Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hiiiiiiiii ayyyyy kıyamammmmm yoook ben pamukum merak etme tüm lise öğrencilerinin notu 100 bikere burdan anlatabilirim belki kendimi bi de onlardan kurtulamıyorum ya... diyorum ya derslerden kaçıp bana geliyorlar.... :)

aman yarabbii, nasıl bir öğretmenmiş o....gerçi bizim zamanımızda öğretmene ne cevap verebilirdik, daha de başka birşey..şimdikiler maşallah pabuç kadar dil...
biraz ilgi ve şefkat verince süt dökmüş kedi formatında bakıyolar ve hiiç kıyamıyorlar ya... seviyorum çocuklarımı ben... ki lise artık hazırlıkla 5 yıl... çocuk adamlar ve küçük kadınlarla 5 yıl... ama iyi ki varlar.

Merhaba canım, keşke bebiş olsada kafam düşşe uykudan..eşimle didişiyoruz bu aralar..malum konumuz bebek..

Reactions: Eua

ben öğretmen değilim, ama öğretmenlik gerçekten sevgiyle, şefkatle yapılabilir..okullarda çeşit çeşit öğrenci var..ancak sabır olursa , olur diye düşünüyorum....her öğretmen keşke senin gibi olsa , ben o şamarı vuranları anlayamıyorum.. ama o minnacık çocuklara kıyamam ben..okullarda önceden fotoğraflar çekilirdi...sınıf olarak her sene bi fotoğrafımız vardı..her senede öğretmenim ( ilkokulda) çantasını tutmam için bana verirdi..fotoğraflara bakıyorum ve gülüyorum, put gibi çıkmışım her sene..öğretmen çantasını verdiya, çok mühüm iş :))) ..

bazen düşünüyorum da eşlerimiz de zaten bebek hemmm de koccaman bebekler

aynen canım, geçen gün benimki öyle söyledi..bu durumdan çok memnunmuş..yani bebek olursa ben paylaşamam diyor, geçen gün ablamlara gittik bir insan eşi köpekden kıskanır mı, köpeğe ilgi gösteriyorum diye,kıskanıldım.. o gün bayağı bi eğlenmiştik bütün aile:)) çok gülmüştüm..

hah iştee tam da bu durum tatlımmmm ona kalsa ne bebeği ben zaten onun çocuğu imişim ama laf kısmı tatlım bu... asıl bebek o hemm de koca bebek.... benimki de beni evdeki kedimizden kıskanıyor ya.... Allaahım allahımmm

ne tatlısındır kim bilir... canım benim...

Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı. Ali ye 1,5cm lik miyom kardeş gelmiş:)Hamilelikte östrojen artışından dolayı olabilir, endişenlenme dedi doktor ama yine de biraz endişelendim.
Onun dışında herşey yolundaymış çok şükür.

Merhaba canım,
Ben tedaviden önce laparoskopiyle hidrosalpenks ve histeroskopiyle miyom operasyonu olmuştum. 2 . Adette başlamıştım tedaviye. Şimdi de 1.5cm lik bir miyom oluşmuş. Yaranı da deşmek istemiyorum ama birşey sormak istiyorum müsade edersen. Hamileliğini süresince normalin dışında gelişen birşeyler olmuş muydu? Fazla akıntı ya da kanama gibi.

yolunda olmasına çok sevindim tatlım... doktor diyorsa doğruduuuur :)

Kızlar nasılsınız benim tüp yaptıktan sonra Hayatım tam facia idi.göğsümde kist çıktı. Biraz canım sıkıldı. Dr her kadında olan normal bir şey olduğunu söyledi . Ben panik oldum .sizlerle Konuşmayı özledim

çok geçmiş olsun, aslında hemen hemen her kadında oluyor kistler ..önemli olan büyüklüğü, bende 25 yaşında ameliyat olmuştum, sağ göğsümden kist alınmıştı..hatta tüp bebek tedavisi öncesi ultrasonla tekrar kontrol edilsin demişti drum.malum aldığımız ilaçlar v.b. o zaman söylemişti dr. önemli birşey olmadığını.. geçmiş olsun..

geçmiş olsun, dr.un endişelenme dediyse korkma..

Kanamam olmustu. 6. Haftada 4 gun suren yogun kanamam olmustu. Sonrasinda kahverengi lekenlenmem. Kaybetmeden once son 6 haftada devamli kanamam oldu. Bazen az bazen cok. Senin miyomdan sonra hamileligin oldumu? Hangi hastanede oldun ameliyatlarini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…