- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.001
hoşbuldum tşk ederim güzel dileklerinize hepimizin kucağı dolsun allah kimseden geri bırakmasın inş bizişahane haberlerini bekliyoruz tatlııım hoşgeldiiin
İm
inş canım tek dileğim bu hepimiz için bizi bizden başka kimse anlamıyor
laa la laa la laa laaaaaaaaaa
yaşamayan bilmiyor çocuk peşine düşmüş diye bakan gözler var etrafımdaevet canım yaşamayan bilemez tabii..
Burası psikoterapi gibi rahatlatıyor enterasan bi şekilde.
Belki de yalnız olmamak insanı rahatlatıyor..
oy kıyamam yoook ben öyle değilim çocuklar dersten kaçıp odama geliyorlar seviyorum ya onları bi de lisedeyim sorma hepsi ayrı bi hikaye ... canım benim ya hayal ettim de şimdi... kıyamam sana ben! öperimmmm mucccck.İlk okulda ilk müzik öğretmenim bi erkekti.
Muhtemel 2 metre filandı.. Masaya yumruguyla vurdugunda onu dev sanırdım.
Sonra şans ya dönem ödevide müzik dersi çıktı bana. Bil bakalım bana ne ödevi verdi.
Yarasa Operetini izleyip özetini çıkarmaktı.
Hahahaha gidip izlemiştim o fıdıl boyumla tam 3,5 saat..
Yanaklarım kıp kırmızı çıkmıştım.. Ama hala severim operayı filan :)
Neyse ki 5 almıştım.
ben kardeşime bile söylemiyorum yaşadıklarımı çünkü onun sağlığımla bir takıntısı var... bebek için uğraşırken sağlığımı bozacağımı düşünüyor kendince... hımmm ki kısmen haklı da olabilir birr sürü yapay hormon alıyoruz ama ona ne anlatsam da anlayamıyor... en son ben de anlatmamaya karar verdim hatta sadece eşim ben ve klinik bir de koccaman kadınlar kulubü kızkardeşlerimmmm..... biliyoruz.Y
yaşamayan bilmiyor çocuk peşine düşmüş diye bakan gözler var etrafımdaburası damdan düşenlerin toplandığı bi yer kendin için ne diliyosam bekleyen isteyen herkes için aynı duygulardayım
oy kıyamam yoook ben öyle değilim çocuklar dersten kaçıp odama geliyorlar seviyorum ya onları bi de lisedeyim sorma hepsi ayrı bi hikaye ... canım benim ya hayal ettim de şimdi... kıyamam sana ben! öperimmmm mucccck.
hahahayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ölürüüüüüm ballı böreğim benimmmmm
lisede hiç müzik dersi görmedim..
Valla görenler şanslıymış.
ke sin lik le.evet canım yaşamayan bilemez tabii..
Burası psikoterapi gibi rahatlatıyor enterasan bi şekilde.
Belki de yalnız olmamak insanı rahatlatıyor..
Aynen canım doğal yolla olmuyorsa niye zorluyosunuz diyeceklerde diyemiyorlarben kardeşime bile söylemiyorum yaşadıklarımı çünkü onun sağlığımla bir takıntısı var... bebek için uğraşırken sağlığımı bozacağımı düşünüyor kendince... hımmm ki kısmen haklı da olabilir birr sürü yapay hormon alıyoruz ama ona ne anlatsam da anlayamıyor... en son ben de anlatmamaya karar verdim hatta sadece eşim ben ve klinik bir de koccaman kadınlar kulubü kızkardeşlerimmmm..... biliyoruz.
hahahayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ölürüüüüüm ballı böreğim benimmmmm
gidip hasta çorbamı içeyim tatlışlargörüşürüüüz.
Tsh 15 çıktı canım arada üşüyorum arasırada sıcak basıyo çok sinirliyim ani çıkışlarım oluyo bayagı bir sinir yapıyo tüp bebek denemem yok zaten bu değerle onu yapmazlar bendede eşimdede sorun yok bendeki tsh haricinde buda herseyi etkiliyo tabi
Ama forumda gordum bir hanim bayagi 8 kere tup denemis. Sonra en son ERA yapmislar 5.gun transferi iyi olmadigi 6 veya 7 gunde transfere uygun rahim bulumus. Ve ilk defa gebe kalmis. Yani bu yastan sonra bir umutsa umut diye bakiyorum. Benimde hep 5.gun yapildi cogunluk sonuc sifir. Acikcasi var bence bunda bir hikmet. Ben Ankara'da ve Izmir'de tedaviler oldum. Simdi yurt disindayim en son buralarda denedim. Aslinda iyi bir tedaviydi ama sonuc almayinca ne fark edecek ki?
İlk okulda ilk müzik öğretmenim bi erkekti.
Muhtemel 2 metre filandı.. Masaya yumruguyla vurdugunda onu dev sanırdım.
Sonra şans ya dönem ödevide müzik dersi çıktı bana. Bil bakalım bana ne ödevi verdi.
Yarasa Operetini izleyip özetini çıkarmaktı.
Hahahaha gidip izlemiştim o fıdıl boyumla tam 3,5 saat..
Yanaklarım kıp kırmızı çıkmıştım.. Ama hala severim operayı filan :)
Neyse ki 5 almıştım.
Merhaba. Bende miyom ameliyati olacam kismetse. Laparoskopi yontemiyle. Sen nasil oldun ameliyatini? Nerede oldun? Doktorlar ne kadar zaman beklemen gerektigini soyledi bebek icin? Bana hollanda daki doktorum acik ameliyat dedi ve bir yil beklemem gerektigini soyledi bebek icin. Bendeki miyom submukoz rahmin arkasinda asagida bir yerde 6cm. Buradakiler acik ameliyat deyince bende istanbula gittim. Oradaki doktor laparoskopi yontemiyle ameliyat yapip 4 ay beklemem yeterli dediler bebek icin. Bu yuzden turkiyede dusunuyorum ameliyatimi. Bironceki hamileligimi 18 haftalikken buyuk ihtimal bu miyom yuzunden kaybettim.Herkese merhaba, uzuuun zaman oldu, anca gelebildim, yoruldum arkadaslar, ama zaferler oturarak degil mucadele ederek elde ediliyor. Son miyom ameliyatimi oldum Birkac gun once. By yil bol narkozlu bir yil oldu benim icin.
3Cm. Boyunda miyom alindi, doktorun soyledigi seyler hic hos degil maalesef, rahim kalitesi aman aman denecek kalitede değilmiş, sinirlerim gerildi, surekli arastiriyorum kalite nasil arttirilir diye.
Benden haberlet bu kadar, mesajlarinizi okuyamadim, acmila, 2220 son durum nedir? Hersey yolunda mi?
Benim en son dememe bir hafta once basiriz oldu. Birde ERA testi diye birsey varmis. Bunu deneyen oldumu? Ben biran once yeni bir tup denemesi yapmak istiyorum. Ama doktorum bu ay bekle oteki ay istersen ERA yaptir diyor. Bu durumda Mayis ayina kadar zaman gececek. Yas hizla gidiyor 3 ay cok uzun degilmi? ERA testi degermi? Eger birde dondurulmus denesem diyorum. Bu durumda karar veremedim. Bana fikir ve degerleme yapacak arkadaslar varmi?
ben müzik öğretmeni denilince bi tuhaf oluyorum cnm ya..
orta birde müzik dersine flüt götürülecekti.. benimkisi okula giderken çantamdan düşmüş farkında olmamışım.
bunu derste bayan öğretmene söylediğimde bana inanmamıştı evde unuttuğumu sanmıştı, tüm sınıfın önünde bana şamar atmıştı.. o günden sonra o dersi asla sevmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?