Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

laa la laa la laa laaaaaaaaaa

İlk okulda ilk müzik öğretmenim bi erkekti.
Muhtemel 2 metre filandı.. Masaya yumruguyla vurdugunda onu dev sanırdım.
Sonra şans ya dönem ödevide müzik dersi çıktı bana. Bil bakalım bana ne ödevi verdi.
Yarasa Operetini izleyip özetini çıkarmaktı.
Hahahaha gidip izlemiştim o fıdıl boyumla tam 3,5 saat..
Yanaklarım kıp kırmızı çıkmıştım.. Ama hala severim operayı filan :)
Neyse ki 5 almıştım.

Y
evet canım yaşamayan bilemez tabii..
Burası psikoterapi gibi rahatlatıyor enterasan bi şekilde.
Belki de yalnız olmamak insanı rahatlatıyor..
yaşamayan bilmiyor çocuk peşine düşmüş diye bakan gözler var etrafımda burası damdan düşenlerin toplandığı bi yer kendin için ne diliyosam bekleyen isteyen herkes için aynı duygulardayım

oy kıyamam yoook ben öyle değilim çocuklar dersten kaçıp odama geliyorlar seviyorum ya onları bi de lisedeyim sorma hepsi ayrı bi hikaye ... canım benim ya hayal ettim de şimdi... kıyamam sana ben! öperimmmm mucccck.

Y

yaşamayan bilmiyor çocuk peşine düşmüş diye bakan gözler var etrafımda burası damdan düşenlerin toplandığı bi yer kendin için ne diliyosam bekleyen isteyen herkes için aynı duygulardayım
ben kardeşime bile söylemiyorum yaşadıklarımı çünkü onun sağlığımla bir takıntısı var... bebek için uğraşırken sağlığımı bozacağımı düşünüyor kendince... hımmm ki kısmen haklı da olabilir birr sürü yapay hormon alıyoruz ama ona ne anlatsam da anlayamıyor... en son ben de anlatmamaya karar verdim hatta sadece eşim ben ve klinik bir de koccaman kadınlar kulubü kızkardeşlerimmmm..... biliyoruz.

lisede hiç müzik dersi görmedim..
Valla görenler şanslıymış.

Aynen canım doğal yolla olmuyorsa niye zorluyosunuz diyeceklerde diyemiyorlareskidende biliyodum ama bir kez daha tecrübe ettim ki başına gelmeyeni sınanmadığı yargılama bilemezsin bilemezsin bilemezsin

hahahayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ölürüüüüüm ballı böreğim benimmmmm

Ama canım arkadaşım vardı yan filüt çalıyordu.. Pera'dan gelmişti zavallım kurtlar sofrasına hahaahahah
Ben baleyi çok seviyorum..
Gerçi en son geçen sene Giselle 'e gittim.. Pek güzeldi..

Reactions: Eua

çok geçmiş olsun canım, evet tsh yüksekliği hep bunlara sebep oluyormuş. annemdede çıktı bir aydır haftada 3 gün hastanelerdeyiz.. hipertroid çıktı annemdede.. inşallah tez zamanda normal düzeye iner doğal yoldan gebe kalırsın..
ilaç kullanıyorsun dimi..

aklında kalmasını istemiyorsan tabiki dene canım ama o ay o bebeğin o bayanda tutunması tamamen tesadüfte olabilir..
tabi erada etkilemiş olabilir.. bana bahçecideki doktorum erayı çok yaptırmak istediğimde bunun tamamen gereksiz bir şey olduğunu çok inanmadıklarını söylemişti.. ama o doktorda beni sallamak içinmi öyle dedi onu tam bilemiyorum..

ben müzik öğretmeni denilince bi tuhaf oluyorum cnm ya..
orta birde müzik dersine flüt götürülecekti.. benimkisi okula giderken çantamdan düşmüş farkında olmamışım.
bunu derste bayan öğretmene söylediğimde bana inanmamıştı evde unuttuğumu sanmıştı, tüm sınıfın önünde bana şamar atmıştı.. o günden sonra o dersi asla sevmedim..

Merhaba. Bende miyom ameliyati olacam kismetse. Laparoskopi yontemiyle. Sen nasil oldun ameliyatini? Nerede oldun? Doktorlar ne kadar zaman beklemen gerektigini soyledi bebek icin? Bana hollanda daki doktorum acik ameliyat dedi ve bir yil beklemem gerektigini soyledi bebek icin. Bendeki miyom submukoz rahmin arkasinda asagida bir yerde 6cm. Buradakiler acik ameliyat deyince bende istanbula gittim. Oradaki doktor laparoskopi yontemiyle ameliyat yapip 4 ay beklemem yeterli dediler bebek icin. Bu yuzden turkiyede dusunuyorum ameliyatimi. Bironceki hamileligimi 18 haftalikken buyuk ihtimal bu miyom yuzunden kaybettim.

Merhaba tedavin hayırlı olsun..ERA testini bende duymuştum, hatta yaptırmak istemiştim..ama sonra fiyatı pahalı geldi, birazda riskli ..garantisi olmadığı için dr.da gerek yok diyince vazgeçtim..dondurulmuşla deneyen ve pozitifi gören arkadaşlarımız var, hatta bazı dr.lar dondurulmuşrın daha başarılı olduğunu söylüyor.

aman yarabbii, nasıl bir öğretmenmiş o....gerçi bizim zamanımızda öğretmene ne cevap verebilirdik, daha de başka birşey..şimdikiler maşallah pabuç kadar dil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…