Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Şuanda bir dr yok tedavim yok canım klomen bana iyi gelir hemen büyütür ve 2 gün yumurta gorulmesede klomenle çıkacaktır, ben antalyadayim burada havuz sistemi yapan dr duymadim arastirma icerisindeyim hakkimizda hayirlisi olsun inşallah
Evet canım havuz sistemi.klomenle olmayan yumurta görünüyormu ki?senin doktorun kim,tedavin hangi aşamada?

Ay inşallah ya,hepimiz için güzel sonuçlar alalım.ben birde başka rahatsızlıkla mücadele ediyorum,tüp bebek tutsa bile başka risklerim var,hayırlısı inşallah

UOTE="kelebek7977, post: 39686744, member: 486884"]Klomen başladım bugün adet 3.günü beraberinde bal.çörek otu.tarçın kürü yapsam sakıncası olurmu?bal kestane mi çiçekli olmalı[/QUOTE]
Sakıncası olmaz daha iyi geliyor hep devam et 7 gune kadar sabah aksam diye biliyorum

kızlar selam nasılsınız bayagıdır gıremedım bende sayfaya.yıne bebek ıstegım basladı benımde.ama sımdıde genel anestezı korkusu geldı bana nedense.benım dogumlarım sezeryanla oluyor cunku neden boyle oldum anlamadım.sanırım yaşım ılerledıkce kafayı yıyorum ben

Sağol hemen inceliyorum :)

Merhaba :) kaç çocuğun var ve niye genel anestezi??epidural olursun.. bi de yaş kaç?? kendimi meraklı komşu gibi hissettim

Türk kahvesi yaninda birsey olmasada iciliyor eline saglik, Adana'da bir söz vardir ferah kahvelerin olsun.

afiyet olsun canım.. senin kahvelerine bayılıyorum, içmiş gibi hissediyorum.

vallahi canlar kahve olsunda ne olursa olsun sadeside güzel keyfide bir baska kirkyilik yorgunlugumu aliyo acayip moral veriyo Türk kahvesi haric baskada kahve icmiyorum zaten
bu acayip bir keyf benim icin simdi istanbulun her kösesinde kahve icer esimi deli ederim

Hayirli haberlerini bekliyoruz allah kucagina almayi nasip etsin insallah

Tup bebek denemelerinde hic dondurulmus deneyen varmi? Son zamanlarda herkesin ozellikle bunu yaptigini fark ediyorum? Bu konuda fikri olan varmi? Birde uzun veya kisa protokol basiri orani farki varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…