- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.981
umarım kuzum ya... ben bir yandan iğne oluyorum bi yandan evi topluyorum bi yandan da okul çalışmaları... kusurqa bakma tatlışım geç yazdım
TAM 40 yaşındaydım ve bugün pozitifimi gördüm...Rabbim daha geç olmadan sizlere de nasip etsin inşallah.
Herkese merhaba transferi olup sonuç bekleyen var mı aranızda?
AY KUZUMMM FARANJİT HİİİİÇ SEVMİYO BEN... SAĞOL TATLIŞIM.Kolay gelsin canım. İğneler şifan olsun ne diyim :)
AY KUZUMMM FARANJİT HİİİİÇ SEVMİYO BEN... SAĞOL TATLIŞIM.
demir düşük çıkmııış şimdi pekmez zamanıdır dimi kıslarımm
Çok tşk ederimHoş geldin henüz yok sanırım biz organik bekleyişindeyiz hala:)
Ama dilerim sen bize güzel haberler verirsin:)
Kaçıncı günün?
Çok tşk ederimbugün transferin ikinci günü 13 mart test günüm 3. Denenem diğerlerinde de tek yumurta bulundu bundada öyle bekliyoruz bakalım..
piiis o çok çok piiiis esek kafalı bişiiii yaaa... okula gidemedim törenler var ben müzik öğretmeniyim... evden katılıyorum çocukları yönlendiriyorum oyyyyy çoook da yorgunum... 3 gündür acile taşınıyorumAyyyyy ben bir kere oldum.. 15 gün hastanede yattım.. Ölmek bilmedi mikropppp:)
ben de içeceğim de tatlış kara dut mu olsa harput mu olsa üzüm mü olsa... sanki üzüm gibi dimiBende sabahları kalkınca 1 corba kasıgı içiyorum:)
şahane haberlerini bekliyoruz tatlııım hoşgeldiiinÇok tşk ederimbugün transferin ikinci günü 13 mart test günüm 3. Denenem diğerlerinde de tek yumurta bulundu bundada öyle bekliyoruz bakalım..
ayyyyyy çoook sevindim çok ! maşallah tatlımmmTAM 40 yaşındaydım ve bugün pozitifimi gördüm...Rabbim daha geç olmadan sizlere de nasip etsin inşallah.
portakales çiçeğim sen nasılsın
laa la laa la laa laaaaaaaaaaİyiyim canım çok şükür:) Masamda oturmuş iş yapıyorum bi yadandan size yazıyorum :)
Ben harput içiyorum soğuk sıkım..
DoReMiFaSol hahahahha
inş canım tek dileğim bu hepimiz için bizi bizden başka kimse anlamıyorMaşallah maşallahh diyelim, hayırlı uğurlu olsun gebeliğin 9 ay sürsün:))
Hiç önemli değil 1 tane yumurta olsun ama senin olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?