Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim en son dememe bir hafta once basiriz oldu. Birde ERA testi diye birsey varmis. Bunu deneyen oldumu? Ben biran once yeni bir tup denemesi yapmak istiyorum. Ama doktorum bu ay bekle oteki ay istersen ERA yaptir diyor. Bu durumda Mayis ayina kadar zaman gececek. Yas hizla gidiyor 3 ay cok uzun degilmi? ERA testi degermi? Eger birde dondurulmus denesem diyorum. Bu durumda karar veremedim. Bana fikir ve degerleme yapacak arkadaslar varmi?

Topikte dondurulmuş deneyen çok. Sanırım en son ben denedim. Taze transfere göre rahim dinlenmiş oluyor, iğne yerine tablet, bant ve fitille hazırlık yapılıyor. O açıdan daha rahat. Ayrıca dondurulmuş embriyo başarısı, ileri yaşlarda artıyor. Ama o piyango bana vurmadı malesef.
Era testi, test yapıldığı günkü hamile kalma ihtimalini değerlendiriyor. Bir kaç ay tekrarlayıp ortalama transfer günü belirlemek daha sağlıklı. Ancak yine kesin değil. Kaldı ki vücut saatine göre bir kadın, çatlamadan sonraki 2- 5 gün içinde gebe kalmaya hazır oluyor. Yani doğal yumurtlama zamanını biliyorsan, sonrasındaki 2- 5 gün içinde transfer yapılırsa tutunma şansı daha yüksek.

erayi falan bosver cnm onlar hep merkezlerin reklam amacli kullandigi seyler.. bunu uygulayan merkezin kendi doktoru bile bana kac kez dedi.. erayi cok arastirdim onu en duzgun Amerikada iki uc tane merkez yapiyor onun disindakilerde hasta cekmek icin kullaniyor.. guzel bir merkezde iyi bir tedavi olmaya bak.. gecmis olsun nerede tedavi oluyorsun.

Tup bebek denemelerinde hic dondurulmus deneyen varmi? Son zamanlarda herkesin ozellikle bunu yaptigini fark ediyorum? Bu konuda fikri olan varmi? Birde uzun veya kisa protokol basiri orani farki varmi?
Merhabalar, benimde iki dondurulmusum var, nasipse nisan ayinda transfer olacaklar, badri orani üzerinde cok durma, Allah isterse hicbisey önünde duramaz

Herkese merhaba, uzuuun zaman oldu, anca gelebildim, yoruldum arkadaslar, ama zaferler oturarak degil mucadele ederek elde ediliyor. Son miyom ameliyatimi oldum Birkac gun once. By yil bol narkozlu bir yil oldu benim icin.
3Cm. Boyunda miyom alindi, doktorun soyledigi seyler hic hos degil maalesef, rahim kalitesi aman aman denecek kalitede değilmiş, sinirlerim gerildi, surekli arastiriyorum kalite nasil arttirilir diye.
Benden haberlet bu kadar, mesajlarinizi okuyamadim, acmila, 2220 son durum nedir? Hersey yolunda mi?

Benimde yaş 38 ve 2 yıldır uğraşıyoruz tsh yüksek olduğundan değeri düşürüp gebelik oluşması için ilaç kullanıyorum inşallah çabucak düşerde hamile kalırım

Benimde yaş 38 ve 2 yıldır uğraşıyoruz tsh yüksek olduğundan değeri düşürüp gebelik oluşması için ilaç kullanıyorum inşallah çabucak düşerde hamile kalırım
merhaba cnm hosgeldin.. sadece tsh sorunumu var kac cikti tsh in.. tsh in farkli yan etkilerinide yasiyormusun, daralma ates basmasi carpinti yapabiliyor bazi bunyelerde.. tup bebek denemen varmi.

Tup bebek denemelerinde hic dondurulmus deneyen varmi? Son zamanlarda herkesin ozellikle bunu yaptigini fark ediyorum? Bu konuda fikri olan varmi? Birde uzun veya kisa protokol basiri orani farki varmi?
Ben alti kez tup denedim ikisi tuttu ikiside donmustu ilk tutan dustu cunku ilaclari
kullanmamistim sonuncu donmusu sukur dogurdum simdi alti yasinda bir kizim var. Bence bazi vucutlar sadece donmus kabul ediyo. Simdi tekrar denedim yani yedinci. yumurtalar topplanmadan catladi. iki tane toplandi dollendi transfer ve sonuc negatif. donmus yok hayirlisi rabbim. Dualarim hepiniz icin. 2220 senin iciin ozel dua ediyorum allah sana ikiz versin diye taaaaaaa cani gonulden cunku sen ozel bir insansin. Hepiniz opuldunuz.

Son düzenleme:
Ah canim arkadasim yaa nedir bu cilemiz bendede cikolata kisti yüzünden tutunmalar olmuyor kanaatine varildi daha dogrusu simdiki doktorlar hicbirsey dememisti bende üstünde durmamistim ama Memorial dan arayipda bukonu önemli dediklerinde arastirmalar yaptim hem yaş sorun hem rahim % 100 saglam degil Marin 20 si Semra Kahramanda randevum var hayirlisi hepimiz icin canim

2220 Için Dileklerine Sonsuuuuuz Katılıyorum :)

Merhabalar forumda yeniyim. Yaklaşık bir yıldır fsh ile uğraşıyorum. Hayıt. Coq10, melatonin, biosteron çim suyu kullandım. Fsh ve e2 istenen düzeyi sınırda da olsa tutturdu ama tam tüp bebek tedavisine başlayacakjen zatürre oldum, iki ayımı yedi zaten zatürre, sonra ailevi sebeplerle sürece ara verdim. Demoralize oldum...falan. Şimdi tekrar başlıyorum. Bunlara ek maca da kullanmaya karar verdim. Çim suyunu inşallah yarın sipariş edeceğim. Maca tozunu arıyorum, olmadı gnc'den kapsülünü alacağım.

Başka önerisi olan var mı?

Öncelikle hoşgeldin :) Bence öncelikle pozitif ol. Olumlu düşün ve kasma kendini. 2 2222 Bitkisel kürler konusundu oldukça bilgilidir. O sana yardımcı olacaktır. tedavinin başarılı geçmesini dilerim. Inşallah bebeğine kavuşursun .

Portakal kardeş eşimlede inceledik, deniz fotolarıda varmış ve beğendik fakat fiyat çoook geldi bize. Koca kış çalış 10 gün tatile gideme!!! nedir biz 657 lerin çektiği?? bizi aile pansiyonu paklar.. yemeğini pansiyon annesi yapsın. En fazla 2,3 aile kalsın. Denizi kumlu ve çocuklara uygun olsun.kediler ördekler olsun.yeşili de bol olsun ve hesaplı olsun,,,,,,,, çok şey mi istiyorum

Allah razı olsun arkadaşım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

Hoşgeldin.
En kısa zamanda evladına kavuşmanı dilerim.
FSH, en kolay mutlulukla düşüyor. Kafanın rahat olması önemli. Önümüz bahar. Hiç acele etme. Mümkün olan her fırsatı doğayla geçirmek için kullan. Orman yürüyüşleri, sakin bir yerde piknik, zaman ayırabilirsen kaplıcada bir hafta -10 gün... Bunların yanında sağlıklı beslenme. Bol su. Hem içmek hem arınmak için. Hayıt suyunun işe yaraması için 3 aylık kullanım öneriliyor. Adetin 2. günü başlayıp sonraki adete 10 gün kala bırakmak gerekiyor. Bir de tavşancılotu tentürü tavsiye ediyorum. 5 cm. kistle bile adet gördüm. Biliyorsundur, kistler de FSH yükseltiyor. Bende işe yaradı en azından. Branca Ursului adıyla Romanya' dan getirttim.
Çekirdekli, kara, kuru üzüm de hücre yenilenmesini hızlandırdığı için çok faydalı. Her sabah aç karna 1 avuç yemenin faydasını görürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…