- 9 Şubat 2014
- 364
- 53
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.901
En kisa tamanda bize yap arkadasim bardakta merak etim yapilsi aynidir galibaellerine sağlık biz kahveyi bardakta yaparız tarsus usulü
Benim en son dememe bir hafta once basiriz oldu. Birde ERA testi diye birsey varmis. Bunu deneyen oldumu? Ben biran once yeni bir tup denemesi yapmak istiyorum. Ama doktorum bu ay bekle oteki ay istersen ERA yaptir diyor. Bu durumda Mayis ayina kadar zaman gececek. Yas hizla gidiyor 3 ay cok uzun degilmi? ERA testi degermi? Eger birde dondurulmus denesem diyorum. Bu durumda karar veremedim. Bana fikir ve degerleme yapacak arkadaslar varmi?
erayi falan bosver cnm onlar hep merkezlerin reklam amacli kullandigi seyler.. bunu uygulayan merkezin kendi doktoru bile bana kac kez dedi.. erayi cok arastirdim onu en duzgun Amerikada iki uc tane merkez yapiyor onun disindakilerde hasta cekmek icin kullaniyor.. guzel bir merkezde iyi bir tedavi olmaya bak.. gecmis olsun nerede tedavi oluyorsun.Benim en son dememe bir hafta once basiriz oldu. Birde ERA testi diye birsey varmis. Bunu deneyen oldumu? Ben biran once yeni bir tup denemesi yapmak istiyorum. Ama doktorum bu ay bekle oteki ay istersen ERA yaptir diyor. Bu durumda Mayis ayina kadar zaman gececek. Yas hizla gidiyor 3 ay cok uzun degilmi? ERA testi degermi? Eger birde dondurulmus denesem diyorum. Bu durumda karar veremedim. Bana fikir ve degerleme yapacak arkadaslar varmi?
Merhabalar, benimde iki dondurulmusum var, nasipse nisan ayinda transfer olacaklar, badri orani üzerinde cok durma, Allah isterse hicbisey önünde duramazTup bebek denemelerinde hic dondurulmus deneyen varmi? Son zamanlarda herkesin ozellikle bunu yaptigini fark ediyorum? Bu konuda fikri olan varmi? Birde uzun veya kisa protokol basiri orani farki varmi?
benim evdede dip kose girilmeli cnm ama hic o kafada degilim.. bi baslayincada psikopata baglayacak derecede birakmiyorum isin pesini.. evin mis gibi olmustur ohh ne guzel..Pazar temizlik günüm oldu dip köşe kalmasın hahahh
Buyrun gelin seve seve yaparım evet ayni sadece bardakta ikram ederiz yanında da lokumEn kisa tamanda bize yap arkadasim bardakta merak etim yapilsi aynidir galiba
merhaba cnm hosgeldin.. sadece tsh sorunumu var kac cikti tsh in.. tsh in farkli yan etkilerinide yasiyormusun, daralma ates basmasi carpinti yapabiliyor bazi bunyelerde.. tup bebek denemen varmi.Benimde yaş 38 ve 2 yıldır uğraşıyoruz tsh yüksek olduğundan değeri düşürüp gebelik oluşması için ilaç kullanıyorum inşallah çabucak düşerde hamile kalırım
Ben alti kez tup denedim ikisi tuttu ikiside donmustu ilk tutan dustu cunku ilaclariTup bebek denemelerinde hic dondurulmus deneyen varmi? Son zamanlarda herkesin ozellikle bunu yaptigini fark ediyorum? Bu konuda fikri olan varmi? Birde uzun veya kisa protokol basiri orani farki varmi?
Ah canim arkadasim yaa nedir bu cilemiz bendede cikolata kisti yüzünden tutunmalar olmuyor kanaatine varildi daha dogrusu simdiki doktorlar hicbirsey dememisti bende üstünde durmamistim ama Memorial dan arayipda bukonu önemli dediklerinde arastirmalar yaptim hem yaş sorun hem rahim % 100 saglam degil Marin 20 si Semra Kahramanda randevum var hayirlisi hepimiz icin canimHerkese merhaba, uzuuun zaman oldu, anca gelebildim, yoruldum arkadaslar, ama zaferler oturarak degil mucadele ederek elde ediliyor. Son miyom ameliyatimi oldum Birkac gun once. By yil bol narkozlu bir yil oldu benim icin.
3Cm. Boyunda miyom alindi, doktorun soyledigi seyler hic hos degil maalesef, rahim kalitesi aman aman denecek kalitede değilmiş, sinirlerim gerildi, surekli arastiriyorum kalite nasil arttirilir diye.
Benden haberlet bu kadar, mesajlarinizi okuyamadim, acmila, 2220 son durum nedir? Hersey yolunda mi?
Türk kahvesi yaninda birsey olmasada iciliyor eline saglik, Adana'da bir söz vardir ferah kahvelerin olsun.
Ben alti kez tup denedim ikisi tuttu ikiside donmustu ilk tutan dustu cunku ilaclari
kullanmamistim sonuncu donmusu sukur dogurdum simdi alti yasinda bir kizim var. Bence bazi vucutlar sadece donmus kabul ediyo. Simdi tekrar denedim yani yedinci. yumurtalar topplanmadan catladi. iki tane toplandi dollendi transfer ve sonuc negatif. donmus yok hayirlisi rabbim. Dualarim hepiniz icin. 2220 senin iciin ozel dua ediyorum allah sana ikiz versin diye taaaaaaa cani gonulden cunku sen ozel bir insansin. Hepiniz opuldunuz.
Benimde yaş 38 ve 2 yıldır uğraşıyoruz tsh yüksek olduğundan değeri düşürüp gebelik oluşması için ilaç kullanıyorum inşallah çabucak düşerde hamile kalırım
Merhabalar forumda yeniyim. Yaklaşık bir yıldır fsh ile uğraşıyorum. Hayıt. Coq10, melatonin, biosteron çim suyu kullandım. Fsh ve e2 istenen düzeyi sınırda da olsa tutturdu ama tam tüp bebek tedavisine başlayacakjen zatürre oldum, iki ayımı yedi zaten zatürre, sonra ailevi sebeplerle sürece ara verdim. Demoralize oldum...falan. Şimdi tekrar başlıyorum. Bunlara ek maca da kullanmaya karar verdim. Çim suyunu inşallah yarın sipariş edeceğim. Maca tozunu arıyorum, olmadı gnc'den kapsülünü alacağım.
Başka önerisi olan var mı?
Ben sana vereyim hatta internetten bak canim. Izmir gümüldür de. Denizati holiday 4 yildizli deniz kenarin bi otel... ozellikle dogayi seven ailelerin gitti bi yer. Gecen sene orda tatil yaptik. Arkadaslarla hepsinin colugu cocugu var. Sincaplar var kocaman kocaman cinar agaclari minik evlerde kaliyorsun:) sonsuz tavsiye ederim
Ben alti kez tup denedim ikisi tuttu ikiside donmustu ilk tutan dustu cunku ilaclari
kullanmamistim sonuncu donmusu sukur dogurdum simdi alti yasinda bir kizim var. Bence bazi vucutlar sadece donmus kabul ediyo. Simdi tekrar denedim yani yedinci. yumurtalar topplanmadan catladi. iki tane toplandi dollendi transfer ve sonuc negatif. donmus yok hayirlisi rabbim. Dualarim hepiniz icin. 2220 senin iciin ozel dua ediyorum allah sana ikiz versin diye taaaaaaa cani gonulden cunku sen ozel bir insansin. Hepiniz opuldunuz.
Merhabalar forumda yeniyim. Yaklaşık bir yıldır fsh ile uğraşıyorum. Hayıt. Coq10, melatonin, biosteron çim suyu kullandım. Fsh ve e2 istenen düzeyi sınırda da olsa tutturdu ama tam tüp bebek tedavisine başlayacakjen zatürre oldum, iki ayımı yedi zaten zatürre, sonra ailevi sebeplerle sürece ara verdim. Demoralize oldum...falan. Şimdi tekrar başlıyorum. Bunlara ek maca da kullanmaya karar verdim. Çim suyunu inşallah yarın sipariş edeceğim. Maca tozunu arıyorum, olmadı gnc'den kapsülünü alacağım.
Başka önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?