- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.021
Yok yok yanında bitter ya da çifte kavrulmuş lokum şart! izmirde de buna yandan çarklı derler. :)
hiiiiiiiii ayyyyy kıyamammmmm yoook ben pamukum merak etme tüm lise öğrencilerinin notu 100 bikere burdan anlatabilirim belki kendimi bi de onlardan kurtulamıyorum ya... diyorum ya derslerden kaçıp bana geliyorlar.... :)ben müzik öğretmeni denilince bi tuhaf oluyorum cnm ya..
orta birde müzik dersine flüt götürülecekti.. benimkisi okula giderken çantamdan düşmüş farkında olmamışım.
bunu derste bayan öğretmene söylediğimde bana inanmamıştı evde unuttuğumu sanmıştı, tüm sınıfın önünde bana şamar atmıştı.. o günden sonra o dersi asla sevmedim..
biraz ilgi ve şefkat verince süt dökmüş kedi formatında bakıyolar ve hiiç kıyamıyorlar ya... seviyorum çocuklarımı ben... ki lise artık hazırlıkla 5 yıl... çocuk adamlar ve küçük kadınlarla 5 yıl... ama iyi ki varlar.aman yarabbii, nasıl bir öğretmenmiş o....gerçi bizim zamanımızda öğretmene ne cevap verebilirdik, daha de başka birşey..şimdikiler maşallah pabuç kadar dil...
monkey günaydın can kız kardeşim.. Nasıl gidiyor çalışmalar. ? Ne durumdasın bu aralar? Herşey güzel olup, bebek uyutmasın seni emi
@dnzdry pişt günaydın, uyandın mı bakimm.. Gebeler çok uyur, çünkü vücutları bir dağcının Dağa tırmanırken harcadığı enerjiden fazlasını harcar. Nasıl biliyorum. Iyi bak kendine ve yeğenimize .. Öpüyorum XL
kuddus hastaydın sen nasıl oldun kuzum?
@simay72 Günaydın şeker hamile
Yeğenimize ve kendine iyi bak, Ada bebek sağlıkla gelişsin. (Karıştırmadım di mi) mucks
@alpcemre günaydın tatlım.. Göbeğini okşa ve sev o güzelliği.. Mucks
bazen düşünüyorum da eşlerimiz de zaten bebek hemmm de koccaman bebeklerMerhaba canım, keşke bebiş olsada kafam düşşe uykudan..eşimle didişiyoruz bu aralar..malum konumuz bebek..
biraz ilgi ve şefkat verince süt dökmüş kedi formatında bakıyolar ve hiiç kıyamıyorlar ya... seviyorum çocuklarımı ben... ki lise artık hazırlıkla 5 yıl... çocuk adamlar ve küçük kadınlarla 5 yıl... ama iyi ki varlar.
bazen düşünüyorum da eşlerimiz de zaten bebek hemmm de koccaman bebekler
hah iştee tam da bu durum tatlımmmm ona kalsa ne bebeği ben zaten onun çocuğu imişim ama laf kısmı tatlım bu... asıl bebek o hemm de koca bebek.... benimki de beni evdeki kedimizden kıskanıyor ya.... Allaahım allahımmmaynen canım, geçen gün benimki öyle söyledi..bu durumdan çok memnunmuş..yani bebek olursa ben paylaşamam diyor, geçen gün ablamlara gittik bir insan eşi köpekden kıskanır mı, köpeğe ilgi gösteriyorum diye,kıskanıldım.. o gün bayağı bi eğlenmiştik bütün aile:)) çok gülmüştüm..
ne tatlısındır kim bilir... canım benim...ben öğretmen değilim, ama öğretmenlik gerçekten sevgiyle, şefkatle yapılabilir..okullarda çeşit çeşit öğrenci var..ancak sabır olursa , olur diye düşünüyorum....her öğretmen keşke senin gibi olsa , ben o şamarı vuranları anlayamıyorum.. ama o minnacık çocuklara kıyamam ben..okullarda önceden fotoğraflar çekilirdi...sınıf olarak her sene bi fotoğrafımız vardı..her senede öğretmenim ( ilkokulda) çantasını tutmam için bana verirdi..fotoğraflara bakıyorum ve gülüyorum, put gibi çıkmışım her sene..öğretmen çantasını verdiya, çok mühüm iş :))) ..
Bana da vurdu valla. 14 yılcık daha20 yılımı doldurduğumda emekli olabiliyordum eski yasaya göre.. Şimdiyse yaş vurdu. 49 da emekli olacağım. 11 yıl vurdu valla.. 38'den 49'a çıktı..
ne tatlısındır kim bilir... canım benim...
10 yıl da bana vurdu .... böğğğğBana da vurdu valla. 14 yılcık daha
Merhaba canım,Merhaba. Bende miyom ameliyati olacam kismetse. Laparoskopi yontemiyle. Sen nasil oldun ameliyatini? Nerede oldun? Doktorlar ne kadar zaman beklemen gerektigini soyledi bebek icin? Bana hollanda daki doktorum acik ameliyat dedi ve bir yil beklemem gerektigini soyledi bebek icin. Bendeki miyom submukoz rahmin arkasinda asagida bir yerde 6cm. Buradakiler acik ameliyat deyince bende istanbula gittim. Oradaki doktor laparoskopi yontemiyle ameliyat yapip 4 ay beklemem yeterli dediler bebek icin. Bu yuzden turkiyede dusunuyorum ameliyatimi. Bironceki hamileligimi 18 haftalikken buyuk ihtimal bu miyom yuzunden kaybettim.
yolunda olmasına çok sevindim tatlım... doktor diyorsa doğruduuuur :)Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı. Ali ye 1,5cm lik miyom kardeş gelmiş:)Hamilelikte östrojen artışından dolayı olabilir, endişenlenme dedi doktor ama yine de biraz endişelendim.
Onun dışında herşey yolundaymış çok şükür.
TAM 40 yaşındaydım ve bugün pozitifimi gördüm...Rabbim daha geç olmadan sizlere de nasip etsin inşallah.
Kızlar nasılsınız benim tüp yaptıktan sonra Hayatım tam facia idi.göğsümde kist çıktı. Biraz canım sıkıldı. Dr her kadında olan normal bir şey olduğunu söyledi . Ben panik oldum .sizlerle Konuşmayı özledim
Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı. Ali ye 1,5cm lik miyom kardeş gelmiş:)Hamilelikte östrojen artışından dolayı olabilir, endişenlenme dedi doktor ama yine de biraz endişelendim.
Onun dışında herşey yolundaymış çok şükür.
Kanamam olmustu. 6. Haftada 4 gun suren yogun kanamam olmustu. Sonrasinda kahverengi lekenlenmem. Kaybetmeden once son 6 haftada devamli kanamam oldu. Bazen az bazen cok. Senin miyomdan sonra hamileligin oldumu? Hangi hastanede oldun ameliyatlarini?Merhaba canım,
Ben tedaviden önce laparoskopiyle hidrosalpenks ve histeroskopiyle miyom operasyonu olmuştum. 2 . Adette başlamıştım tedaviye. Şimdi de 1.5cm lik bir miyom oluşmuş. Yaranı da deşmek istemiyorum ama birşey sormak istiyorum müsade edersen. Hamileliğini süresince normalin dışında gelişen birşeyler olmuş muydu? Fazla akıntı ya da kanama gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?