırcık bir kız diliyorum sana en sağlıklısından..
@magnesya günaydın.. Yeğenimiz nasıl, yoruyor mu seni? Umut veren hikayemsin.. Öpüyorum iki ufaklığı da..
portakales kuzum günaydın.. Pozitif enerji kaynağı.. Bu kaynaktan faydalanacak bebişlerin olsun, onlarda pozitif enerji dağıtsın, emi..
@yeteeeeer günaydın İlker'in teyzesi.. Nâsıl kuzucuk? İlker'e teyze çocuğu çabuk gelsin. Alerjin biraz daha iyidir inşallah..
@yase07 Bond kardeş günaydın .temizlikten helak olmuş görüyorum seni.. Ama nasıl da Pırıl pırıldır şimdi ev.. Ellerine sağlık.. Sana da diliyorum en sağlıklısı en yaramazından bir oğlan:)
@WishhDuygu günaydın şekerim.. Plaza da işler yolunda gitsin bugün.. Uçak biletini da unutma.. Kimbilir Mayıs sonu, Haziran bir sürpriz haberde senden okuruz ha:) inşallah inşallah .. O yüzden o biletler önemli
@ensu canım benim günaydın.. Adet oldun mu? Gittin mi? Göremedim ben bi haber senden.. Bu tedavin son olsun ve bebeğine kavuş inşallah.. Dualarımdasın sende.. Mucks
@kuddus kaderdaşım günaydın:) tedaviye başladın mı? Testler ne alemde. Sorun tespiti ile tedavi ve devamı hayırlı bebek olsun.:) dualarımdasın ve senin yazdığın duayı da ediyorum ben:) mucks
arkadaşlar ben bu çörekotu,bal ,tarçını karıştırdım kavanozda duruyor,ama ertesi gün yiyeceğim zaman bi daha karıştırmak mı gerekiyor,bal alta sızıyor üstü köpük gibi oluyor.
TE="kelebek7977, post: 39711379, member: 486884"]arkadaşlar ben bu çörekotu,bal ,tarçını karıştırdım kavanozda duruyor,ama ertesi gün yiyeceğim zaman bi daha karıştırmak mı gerekiyor,bal alta sızıyor üstü köpük gibi oluyor.
KELEBEK0908
Çörek otunu ben de sabahlari aliyorum arkadasim ,bu sefer agizda cigneyim dedim midem agzima geldi direk ezilmedenmi balla karistirsak malum toz halinde ucuyormus etkisi bilemedimm acil@2220 yardımı
Ezmeden kullandığında içindeki etken maddeler yeterince açığa çıkmıyor. Dolayısıyla yine etkisi az oluyor. Yağını kullanmayı deneyebilirsin. Salataya, zeytine, çemene çok yakışıyor. Şişenin ağzını açık bırakma yeter. Bal ve tarçınla da karıştırabilirsin. Sadece taze hazırlaman gerekiyor. Şifa olsun
KELEBEK0908
Çörek otunu ben de sabahlari aliyorum arkadasim ,bu sefer agizda cigneyim dedim midem agzima geldi direk ezilmedenmi balla karistirsak malum toz halinde ucuyormus etkisi bilemedimm acil@2220 yardımı
çok teşekkür ederim,ben burda okuduğum ölçüye göre yaptım,zaten 10 gün kullanıcam ,aynı zamanda klomende içiyorum ben ,kuru incir yiyorum,arı sütü bal polen sorun olmaz dimi,perşembe kontrolüm var,Aslında yiyeceğin zaman hazırlaman en sağlıklısı. Çünkü beklediğinde, çörekotunun içeriğindeki uçucu yağlar etkisini kaybediyor. Üstte köpük olarak gördüğün kısım, tarçın ve çörekotu. Yerken iyice karıştırırsan sorun olmaz.
Ben çörek otu ve keten tohumunu salatalarıma ekerim hep birde zerdaçal :)
Bende muhabbete dahil olim diye söylim dedim haahahahha:)
Sevdim mi tam severim, geldim mi tam :)Gunaydin kuzum bomba gibi girdin masallah hahhhhh senin oglan gibi olsun. insallah ayni anda alalim kucaga,
Ezmeden kullandığında içindeki etken maddeler yeterince açığa çıkmıyor. Dolayısıyla yine etkisi az oluyor. Yağını kullanmayı deneyebilirsin. Salataya, zeytine, çemene çok yakışıyor. Şişenin ağzını açık bırakma yeter. Bal ve tarçınla da karıştırabilirsin. Sadece taze hazırlaman gerekiyor. Şifa olsun
çok teşekkür ederim,ben burda okuduğum ölçüye göre yaptım,zaten 10 gün kullanıcam ,aynı zamanda klomende içiyorum ben ,kuru incir yiyorum,arı sütü bal polen sorun olmaz dimi,perşembe kontrolüm var,
OHHHhhh afiyet olsun, bal şeker olsun, şifa olsun.. E daha ne olsun
Ali iyi, hissetmedim daha. 20. Hafta diyor herkes. Bu akşam kontrolümüz var bakalım, ne kadar büyümüş sıpa:) Ben de seni öpüyorum.
Eveeeeeeetttttttttttttt!! Ellerine sağlıkMaşallahlar ve dilekler bir yana şu bir gerçek ki; merkezlerin ve doktorların verdikleri istatistiklerin dışında (doğum tarihlerine göre ayrıca detaylı bir istatistik çıkarılabilir elbette) mevcut haliyle yolu bu topikle kesişmiş olanlardan yola çıkarak...
%32'nin üzerinde yüksek bir başarı ortalaması var topiğin :) (Anneler ve hamilelerle)
Gerçekten çok iyi bir rakam...
O yüzden marş marşşşş çalışmalara, tedavilere, motivasyonlara istatistik yüzdesi başarıyla daha da yükselsin...
Ellerinden öperim annenin.. Mutlu, sağlıklı yaşları, güzel ve uzun bir ömrü olsun.Çok güzel bir hafta sonu diliyorum hepimizeeeeee
Ben bu hafta sonu sevgilimden ayrıyım...
Ama başka bir sevgiliyle beraberimannemlerdeyim...
Cumartesi günü "kızlar günü" anne yarım teyze hatun da yanımızdayken nereye istiyorlarsa oraya gitmek üzere emirlerine amadeyim :)
Pazar günü de iyi ki doğdun anneeeem partisi :)
haberi yok, sürprizleri için çok çabalamam lazım, onca insanı davet ederken iyiydi ne yiyeceklerini organize etmek biraz sıkıntılıydı, neyse ki hallettim... Saatleri şaşmadan getirirlerse siparişleri oooh mis...
Öperim herkesi yağmurlu, puslu, güneşli nasıl olursa olsun hepsinin tadı ayrı güzel... Yeter ki tadını çıkartmayı bilelim.
Canım, @sabanur42 de hamileydi. Olumsuz bir gelişme olmadıysa.. tam takip edemedim, umarım da olmamıştır. Bu aralarda kalp atışını duyacaktı hatta..Ekran koruyucularınız devrede olsun....
Tü tü tü tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü maşallah
Canım sıkılıyor eşim gelince kavga edecem
Tatlım sen amniyosentez yaptırmış mıydın?Bende aynı kürü uzun bir süre uyguladım. Artış bizde de oldu ki doğalından gebe kaldım:) hem de 3 kez.. gerçi ikisi düştü amabizeiyi geldi bu kür..ve snrasında spermiyogram yaptırmadık??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?