- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.881
Evet canım havuz sistemi.klomenle olmayan yumurta görünüyormu ki?senin doktorun kim,tedavin hangi aşamada?
Ay inşallah ya,hepimiz için güzel sonuçlar alalım.ben birde başka rahatsızlıkla mücadele ediyorum,tüp bebek tutsa bile başka risklerim var,hayırlısı inşallahŞuanda bir dr yok tedavim yok canım klomen bana iyi gelir hemen büyütür ve 2 gün yumurta gorulmesede klomenle çıkacaktır, ben antalyadayim burada havuz sistemi yapan dr duymadim arastirma icerisindeyim hakkimizda hayirlisi olsun inşallah
Hep bir risk oluyor rabbim ol desin olsun insallahAy inşallah ya,hepimiz için güzel sonuçlar alalım.ben birde başka rahatsızlıkla mücadele ediyorum,tüp bebek tutsa bile başka risklerim var,hayırlısı inşallah
Ben sana vereyim hatta internetten bak canim. Izmir gümüldür de. Denizati holiday 4 yildizli deniz kenarin bi otel... ozellikle dogayi seven ailelerin gitti bi yer. Gecen sene orda tatil yaptik. Arkadaslarla hepsinin colugu cocugu var. Sincaplar var kocaman kocaman cinar agaclari minik evlerde kaliyorsun:) sonsuz tavsiye ederim
kızlar selam nasılsınız bayagıdır gıremedım bende sayfaya.yıne bebek ıstegım basladı benımde.ama sımdıde genel anestezı korkusu geldı bana nedense.benım dogumlarım sezeryanla oluyor cunku neden boyle oldum anlamadım.sanırım yaşım ılerledıkce kafayı yıyorum ben
Eki Görüntüle 1436819 Afiyet olsun resmi ceviremedim yaaa
Eki Görüntüle 1436819 Afiyet olsun resmi ceviremedim yaaa
Türk kahvesi yaninda birsey olmasada iciliyor eline saglik, Adana'da bir söz vardir ferah kahvelerin olsun.
afiyet olsun canım.. senin kahvelerine bayılıyorum, içmiş gibi hissediyorum.
Hayirli haberlerini bekliyoruz allah kucagina almayi nasip etsin insallahmerhabalar. tekrar buradayım ve tekrar tedaviye başladım. bu sefer puregonla 225. dün 3 yumurta görüldü.. havuz sistemine karar aldık doktorla 2 yada 3 ay yumurtaları toplayacağız. bakalım. inşallah bu sefer olur.
inşallah.Hayirli haberlerini bekliyoruz allah kucagina almayi nasip etsin insallah
ellerine sağlık biz kahveyi bardakta yaparız tarsus usulüEki Görüntüle 1436819 Afiyet olsun resmi ceviremedim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?